Край на делото ”Бръмбаргейт”

Върховният касационен съд (ВКС) окончателно оправда тримата подсъдими по делото за подслушването на бившия главен прокурор Никола Филчев.

Обратно в новината

Коментари - Край на делото ”Бръмбаргейт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна е измислен плаващ гейт! А тия тука - хем сърби, хем боли:))

Нищо не разлага така държавата както скалъпените поръчкови дела и безнаказаната престъпност. Фактът, че виновните не ги съдят, а всеки невинен може да попадне в машината на правосъдието е най-мощният генератор на нова престъпност. Всеки който е виновен за това положение трябва безжалостно да бъде убиван на място иначе се затриваме като нация в най-скоро време.

Хей Луцифер ами нали СДС водено от Иван Костов предложиха Филчев за главен прокурор.Май нещо много бързо се забрави това.

KATO NEMA BRAMBARI SEGA CHE VI PUSHTIM SKAKALCI DA VIDITE KO UBUU APIAT!

Цялото това дело беше скалъпено за да се удари генерал Атанасов и чрез него Иван Костов. Доказаният пестъпник, физическия убиец на адвокатката от Пловдив и поръчител на убийството на прокурора, от военна прокуратура Колев, психопата Филчев, се постави в позицията на раболепен лакей на червено-жълтата слуз. Този позор за съдебната ни система, по поръчка на БСП, направи всичко по силите, си за да окаля най-заслужилия министър председател след 89 г. За тези му заслуги, той беше укрит от правосъдието като посланник(!?) чак зад Кавказ. Тъка трипрестъпната коалиция му се отблагодари за непрекъснатите атаки срещу Костов. 90 % от медийните подлоги пазят пално мълчание, за това че всичката тази мръсотия, е била едно активно мероприятие с цел смачкването на демокрацията в България и най-вече на нейният бзспорен лидер, Иван Костов.

Колко други гадинки има.

ами сега...кво ще правим бе з бръмбари....

E to v rodinata osven kokoshkari drugi hora ne vkarvat v zatvora. Ama nie tva si go znaeme. Ako vseki vinoven tuka go vkarat v zatvora shte trqbva 1 milion da rabotqt za da izdurjat 6 miliona v zatvora. Neshto kato sega, no togava shte vzimat po-malko kradcite.

хихихи, хората се поболяха , а който ги изпрати си вее перушината, сега с генерала сме си споко!

а сега д-р Берон кво ше прави като свршиха брмбарите

Бяха оправдани, въпреки,че починаха!!! Българийо майко мила земя пълна с добрини !!

Браво на ВКС

Трябваше Филчев да е на подсъдимата скамейка и да отговаря за несвършена работа, забавяне на дела, корупция, убийство и политическо преследване.

fuck them all

Освен Луцифер, си и пълен идиот, който ближе посран задник ! На прокурора Колев не приписвай крилца на ангел, а част от онова, което пишеш за Филчев и още много, много ... А Филчев го турна Костов. Изобщо, 10 г. е къс срок, за да правиш другите като тебе идиоти.

Къде е този шизофреник? Той ми е съученик. Смляха му тиквата от бой и гонаправиха главпрокурор

Филчев трябва да го докарат в клетка и да го плюе цяла България, публично, на площада.

Спомнете си какъв престъпник беше Филчев и кой го изпрати посланник... думите са излишни!