Google прави онлайн енциклопедия

Най-голямата в света търсачка Google разработва своя собствена онлайн енциклопедия, която трябва да се превърне в конкуренция на популярната „Уикипедия“, съобщава Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Google прави онлайн енциклопедия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уикипедия засега работи добре, но ще е по-добре, ако по някакъв начин към нея се прибавят експерти, които нямат администраторски права, но тяхната дума тежи. Ако направят това гугъл, ще са номер едно.

Идеята е много добра и смятм че старото Уики ще го отнесат като стой та гледай. На тези които не им харесват семплите линкове (само от завист) мога да кажа че комунизма отдавна си отиде а в нормалните държави никога не е и идвал.

Чичковите червенотиквеничковче

Tova e super.BRAVO!

Услугите на гугъл винаги са били първокачествени - търсачката, групите и пощата са висококачествени и БЕЗПЛАТНИ. При всички случаи политиката на гугъл не е 100% комерсиална, а и банерите не са мигащи и святкащи както мен се изказва по долу, по скоро гугъл имат най-добрите текстови недразнещи и конкретно насочени банери и ако ми се наложи да рекламирам в интернет то ще е чрез тях.

Ми супер!Мене тва ме радва, щото в Уикипедията всеки оже да пише кво си ще, а в тая новата няа да бъде така.

Сега чакаме чичко Бил да се размърда и да пусне MSN Live енциклопедия :)

Още една страхотна инициатива на Гугъл.

Представям си как ще чета нещо и ще ми вадят очите разни мигащи банери...А за принт ще трябва да оформям текста тъй като ще е тесен като във вестник пак заради банерите...

Винаги става дума за пари! Гугъл станаха като M$ - комерсиални, което е съвсем нормално според мен.

Страхотно!

Какво ще стане с публикациите в научните списания? Ще има ли peer-review?

Какво ще стане с публикациите в научните списания? Ще има ли peer-review?