Тикет системата ще заработи до 2 години

Директорът на Центъра за градска мобилност в София Христиан Петров каза, че с тикет системата ще се заплаща за времето и разстоянието на пътуването.

Обратно в новината

Коментари - Тикет системата ще заработи до 2 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос към г-жа Фандъкова - какво правим с вече съществуващите устройстве в превозните средства. Ще ги хвърлим в новия завод за отпадъци ли? А кой ще носи отговорност за изхвърлените милиони? До кога най-бедната държава в Европа, ще е води класацията за най-голямато пилеене на пари. Швейцария си продаде старите трамваи, а ние ще ги оборудваме с модерни устройства - нахалство безгранично!!!

Предлагам първо леко да се информираш за какво става въпрос, после да коментираш... Лично мнение...

15000 устройства делено на 1350 превозни средства прави по 11 устройства на превозно средство. Много добре... Ще сложат 3- 4, а останалите (т.е. парите за останалите...)

а във Варна и Бургас усвоиха едни пари и нищо не работи

Това е много добре, ама дайте първо софийска винетка да приемем а? Градът се напълни с кочини, хората до боклука ходят вече с автомобил, безобразие е: едно 300 кинта софийска годишна винетка би се отразила умопомрачително благотворно на почти всичко: и на общинският бюджет, и на въздуха, и на трафика, и на пътищата , и на пешеходците, че дори и на градскта флора и фауна: пък който иска без винетка: държавата не е малка, ей го къде е лип пелин, от другата страна Чуйпетльово, там сусурлево, пичковци, да си карат : по 4 коли едновременно

пътища нямаме в сф обаче ще имаме "тикет" система за 90 милиона...

няма бе? На село не си и сънувал за това, което има в София, но претенции до небесата.Айде малко по-скромно или се връщай от където си дошъл.