Бачковският манастир посреща и китайски туристи

В Бачковския манастир тече усилен ремонт, управата му търси празни ниши във всички туристически програми.

Обратно в новината

Коментари - Бачковският манастир посреща и китайски туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз също искам да напиша, че първо трябва да се научат да са гостоприемни към събратята си. Толкова са груби и фиксирани върху парите. А ако отидете с познат чужденец картинката е коренно различна. Правят метани до пода и са най-любезните и гостоприемни домакини. Ужасно е. Но така е навсякъде в България. С малки изключения.

Откакто ст.загора падна под 50 хил. жители и то основно роми, а също така беше изпреварен по всички параграфи от Пазарджик, Велинград, Димитровград и Казанлък, трудно си намирам приятели с моята нестандартна ориентация. Затова си пускам обявата тук: Пасивен гей от ст.загора, търси да се запознае със стройни момчета, за предпочитане с мустаци, харесвам обрязани, с цел взаимни ласки, забавления и секс. За контакти - Евлоги Валентинов Динчев.

с монаси-туристически гидове...

Тези в Бачковския манастир да започнат да се отнасят с уважение и гостоприемство и към българите, които посещават светинята! Все са намръщени, недоволни, карат се, вдигат скандали на българските посетители. Да не се "накланят" само на чужденци!