София строи нови училища за едносменния режим

Столична община подготвя програмата за развитие на училищната мрежа с цел осигуряване на едносменен режим за всички училища в София.

Обратно в новината

Коментари - София строи нови училища за едносменния режим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да има къде да се къпят ромчетата!

в това училище физкултурния салон и басеина се строят още от откриването му, което беше през далечната 89 година на миналия век, а сега се говори за разширение!?

Брей, как ли на учителка, директорка на училище, жителка на един от тези квартали и кмет на столица й е хрумнала тази идея за по-малко от 10 години!?!? Трябва да е гениална!!! Предлагам на следващите избори да й гласуваме пожизнен мандат!

Строят се нови, а някои стари стоят необитаеми. думата ми е за 13-то училище в центъра макар че е с голям двор, с физкултурен салон, стои неизползвано.Дадоха се някакви пари за ремонт на покрива и за смяна на дограмата, но поради неразбирателство между институции пустее вече трета или четвърта година.Наистина ли няма нужда от него?

СТРОИ?! 90% от училищата са тотални кенефи тия строят нови?! ВТФ

Търсат се желаещи да построят детски градини и ясли на целодневен режим

Идеята за едносменен режим на обучение е много добра. Остава да осигурите необходимата база за да бъде реализирана. Но нещо не вярвам да се случи скоро -все още няма достатъчно ясли и детски градини, има само обещания. Как няма да е ужасен трафикът в София като родители са принудени да водят далеч от дома малките си деца вместо в близката детска градина или училище? Това ни изнервя допълнително, вечното бързане да не закъснееш, да заведеш, да вземеш...Толкова неуредици, толкова битовизми ни тежат, че на работа отиваш смачкан и изцеден. Нарочно ли го правите или просто тази държава я управляват некадърници?

тази женица сега се сети за недостига на градини и училища.А е уж даскалица. проспаха толкова години, като преди това реституираха масова тези удобни и красиви заведения..Преди години децата учеха ,където си живееха и нямаше този луд хаос. Некадърността се плаща главно от децата. Тази женица не я уважавам по много причини, една от които е лъжата и за бул. Ив. Гешов".

Днес за пореден път сутринта се запали трамвай по линията на 5-цата. Кога ще удължат маршрута й до гарата и разкарат кочините по линия 4? Хубаво затвориха около Съдебната палата, нека трамвай 5 не върти там, а някъде след Централна гара. Тогава ще сменят и палещите се трамваи. Но нещо не и вервам вече.

Линиите 5 и 7 са сред най-поддържаните в града, безброй ремонти минаха по трасетата им и по тях се движат сравнително новите трамваи... нека се обърне малко на другите трасета, не може все за едни и същи нови трамваи и ремонти, а за други опасност от закриване и стари 60 годишни трамваи от швейцария, незнайно на колко години - просто не е честно

са и се извърнали очите от присвояване. Господ вижда и наказва .

ф-оставка

Да се надяваме да има деца за училищата, че доста голяма е емиграцията.Така че и това да се знае.Иначе идеята е добра за нови училища.

деца в София има много, училища няма. Не и по схемата за едносменно обучение. На година се раждат по 16000, а още няколко хиляди идат от провинцията.