Застреляха българин в Индонезия при арест

Българин е прострелян смъртоносно в Индонезия от полицията при опит да нападне полицаите по време на ареста си в град Тангеранг в провинция Бантен.

Обратно в новината

Коментари - Застреляха българин в Индонезия при арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ний сме дали нещо на света . . .

Бил е нагрешното място в грешното време.

Каква нелепа грешка от страна на "големия" АйТи специалист,да вземе и да обърка държавата.Друго си е на родна територия ,я с следователя ще се споразумее ,я някой политик ще познава ,ако е такъв "марко-тотев" ще вземат да му сложат една условна присъда от три месеца с изпитателен срок половин година.Тук полицаите ще се оставят да ги наръгат с ножче ,отколкото да му нарушат гражданските права,а те са , че може да извършва престъпления почти безнаказано.Нека да погледнем към един етнос характеризиращ се с трудолюбие ,любов към хигиената и най-вече безусловна честност ,станала за тях нарицателно.Ами те си бият "горските"и полицаите като за добър ден и то не с джобни ножчета , а брадви ,вили ,лопати камъни колове , а полицаите страхливо подбягват

Той затова и "айти специалистът" е тръгнал по гурбет в чужди страни, защото най-вероятно не е от въпросния етнос и си няма БХК да го защити, когато сгази лука.

за пореден път ми става ясно защо измираме като народ - умрял сънародник, коментарите са злорадство, присмех, неуместни шеги, изразява се желание за повече такива умрели и в българия.

Той не ни е сънародник ,а престъпник. Един велик български поет/Христо Ботев/ го е казал "Добрия му добро да прави , а лошия с ножа по главата".Той ни е толкова сънародник ,колкото да разнася отрицателната слава на България по целия свят.Ако на вас ви е мило за такъв сънародник ,на мен -не

Нека да позная - ти си от гласоподавателите на герб и се радваш всеки път, когато назначат някой твой роднина в администрацията, а?

Нека позная - Ти си некадърен. Трудно се ориентираш в обстановката. Грозен си, което създава доста пречки в личния ти живот. Радваш се на убийствата. Обаче друг ти е виновен за всичко това.

С НАПИСАНОТО ЗА ПРЕСТЪПНИКА -ТОВА

Заглавието е расистко,престъпникът е вероятно с български паспорт и толкова,да сте чули някъде-евреин извърши престъпление

Тези, които разнасят славата ни по света на "специалисти" по картовите разплащания са си обикновено чисти етнически българи.

Ето една бяла държава в която си заслужава да се емигрира

докога ще те чакаме да емигрираш, 30 години не ти стигнаха ?

Ама първо ще трябва да се обрежеш.

Полицаите по цял свят носят пистолети, за да ТРЕПЯТ айдуците, не да ги галят по главата!Само в БГ айдуците бият полицаите....

Една измет по-малко.

да го фърлят бандита на акулите

Тук всички отправят критики към полицаите, но не съм съгласен докрай. Законите ни, господа, те не са читави! Как да стреля полицаят/надзирателят, като ако недай, Боже го рани фатално, после той ще носи отговорност и нищо чудно да стане клиент на институцията, в която сега работи. Упреците са към онези в НС, които правят лошите закони.

Така е при нормалните държави. И това е истината.

Ми иди там бре

Министъра на вътрешните им работи какво ще обяснява сега?

Ма как така ще го убият ? Тия са му нарушили правата да ръга каквото се сети в АТМ-ите.

papion

Така се прави в белите страни, нападаш полицай-стрелят на месо, а не като у нас, залягат на земята и бандитите се спасяват. Тоя сигурно си е мислил, че и там е така, е сгрешил е.

Дали е нападнал полицай...?!

.

виж в белите държави направо те гърмят, а у нас ??? - че полиция, че съдилища, че затвори, че кво ли не...

защо не го е правил тук ? полицията ли, институциите ли са му пречили ?

тоя е един от 2-та милиона "преуспели" българи зад граница. Важното е да се лее мантрата, че "най-умните" и "най образованите" емигрират

а пълен глупак.Крадецът няма общо с хората, които с почтена работа живеят добре. Нито в Индонезия, нито тук.

Когато има такива случаи просто пишете имената на тарикатите-бандити,а не само българин ....

Мислел си е завалията, че е като тук. Може и да не е имал нож, но щом полицаят там казва, значи е имал. И да крадеш се искат разностранни познания, а не само в една област.

да прави тия поразии, затова е отишъл чак в Индонезия

Не могъл, защото се бутат по трима на банкомат, кой да монтира и кой да скимира, а там е друга бира.

Честито!

Добре че стават такива неща в чужбина и ни информират за тях за да видят нашите полицаи и надзиратели толупи че освен права и претенции за нови униформи, високи заплати, ранно пенсиониране все пак имат и задължения да се борят с престъпността и то ефективно, не само на думи, включително и с разстрелване при неизбежна самоотбрана.

Даже и там полицая е институция и ИМА право да защитава гражданите. Няма ЦаНцаров Манцаров, няма шеф на МВР, няма кой да ти пречи да си вършиш работата.

Добре свършена работа! Тук има отварят главния портал на затвора и им викат такси да ги вземе.

а тук щеше да откъсне пагоните на полицаите, да ги псува и бие, а после, ако изобщо го бяха хванаби, булгаристанското правосъдие щеше да го пусне веднага

Джобно ножче срещу огнестрелно оръжие - полицаите са превишили границата на пределна самоотбрана

Разбра се, трябвало е да видят, че е джобно ножче. Убитият сигурно си е мислел, че навсякъде е беззаконие като в България, със сливане на полиция и престъпност, та няма да го застрелят като напада полицаи, а ще му се надупят даже.

Вярвам на индонезийската полиция и правосъдие! Дано ги стигнем с тяхна помощ и тогава да ни присъединят към ЕС.

В БГ щяха да кажат - нападателя е установен,издирва се и е известен на полицията с множество противозаконни действия !

да и 'умоляват се гражданите...''..като няма държава, много се разчита на гражданите, но граждани или селяни няма как да заместим липсата на държава :(

Един успял българин по-малко.

Ало тулупите от затворите и всички хрантутници на държавната ясла виждате ли как се прави. След това не се занимаваш нито със съд, нито със затвор. А оня верния син на убиеца ще бяга от полицията и ще се моли баща му убиеца да е жив.

Защо Цецка Цачева и В. Радев не си подават оставките - Бойко сигурно не им ги е поискал? Полицаите правят каквото могат без подкрепата на държавата. За нереднсе спотайват - остите пишат доклади, рапорти и пр. бумащина, говорят с началниците си и с управляващите включително, които ЗНАЯТ за проблемите, ама не са си мръднали и пръста да направят нещо. НО ...сега подло се спотайват! НЯМА ОСТАВКИ!!! иМА САМО ДРЪНЧЕНЕ ПО МЕДИИТЕ и ...снишаване до преминаване на бурята ...

е, че не е в България и почнал да се "дърви" на полицаите, но за негова изненада изобщо не си поплюват , за разлика от у нас в България !

Ей така се прави...

Само в БГ не могат да ги арестуват - уж ги знаят, наблюдават и пр.

Индонезия - нападаш полицаи - стрелят те. България - нападаш полицаи - гони те чистачката..

Този е гледал много краварски филми. Ножче в катарамата - ха-ха-ха!

В Бг за двойно убийство се лежи 6 години ако се държиш добре в затвора, както видяхме от случая с хубустника дето избяга, а в други държави не си поплюват!

няма да прави така.

Навиците, придобити в родната му страна, са го изиграли лоша шега.