Гергьовден дели годината на две

Днес е Гергьовден - Ден на храбростта и Българската армия. Денят на храбростта започва да се чества в Българската армия още с нейното създаване.

Обратно в новината

Коментари - Гергьовден дели годината на две | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свети Георги, тебе молим/с нас по пътя да вървиш/Свети Георги,дай ни сили с наш'та орис пак да се преборим!.Хубава песен, ако си я спомняте.....

Честит празник на именниците! Да са живи и здрави, храбри и силни! Весел празник!

bre nali beshe 23 septemvri,tija komunisti sa opasni

Който не храни собствена армия, храни чужда... Бисмарк С търлъците на танковете, ако това им е цената, наистина са попрекалили. Четит празник!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ! БЪДЕТЕ КРЕПКИ И НЕПОПРАВИМИ ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

Честит празник на всички.Здраве и много късмет!! Вярно,че дели на две днешния ден.Не само годината.Дели ни на купили си агнешко и много повече облизващи се..Но важното е да сме здрави..пък той Господ вижда..

ТЪРЛЪЦИТЕ НА ТАНКОВЕТЕ КОИТО МИНАВАТ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА СТРУВАТ ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА!!!!!!!! БЕЗ КОМЕНТАР! АРМИЯ И БЪЛГАРИЯ! ЗА КАКВО СЕ ХВЪРЛЯТ ПАРИТЕ НА НАРОДА! БЕЗМОЗЪЧНИ ТИКВЕНИЦИ ! НА ВСИЧКИ ИНЕННИЦИ и НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ДА НИ Е ЯКА ГЪРБИНА, ЧЕ КАКВО ЛИ НИ ЧАКА ОЩЕ ОТ ТЪПОГЛАВИТЕ УПРАВНИЦИ!!!

Честит имен ден и на президент гоце!С пожелание да си получи заслуженото някога.

Честит празник на всечки българи!!!Вечна памет на героите паднали по бойните полета в защита на МАЙКА БЪЛГАРИЯ от многобройните и врагове!Никой не е забравен и нищо не е забравено.Трябва да се помни,че сега когато нашата армия е шепа наемници и сигурно дедите ни се обръщат в гробовете,като виждат каква армия е тя,трябва да се помни,че българския войн е велик боец НИТО ЕДНО ПЛЕНЕНО АРМЕЙСКО ЗНАМЕ НИТО ЕДНА ЗАГУБЕНА БИТКА ОТ 1878г. ДО ДНЕС.Поклон пред героите!!!бЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО А НАД НЕЯ САМО БОГ!!!

Честит празник на всички именници и на мен :) Живи и здрави!Много веселие и щастие!

честит празник на всички

Честит празник българи!!!

Галя и Галина не са производни на Георги. Те идват от Гълъб и се празнуват на Свети дух.

Честит празник на всички!Бъдете здрави и се обичайте!

Баща ми почина преди 2 седмици,днес трябваше да има рожден ден!Наистина този празник го свързвам с храбростта,на всички именници-да са им святи имената!!!

ЧЕСТИТО ДЕНЯТ НА ХРАБРОСТТА НА АННА ЗАРКОВА -НАЙ-ХРАБРАТА БЪЛГАРСКА ЖУРНАЛИСТКА И НОСИТЕЛ НА ОРДЕН КРИСТАЛЕН ОРЕЛ ЗА ХРАБРОСТ И ГРАЖДАНСКА ДОБЛЕСТ НА САЩ НА ВАСИЛ ИВАНОВ -НАЙ-ХРЛАБРИЯТ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ НА ГЕНЕРАЛ ПОЛКОВНИК БОЙКО БОРИСОВ НАЙ ХРАБРИЯТ БЪЛГАРСКИ КМЕТ НА МИГЛЕНА АНГЕЛОВА -НАЙ ХРАБРАТА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИОНЕРКА ОТ БИ ТИ ВИ И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ

Честит празник на целия народ!

Баща ми, бог да го прости, се казваше Георги. Дъщеря ми е Гергана. Памет на отишлите си, дълъг живот и здраве на именниците. Наздраве !

Честито на всички именници!

НА ГЕНЕРАЛ????? ПОЛКОВНИК?????? БОЙКО БОРИСОВ НАЙ ХРАБРИЯТ??????? БЪЛГАРСКИ?????? КМЕТ?????????? - М У Т Р А Т А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!