Къде да пазарувате, ако сте в Италия

Северна Италия излиза много по-скъпа за напълването на хладилника, отколкото Южна Италия, констатира финансовият всекидневник “Соле 24 оре“.

Обратно в новината

Коментари - Къде да пазарувате, ако сте в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TI YAVNO V BENETTON DAZE NE SI VLIZAL ZA DA GOVORI6 ZA SINTETIKA. I KATO KA4ESTVO I KATO ZENI BENETTON E NA DOBRO NIVO AMA KATO SI MNOGO PRIDIR4IV - KUPUVAI OT KITAIZITE PARZALI

Че Наполи с България ли ще го сравняваш. Богатата Италия е на север. Кой в Милано купува от Бенетон- само синтетика и размери за пубертети и травестити.

Не зная как е с олиото и зехтина, но миналата седмица дъщеря ми си купи от Неапол страшни дрешки по-евтини от в България. Сигурно не е тайна за никого, че в Италия в магазините на Бенетон е по-евтино от тези в България. Въпрос на стандарт .......... на търговците!

Наш Ганьо в чужбината яде зехтин, а татето на село мирише на бензин. Не е механик тате, нито комбайнер,но Чака от сино си нов хабер. Уж зехтин му обещал, а Се оказа във пандиза, пак е крал. Боже мили, кво да правя,кат си немам ни зехтин, ни за лампата бензин. Имах газ, но зимъска го смених за праз. Твойта майка е кат мойта таратайка. Чула ,че комшийката , жената на Калин, мажела се ден и нощ с зехтин.

Зехтин маслини Какво е зехтин.? Какво е олио? Какво е олио от маслини? Прочети и тогава ми пиши отново,че купуваш директно от производителя и то зехтин и то за 3 евро и то за ядене и то в Италия. Остава да ми кажещ,че ти директно си цедиш зехтина от твоята маслина. Все едно да цедиш розово масло от гюловата градина на дядо ти от Дупница.

Освен,че в южна Италия цените са добри и стоките са много качествени!!!За северната част не мога да кажа,но на юг...е райско!!!....

Ти на луната ли живееш,където не виреят маслини,че купуваш олиото на цената на златото.Аз го купувам директно от производителя на 8евро и е гарантирано екологично чисто.Иначе в магазините е от 5 до15 евро.Aceto balsamico е същата работа,само дето го употребявам по-малко

EI, KAKVA TI ZAPLATA OT 1200 EURO. MOIATA NE STIGA I DO 1000, A KOLKOTO DO DZAPANKITE - PO VREME NA SALDI V SEVERNA ITALIA STIGAT I DO 8 EURO

Ограничени кълвачи, къде се е чуло и видяло в есселунга в Италия да купиш оригинално зехтин олио за 3-4 евро. Чистият зехтин струва стотици евро и то на грам. Чистият зехтин не се продава в магазини, както писаната есселунга. Чистият зехтин и балсамовият оцет струват луда пара и се купува само от чорбаджиите.Аз си позволявам тук-там. Сравнение гратис- все едно да купиш българско оригинално ,чисто розово масло и да го сложиш на един кантар с исенцията из българските сувенири, които са с надпис розова исенция. Не ни посрамвайте, ганьовци, пишете това,което сте чели,не това ,което сте чули.

Кой ти разбира от есселунга, а ти знаеш ли какво е есселунга. S- lunga? Прочети, разбери и тогава пиши. Голяма част от есселунгите са част от новите крупни мерката.

Okolo 320 ewro na mesec izliza hranata za dvama dushi bez osobeni lishenija.

Който получава заплата 10 хиляди евро си купува джапанки за по 300 евро. Който получава най-ниската заплата -1200 евро, си купува имитацийки,но Не такива както ги правите в България. Божичкооо си обувки и чанта имитацийки в България- краката ми са още боядисани и чантата мирише на умрели мишки. В Италия имитация, означава същ, качествен продукт, но направен в повече бройки, индустриално. Иначе големите моди са единични и се правят ръчно, в повечето случаи.Но аз не съм нито Мадона, нито Верлускони та да купувам такива дрешки.

Тази информация на кого е интересна ? За българите емигранти ли е ...или просто ала бала - да има по нещо

Всеки ден е красив и чудесен за кадърния човек.

Джапанките в Италия струват бая и са само за измити и шик крака , не като твоите мазолести лапатани и напукани пети.

Миналата година дамски джапанки от изкуствена кожа струваха 25 евра. Тичай, че ще свършат. :)))))

Разликата между промишления север и аграрния юг в Италия е известна от няколко десетилетия.

Най-евтино е в Esselunga. Дори много неща за по-евтини отколкото в България. Литър зехтин (хубав) се намира за 3-4 евро.

Веднага заминавам за Италия! Няма ли кой дй каже колко струват там едни джапанки?

a zaplatite kakvi sa v sravnenie s bg???

Ценна информация.Само защо не са написали какви са цените в селата,ако е по-изгодно да пазаруваме от там.

най -изгодно се пазарува облекло в Citta della moda-uscita Mantova sud.

до ганьовци (06.05.2008 г. 14:02ч.) Eсенция , не исенция ! Правиш се на умен и богат , но си далеко и от двете!

Зехтин маслини Какво е зехтин.? Какво е олио? Какво е олио от маслини? Прочети и тогава ми пиши отново,че купуваш директно от производителя и то зехтин и то за 3 евро и то за ядене и то в Италия. Остава да ми кажещ,че ти директно си цедиш зехтина от твоята маслина. Все едно да цедиш розово масло от гюловата градина на дядо ти от Дупница.

Okolo 320 ewro na mesec izliza hranata za dvama dushi bez osobeni lishenija.