Цонев се закани на грешниците

Много хора работеха да няма прозрачност в Министерството на отбраната, каза министърът на отбраната Николай Цонев тази сутрин в предаването "Коритаров live" на Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Цонев се закани на грешниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много и добри намерения, но дано да не останат само на думи. Трябва да се премине от думи към дела! Obektiven е прав относно необходимостта от създаване на военнообразователен и социален отдел в МО, съставени от компетентни специалисти. Трябва да има пълна прозрачност и строг контрол, особено по финасовите въпроси! Корупцията трябва да бъде ликвидирана!

В крайна сметка това сме ние българите, свикнали сме само да хулим и да тъпчем всичко което е тръгнало на горе...Браво! Видяхте един човек, който е успял в живота и решихте, че не му е чиста работата! С тия поръчкови писания по форумите драги ставате смешни!Не е ли по-добре един образован, компетентен и успял човек да е във властта, вместо хора дето нищо не разбират от това с което се занимават и са голи като мишки преди да се сдобият с власт.А господин Обективен не само, че не е обективен ами и не е и много компетентен, да не казвам хич. Май не сте много на ясно със структурите на МО? Вместо да пожелаете успех на човек, който може да направи нещо за армията вие плюете по него, а после се оплаквате, че така е в България. Така е заради такива като вас,които само лаят без да са запознати с реалността!

Днес Президентът на Р България заяви, че следва военнообразователнит институции да станат модерни и силни. Това ще рече, че в Министерството на отбраната следва да се създаде военнобразователна дирекция, която да осъществява ръководството на военното образование. В момента в МО има един отдел, който не компетентно се занимава с военното образование. Приоритетът на този отдел е да изпраща на обучение в чужбина български военнослужещи и изобще не го интерисува за военното образование в България. На второ място министърът на отбраната заяви, че един от приоритетите му ще бъде социалната политика. Да но в Министерството на отбраната няма такава структура, която да разработва социалната политика. Трябва да се създаде такава структура. В момента един отдел се занимава с тази дейност но е напално некомпетентен да разработва политика.

ОСНОВНОТО предназначение и задължение на този министър е да осигури финансови средства за предизборната кампания на НДСВ. С редуцирането на армията и ликвидирането на военни поделения по Банско; Самоков; Смолян и по морето останаха много имоти за продажба и пълнене на нечии джобове и партийните каси. Години наред този човек е в далаверата и шашмите. Наливаше пари за кампаниите на сини, на П . Стоянов на червени и на царисти, готов би бил да играе и с Бойко защото той винаги е на вълната на конюнктурата и силните на момента, защото там е далаверата и достъпа до държавните имоти и средства. Всичко останало е камуфлаж. От всяка сделка ще извлече полза и проправя пътя на неговите фирми, в които е със замразено участие. Следете и ще видите.

Toia samo vdiga pu6ilka..iska da izpla6i i da precaka aferite na starite ku4eta ot slujbata...i posle da si napravi negovi shemi s negovi hora za da si varti dalavertata..vse pak budjeta na voennoto ministerstvo ne e za prenebregvane i ima kakvo da se krade!

Най-после ще си разчитя сметките с всички, които се осмелиха да правят доставки на армията зад гърба ми. Сега ще разберат, че армията се снабдява от мен, само от мен и от никой друг.

Е,нали трябва да каже нещо човекът!Вие да не вземете да му повярвате?

Добре говори,но дори да има добри намерения,няма да му разрешат тези над него.Армията, с изключение на социализма,винаги е била яка дойна крава.

ДА ПОПИТАМЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ В НИЛАНА ДАЛИ ДА МУ ВЯРВАМЕ - ЗА ОТГОВОР САМО ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧАТ И ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТЯТ ЗА ОСТАНАЛАТО ОТ АРМИЯТА

ВЕРВАМЕ НЕ МОЖЕ ДА НЕ ПОВЕРВАМЕ. АМА НЕ ГОВОРИ С ЧАШКА В РЪКА МИНИСТРЕ ,ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕМЕ МНОГО ДА ПОВЕРВАМЕ. ИЛИ ПО ТОЧНО ПРИКАЗКИ НА ЧАШКА И НИЕ ТАКА СЕ ЛЪЖЕМ КАТ СЕ СЪБЕРЕМ

Браво !! Добро начало..Но да не остане само на думи !!

КОГАТО В ЕДНА ДЪРЖАВА НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ВОЕННИ И ПОЛИЦИЯ!!!

Да вярно е, много хора работеха срещу прозрачността в БА и г-н Цонев е един от тях. Неговите фирми доставят и сега много от продуктите за армията, години наред обираше много поръчки, а сега тръгнал да разследва престъпност. Че той е главния престъпник тук. Вън от армията!

MA TI SI MNOGO BOLEN BE 4OVEK ... LEKUVAI SE 4E PO ZLE SA STANES MAI

Abe hora, toq komentar ot MIko Vl4ev nikoi ne mu se e 4etqlo mnogo 4e e pusnat za publikaciq li?Nqkoi vidq li za kvo stava duma vtre?Mahnete q taq svin6tina be, jiveem v 21 vek!Za kakvo e toq operator ako puska za publikaciq takiva fa6istki izqvleniq?Mi publikuvaite Mein Kampf napravo...

ЖАЛЪК СМЕШНИК ! ГЛЕДАХ ГИ ДНЕС НА ПАРАДА ВСИЧКИТЕ НАКИПРЕНИ ГНИДИ , ДАЖЕ ЕТЕМОВА -ЕМЕЛОВА СЕ ПУЙЧЕШЕ ДА КРАДЛИВ ДЕДО, И СЕ ПИТАХ , АБЕ СНАЙПЕРИСТИ НЯМАМЕ ЛИ ?

Цензурата или за духовното убийство на българския народ

Скоро много хора ше работят да ви вземат мътните с вашата прозрачност! Да се върне смъртната присъда. Вие олицетворявате Балканите. За вас ТРЯБВА да е така. По навик и традиция...