Първанов поиска още по-силна армия

Длъжни сме да инвестираме в силно и модерно военно образование, в една високо професионална подготовка на офицерите и професионалните военни, да инвестираме в силната им и трайна мотивация.

Обратно в новината

Коментари - Първанов поиска още по-силна армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти сега ли видя,че си сам ?? Генерал без армия...

До Ефрейтор: Другарю ефрейтор, нещо имаш амнезия: служил сам малко преди 1989 г в т.н. Народна армия - вече напълно алкохолизирана (имам предвид и команден състав) и крадци на бензин и всичко, каквото може да се краде. Нещо повече - икономиката беше започнала да колабира и половината армия беше впрегната да помага на селското стопанство и предприятията - вместо да се занимава с това с което би следвало една армия Може би полвината от хората четящи този форум през 1989 са минавали парви под масата - така че недей да създаваш ...илюзии за състоянието преди 1989 . А доколкото до сегашното състояние - ами те са същите другари...

А бе Гоце ,ми то няма армия бе, или сега разбра?

Малък анализ:1во-един самолет прелетя съвсем ниско и съвсем не навреме по време на водосвета. САМО ЗА СВЕДЕНИЕ - ТОВА МИНАВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОДОСВЕТА СЕ НАРИЧА РАЗУЗНАВАНЕ НА ВРЕМЕТО И ТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДИ ПОЛЕТИ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ТОЛКОВА НИСКИ ПОЛЕТИ НАД СОФИЯ! За всичко останало, което си написал/а - ОК, но за това държах да поясня, за да не си мисли някой, че е поредната простотия! А и най-доброто от парада беше въздушният парад! Останалото го претупаха толкова набързо, че дори и 10 минути не отне!

Отивай на лекар да ти видят болния мозък

Минавай,минавай,нас толкова са ни минали,че и ти си бил се пробвал,чудо голямо!У народа джоб дълбок,д...е яко,ама и памет дълга,така че все пак внимавай и имай едно на ум...Че бая е висока смъртността сред магистратите,като гледам.

zaplata 357lv.+90lv kvartirni 447lv kvartira 300lv na drugia krai na sofia parno-80lv tok-30lv voda 15lv reis 40lv krai..........za hrana niama za drehi niama za deca niama za jeni niama..............s maloumnik bi stanal voinik .

Да си на 25 години, да знаеш, че президентът ти е бил Гоце - сътрудник на ДС, да знаеш какви мръсни личности има за съветници, да виждаш докъде е паднала държавността в родината ти... и да се гордееш, че и догодина ще гласуваш за същите разсипници, това е отчайващо за свестните хора.

Всяко нещо е живо ако се поддържа. За да се поддържа, иска се постоянство и подходящи условия. Левите партии си заминават, по горепосочените причини, които липсваха. Носителит студентииииииии? Ви учите и ви управляват необразовани партийци.да се накажат и да им се изземат всичките закупени с връзкарство имоти.

Ей ти, който пишеш България с малко Б, ти който си мислиш, че почитащите Първанов са единици, ти, който мислиш, че всички тези са пенсионери, ти който чакаш БСП да умре ще ти кажа, че като теб идиоти чакат вече повече от век! А непочитащите България умират без клетва! Ще има да чакаш да дойдем до пенсия, а после и да си я хапваме! Преди нас там, дето ни пращаш, ще ходят децата ти да те преливат! И преди нас и тях ще са ги забравили! За жалост! Може, по някаква случайност, да не са с твоя идиотски ген! Бръво на човека, писал За Първанов! Сигурно не само е умен и добър, но и смел българин, та е казал добри думи сред тая смрад и гнилоч тук! Нека е жив и здрав! А за Първанов-историята ще каже! Аз също съм благодарен, че го имаме! И, че имаме България!

Всяко нещо е живо ако се поддържа. За да се поддържа, иска се постоянство и подходящи условия. Левите партии си заминават, по горепосочените причини, които липсваха. Носителит студентииииииии? Ви учите и ви управляват необразовани партийци.да се накажат и да им се изземат всичките закупени с връзкарство имоти.

Като не вярва на своите партийни работници ,възпитаници на АОНСУ, търси спасението си в армията,ха хааааааааааа Червен шаман Димитър Гронев ,наистина голям мозък е вън от партийните върхове, а един Кико- Кирчо Желев, ямболлия, все закътан в партийката.

До До За Президента Първанов (06.05.2008 г. 17:21ч.) (07.05.2008 г. 08:46ч.) Както казва г-н Костофф, Първанов е нашето момче в БСП. Аз съм на 25 г. и от сега смятам догодина да гласувам за БСП. Също така съм магистрат и не мисля да умирам. Нещо против? Питам, макар че отговорът ти е без значение. А ако се съди по психарското ти излияние простакът и олигофренът си ти.

Странна работа - то мандатът взе да се изнизва и какви ли неща не взе да ражда височайшата глава.

Цялата сган, която плюе кумира ти, е наистина безбройна. А ти си един (или една) от малкото олигофрени, които го обичат! Ами, съветвам те да си го завреш там, където си мисля, или ако случайно се лъжа, заври си го там, където ти доставя по-голямо удоволствие! Защото от простаци като тебе в българия не останаха млади и интелигентни хора! Хубавото е, че вие, привържениците на Първанов, умирате и той остава сам и все по-сам! Впрочем, той вече шанс няма, но и скапаната му партия също няма! А ти си го обичай и брой още колко пенсийки ти остават да вземеш: Три, две, една... И после в Бакърена фабрика, отрепки на комунистическата чума! Това ще е финалната битка, както се пее в Интернационала, който прочее е една много хубава песен. Само ако не бяхте вие, българските комуняги, и вашите кремълски мракобеснически съюзници, да опорочите всичко, до което сте се докоснали! Но, както знаем, всичко има край! Освен тоягата, която има два края!

Усети се бесепара Първанов, че ще му трябва армия за да защитава териториалната цялост на страната, когато завалят след години искания за турски и цигански републики, които ще са аргументирани след като БСП призна Косово. Това са нашите бесепари - кухи и алчни глави.

Военно Образование????? Пари?? а Образованието изобщо а???? Кажи Гоце. Защото Гоце ако се вложат пари в Образованието и започнат да излизат образовани хора няма да сте на власт. Защото АГЕНТИ под прикритие в бившите Социалистически страни НЕ УПРАВЛЯВАТ. За това Гоце твоя електорат е съставен от носталгични баби цигани и неграмотни турци.

Каква армия бе? С кой ще се бием? Повече самолети ли му трябват, бомби ли? Е Сърбите имаха не лоша армия и какво направиха? Садам бая пара беше хвърлил за неговата и 10 дена не издържаха. Сигурно по погрешка да са уцелили некой заблуден пиян американец. С армия и без армия все тая. Не армия а интелигентни хора и мъжкари трябват на една нация за да не смее никой копче да и каже. Образование и спорт за да ставаме хора, а не кашици.

Гоце по-добре да си подаде оставката, вместо да се дуе като пуяк.

А АЗ ИСКАМ ПО-СИЛЕН ПРЕЗИДЕНТ! ;)

Bez komentar!

sahtite laina sa,kakto i predi '89,nali gi vidjah kolko struvat navan,korumpirani i vse tarsjat kelepira

България е имала добра армия до 1944. След това България просто я няма - следователно - няма защо да говорим за силна, по-силна или по-слаба армия. А военни паради правят само диктаторите или комплексираните президентчета.

Докато си пусна телевизора и те свършиха.

Сигурно си Кастрато, но си сбъркал при писането! За нашата Армия е виновен оня Пасящия Соломон, който ронеше сълзи от умиление, когато ни приеха в НАТО. А след това, малка България маршерува с който крак и кажат и накъдето й посочат! Та Кастрато /Кастро е съвсем друго!/-не вини Първанов и сегашното управление! Такива кастрати като теб ни довлякоха Приятелския огън, на който се печем и с енергията на Атака, ГЕРБ и тяхно ненапито светеноводно творение Стефан Софиянски, Яне Янев, Иван Костов, Пламен Юруков и Бойко Борисов!

Г-н Първанов за какво ви е силна армия?!!!За да стреляте по хората в парка ли!Нали има и МВР и какво върши?!!!Да не би да ви трябват още пари?!Така кажи бе човек!Даваме двоини данъци и готово!Ние сме щедри и дащни глупаци!Турчина ще си построи още няколко палата!Армията на ЕС да имаме пак няма спасяване от вас пиявици алчни!

Имаше съмнения преди влизането ни в НАТО, че няма да устоим на изискванията и критериите. Съмне остават. Никой не може да е сигурен и да разчита на човек, който си мени позициите, според личните си интереси. Такъв е президента гоце. Преди - анти НАТО-вец, сега - влюбен в Буш и НАТО. Е, на такава фурнаджийска лопата може ли да се вярва? Питам и отговор не искам!

Няма страшноо,още пазя прашката,оная направена от изрязана вътрешна гума!Е нема да има стъкло не счупено на бронетанспонтьор,сам или хеликоптер:-))

Армия с какво ,с единственната бронирана машина ,или с италинските хвърчила ,които бяха 3 ,ама не били три а един ,ама той се развалил.Ами че то мафията сигурно има по 10 бронирани машини ,и по добри самолети от тези кадето не видяхме а били купени.Когато служиш на чужда армия тия неща дето ги слагат в зрънчо ти ги подаряват ,а не си ги купуваш.Т.е всички нужди по подръжката на изпратените в Авганистан и Ирак Българи ,НАТО би трябвало да им усигорява необходимото оборудване ,затова е този членски внос.А не от джоба на българина който ама хич не го интересува Авганистан или Ирак.Или пък някави си мисий.Както на времето беше, даваха ни всичко дори ни подаряваха.Защо нашите оръжейни заводи не вземат лиценз и да произвеждат най-съвременно американско оръжие стига с тея калашници да ни плюят руснаците.

Каква армия? Как ще стане по-силна като я съкращават. Първо от 75 000 на 45 000, защото със спестените пари ще се модернизира - я да видим какво стана: купиха ръждясали 30-годишни фрегати от Белгия, прескъпи вертолети от Юрокоптер дето си ги имахме същите - Ми-17 но ги оставихме да се скапят. Чехити и поляците си ги ремонтираха и сега дори са с тях в Ирак и Афганистан. Купихме и С-27 J Спартан дето мога да возят по 45 войника с екипировката, уж за мисиите. но там контингентите са по 100-150 души, та ще трябва да пращаме по 4 самолета за ротацията - никаква сметка. Сега ще я съкратят армията на 32 000, май ще останат само 45 генерала (на рота по генерал!!!), чиновниците в МО и тунеядците на ГЩ и щабовете и малко парламча като за един парад. След 2 национални катастрофи и загубена Първа световна война английските сатрапи ни оставят след Ньойския договор 33 000 хиляди. Сгашните ни приятели от НАТО - 32 000. Както се пее в една песен Съюзници - разбийници. Държава без армия и с коруппирана полиция, съд и прокуратура - двор без ограда, който може да граби и изнася.

Не сте прави да плюете М1117 Гардиън - новата американска играчка. Знаете ли, че струва на американските данъкоплатци по 615 000 долара (825 000 лева), а ние я купихме по 2,0 млн. парчето. Я сега си направете сметка колко гушна екс-министър Близнаков от това доходно мероприятие. Има няма 8,0 млн. левчета. Да има да си губи агнешко за гергьовден до 2250 г. А за Спартан4-а, счупено му е клилото и дясния пропелер, защото в една мартенска буря италиянския инструктор и нашите наемници са се правили на мъже и опрели пистата на крило, пак добре че не са катастрофирали, че щяха да затворят летище София за дни. Добре, че е добрата съветска и българската техника от бай'Тошово време, че да има какво да покажем.

sanuvah che GOTSE e komunist..... sanuv i VIE:))))

Илюзия!Колкото и да ни е трудно да признаем България имаше нормална и силна армия до 1989г.След това е пълен провал.Сега имаме шепа наемници които се бият за чужди интереси!А кой ще защитава България?Може би турската армия?

Да сте жив и здрав! Да Ви е живо името! Цялата сган, която ви плюе не е за внимание! Тия не могат да преценят колко е щастлива България с Вас! Още добри пожелания за Вас, за вички, които обичате и които Ви обичат!

поиска още по-силна армия - значи в момента все пак е силна? А какво става с постоянните планове за съкращения? Май докато се реализират и пак ще дойдат военни години. Само че поделенията вече са разнебитени и приватизирани - иди наливай наново икономисаните пари и накрая някой да направи сметка колко е спестено от съкращението.

Доживях да видя цялата ни армия да се изнизва на парад на градския площад за 30-40 минути. Разбирам новата обстановка и задачи на армията. Опитвам се да разбера усилията на политиците да направят нещо съобразно тези задачи, най-вероятно да се харесат на натискащите ги партньори от НАТО и ЕС. Не мога и не искам да разбера как същите хора, които до вчера ни учеха на атеизъм, днес целуват ръката на попа. Съвсем не разбирам по какви критерии определят висшите офицери в армията. Верояттно послушанието, личната преданост, демонстративната активност и подобни. Надали сред критериите са интелигентността - сами се убедихте, че две думи без лист пред тях не могат да кажат. Боже, боже, запази далеч България от война!

НЕ МОЖЕ ДА ИМАМЕ СИЛНА АРМИЯ, ДОКАТО СЕ УПРАВЛЯВАМЕ ОТ ТРИМА ЧУЖДЕНЦИ, КОИТО НИКОГА НЕ СА СЛУЖИЛИ В ТАЗИ АРМИЯ - СЪВЕТСКИ ГРАЖДАНИН -СТАНИШЕВ, ТУРЧИН - ДОГАН КОЙТО ДНЕС НЕ ПРИСЪСТВА НА ПРАЗНИКА НА АРМИЯТА НИ, НЕМСКИ ПОТОМЪК ДОШЪЛ ОТ ИСПАНИЯ НА КОГОТО ДЕЦАТА МУ НЕ ЗНАЯТ ДАЖЕ БЪЛГАРСКИ СИМЕОН. СМЕШЕН ВОПЪЛ НА ПЪРВАНОВ !

Другарят Първанов май има халюцинации? Може би смърка трева?

az iskam da imame oshte po-silna armiya-napravo terminator da pusnat, bugarski ot pravez 8m

с чии пари ще се модернизира-на данъкоплатците ли?а търговете, а приватизацията на имотите, а управлението на активите на армията досега?къде са парите от всичко това?не в хазната.това ни е ясно.

Г-н Президент съчувствам Ви но не Ви съжалявам. На това веке му се вика йезуитщина Кога ще се почувствате сити бе хора?

АГЕНТ ГОЦЕ ИСКА СИЛНА АРМИЯ ЗА ДА ГО БРАНИ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ

Доживях да видя цялата ни армия да се изнизва на парад на градския площад за 30-40 минути. Разбирам новата обстановка и задачи на армията. Опитвам се да разбера усилията на политиците да направят нещо съобразно тези задачи, най-вероятно да се харесат на натискащите ги партньори от НАТО и ЕС. Не мога и не искам да разбера как същите хора, които до вчера ни учеха на атеизъм, днес целуват ръката на попа. Съвсем не разбирам по какви критерии определят висшите офицери в армията. Верояттно послушанието, личната преданост, демонстративната активност и подобни. Надали сред критериите са интелигентността - сами се убедихте, че две думи без лист пред тях не могат да кажат. Боже, боже, запази далеч България от война!

mi kato im triabva armia silna 6to e sakra6tavat ili sa namirat na prikazka samo

Goze,tiq deto ti vqrvaha,umrqha ot MIZERIQ,a drugite 6te ti uredqt sre6ta s 4au6evsko!

Бе ние искаме и силен президент, правителство и какво ли не, армия за какво ни е?!

Dali sa minali samoleta, podvodnicata i fregatata? Za da bade silna Bg armiata i za da spre mizeriata na naroda, chervenite triabva da se svaliat ot vlastta, zashtoto te sasipvat vsichko po patya si kato koloradski brambari.

От кого я поиска бе смешници???? Нали червените боклуци превърнаха армията ни в чуждестранен легион на задокеанските си чорбаджии, със смешно въоржение и числен състав....

оправи държавата,та сега и армията ще оправи.селяндурът първанов да изпратисиновете си в бг армита,за да аде личен пример

Първанка,трай си ,че пак се разкаля терена!