Гори за хотели - 6 лв./кв. м!?

Над 8000 дка горски масиви край р. Камчия, село Шкорпиловци, вилните зони до Варна и Златни пясъци са извадени от горския фонд през последните седем години

Обратно в новината

Коментари - Гори за хотели - 6 лв./кв. м!? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се ежиш, бе келеш!И ти и т.н.СДС и особено ДСБ сте егати крадливата и лъжливата цигания!Всички сте за затвора!

Алоооооооо! Ревизорите,икономиче полиции,ДАНС и разни други ,къде сте бре?

Да ни е честито, другари и другаркщи! Евродепу втрещен от градежите в Иракли 07 май 2008 / News.dir.bg Българс крайбрежие не може да бъде Див запад.Това заяви евродепутатът от групата на зелените Дейвид Хамърщейн. Дейвид Хамърщейн е посетил защитената местност Иракли, Поморийското езеро и други природни забележителности, и е останал шокиран от нарушенията по програма Натура 2000. Според него е абсурдно да се извършва строителство в защитените зони. Хамърщейн е поставил 25 въпроса до Европейската комисия за нарушенията, които се извършват в България. Очаква се в Европейския парламент да бъде приета и петиция в тази връзка. Това вероятно ще доведе до поредното спиране на субсидии за България. Европейските глоби ще излязат от джоба на обикновения данъкоплатец. Така българите хем ще плащат, хем ще останат без природни забележителности.

Според Анелия Крушкова няма нищо лошо, че българите все повече пътуват в чужбина, хубаво е всеки да може да отиде, да види, да се върне и да разкаже. Лошото е ако това се прави осъзнато с цел да накажем нашите хотелиери., посочи тя. /БГНЕС НАПРОТИВр Крушковаааа! Напротив! Българските предприемаче трлябва бъдат наказвани строго затова, че откраднаха ресурса и го присвоиха чрез застрояването и прибирането на парите. Откраднаха Банско от банскалии, откраднаха Слънчев бряг от жителите на Несъбър, а пък несебър и Созопол ги откраднаха от всички нас. Докато не си изпиете лайната от морето няма да спрем да ви наказваме!

За всичките тия поразии по морето са виновни двама души: -горската крадла Мигл. Плугчиева,щото всички порочни заменки ги почна тя,когато беше шеф на НУГ; -мемет доганоолу и неговата червена банда: ментата,ветко арабаджията,аскьовот и целата останала паплач с бръснати дупета.

Който е бил в Гърция тези дни знае, че песента на нашите курорти е изпята. Аз само за един ден преброих 75 български автобуса, които се качиха на ферибота за Тасос. Понеже редовно ходя в Гърция трябвя да отбележа, че цените на някои от основно консумираните храни и напитки по ресторантите са намалени. Пример:калмари-от 8 на 6 евро, охтоподи-от 9 на 7 евро, узо 200 мл. от 6 на 4,20 евро, бира от 3,5 на 2,5 евро. Спокойно неорганизиран турист можеше да намери двойна стая със закуска м/у 30 и 40 евро. За организирания турист просто няма да го обсъждам-там 5 дневна екскурзия беше от порядъка на 250 лева. Всички чадъри и шезлонги пред заведенията на плажовете са с/у цената на една Кока Кола.И въпреки това по гръцките програми непрекъснато се обсъжда проблема с намаляването на туристите поради високите цени и се апелира за снижаването им. Какво да кажа, като само 3 дена преди това пих бира за 7 лева и ядох кебапче за 3 лева в Албена плюс 2 лв. на 24 часа за паркинг, а от 01.05. вече е 4 лв.

Как да оцеляват имотните агенции след като управниците пазарят на по 3 евро а хората бленуват по 160 евра и това искат от агенциите - Правителството да плаща процент към бюджета хе хе хе

Има разлика между 6 лв и 60 стотинки ;)

Това го има само в България, но за съжаление това сме всички ние. Само с констатации не става. За справка - Холандия!

Бълхария позволи на една шепа селски тарикати и мошенници да съсипят черноморието.Бълхари отиват към Гърция и Турция, но пък липсата им по черноморието им се компенсира от въшлясали румънци, изпаднали германци, мизерни французи и пресметливи англичани.Жалко!

Квартирите са далеч по-почтения начин за развитие на туризма. Така поне парите остават у хората и те с това живеят в курортните селища. Това е форма на устойчиво развитие и през комунизма го знаеха много добре тия, дето се занимаваха с туризъм. И разбираха от туризъм. Призовавам за пълен бойкот на хотелите. И най-остър бойкот на Слънчев бряг и Златни пясъци. Острър боъкот трябва да има е на хотелите, които са собственост на членовете на разни туристически асоциации, сдружения и др. подобни структури. Именно те не си мръднаха гъза, за да принудят правителството да внесе ред в осирането на курортните зони. Въпреки че имаха пари, връзки и власт. Напротив - всички герговци, велчевци, диневци, славовци, шарлоповци и др. наливаха кинти в предизборни клипчета и плакати, а парвенютата от министър нагоре и надолу ядоха кюфтетата на аванта по марини, плази, манастири и др. бетонни отливки. Телевизиите рекламираха нашироко и политико-мафиотската симбиоза цуна парите на балъците, укрепна и сега наред е Паничище, Добринище. Язовирите вече са захапани яко - вижте какво става на Батак. Така че, пичове, единственият изход е навън, или ако не може навън, то поне не в мотнополизираните курорти. Системата ол инклув канализира парите в един поток и местните хора не виждат нищо от тове. Потокът се влива в джобоевете на няколко лондонски местни тарикати. Квартирите по морето, планината и по селата са поне някаква утех, че с нашите пари няма да се отсече и последното дърво на тая територия.

НЯМАЛО ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ! КАК ТОГАВА Е СТАНАЛО?

За пореден път показваме пред света,че сме див народ без ценностти,гаврейки се с ботевата земя и пак подтвъждаваме думите на Славейков ...не сме народ,не сме народ а мърша .....

КОЙТО Е ИСТИНСКИ РАДЕТЕЛ ЗА ПРИРОДАТА НА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СИ ДАВА ПАРИТЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ КУРОРТИ.НЕКА ДА ГИ БОЙКОТИРАМЕ 2 СЕЗОНА И ТЕ ЩЕ ФАЛИРАТ.НЕКА ДА ФАЛИРАТ И ДА СИ РАЗБУТАТ КИЧОЗНИТЕ ХОТЕЛЧЕТА И ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ ТАКА ТУРИЗЪМ НЕ СЕ ПРАВИ! АЗ НЯМА ДА ПОЧИВАМ В БГ ХОТЕЛ,ЩЕ СИ ВЗЕМА КВАРТИРА,НО НЯМА ДА ИМ ДАМ ЛЕВ НА ТИЯ АЛЧНИ ХОРА!

Не е незаконно хората да си върнат земите, но: Кой им дава разрешенията за строеж? Кога ще видим по телевизията взривяването на поне един незаконен строеж по морето. Разчистване на бетона и засяването на градинка. Пример: Мавзолея на Георги Димитров! Аде да видим...

За пореден път показваме пред света,че сме див народ без ценностти,гаврейки се с ботевата земя и пак подтвъждаваме думите на Славейков ...не сме народ,не сме народ а мърша .....

Prirodata shte zastavi vsichko da plashtat

Българите са Тъпаци. Това е

М А Ф И Я !!!!!

абсолютно Ви подкрепям. Това е начинът да се скапят тези ненаситници, които превърнаха една райска земя в бетонен погреб. Нека бъде обявена българска инициатива - НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН ДА НЕ ПОЧИВА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ!!!! нЕКА МУТРИ И МУТРЕСИ ДА СИ ПРАВЯТ ЕДИН-ДРУГИМУ ОБОРОТ, докато се получи като във вица : Тука въртиме едни пари...

Браво!!! Нека да унищжаваме. Нищо против часната собственост. Но поголовната сеч и строежи батона върху бетон може да се спре с нормативи.

МАФИЯ

Ако съдебната система работеше нямаше да има министри и други чиновнически мишки, които само констатират, че са ги подвели, а щеше да им се търси отговорност.

Ami kato sa izvestni firmite kakvo o6te 4akate,ili lajicata e mai goliama za ustata na pravitelstvoto,ama to tam liavata raka ne znae kakvo prvi diasnata.

Държавната агенция по горите - за какво е? какво прави? само осведомява кой с колко е излъгал държавата и нас?Тоя шеф върши ли нещо или само приказва?

izgonihme si turistite tova zaradi koeto idvaha predi 5 godini go nqma ili golqma 4ast ot nego e zastrasheno

Нещо математиката куца 5000 декара са 3 000 000 квадратни метра щом са продадене за 3 000 000 лв значи квадратния метър е 60 стотинки аз ли греша или не?

За 5000 дка - 3 000 000лв. това е 60 ст. на кв. метър

в скапаната ни страна всичко е възможно. държавния апарат от година на година става все по-корумпиран

Кофти баничка, Варна!

Миков, какво става с анализите , бе ??Докато ги направиш, руснаците и турчетата от ДПС-изкупиха -по братски-за стотинки- крайбрежието !!??Червен ли е, депесар ли е - КОПЕЛЕТА СА..ДС- копелета..

Я ВЕРНУТСЯ БУДУ И ЕБНА МАМИЧКУ ИВАНУ КОСТОВУ.....

Винаги има решение - динамит, разчистване, залесяване. За господата - затвор, с тежък режим.

Доган и сие изсраха едно голямо Л.... и сега се кефят отстрани на неспособността на обществото и властта да ги накаже, ами нали са си купили почти всичко/ включая и хората............./

Dokato niama otriazani i zaka4eni na vidno miasto glavi taka 6te e !!!!

вСИЧКО ВЪВ БЕТОН ДА СТАНЕ . НИТО ЕДНО ЗЕЛЕНО ДЪРВО ДА НЯМА . ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - БЕТОНОВА ПЛОЩАДКА .

иМА НАДЕЖДА, ПИЧОВЕ. тИЯ ДНИ ЕДНО ГОВЕДО - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НЯКАКВА ХОТЕЛИЕРСКО - РЕСТОРАНТСКА АСОЦИАЦИЯ РЕВЕШЕ по радиото, че българите изнесли парите в Гърция и Турция, а заебали нашите прекрасни бетонни гета-курорти. Тъпият педераст даже предлагаше да се среща в министъра на финансите и да се обсъдят мерки за ограничаване на правата на българите да изнасят валута от страната за да почиват в чужбина. Значе вече ги боли! Това е добро! Дебелогъзите мениджърки в туризма преди година - 2 обясняваха как строителството е супер. Щели да забогатеят хората в бранша и после щели да дойтат богатите туристи. Хак да ви е сега алчни бетонджии. Нека ви стоят празни манастирите, паласите, националите, континенталите и др. парвенюшки строителни и курортни недомислици. Още антиреклама трябва! И всички българи навън. Нека тъпите хотелиери възстановят бригадирското движение по морето и да доведат молдовски студентки - денев камерерки, вечер пеперудки. България стана страна на курвенско-алкохолния туризъм. Под строгото ръководство на партийната олигархия.

Е, и? Кучетата си лаят, керванът си върви.

цената на квадратен метър горска земя в тези райони излиза около 6.33 лева. Веднага след придобиването на масивите новите им собственици са сменили статута на земята. Целта на влизането в подобна процедура винаги е една и съща - терените да се застроят с вилни селища или курортни комплекси, казва още Юруков пред Дневник. ПОДОБНАТА ПРОЦЕУРА е напълно НЕЗАКОННА и трябва променилите статута на земята да си променят и местоживеенето за дълго време

Винаги има решение! Да се конфискуват :)

Ами и министъра и фирмите на съд и готово. опааааааа обърках се тука е Бълхария

Така, де! Важно е строителство да кипи! Да се превърнем в Бейрут на Балканите!

Новият ни адрес: Европа, Балкански полуостров, ж.к. България - бетоновото гето, нямам какво друго да кажа :(

казах да го свитнат тоя небил кабил ами дебил! какво лошо казах червени парцалчета?!

ако срещнете дебил и нема свидетели - пратете го при алах :)