Мощна агитка спря делото срещу Сидерови

Софийският градски съд даде днес ход на делото срещу председателя на партията "Атака" Волен Сидеров и съпругата му Капка за подбуждане към лъжествидетелстване за пътния инцидент на автомагистралата "Тракия" на 7 април 2006 година.

Обратно в новината

Коментари - Мощна агитка спря делото срещу Сидерови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наше село е цялото за Атака. На изборите ше ги биеме всичките партии! А Волен е прав но няма правосъдие в България! Може това дело да стигне и до Страстбург.

nali se gordeem 4e sme bulgari i hristiqni,edin hristiqnin ne trqbva da se durji kato Siderov

Аве комунисче ,не съм ти никъф фен на атака щото аз мое съм проЗЗЗ ама ми е видно щото АТАКАТА Е ВЕДНО В КЮПА со вси комунисчЕта като тебе и още и циганчЕта и турчЕта ако не си им скивАл телевизията оди та виж.И сите са комунисти и така БГ неа никогаш да прокопса щото ова е као AIDS - пипнеш ли го вращане нема никад доста.И АТАКАТА е само кукя да се надеват людете че нещо ше биде към подобро.И добро четите и си спомните за Инжовата коя го беше казала за комунизма в БГ

za ludnicata zaedno s vsichki okolo nego.

В скапаната държава всичко е скапано. Най-вече съдиите! Примери? - Стависки, Р.Петков, Белнейски и т.н. Крайно време е да има един нов 9-ти септември и всички гадове , крадци и мошеници да се натикат в Белене! Дано изтормозения народ поумнее и гласува за АТАКА - единственото спасение за България.

Това че Слави Трифонов ви дресира да вярвате че Волен Сидеров е луд,защото само той казва какъв цирей са ДПС ,показва колко лесно манипулируем е народа.Ако същият започне всяка вечер да проповядва /за пари,за много пари/че например Стоичков е с три крака,мога да си представя какви дебилщини ще четем.

Време е ЕС да ни изпрати санитари, че ще ни изперкат всичките. Или да ни огради с бодлива тел и да ни обяви за лудницата на Европа.

Аз (07.05.2008 г. 11:36ч.) Тия изроди( телевизия СКАТ) слагат камери навсякъде в Бургас за да следят хората. Кметът е от ГЕРБ, а нищо не прави. Явно Атака, ГЕРБ,БСП и царя(НДСВ) заедно разпределят парите(подкупите) от мутрите. -->>ti nqkakav 6izofrenik li si?..az sam ot burgas,i naistina ima kameri na mnogo mesta...nadali oba4e 6te tragnat da sledqt nqkoi(osobeno tebe).Kakvo ima e na kamerite,mogat da sa ot golqma polza pri ubiistva i zlopoluki...->> Ти да не падаш от небето ?? Само полицията и мутрите следят хора. СКАТ(Атака) са частна фирма и гледат собствените си интереси.СКАТ помага на мутрите(престъпницит ) да следят хората, да ги нападат, ограбват и т.н.Освен това прочетох, че собственика на СКАТ(Симеонов) не плащал никакви данъци.Сигурно от спестените милиони левове сега купува камери, може би за да спести още повече. Освен това СКАТ разкопават и разбиват целия град за да слагат кабели, като в лошата фирма в рекламата на Mtel . Кой им разрешава да слагат кабели и да разкопават чужда собственост ? Собственикът на СКАТ(Валери Симеонов) да не би да е закупил цялата земя в града??Кой ще плаща за ремонта на пътищата ?? Сигурно, сега след като АТАКА(СКАТ) са в общината ( и парламента) мислят, че с държавни пари ще поправят поразиите си, като пращат общински служители да им оправят поразиите( на СКАТ) ???

Кога ще съдите Маргините и убиеца на сестрите Белнейски?Че да се включа в агитката?

ВОЛЕН ПРАВИЛНО ДЕЙСТВА -СЛЕД КАТО СЕ РАЗФОРМИРОВА МВР , СЕГА АТАКАТА Е ЗА СЪДИИТЕ .В БЪЛГАРИЯ СЪДИИТЕ ПРАВО СЕДЯТ И КРИВО СЪДЯТ -ТРЯБВА РЕФОРМА ОТ -ДО И В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА...

ето какво написа фен на атака: мноо доволен (07.05.2008 г. 15:43ч.) мноо се готя като има нещо в дира за атака щото тогаа скивам как половината българи са направо боклуци.И на момента се светвам как не сме единни като сърбите и затва неа се упраим ,ама никога заради многото боклук в БГ.Айде сега познайте коя половина аз мислим че са боклуците хах ха ха.Щото тук българи нема а само българчЕта и турчЕта значи това е типичен атакист - патриот и родолюбец който се кефи колко зле са биле българите. ами заради такива като теб пародия на патриоти, истинските българи(истински патриоти) не обичат атака. да отговоря и на това мнение: Do Petrova i Cie(11.25h) (07.05.2008 г. 16:58ч.) Хубаво съветвате Сидеров да докаже невинността си в съда, но мислите ли , че в България има справедлив, нвзависим съд? Как пред български съд някой може да докаже, че е невинен? Или сте глупаци, или така ви изнася. Не че самият Сидеров е много стока. ами в Софийски градски съд Сидеров е регистрирал семейната си партийя за да може да цоца народна пара по закона за политически партии. значи га яде кифтета съдът е хубав , а пък сега риве ,нали? нека сидеров да приключи с това дело, стига го е отлагал по болести ,стига с тия медийни изцепки, стига се е правел на преследван от гадния комунистически съд .

не мога да повярвам! цялата агитка трябваше да влезе в ареста и след като си плати евентуалната глоба да си излезе. а може и за хулиганство по бързата процедура. капка вероятно е подведена като съизвършител или друго съучастничество. не съм чел обвинителния акт. предполагам само че е затова

не мога да повярвам! цялата агитка трябваше да влезе в ареста и след като си плати евентуалната глоба да си излезе. а може и за хулиганство по бързата процедура. капка вероятно е подведена като съизвършител или друго съучастничество. не съм чел обвинителния акт. предполагам само че е затова

Я да не закачате Болен Лидеров!!!!!!!!

Скалъпена работа,от тези..., които трябва да бъдат съдени.

Прост народ божееее;Докога ще се плюете толкова срещу Сидеров - вече почти на всички става ясно,че този процес е политическа поръчка;Вижте само обвинението - подбудителство към лъжесвидетелстване - смях в залата; Я да питам тия дето мразят АТАКА какво би се случило,ако колата на Доган бъде блъскана от непозната кола в полунощ,дъждовно време на извънградски път - дали шофьорът на блъскащата кола ще отнесе само 1-2 шамара?

abe use6tam 4e fenovete na ataka sa nadyhani kakto tezi na BSP i DSB ili GERB i kakvoto i da stane te sa dobrite a drugite sa maskari

Напълно подкрепям Волен ! С това дело пак отклоняват вниманието от крадливата ни коалиция !!!

Сидеров колкото повече го атакуват,толкова по известен става. С несправедливите обвинения срещу него, го правят герой. Тези които грабиха България, в продължение на 20 години,виждат откъде духа вятъра,и какво ги чака. В крайна сметка,справедливост е на негова страна.

Толкова неосъдени престъпници има. Българският съд се занимава със Сидеров. Колко хора се занимават с него. Организираха му тази провокация на магистралата по поръчка на гоцевистите. Гоце го блазни славата на Путин, но няма да го огрее.

vchera s TSARIA, dnes s BOLEN,a utre s kogo???? Da ne sum bolen?????

ЧУДЯ СЕ ТЕЗИ, КОИТО ВЪЗХВАЛЯВАТ ЕДИН ЛУД (ПРИ ТОВА МНОГО, МНОГО ПРОСТ) ЧОВЕК КАКВИ СА!!!!!

Аз (07.05.2008 г. 11:36ч.) Тия изроди( телевизия СКАТ) слагат камери навсякъде в Бургас за да следят хората. Кметът е от ГЕРБ, а нищо не прави. Явно Атака, ГЕРБ,БСП и царя(НДСВ) заедно разпределят парите(подкупите) от мутрите. -->ti nqkakav 6izofrenik li si?..az sam ot burgas,i naistina ima kameri na mnogo mesta...nadali oba4e 6te tragnat da sledqt nqkoi(osobeno tebe).Kakvo ima e na kamerite,mogat da sa ot golqma polza pri ubiistva i zlopoluki...

Предполагам, че между форумците има юристи и въпроса ми е към тях: Защо съпругата на Сидеров е привлечена като обвиняем, а не като свидетел???

kakvo se straxuvate 4e 6te ima xitler be??...samo da vi kaja 4e hitler e razpolagal s ogromna armiq,resursi i t.n...kvo vi stava?..iskate da kajete 4e s 30 000 4ovek armiq 6te tragne da prevzema sveta...tiq dela sa zavedeni sre6tu nego,poradi pri4inata 4e qvno pre4i na nqkoi da si pravqt biznesa...

ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е ВОЛЕН И ДА ДИША ВЪВ ВРАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ! ;) С ТЕБ СМЕ ВОЛЕНЕ, ЗНАЕШ ГО. НА ГИ СЛУШАЙ КОМПЛЕКСАРИТЕ. :)

НАПРЕД АТАКА! НА ПРАВ ПЪТ СТЕ!

Партия АТАКА набира сериозна политическа активност, и авторитет сред народа. Затова е този фарс срещу Сидеров. Защо се забравиха, истинските престъпници в България?

Браво на Сидеров! Щом към него има такъв интерес, като политическа личност,значи е на прав път. Ще гласувам за партия АТАКА.

До бивш фен на атака (07.05.2008 г. 13:01ч.) НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ПОСТА. ПРОСТО ТОВА Е ИСТИНАТА КОЛКОТО И ДА БОЛИ ЖАЛКИТЕ СИМПАТИЗАНТИ НА АтакА. ЦИТИРАМ: когато стана инцидента на магистралата в първите дни Сидеров започна да обяснява че това е конспирация и атентат срещу него. Още първите дни заедно със чернев твърдяха това по ежедневните предавания по Скат. но на влизане в София колите са им биле записани от камера на няква бензиностанция и се установило че са пътували в различни коли, чернев беше притиснат от фактите и накрая си призна че е бил в друга кола, а Сидеров се покри цял месец , просто не знаеше какво да казва по Скат. Още тогава, аз и много хора разбрахме че косъма му не е чист и лъже като дърт циганин,представя се за такъв какъвто не е -патриот на думи ,а инае жалък страхливец, шарлатанин,лъжец и кукла на конци. после какво се оказа, след инцидента сидеров и капка са съчинили версията за атентат срещу лидера , накарали са Чернев и шоффьора да лъжат пред следствието и да фабрикуват латино американската боза атентат срещу Сидеров Сега съдът трябва да устаниови всичко това и да бъде огласено по медиите, няма значение че присъдата ще е малка, сигурно условна. Важно е съдът да го изобличи в лъжа,инсценировка ,подстрекателство и интриганство с цел раздуване на медийна истерия. защото това е публична личност има хора които му вярват и за това делото е важно. Плюс това той и в момента продължава да прави същото по Скат -гръмки фрази, съчиняване на лъжи, преувеличения и лансиране на психопати , мутри и чисти педерасти в атака. Сега сидеров се ползва с открита подкрепа на крадливите мутри от ТИМ ,а тогава подкрепата беше прикрита .

болен психопата непремено трябва да е зад решетките, където му е мястото, за да няма друг хитлер

До бивш фен на атака (07.05.2008 г. 13:01ч.) НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ПОСТА. ПРОСТО ТОВА Е ИСТИНАТА КОЛКОТО И ДА БОЛИ ЖАЛКИТЕ СИМПАТИЗАНТИ НА АтакА. ЦИТИРАМ: когато стана инцидента на магистралата в първите дни Сидеров започна да обяснява че това е конспирация и атентат срещу него. Още първите дни заедно със чернев твърдяха това по ежедневните предавания по Скат. но на влизане в София колите са им биле записани от камера на няква бензиностанция и се установило че са пътували в различни коли, чернев беше притиснат от фактите и накрая си призна че е бил в друга кола, а Сидеров се покри цял месец , просто не знаеше какво да казва по Скат. Още тогава, аз и много хора разбрахме че косъма му не е чист и лъже като дърт циганин,представя се за такъв какъвто не е -патриот на думи ,а инае жалък страхливец, шарлатанин,лъжец и кукла на конци. после какво се оказа, след инцидента сидеров и капка са съчинили версията за атентат срещу лидера , накарали са Чернев и шоффьора да лъжат пред следствието и да фабрикуват латино американската боза атентат срещу Сидеров Сега съдът трябва да устаниови всичко това и да бъде огласено по медиите, няма значение че присъдата ще е малка, сигурно условна. Важно е съдът да го изобличи в лъжа,инсценировка ,подстрекателство и интриганство с цел раздуване на медийна истерия. защото това е публична личност има хора които му вярват и за това делото е важно. Плюс това той и в момента продължава да прави същото по Скат -гръмки фрази, съчиняване на лъжи, преувеличения и лансиране на психопати , мутри и чисти педерасти в атака. Сега сидеров се ползва с открита подкрепа на крадливите мутри от ТИМ ,а тогава подкрепата беше прикрита .

Bezumie.

kyv syd be to e qsno 4e e vinoven vie slepi li ste 4ernev si go kazva direkno 4e e bil nakaran ot Bolen da lyjesvidetelstva kyv syd to e kristalno qsno.Stiga se nadyhvahte po ataka sled 5-10 godini moje da stane partiq kakto stava s hitler

Тези умници които толкова се чудят какво би станало в американски, латиноамерикански или някакъв си друг съд сигурно не знаят, че АМЕРИКА (любимата им) е най-полицейската държава в света. А шайката откачени сектанти които я управляват се чудят кого да изкарат черен, та те да изглеждат чисти и свети. да живее АМЕРИКА, да живее ТИРАНИЯТА!!! П.С. а който не знае правата и свободите зад океана са привилегия само на обрязаните ;)

MAMKA VI SVINE MRASNI. DA EBA MAYKA VI FASHISTI, RASISTI I GYAURI DOLNI. DA PUKNETE V ADA . SA S YUMRUCI SHTE VIN OTREPAME ARMENSKI GAZOLIZCI .. ;-(

Ехо свършиха ли престъпниците та стигнахте до Волен Сидеров. Сакскобурготски ,Доган и Станишев и другите политици заграбиха всичко, мутрите ошушкаха страната ама тях никой не ги пипа. Българските съдии трябва постоянно трябва да се репликират защото са долнопробни клакьори на властта и обслужват техните интереси. А определението мафия си и точно за тях.

Тези умници които толкова се чудят какво би станало в американски, латиноамерикански или някакъв си друг съд сигурно не знаят, че АМЕРИКА (любимата им) е най-полицейската държава в света. А шайката откачени сектанти които я управляват се чудят кого да изкарат черен, та те да изглеждат чисти и свети. да живее АМЕРИКА, да живее ТИРАНИЯТА!!! П.С. а който не знае правата и свободите зад океана са привилегия само на обрязаните ;)

Хубаво съветвате Сидеров да докаже невинността си в съда, но мислите ли , че в България има справедлив, нвзависим съд? Как пред български съд някой може да докаже, че е невинен? Или сте глупаци, или така ви изнася. Не че самият Сидеров е много стока.

emi eto 4oveka koito govori za nespazvane na zakonite ot troinata koaliciq i vsqkvi dr sega pokazva nagledno kak se zaobikalqt zakonite .To e qsno 4e e vinoven i za vyzprepqtsvane na pravosydieto e vinoven a tova s atentata deto go afi6iraha e prosto sme6no sme6ni sa i vsi4ki koito go zastitavat kogato podrajava na marginite i te taka bolni horata

Тогава автомобилът, в който е бил Волен Сидеров, се сблъска с колата на Явор Доков. Хайде стига манипулации. Не автомобилът на Волен Сидеров, а автомобилът на Доковите е блъснал. Не ви ли омръзна да лъжите!

Kam svetli badnini varvi...

Един човек има,който не се страхува да казва истината в очите и му скалъпиха процес..Явно много хора се страхуват от него и ще се стараят да му затворят устата.Нещо в което дълбоко се съмнявам.За мен Сидеров е будната съвест на българите...

това е пълен цирк дами и господа съдебни заседатели. Как така ще отменят делото заради хулиганска агитка? до сега се разболяваха адвокати и свидетели, сега пък ново двайсе- хулиганска агитка. Не ви ли прави впечатление че Сидеров постоянно лае не само по Скат,ами и по БТВ и Нова ТВ. Каква стана тя ? Някак много тайно и полека се съюзи с поръчковите антибъкгарски медии и цирка продължава. Тази агитка е просто за оправдание,пред нас балъците иначе в цирка Сидеров си играе заедно със мутри мафиоти и даже със съдята по делото! всички са комбина,дами и господа! Трябва да се потърси отговорност от съдията на какво основание отлага делото. В закона може да е предвидено болест на адвокат,но едва ли има заради хулиганска агитка. Нека някой юрист да се изкаже.

мноо се готя като има нещо в дира за атака щото тогаа скивам как половината българи са направо боклуци.И на момента се светвам как не сме единни като сърбите и затва неа се упраим ,ама никога заради многото боклук в БГ.Айде сега познайте коя половина аз мислим че са боклуците хах ха ха.Щото тук българи нема а само българчЕта и турчЕта

Последователите на простака винаги са простаци с просташко поведение. Друг е въпроса, какво е правила охраната на съдебната власт и колко души от тези вростаци са опандизени за дребно хулиганство!?

За какъв съд говориш,бе?В България няма такова нещо.Те някои вече като я чуят тая дума и вадят тълковния речник....

Тези умници които толкова се чудят какво би станало в американски, латиноамерикански или някакъв си друг съд сигурно не знаят, че АМЕРИКА (любимата им) е най-полицейската държава в света. А шайката откачени сектанти които я управляват се чудят кого да изкарат черен, та те да изглеждат чисти и свети. да живее АМЕРИКА, да живее ТИРАНИЯТА!!! П.С. а който не знае правата и свободите зад океана са привилегия само на обрязаните ;)

Тоя и той беше уж с народа , пък като взеха да го съдят и той почна с мутренски приоми.Като е невинен защо не влезе в Съдъ пък квото стане, или не е убеден че е невинен.

За простащината и селяндурството почивен ден и празник няма. Но съвсем скоро ще бъде напляскан хулиганът Сидеров.