Отложиха ”Куйович” - за пети път

Делото срещу Будимир Куйович бе отложено за пети път от Хасковски окръжен съд заради неявяване на адвокати.

Обратно в новината

Коментари - Отложиха ”Куйович” - за пети път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно съм съгласна с над 55. Мафиотите закони не ги ловят. Куйович след време ще го пуснат поради липса на свидетели или доказателства. Както нямаше доказателства срещу Маргините, Пилето и тям подобни. Защото, ако се намерят доказателства, по върховете здравата ще ги разтресе. Всичко ще се покрие както винаги.

Вероятно някъде към 2025 година делото ще приключи с условна присъда ,ако не бъде прекратено поради липса на свидетели и достатъчно доказателства.

Вярно се беше изказъл в интервю един адвокат с 50 години стаж като такъв във вестник над 55 , че за съставянето на тези скапани закони са броени над 1 мил. евро /става дума за новия ГПК/.Каза също, че и на Маргините и на Куйович ще им е се размине , защото законите защитават пристъпниците.Така, че братя българи хич не си губете времето да четете и пишете тук.Който е крал, пак ще краде и убива, а ние да си ценим времето за нещо доходоносно! Няма управия и това е.Трябват ни крумовите закони и един, който да ги въведе! Ама него го няма за съжаление.

A moje bi e nevinen?

Браво български магистрати.......Ех, защо нямам оръжие.

Ей Куювич ли си,Пуювич ли си,отвори си човката и изпей най-сетне всичко...Писна на целия народ да слушаме и четеме все за теб....Поне кажи нещо..

Няма ли кой от управляващите в тази държава да спре този цирк...Стига с тези изстъпления! Някой трябва да спре този фарс! Някой трябва да започне да прилага скапаните закони в тази държава! Ах, защо нямам малко власт.....

АЛО, прокурори, съдии, МВР - не искам да ви плащам от моята скромна заплата за да криете и отлагате безкрайно дела срещу такива като Куйович . Другарят Станишев кого по-напред ще притиска ?

над 55 (07.05.2008 г. 17:24ч.) Вярно се беше изказъл в интервю един адвокат с 50 години стаж като такъв във вестник над 55 , че за съставянето на тези скапани закони са броени над 1 мил. евро /става дума за новия ГПК/.Каза също, че и на Маргините и на Куйович ще им е се размине , защото законите защитават пристъпниците.Така, че братя българи хич не си губете времето да четете и пишете тук.Който е крал, пак ще краде и убива, а ние да си ценим времето за нещо доходоносно! Няма управия и това е.Трябват ни крумовите закони и един, който да ги въведе! Ама него го няма за съжаление. Правил и да допълня...и да пишем и да не пишем, бизнеса отдавна е разпределен. Парите са изпрани. Комунистите са ни управлявали 52 г. ...и ще ни управляват още 100 споко. Гепиха всичко , което можеше да се гепи...сега оглозгват държавата. Полицията фигурира само на книга за тях.