Тръгна нова телевизия

На пресконференция в студиото на “Re: TV“ (РеТиВи) в парк-хотел Москва в София изпълнителният директор Асен Григоров обяви старта на новата телевизия пред журналисти от печатни, онлайн и електронни медии.

Обратно в новината

Коментари - Тръгна нова телевизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви са тия водещи? каква е тая никому неизвестна, явно с мощни червени протекции, дето е имала смелостта да се впише в уикипедия в категория БГ-журналисти, наред с такива светила като Дмитрий Иванов, Иван Гарелов и др.

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ

ТОВА МИ МИРИШЕ НА ПРАНЕ НА ПАРИ

На мен лично новините ми действат потискащо и ги мразя сутрин рано. Токът поскъпнал, дигнали цената на хляба, Брюксел ни настъпил... Мерси! Обичам ведрите утринни предавания и филми, с които ти се вдига тонусът, а не преди да си отворил очи и да те е яд, че те чака същата гадост и напрежение - няма пари и въпросът е как да ги спечеля... По принцип, в момента има един куп телевизии и всичките си приличат - аналогични предавания, едни и същи новини, които ти бъркат в здравето. Дори в събота и неделя няма нещо по-така: хумор, сатира и забава, песни, ама не фолк-чалга, Глории и подобни. То си има чалга канали. Телевизии много, но цъкаш ли, цъкаш с дистанционното - все едно и също. Стойностните Дискъвъри и от тоя род канали или почти ги няма, или се дзвериш в субтитри. Всичките разновидности на Дискъвъри ги има с руски дублаж, обаче от омраза към Русия кабелджиите не ги пускат в тоя вид. Да ги има дублирани на български тогава, ама нали е по-лесно да нашибаш субтитрите и да вземаш парите на хората като за дублаж... Тия с новата телевизия са ентусиазирани, виждам, но аз не споделям възторга им, имам горчив опит.

Учредители на фондацията в обществена полза са: Светослав Божилов, председател на съвета на дарителите на фондацията, политологът и директор на Центъра за либерални стратегии Иван Кръстев и издателят на вестниците Дневник и Капитал Иво Прокопиев.

Дано тази телевизия да даде липсващите добри икономически и политически анализи и информации. Вярвам на Асен Григоров.

Моля изредете тримата дарители ?

Кабелна ли е или ефирна?????

Те затова ги перат - за да не миришат! А в крайна сметка всички телевизии за това служат - за да перат пари! И за нищо друго! Няма развлекателност, няма информационна стойност... Банално-тъпи сериали, глупави коментари... Жалка работа! Като всичко българско и родно, впрочем!...