Повдигат обвинения за ”Кремиковци”

Прокуратурата ще повдигне обвинение за кражбата на въглища от Държавния резерв на стойност над 5 милиона лева, които са изчезнали от склад в металургичния комбинат "Кремиковци".

Обратно в новината

Коментари - Повдигат обвинения за ”Кремиковци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kremikovci e chastna sobstvennost,chastna sobstvennost e svestenna i neprikosnovenna drugari komunisti,i kato takava sobstvennika mu ima pravo ako pojelae da go nareje s oxijen :)

Имало едно време разследване по източването на зърно от държавния резерв в някакво царство зад девет морета от нас... Трудно ми е да си спомня края на тази приказка. Може би някой от вас я помни.

Томов, време е за затвора,заедно с Петков ще измиете лицето на партията !

Не е използван неправомерно от комбината . Резерва на държавата е използван неправомерно от мениджъри на Кремиковци. Вината не е на комбинат Кремиковци, а на няколко криминални фигури използвали личната си власт за лично облагодетелстане. Никой няма да краде за държавата или за фирма която системно източва! Следствието трябва да бъде към конкретни личности а не към комбината!!!!!!!!

Първо-досадно е да се говори,че Кремиковци е губещо изчадие на социализЪма.Тогава,к става така,че десетилетия наред,който мина от там,все е натрупал пари в чужди банки,все е грабил.И още има да се краде-щом продължава да съществува.Второ-за гос'ин Томов ми е думата-докога ще бъдат допускани хора с болни мозъци да влияят върху изграждащото се мнение за България?Хора,не Ви ли е обидно да ни смятат за изметта на Европа?Тук,на Запад,хората не помнят какъв е произхода на думата вулгарен,но ако продължава така,не след дълго все ще се намери кой да припомни.Аз все още си мълча,въпреки,че ми дойде до гуша от реакциите,когато с гордост съобщавам,че съм от BULGARIA.И ми дойде до гуша да доказвам на всички,че всъщност ние сме перфектни,а в същото време политици,лигльовци,и да мажат върху моите усилия.По входовете,улиците и обществените тоалетни също ни познават.СРАМ!!!ГОЛЯ СРАМ!!!Защо ли никой не го е срам?

Нищо ново под слънцето !!! Трябва да гласувамееееееееееее комунягите Има Господ

Ще закрият ЦСКА,Кремиковци да го изберем за президент та да ни затрие всички щот сме овце ще видите,че Лупи е невинен.......няма да го съдят я...

Еми как кой ги е откраднал ... и отново недоумения. Разбира се, че лупи е направил далаверата, за да може да изхранва не една и две партиики. То не се спря тоз мошенник. Там, където крак му стъпи, гибелта е неизбежна - това е Александър Томов (Лупи). Каквото стана с Кремиковци, това стана и с ЦСКА. Само, че откакто го махнаха от кремиковци хората започнаха да си получават заплатите навреме, и парите за храна от миналата година също се изплатиха. И къде са били тези парички? Ами в джоба на Томов. За какво трябваше Прамод да взима ЦСКА - за да може да се изнесът мильоните от кремиковци зад граница. И всеки го знае това, ама видиш ли досега не съм чул по медиите да обвързват Кремиковци с ЦСКА, а те двете са взаимно свързани, най-вече за потока на парични средства. Тоз човек трябва да отиде в панделата да дълго време.

Зимата на 2007 беше много студена, та се наложи да си дръпна малко кюмюрец... Айде сега и вие, от студ ли да умирам!

Там навъртат ли се циглета?

То кремиковци одавна трябваше да го затворят защото винаги е работил на загуба! Това че го експлоатираха е само допълнително доказателство, че го източваха още преди 7 г.

Loupi gi e vklu4il v aktivite na Cska...

javno lupi 6te opere pe6kira. yaslujava si go, ama pak naj/golemite pak nikoj njama da zaka4i. ni6to, to taka izti4a info/ot toja, ot onija. pone da se zavarti ne6to po novinite, ina4e vsi4ko e izvestno na naroda-koja krade, koj ubiva, shemi i podobni. Ajde njakoj da kaji koga da se sabereme pred parlamenta i da po4istime ot bokluci!NA BUNT

Предстоят избори и тепърва ще занимаваме целокупния българския народ, с какви ли не измишльотини

Е ГАТИ ДЪРЖАВАТА-за кокошка няма прошка, за милиони няма закони..............

На един в джобчето му дрънкат семки и бомбонки, друг пипал, трети строи бахчисарайски палати... Тояга трябва, ТОЯГА!

Българо-съветската орг. престъпност е заразила Администрацията и Държавата ни с много сериозни болести,много тежки.Ще ни е нужен огромен ресурс и потенциал за да ги отвоюваме да работят за общия ни интерес и за да ги излекуваме. Мисля,че тези цели са непостижими без Лустриране на групи лица и без изритването им от ИНСТИТУЦИИТЕ.

докато се източи Кремиковци до последно-ще има хиляди варианти и диктати.Ако пак бръкнат в джоба на българският данъкоплатец за прикриване на кражбите от Кремиковци-жална им майка!!!!

докато се източи Кремиковци до последно-ще има хиляди варианти и диктати.Ако пак бръкнат в джоба на българският данъкоплатец за прикриване на кражбите от Кремиковци-жална им майка!!!!

Беше ясно много отдавна,че със заповед на Лупи,бяха изпразнени складовете със кокса за държавен резерв и това е всеобщо известно и то не само на работниците в Кремиковци!Изчизнаха по същия начин и държавния резерв от цветните метали!Всичко това се знае и от моментното ръководство на Кремиковци и от прокуратурата,но сега се правят на ощипани и влачат нещата,докато затихнат,а накрая естествено,няма да има виновни!И Лупи ще си е чист,като самороден кристал, и индиецът няма да дължи нищо на държавата!Че то да неби да има ДЪРЖАВА в този момент с това управление от углавни престъпници,начело с прокуратурата!До сега тази така наречена държава,трябваше много отдавна,да си възстанови собственоста върху Кремиковци и нямаше да става дума,нито за индийци,нито за мръсника Лупи,който изнесе стотици милиони от Кремиковци!Всичко това е моментна медийна кампания,около Кремиковци,която отново ще бъде чудо за три дни и пак всички АЙДУЦИ ни лук яли,ни мирисали!ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА В ТАЗИ СМРЪДЛИВА ПСЕВДОДЪРЖАВА!НИКЪК НЕ СЕ ГОРДЕЯ ДА СЕ НАРЕКА БЪЛГАРИН!!!!!!!!

Нищо ново под слънцето !!! Трябва да гласувамееееееееееее комунягите Има Господ

Бой по крадливите пръсчета,въглищата ги няма,но според Томов всичко било наред.Не е наред крадльо,нали този резерв се поддържа от нашите данъци,сега пак от тях ще вземат за да го възстановят.Егати наглото копеле,свикнало цял живот да граби безнаказано и винаги да прехвърля вината върху други.Дуче,ако си мъж на място ,този нещастник трябва да се храни през сламка една година,съдилищата в България няма да помогнат,пак няма да има достатъчно доказателства.Вече почва да ми писва,тази крадлива пасмина и айфеловата кула да открадне за скрап,пак ще се намери умник да ги оправдае поради липса на доказателства. Затв до живот за този национален предател.