И добрите решения минават през стомаха

Хората се отказват от прибързани решения и емоционални действия, след като са се нахранили, откриха учени от Кембриджкия университет.

Обратно в новината

Коментари - И добрите решения минават през стомаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май тези учени не знаят английската пословица: An hungry man is an angry man т.е. гладният човек е гневен човек. Смятам за по-правилно да се се каже, че са открили причините на молекулярно или на друго ниво за това състояние на гладния човек. В същност и ситият лъв е доста добре разположен към заобикалящите го животни.

Вярно е, ако въздухът е цигарен дим.

Затова ли Гладен мъж черно гледа? Допълвам tpd и Vesselina ot o.Malta..... ;)

Аз преди да пръцна никакви решения не взимам

дали пък храната на нашите депутати е в повече ,че всики ден взимат все по мъдри решения как да лишат народа от такава , че да мисли по малко,а на избори дават кебапче та да гласуват мъдро,

Вероятно това е имала пред вид и Мария-Антоанета като предложила на гладния народ да яде пасти.Просто не била правилно разбрана и народът взел изключително лошо /за самата нея/решение.

Az tova otdavna sam go otkrila.A i naroda e kazal:gladna me4ka horo ne igrae.

Вярно е, знам го от години, храната прави борбата! :-)

А трети пък казаха, че от въздуха се състарявала кожата :)

Други учени пък ще кажат да се внимава с храната ;-)))

А аз се чудех защо народът ни е изперкал,но силно се надявам правилните решения да се вземат от управляващите,защото единствено те са нахранени и прехранени

Затова ли Гладен мъж черно гледа? Допълвам tpd и Vesselina ot o.Malta..... ;)

Я га ям люто мноу лош стаам!

Така е. Имам две колежки - зли, гладни, агресивни. Край тях не можеш да пипариш, без да ти тръснат някой гнусен намек или обида. При това са... дебели.