Бокова: Арестът на Полански е шокиращ

Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова заяви, че арестът на кинорежисьора Роман Полански е шокиращо, като същевременно уточни, че не е запозната със случая в подробности, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Бокова: Арестът на Полански е шокиращ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основният талант на Полански е перверзията.

Моля Ви се, като че ли Вие реагирате първосигнално. Да не сте от хората, които пищят като луди само като се спомене името на популярен, особено в киното човек. Откъде-накъде ще се смесва това, че като режисьор е направил големи филми и това, което е като човек. Като има съмнения, че процеса е бил скалъпен /и какво общо има че е от Полша?/, той защо толкова много години не е направил нещо по въпроса. Нима отрича американската съдебна система? Не ми се вярва. Законът трябва да е над всички, а не някои да са над него. Не разбирам и позицията на Полша и Франция. Да не би да имат доказателства, че е невинен? Дори да не е имало изнасилване, момичето е било на 13 години! Имате ли дъщеря?

Патка.

Triabvalo e zeremoniata po nagragdavaneto mu da bade v Balgaria.

Бокова, не те ли е срам да защитаваш евреина-педофил

Тази още не е встъпила в длъжност, а взе да ръси прототии. Какво ли ги чака колегите й от Юнеско?

Не съм запозната, но не е справедливо! Какви са тези абстрактни идеи за справеливост при положение, че има постановление на американски съд? По същия начин не би било справедливо, според българските стандарти да бъде съден президент, но в Америка това стана! Би могла просто да каже: Полански е велик режисяор. Вярвам ,че американското правосъдие ще вземе правилно решение, съгласно американските закони. Егати патката да се бърка в работата на чужда държава и да осъжда действията й! Ами, в конкуренция с Египет какво може да се роди...

Името на Роман Полански не е свързано само с Оскари, а и с драматичен, турбулентен личен живот. През 1969 г. в къщата му е заклана съпругата му, Шарън Тейт, бременна в осмия месец, и още две нейни приятелки. Булевардната преса директно обвинява Роман Полански и неговия приятел Джак Никълсън. Тезата е, че двамата са пристигнали в къщата на Полански в алкохолно и кокаиново опиянение и режисьорът е заклал съпругата си, актриса. А после са инсценирали масово убийство, убивайки още две жени. И въпреки че всичко това се оказа дело на сатанинска секта, Полански твърди, че завинаги е демонизиран от медиите и дори няма смисъл да се опитва да промени имиджа си. Медиите продължават да ръфат до кръв. Известното списание Венити феър пише, че на път за погребението на жена си е направил секс предложение на непозната шведка. Преди няколко месеца Полански осъди списанието за над 70 000 евро. Но медийните адвокати пък използваха аферата му с Настася Кински, когато тя е само на 17, както и всички възможни любовни истории на режисьора, за да се защитят и да докажат тезата си, че е извратен тип без никакви морални задръжки. Полански успя да осъди британския клон на издателството, но в САЩ не признават това и за страната той остава персона нон грата. Макар че филмът му Китайски квартал с Джак Никълсън и Фей Дънауей е сред 20-те най-добри американски филми на всички времена!

Ами нормално за Бокова - цялата фамилия е свикнала по друг начин. За тях думите закон, ред, престъплени, наказание са само речникови понятия.

Не може ИБ да дава крайни оценки/ за нейния ранг /,като шокиращо и несправедливоБЕЗ ДА Е ЗАПОЗНАТА С ПОДРОБНОСТИТЕ.Иначе законите са за всички без значение от статуса им.Браво на американското правораздаване. Бокова май се изказа неподготвена.Лошо почва.Искала е да се хареса на някого.

Абе хора що не прочетете малко биографията на Полански. Този процес беше инсцениран, защото Полански беше талантлив режисьор, но уви от Полша. Същото навремето бяха направили с Чаплин.ТАзи Саманта на 13 години е отишла да се снима гола за Вог заедно с майка си. Набутала се е в леглото на Полански и после майка й, а не тя са започнали да го съдят за пари, за много пари. Толкова ли сте глупави. Че Полански е можел да има стотици жени, защото е известен режисьор и вска жена която е снимала с него е станала звезда. Не говорете глупости. А компетентната Лайнарова да беше направила справка. А не да твърди Нищо не знам но съм против Ега ти ъпачката.

Пак се изложхме пред с света с още една коза (втората след Кунева) взела се насериозно в ЕС...

Може да е голям режисьор, но като човек е нула. А трябва да има съчетание между артистични заложби и човещина. Както например при нашия бас Борис Христов. Не разбирам, как досега САЩ не са преследвали Полански, а сега изведнъж при престоя му в Швейцария се сещат и го арестуват.

Аз винаги съм си живял с мисълта, че на този Свят няма само умни или само тъпи хора. КОйто и да е си е колкото умен, толкова и тъп. В противен случай няма да има равновесие. Или Полански може да е създал много добри филми, но то си е за киното, а за другите етапи от живота си е обикновен човек който е редно да се съобразява с закона. Или става българска работа. Изглежда май Адам и Ева са били българи.

И Тайсън е велик шампион,ама си лежа в затвора.Там е мястото и на евреина, колкото и да е голям режисьор.Не се сърдете на др. Бокова,тя така е свикнала .Племеннич колко пъти отървава панделата,не помните ли?

И в САЩ има 12 - 15 годишни проститутки. Трябва ли да бъдат съдени ползвалите услугите им?

Иначе някои са горди, че другарката ще представлява достойно България. Ами шокиращо, че лошите американци преследват справедливо осъдените престъпници и 30 години. Де да можеше също така шокиращо и българското правосъдие да ви натика в мечо дупе и тия дето 50 години изнасилвахте цял народ. Гордейте се червенотиквеничковче тая още не е встъпила във функцията и вече успява да ни маскари.

Изумително! Човек, начело на организация като ЮНЕСКО да заявава, че ареста на един педофил е несправедлив. Можеше да каже, че не е запозната и толкова. А на тези, дето с повод и без повод споменат България ще кажа: Да тук съдебната система е неадекватна и всички се надяваме някога да се промени и закона да е в сила за всички, но къде в цялата история е намесена България?!? Какво да кажем за Полша и за демократична Франция, защитавали въпросната персона толкова години?

Така се отстоява истинската демокрация,а не псевдодемокрация удобна на определени кръгове.Полански трябва да понесе отговорността си въпреки ,че наистина е забележителен режисьор.

Аман от тъпи и неадекватни реакции.;Тя не знаела;ама коментира?Ко праим с образованите простаци?Добре че нямаме пръст в избирането и.

Щатите изглежда са правова държава. Това да не ви е ставийски...

Ето как интернационалистката комунистка Бокова се отплати за избора си на еврейското лоби. Първо някакви френски интелектуалци (разбирай откровени ционисти, живеещи във Франция, 100% евреи) се противопиставиха на избора на Хосни, министър на културата на Египет, опонент на Бокова за поста и по това време основен претендент с водещ брой гласове. Бокова, комунистката изникна ненадейно с предпоследен резултат, набра скорост и финишира с минимална разлика след 5 тура... яко подпряна от ционистите, евреите и другите богоизбрани глобалисити. Сега БОКОВА почва да плаща: педофилът ПОЛАНСКИ, независимо какво е правил като артист, си е откорвен престъпник. Всеки закон е бездушен. Законът не е даден да бъде шокиращ. Той Е справедлив, защото СЕКИРАТА пада или виси върху ВСЯКА глава, която ДРЪЗНЕ да прекрачи закона... Така стоят нещата в един идеален свят без евреи ционисти и техните подлоги... Написах подлога и се сетих, че етимологията на фамилното БОКОВИ иде от бок-, с корен означаващ екскремент на езика, от който е възникнало... Във всеки случай КОРЕНЪТ на БОКова, на нейното фамилно име СЪЩО не е БЪЛГАРСКИ, както и е нормално да не е БЪЛГАРСКИ коренът на една еврейска подлога. Аз също харесвам ПИАНИСТЪТ, но няма ПЕДОФИЛ, който да ми допада и смятам, че всеки един трябва да не напуска затвора и давност не може да има. Жалко, че един артист не разбира това. Ако беше богобоязлив човек, макар и педофил, щеше сам да приеме съдбата си и своето наказание. Уви, евреите не са богобоязливи и не са християни. Напротив те се имат за господари на хората и на света...

Ми, почакайте, докато навърши 95 г., и тогава го задръжте за сексуални престъпления...Ха-ха Да ви имам в европейците!!

Бокова, не те ли е срам да защитаваш евреина-педофил?!

Какво като е някакъв си свтовно известен или неизвестен. Осъден е , споразумял се е , избягал е . Сега се сетил че не било справедливо. А секс с 13 годишна справедливо ли от гледна точка на закона. Щатските съдии не си поплюват. Друг е въпроса че днес вече май е стандартно положение да го правят , въпреки че е извън закона.

Шокиращо беше убийството на жена му Шарън Тейт от бандата на Менсън навремето.Сега Полша и Франция настояват за освобождаването му, интересно защо не се включи и Израел. А законът е за всички-поне САЩ го доказват,това не е България.

А справедливо ли е да е оправял 13 годишно момиче. Госпожо Бокова ако това момиче беше ваша дъщеря пак ли щяхте да мислите че е задържан несправедливо. Като е толкова голям интелектуалец да си беше държал гащите вдигнати.

Брей, на тая МАЙКА Й не биеше ли ръждивата тенджера по митингите на комунистите... беше много гладна по времето на КОСТОВ ...,а до онзи ден - дочката беше посланик във ФРАНЦИЯ... Как така бе др. Боков и др. Бокова стават тези неща ...

Другарко Бокова, това е САЩ, а не криминалната фамилия Бокови!

Тая кога стана калайджия, кога и почерня гъза? Че взе и мнения да изказва! Аман от комунистически изчадия! Още повече, че нейните родители, тя и брат и са част от хората, слугували на Москва най-активно и довели България до трета национална катастрофа. Катастрофа много по-дълбока и по-всеобхватна от предишните две.

sa stara komunisti4eska familia.Ne,e u4udvasto da sastitavat drugi laina kato naprimer tosi talantliv pedofil

тая торба червен боклук кога я избраха, кога започна да смърди??

Айде бе,тя се набутала,пък после той и го набутал,ама без да иска?Да не искаш да кажеш,че го е изнасилила и трябвало нея да съдят?Един мъж като не може да си контролира нагона,какъв мъж е,че и интелектуалец е при това?

Наивник: Хане, децата и внуците на социалистическите велможи бяха готвени да ни управляват и представляват в условията на зрелия социализъм. Е, той си замина поживо, поздраво. Оказа се обаче , че и в условията на Суровия Капитализъм, те пак са подготвени да правят същото...и то много добре подготвени...

БОГОХУЛНО е да сравняваш един евреин с българин. И няма БЪЛГАРСКА работа. Имаме ПЕДОФИЛ, който подлежи на НАКАЗАНИЕ. Имаме обаче ПЕДОФИЛ евреин. Имаме евреи, които ползват техни слуги ГЛОБАЛИСТИ, като БОКОВА, за да се пазят от справедливото наказание. НЯМА място за сравнение и писане: българска работа, и т.н. С другото, което си казал и изразил СЪМ съгласен напълно. Няма защо, заради ЧУФУТЩИНАТА на един макар и гениален режисьор да се САМОУНИЖАВАМЕ и да викаме, че работата била нашенска, т.е. НЕКАЧЕСТВЕНА. ЕВРЕЙСКА му работа. А иначе, ако си християнин, бих ти казал нещо за Адам и Ева. Но щом и към тях пренасяш своето определение (доста пренебрежително), смятам че не си, а аз по въпросите на истинната християнска вярата с неверници, не дискутирам...

Тая пък Лайнарова,взела да защитава изнасилвач на 13 годишно дете ! Нормално нали !!!!! А сега се гордейте,че българка била шеф на ЮНЕСКО.

Много ви моля публикувайте ми коментара!Често забравяте да го направите!

Ама стрино Ирино като ни си чула, ни си видяла какво коментираш!Първо вземи научи по-добре английски, че брецаш като швейцарска крава!Хора прекалено много искате от тази жена!Тя никога не е възпитавана в морални ценности!

бок(турски)-лайно.

Еми нали комунизма е сатанинско -еврейско творение,та затова комунистическото отроче Бокова защитава еврейски педофили!

Ми, почакайте, докато навърши 95 г., и тогава го задръжте за сексуални престъпления...Ха-ха Да ви имам в европейците!!