М. Велчев пак оправда сделката с дълга

След навлизането ни в международната финансова криза, сделката с външния дълг е още по-изгодна за България, каза бившият финансов министър Милен Велчев пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - М. Велчев пак оправда сделката с дълга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миленчо от клана Велчеви с тия си приказки показва, не само че не е никакъв икономист, но е и посредствен математик. Той иска да ни убеди, че 1 000 000 х 2,00 е равно на 1 000 000 х 1,35. Е точно такава аритметика няма. Не знам къде е учило момчето, но не е той човекът, който ще оправдава сделката с дълга. Единственото, което трябва да оправдава е да се оправдава пред прокуратура и съд, ако може. Да доказва от къде са милиардите на него, брат му и близкото му обкръжение. Обаче като знам, че начело на прокуратурата е един друг гений и той Велчев, то едва ли ще му се наложи да се оправдава за каквото и да е.

истината ще излезе !

Я в затвора! Оправдал бил. Тези пари да не са на баща му?

Изпечен, нагъл мошенник е г-н Велчев. 8 години Мадридската банда съвсем законно краде България и нищо не може да им се вземе! ББ ще пълне хазната не от крадците, а от народеца ще стриже по трикажи с данъци и т.н. Говорят само за откроднато още 1 лев не са взели от крадците и няма да вземат.

Баси, НДСВ - ското Теле е върховен лъжец и крадец! От далече смърди на нагло комунистическо люпило!

Казват, че било трудна работа да се направи милионер . А в България ясно ни се доказа -- и невъзможно при определени наследствено-генетич особености .

М.Велчев и Крадливия Дъртак в една нормална държава отдавна трябваше да се в панделата ДОЖИВОТНО и пълна конфискация на имуществото.

Защо иначе разговорливите ББ,ЦЦ и Дянков мълчат като бито д...е щом стане въпрос за цар симо Втори-Крадливия?

Защо прокуратурата не се заеме с изясняване на въпроса - откъде има толкова милиони Милен Велчев, че и брат му? От реституция? От съвестна работа като редови служител в английска банка? Само той и брат му ако върнат това , което заграбиха България ще може да се погрижи, ако не за други, то поне за сираците в България и то в продължение на минимум десет години. Хора, трябва да накареме управниците да върнат заграбените от Милен Велчев, Симеон Сакскобурготски, Гергов, Ветко Арабаджиев, Николай Банев, Доган, Валентин Златев,сем. Живкови , Нора Ананиева, Премянов, Овчаров и всички останали кожодери парите , които българският народ заработи с труд и пот. Само така държавата ни ще се оправи и ще се изправи на крака. Разстрел за тези, които като първа сделка продадоха родното ни кисело мляко на Данон и сега българинът яде нишестета и ерзаци, но не и кисело мляко. Ядем набухватели и подобрители и всякакви там л++на, но не и истински хляб. А българинът е доказал, че може да живее и само с кисело мляко, сирене и хляб, но вече и това го няма . Ядем боклуци, а и за тях вече нямаме пари, докато ухилени , мазни наглеци като Милен Велчев се чудят как по-престижно и зрелищно да похарчат нашите пари. Господин 10% умря. И другите бавно и полека ще измрат, но е добре преди това да върнат на децата ни парите, които ние сме изработили и ни се полагат

Миленчо е прав - сделката е добра! Само дето е пропуснал да каже, че е добра за неговия портфейл и лоша за бюджета на България. Но на кой ли политик въобще му пука за България?

Много обичам да се дебатира по теми разни. Обърнахме дълга в ерво на скъпия курс и дайте сега да подебатираме колко ни е било изгодно. По-добре да се разровят, колко е била печалбата на свързаните с Милен Велчев фирми и леко, леко да се стяга за затвора.

Това и тогава беше рядко малоумие тогава и сега си е. При врътката тогава вместо 1 долар дълг получихме 1.1- 1.15 евра дълг. Като не съм сигурен дали лихвата не се качи от 4-5 на 6-8 процента. Отделно се платиха майната си милиони комисионни на бившият работодател на Миленчо. Сега същият този долар е около 0.67 евра. Или това прави по около 45 евроцента набутване във всеки един долар врътнат дълг + около 2 до 3 % по-висока лихва + комисионна близка до годишният ни бюджет за образование, отишла в лондонските каси. За такова изпълнение, няма адекватно наказание.

Още тогава сигнализирах, ма сме си овце и такива ще си останеме.

Само под герба на Царският Козел се подвизаваха малоумни и сноби. Притъпено мислене, никакъв изказ, без изводи, без стратегия - това е този дърт козел Симеончо. И около него - ЛАПАЧИТЕ ! Че и агента-гамен - К.Цонев. Доста гадно е когато се събудим от музивирите и тихия лай на това НДСВ!

Конвертирането на външния дълг от долари в евро при тогавашен курс на долара 2 лв за долар и сегашен 1,34 е УНИКАЛНА загуба за България направена от НДСВ - една от многото загуби, наред с БТК, Митниците (пак Миленчо се нагуши с 65 млн. за консултации). НДСВ е едно нещастие за БГ, съизмеримо с ДПС

да бе, оставаше да каже: прекарах ви, ама нали си взех няколко милиона долара комисионна?

Мястото на тоя изедник е в затвора. Ако прокуратурата продължава да спи - приемам предложението за катран и перушина.

Милен Велчев трябва да бъде публично разстрелян за назидание на комунягите-крадци. Синовете на комунистите около бай Тошо доокрадоха окончателно България.