Плевнелиев: До 2 г. стартираме ”Хемус”

Досега магистралите „Хемус” и „Тракия” не са строени по правилата. Това заяви пред PRO.BG министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: До 2 г. стартираме ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоз господин много обещания даде,да не си остане само с тях.

Daniele, mnogo si zle! Ne razbrahte li, tche BB i banda sa kradcite, koito vikat druzhte kradeca?

Даниелчо, (сигурно ще ме сложиш в графата комунист) ама не си прав изобщо. Чукни в някоя тръсачка АМ ТРАКИЯ и виж кога какво е построено и открито. Само малък цитат: На 5 октомври 2007 г. официално е пуснат в експлоатация участъка между Чирпан и Стара Загора, с което завършва изграждането на Лот 1 (Оризово - Стара загора) с обща дължина 38,7км.[1] Този участък завършва с кръгово кръстовище на пътя Стара Загора - Хасково, на около 5 километра южно от Стара Загора. и още На 1 юли 2006 официално е пуснат в експлоатация първия подучастък от Лот 1 - между Оризово и Чирпан (17 км), а на 2 ноември същата година - участъка между Карнобат и Ветрен (35,2км) от Лот 5. И двата проекта са съфинансирани от Европейската инвестиционна банка и от Републиканския бюджет. Та не знам кой комуняга и кой не, ама преди да лееш реваншистки коментари по форумите - проверявай фактите.

А магистралата до Гоце Делчев кога ?

абе тоя другар или е пълен идиот, или лъже безогледно. АМ Люлин е абсолютно невъзможно да бъде построена навреме, дори при добро желание и старание, а то такова няма. другаря министър изобщо ходил ли е да види за какво иде реч?

Най-лесно е да се започне нещо. Трудно е да се изпълни или довърши. Наблюдавайки темпото на полезни действия на сегашните ме обхващат разнородни съмнения.

Хемус я зная от малък,но излиза,че строежът й ще започне при Плевнелиев сле...2 години! Както и строежът на метрото започна не при Тато,а при...Бойко!

Като гледам в коментарите пак са едни и същи неграмотни комунисти. Не ви ли е срам, ваште нищо не направиха, крадеха, лъжеха, а сега за 2 години космодрум. Като се стро за 2 години космодрум, защо вашите комуняги не можаха за 4 година и 10 км да построят.

porednata laja kolko po 2 godini minaha do sega

Да не се заблуждаваме, че скоро може да стане нещо с Хемус.Но след като няма пари за магистрала ,не е ли по лесно сегашният път да се разшири и да се направи с три планта ,където е възможно и по този начин да излезе и по-лесно ,по бързо и нещо реално.По добре да се направи нещо ,отколкото само проекти и илюзии.

gluposti na tarkaleta...v EC ima SRUKTURNI fondove...koito sa tochno za takiva vazhni ifrastrukturni proekti kato Hemus. Stiga ste ne balamosvali

До 2 години я камилата, я камиларя.

не са строени по правилата и за това,няма да ги строят!!! по важното беше БОЙКА БОРИСЛАВОВА да лапне винетките.след 2 години ще направи стройтелна фирма и ще лапне магистралите...

Ех другарю Плевна, браво, с гордост си носите фамилията. Само лакардии за пътища и нищо свършено.

Я си помисли пак кое го има до сега?

Бах ти,за две години хората космодруми строят,бе чукундури.Мерси за обещанието. Аз ви обещавам на изборите да гласувам за вас.

Искаме точна дата и час. И парите да не минават през банката с винетките.

leleeee tova ne e verno Naprotiv stroeni sa po pravilata. 6te6e li da gi ima do sega.Tova sa palni gluposti, kazani i to ot Mrnistar.....Nemam dumi....Sramota.....

До две години дай Боже да сте минали в историята,другарю Плевнелиев.

Хей гербаджийско подлого набутан си във всички теми на форума като наъ-вероятно платен клакъор на ГЕРБ.Мръсен чикиджия спри да дразниш хората с присъствието си.Аз не съм комунист и ти заявявам съвсем категорично , че ГЕРБ категорично обслужват интересите на комунистите.Г-н Борисов е бил личен телохранител на Тато, а бащата на Цецко е бил шофьор на Григор Шопов,дълги години зам.министър на МВР по Живково време.Разбра ли бе боклук скапан и аман от такива псевдокомунисти като теб.Между впрочем лапай бахура.

тоа е ега ти плюнчото мижав..иначе краде яко..

pak li sa vi vinovni predishnite?