Германците обръщат гръб на пистите ни

Големите туроператори в Германия вече подготвят зимните каталози за идната 2011 година. В тях обаче за пореден път ще липсва дестинация с името "България".

Обратно в новината

Коментари - Германците обръщат гръб на пистите ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами питайте на Позитано, защо е така. Там всичко знаят. Винаги могат да помогнат. Винаги са готови да серат още едно лайно на България. Те винаги са готови за това! Нали заради тях е такава държавата ни!

прав си , човек като бърза и прави много работи наведнъж, се получават маймуняци. А и последния ред за руснаците не ми е излязъл нещо.... . Исках да кажа, че след като са отишли веднъж в Алпите, руснаците определено няма да дойдат повече тук. Освен това цените по заведенията в градчето долу нямаха разлика с тези в заведенията по пистите. Още нещо интересно - за ч ден имаш няколко цени на картата за лифта т.е., ако си вземеш карта в 8.00 е една цена, в 10.00 вече е по-евтина, в 12.00 още по-, последната карта е в 14.00 и е най-евтина

Бъди така добър да замениш маймуницата с кирилица! Ако не знаеш къде са буквите ч, ш и щ на фонетичната клавиатура, иди на сайта на bulgarian - translator. com и я научи. Не е трудно. Иначе, жалко за хубавия ти коментар - засрал си го с маймуници.

Абе какви германци сънувате бе! Хората ходят в Австрия, Швейцария и Франция, където летищата са в ред, пътищата почистени, курортите не са презастроени и освен това в Австрия и Швейцария се говори немски. Какво да прави един германец, който е свикнал на ред и чистота в кочина като Банско? Или в Чепеларе/Пампорово, където ще трябва да пътува по оня крив път толкова време, колкото му е бил полета от Германия до Пловдив. Съвсем закономерно хората НЕ желаят да дойдат в български ски курорт. А снежните оръдия са им последна грижа.

Като не щат писти, да карат по...улиците! Препятствията, снега и дупките не са по-малко заинтриговащи....

Така, сега и аз да разкажа: в началото на януари ходихме с мъжа ми до Майрхофен (Австрия) за 7 дни. Къщичката ни ебеше на 500 м от лифтовете за Пенкен (ски зона, която е част от Зилертал Арена). За 6 нощувки в апартамент с изцяло оборудвана кухня платихме 295 евро общо. Машини за сняг имаше буквално през 5 метра по някои от пистите, от които 98 % бяха отворени. При началната станция на лифта има 3 паркинга, които са БЕЗПЛАТНИ !. Картата за лифта за цялата зона е 195 евро за седмицата, но има огромно разнообразие от писти, до които се стига много бързо. При една от пистите на 2050 м висо4ина има заведение, което се казва Криста Скиалм, та там супата е 3 - 4 евро, половин пиле с голямо коли4ество картофи и 2 хлеб4ета струваха 9 евро. Какво е положението при нас: 1. В момента на Боровец има отворени 3 писти, на Витоша - една и един у4ебен плац, цената на лифт картата няма намаление за това, 4е пистите не работят с пълен капацитет 2. На Ястребец в дървеното заведение преди завоя за четириседалката миналата събота ядох супа за 8 лв, а е на доста по-ниска надморска висо4ина. 3. На централните писти на Боровец преброих около 5-6 машини за сняг, на вито6а по нощната писта са около 4-5. 4. В хотел Рила има промоция в нета, 4е нощувка на човек в двойна стая е 70 лв. 5. На Боровец няма безплатен паркинг, за цял ден е 10 лв. При симеоновскиа лифт има огромен паркинг, ккойто съ6то се плаща Айде сега, да пресметнем драги шефове на Витоша ски и БОРОВЕЦ къде е по-добре да си карам борда и докъде ще я докарате с това стопанисване и управление на тези курорти. Съобразихте ли, 4е все пак Алпите са под задника на германците, а сре6ту 14 4аса път не предлагате нищо по-добро? Съобразихте ли, 4е в момента е криза и на хората им е скъпо да плащат 55 лв за1 ден въртене по една единствена писта и 4акане по 15 минути, за да се ка4ат на лифта. А българите май останахме основните ви клиенти. отидат ли там веднъж, пове4е няма да се върнат тук. Защото руснаците ходят и в Алпите, а

е--това за зимните курорти. немския турист е за предпочитане от много други. предсказуем е и възпитан. а в кк.албена ги изгониха на сила. с хамавите си инклузиви където качеството е нищожно ако може да се говори за качество. и на тяхно място пуснаха румънското цунами, и работническите спартакяди . за вторите да не ви обяснявам какво чудо невиждано са. такова отвратително поведение от ,,спортисти едва ли има на света. напивания-скандали-р понякога. и всички с претенциите за ,,голямата работа

oi che si zabluden

Германците си имат достатъчно ски курорти в собствената страна, за какво им е да идват до БГ : да гледат грозни мутри качени в Порше Каиен по Боровец и Пампорово??

Много е тъжно, но това няма да бъде единствения шамар срещу България. Дано управниците и тези, които се наричаме българи разберем простичките истини и да заживеем без лъжа, престъпления и алчност.

В тази страна няма елементарни условия за туризъм-пътища,летищ превози,отлично обслужване,места за развлечения...С трици маймуни не се ловят и докато не станем по-добри ,това също ще отблъсква туристите!много туристи са ограбвани,бити,убити лошо,дори грубо!На запад има много точна информация в това отношение и с нашето залъгване и хитруване никого не можем да излъжем!

да идват туристи от други държави и без това Германците не стават за туристи

Еееее, а стига бе Станишев! Как може такава поредна твоя простотия? Да изгониш германците от зимните ни курорти! Завидя на ББ, че шашна немците с мутренския си изказ и веднага му подля вода. Ае стига вече.

Няма немец, който да търси алтернатива на Алпите за ски. Тези, които са идвали са някакви заблудени - изпратени по социални програми или някой куку от скука му се доходило в първобитния строй ... След едно ходене до произволен австрийски или немски курорт наистина ще се чуди човек на немците решили да дойдат в БГ - това е някакъв феномен или парадокс, за който психолозите може да направят изследване и дисертации

Чистка ! Чистка, дами и господа, му е майката за отпочването на реалния бизнес у нас, респективно за реанимацията на икономиката ни (и не само в този отрасъл) . Да го наречем остойностяване на кадрите ако искате, или динамично управление, или ефективен контрол, или финансово-фискални бонификации ...(и т.н.) . Същността е важната - а тя е безпределно ясна на всички ни, та дори и на избранниците ни . Кретен и/или бедняк за хаджия не става, дори и някой да му натъпче всички отворености с готови/чужди пари .

януари за първи път бях на ски в австрия за 10 дена.до сега я на Банско,я на Боровец....просто се чудя на тази чужденци,които идват тук по нашите курорти на ски ако нямат намерение да се напиват до припадък и да таковат проститутките тук...само красотата на планините ни не отстъпва на чуждите...

edinstvenata pri4ina njakoi da predpo4ete BG ski kurortite pred tezi v Alpite sa niskite zeni na alkoholut i prostitutkite! Otdelni hora smjatat patuvane do Bulgaria i za raznoobrazno priklju4enie. priro vse oste ni e hubava i spokoino magat da se sazdatat uslovia za planinski turizam, no nikoga njama da mogem da se konkurirame s Alpite.

Има ли някой в тази държава, който да ми докаже, че хотелиерите и изобщо туристическия бранш внася в хазната на базата на истинските си постъпления? Тогава за какво са ни германски туристи? Може би да пълнят гушите на перачите и мутрите. За мен лично това е добре - по-малко навалици на лифтовете и по-ниски цени.

да то и без чужденците се виси по 20 мин за лифт, а с тази липса на сняг..нямам думи.. на Боровец работят около Ястребец смислените писти и Мадкуджиците ги няма никакви, за какво говорим.. Само Банско, добре че е на високо, но то не стига.. трябва и реклама.. А на германците Алпите са им на 3-4 часа със самолет от дома до пистата... какво да се хабят до тука..

Освен всичко написано в тази статия, не се казва че и много българи карат зимната си почивка в Австрия или Словения! Кой е луд да гледа простотията и наглоста на местните главочи, които са окупирали туризма! xaxaxaxaxaxa

в пловдив има един тъп кмет наречен галено главчо тоя човек ни побратими като град с кой ли не само не и с тия които идват с цел туризъм и носят пари в държавата. ето защо германците например не знаят изобщо, че пловдив в момента има най модерното летище в българия.

летището в пловдив вече е превъзходно дори за германските стандарти.нека си видят летището на хамбург например и тогава да говорят.терминала е чисто нов и свети отвсякъде, пистата отлична.разбира се вината не е в германците..рекламат ни е толкова лоша, че те дори незнаят как най лесно да стигнат до пампорово.

Кой разправяше на германците ,че министър Цецко кОпа трупове с багер тук?

летището в пловдив било в окаяно състояние..тия шваби май имат инфо отпреди две години.летището си е най новото за българия дори карго терминала е най големия в страната.всъщност вината трябва да си я търсим в нас.слабо и некачествено се рекламираме!

Нали ББ беше в Германия. Защо не ни обясни? Ами ни плашеше с трупове и шменти-капели.

От какъв зор да се навираш в бг КУРортите при положение че можеш да караш ски за същите пари в Алпите? Където ако не друго то поне няма да се нагледаш на БГ простотия...

Da jiveat razumnite xora !

после е мутроморието.най-пос всичко си идва по местата в тая жалка пародия на държава!

австрия им е на максимум 1000 км

Хубаво би било, ако туристите за курорта Пампорово кацат на летище Пловдив, но то е в окаяно състояние, казват експерти, работещи с германски туроператори. Добре де, нали откриха преди няколко месеца чисто нов терминал????

Премиерът при второто си посещение, ще оправи нещата.

летището в пловдив е в много добро състояние.причината да няма полети е,че всичко трябва да е в софия.на това летище кацат големи товарни самолети!!!и в най скоро време ще ги насочват към софия.

За да посетиш крадливата, циганската, мръсната, скьпата, нискокултурната и пълна с чалга- повлекани-вратове и джипове клоака трябва да си изключително безумен.

zapritrqbvali sani 6vabite