Пиян съдия призна, че е най-корумпираният

Русенският магистрат Петър Балков бе заснет в скандален видеоклип, че се хвали как е най-корумпираният съдия в България.

Обратно в новината

Коментари - Пиян съдия призна, че е най-корумпираният | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам Съдията. Живее скромно, кара тъпа кола. На всички нахъсени искам да напомня - нещата обикновено не са такива каквито изглеждат на пръв поглед.

Толкова е елементарна пропагандата ви, толкова нескопосана и инфантилна, колкото цензурата тук.

Не съм съдия, не съм и журналист. По словоблудство - съм съвсем слаб, защото съм човек на техниката - машинен инженер. Този с телефона - не е вчерашен, че е кално копеле то е ясно, че знае с кого говори - като че ли - да? Но да коментираме журналистите аматьори. Или за нищо не стават, или са за съдене - за изопачаване на информацията (лъжа). До колкото си спомням - когато се говори, че някой признава деяние - той би трябвало да говори от първо лице : "АЗ". Както и да слушах, колкото и да са пъти, все чувах деформиран от алкохол глас - да, но винаги също така чувах - иронизиращ цитат от "журналистически заглавия". За сведение на всички цитиращи "журналисти" господина не казва "Аз съм корумпиран съдия", а цитира заглавия "четете вестниците - съдия съм, най-корупционния съдия в България ...". Само на мен ли ми се струва, че разговора е започнал доста преди това, инициатора на диалога е предизвикал съдията да се екзалтира, но първата фаза на записа увисва много бързо. За записващия, това си е провал, но той не се отчайва, продължава записа и насочва темата към - "кой-кой е". Показва, че съдията е човек, но също така, показва, че манипулиращият го е или "силенкато бик, и не чак толкова интелигентен", или е "журналиста", автор на гениалната комбинация от думи: "Разбирам колко им е криво, но и предишните ми колеги, и сегашните, уважават това, което съм правил. Това искам да го напомня с цялото си уважение когато той стана министър, един от първите ни разговори беше как да се организирам, да използвам всичките си контакти, за да отида в САЩ, каза още Борисов. "

..., егати Булгаристана.....Представям си какво още можете да чуете като признания, ако изпонапиете и останалите.......

В Америка или Европа ще го уволнят още преди да се е събудил на другия ден /то сигурно такъв боклук въобще няма и да е нает/, а при нас викате "Майтапел се..." то цялата ни държава е МАЙТАП - голямо шоу си правим

Повече камери в тоалетните! там се издават и държавни и лични тайни! Ще станат интересни филми!

Като чета коментарите, разбирам колко много хора искат да бъдат корумпирани. Но лошото е, че никой не иска да ги корумпира.

To ако няма корупция сред полицаите, прокурорите и съдиите, ще има ли такава престъпност? И ще четем ли все за едни и същи "познати на полицията"?

А ако няма непрекъснато писане за престъпността, как ще ни накарат да се радваме на закони, които позволяват на властите да правят каквото си поискат

Що за журналистически глупости - съдия "признал" че е най-корумпирания в бг. Абе бил е пиян на мотика и може да е казал и че е Зевс примерно. И веднага: "ПРИЗНАЛ" :)))

НЕ СИ ПРАВ ! ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ САМО АКО СПОМЕНЕШ ДУМАТА "БОМБА" НА АМЕРИКАНСКО ЛЕТИЩЕ КАТО МИНАВАШ ПРЕЗ ЧЕК - ПОИИНТ И ЩЕ СЕ ОЗОВЕШ В АРЕСТА И ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН ПО БЪРЗА ПРОЦЕДУРА ??? А ТУК ЕДИН МАГИСТРАТ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е КОРУМПИРАН И ПОВЕЧЕТО РЕВНАХА - "КАКВО ТОЛКОВА Е КАЗАЛ". АМИ ИМА СИ ЕТИЧНИ НОРМИ, АМА ТЕ МАЙ НЕ ВАЖАТ ЗА БЪЛГАРИЯ. КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛИТЕ АКО ЕДИН ЛЕКАР КАЖЕ - "АЗ СЪМ НАЙ-НЕКАДЪРНИЯ". ЩЕ ИДЕТЕ ЛИ ДА ВИ ЛЕКУВА ТАКЪВ ЛЕКАР, ЩЕ МУ ЛЕГНЕТЕ ЛИ ПОД НОЖА ??? ИЛИ АКО ЕДИН УЧИТЕЛ КАЖЕ - "АЗ СЪМ НАЙ- НЕУКИЯ УЧИТЕЛ" ЩЕ СИ ПРАТЕТЕ ЛИ ДЕТЕТО НА ТАКЪВ УЧИТЕЛ ??? ХАЙДЕ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАВАМ С ПРИМЕРИТЕ, ТЕ СА МНОГО.... КРАЙНО ВРЕМЕ Е СЪДИЙСКАТА ЕТИЧНА КОМИСИЯ ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА И ДА ОЗАПТИ РАЗПАСАЛИТЕ СЕ МАГИСТРАТИ.

абе,какво даваш за пример тези лицемери с тяхната фалшива демокраця?изтребили индянците,поробили негрите,направили въоръжен грабеж на континента,а сега го дават много патриотично и демократично.те си заложиха бомбите на 11.09 и сега си измислят проверки,за да демонстрират сила пред хорицата,дръзнали да отидат в тази агресорска дърява.

Пълно разложение..... егати държавата, егати обществото сме.... Самоирония.... за такава самоирония - да си търси работа като продавач на семки тоя служител на Темида. Мислих си че не може да е по-зле, ама се вижда че може....

Прелича ми на майтапчиски разговор,който е продължение на подобен разговор за съдята проведен по рано на масата с негови колеги.Всички са се шашардисали да показват издънки на магистрати.Никой не говори за слабото евро,за закъсалата яко проиводствена икономика,за Кремиковци и Златните мини на българският Клондайк.Не може да българинът да определя важното от маловажното.Важно е колко домати произвеждаме и не е важно колко дърти коли караме.Важното е да няма дефицит бюджета,а не колко пъти началникът на ЦРУ вечеря с Премиера.Важното е всяка жаба да си знае гьола,а не как да продадем мерцедесите на НС.

най-корумпираното,безочливо,не спазващо законите,всъщност те са само за КОНЕ,ояло се,....да изброявам ли още съсловие.Срамувам се само като чета за тях,то не беше подкупване,то не беше корупция.....каква е тази смотана държава да не може да ги озапти.Ако се отнасяше до някой даскал или работник досега да са го погребали.Един съдия взе на мой познат 8000 лв за едното нищо.Дано бог вижда и всеки да си получи заслуженото

В държавата ни, заемаща едно от челните места по пияндури,/ къде другаде да се класира/, това се брои за нещо нормално.Погледнете разсъждения:"...че кой от нас не се е напивал/Е, затова сме на този хал, спиртосани мозъци.

В държавата ни, заемаща едно от челните места по пияндури,/ къде другаде да се класира/, това се брои за нещо нормално.Погледнете разсъждения:"...че кой от нас не се е напивал/Е, затова сме на този хал, спиртосани мозъци.

В България има вицове за полицията,но това е демоде-това ,което може да се види на "другарски сбирки " на магистратите е нещо невиждано!Естествено това не означава,че има бранш гарантиран срещу пиянски изцепки,но тези са върха!

дайте клипа, не ни правете свободни преразкази. не сме малки...

да бе,като ходи оня със телефона,това е накърняване на личната свобода,а като ходят подир лекарите е корупция.Смотан народ и още по-смотано население

Недостатъчни доказателства и съдията заслужава да бъде награден ! Утайката на обществото е в съда - корумпирани боклуци и алчни лицемери - докато има някой, който ги търпи така ще е - ще ни крадат, лъжат и ще ни го казват в лицето !

Този съдия да го изпратят в психиатрията на лечение за алкохолизъм и лудост!Да се видят какви ненормалници раздават правосъдие в Б-я.Прав е Цветанов,че ги обвинява.Дори заслужават нещо повече от уволнение!

И сега, въз основа на събрания доказателствен видео материал, министър Цветанов спокойно може да го осъди

СТРАННА СЦЕНКА- ЕДИН ВЪРВИ И РАЗПИТВА ДРУГ.Преди да се стигне до отговорите на съдията, един въпрос ме мъчи, защо снимащият върви след него и прави всякакви опити да води разговор?

Пак извадиха новина.Смешна държава сме. Смешни са ни журналистите. Щом до там я докараха, че от словата на пиян да си запълват времето, значи много са я закъсали.

ТИ ПЪК КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ! ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ САМО АКО СПОМЕНЕШ "БОМБА" НА АМЕРИКАНСКО ЛЕТИЩЕ КАТО МИНАВАШ ПРЕЗ ЧЕК - ПОИИНТ И ЩЕ СЕ ОЗОВЕШ В АРЕСТА И ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН ПО БЪРЗА ПРОЦЕДУРА ??? А ТУК ЕДИН МАГИСТРАТ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е КОРУМПИРАН И ПОВЕЧЕТО РЕВНАХА - "КАКВО ТОЛКОВА Е КАЗАЛ". АМИ ИМА СИ ЕТИЧНИ НОРМИ, АМА ТЕ МАЙ НЕ ВАЖАТ ЗА БЪЛГАРИЯ. КАКВО ЩЕ СИ ПОМИСЛИТЕ АКО ЕДИН ЛЕКАР КАЖЕ - "АЗ СЪМ НАЙ-НЕКАДЪРНИЯ". ЩЕ ИДЕТЕ ЛИ ДА ВИ ЛЕКУВА ТАКЪВ ЛЕКАР, ЩЕ МУ ЛЕГНЕТЕ ЛИ ПОД НОЖА ??? ИЛИ АКО ЕДИН УЧИТЕЛ КАЖЕ - "АЗ СЪМ НАЙ- НЕУКИЯ УЧИТЕЛ" ЩЕ СИ ПРАТЕТЕ ЛИ ДЕТЕТО НА ТАКЪВ УЧИТЕЛ ??? ХАЙДЕ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАВАМ С ПРИМЕРИТЕ, ТЕ СА МНОГО.... КРАЙНО ВРЕМЕ Е СЪДИЙСКАТА ЕТИЧНА КОМИСИЯ ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА И ДА ОЗАПТИ РАЗПАСАЛИТЕ СЕ МАГИСТРАТИ.

КАТА ГИНКА ВЕНЕВА ОТ СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД!КОРУПЦИЯ,КОРУПЦИЯ....

"Мулен Руж" не беше ли стрийптийз бар? :-)))))

евала!!!!!!!!!1президента да му даде орден стара планина

Пропаднала държава... Позор...

защо повтаряте като зомбита - пропаднала държава пропаднал народ, какво е това държава, много неясно, все едно държава се състои от марсиянци и ни тормози нас българите

тоя е като някакво 18 годишно мекере... но това е нищо с това което се случва по прокурорски запой и купони ... такива неща се чуват от "най-моралните" в БЪлгария че направо ми идва да си стегна куфарите.

ДА ИМА НЯКОЙ ДА ГИ ЗАСНЕМЕ, АМА ПОСЛЕ ЩЕ СЛУШАМЕ ОПРАВДАНИЯ - "АМА АЗ СЪМ БИЛ ПИЯН, АМА ШЕГУВАЛ СЪМ СЕ...."

Аз пък се срамувам, че съм твой сънародник- защото за мен е срамно да имаш общо с тъпанар като теб! Изобщо ли не схвана, че изказването е самоирония и поради основаната тема в медиите напоследък. Че съдия е равно накорупция. Тази чалга е размътила и малката част от работещите ви мозъци.

какъв е точно проблема? Човека се напил и казал нещо .... ами според мен този с телефона спокойно може да бъде осъден, понеже е послагателство в/у личните права .. все едно да правите секс с жена си и да ви снима някой ... после всички да викат "ама че первезник, спи с жена си"

няма кой да заснеме магистратите с къщи в Гърция,че тогава да говорим за корупция.с хотелите по морето,а те един напит на празник съдия.

ЧЕ ДА ГИ ЗАСНЕМЕ БЕ, АМА ТОГАВА ПАК ЩЕ СЕ ОПЪЛЧИТЕ СРЕЩУ ТОЗИ, КОЙТО ГИ Е ЗАСНЕЛ.

точно така,цитира пресата.просто като се напие почва са се иронизира,да се нарича така както го обиждат.абе спаля напрежението човекэт с алкохол

ТИ ДА НЕ СИ ПОТЪРПЕВШИЯ, ЧЕ ТОЛКОВА УПОРИТО ГО ОПРАВДАВАШ ?

То и Красьо в пияно състояние извади черното тефтерче. На трезво в България никой не си признава. На времето и Антон Иванов нищо не признавал, но Гешев извадил бутилка ракия и Антон всичко си признал, че го и написал. И ЦК на БРП-комунисти отишли на разстрел. Ха наздраве!

Че какво е казал колегата? Кого е обидил? Срещнал един воайор снимащ с мобифон в тоалетната и му казав "Кой си ти бе?" - ГОЛЯМА РАБОТА. ТОЧНО ТАКА - КОЙ СИ ТИ БЕ, ЧЕ ДА СНИМАШ ХОРАТА В ТОАЛЕТНАТА С ТЕЛЕФОНА? Колегата трябвало да извика полицията да прибере този воайор, а не да проявява излишна милост!

"ЧЕ КАКВО Е КАЗАЛ" - АМИ КАЗАЛ СИ Е ИСТИНАТА. АМА ЗА ТЕБЕ Е ПО-ЛОШ ОНЗИ ДЕТО ГО Е СНИМАЛ. ИЗВРАТЕНЯЦИ.........

мулен руж е клуб с танцьорки с консумация ..така ,че работата е ясно от тук нататък

че е съдия съдия е. ама и че ти си педал, педал си.

...За съжаление ТОЯ е представител и олицетворение на повече от половината от най-Висшите ни Магистрати и Прокурори ,РАЗДАВАЩИ ПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ!?..Таа.. затова ПРАВОРАЗДАВАНЕНЕТО У НАС Е .ТОЛКОВА СПРАВЕДЛИВОО!?/ПАЗИ БОЖЕЕ!/

Браво!!! Комплименти!!! Пфу...

Защо се кефите толкова на факта, че някой е записвал с гсм в кенефа. Сигурно се същите, които лаете срещу камерите пред магазините.

До къде ще стигнем така? Изобщо ако знаем за къде сме тръгнали!

така е на пияно човек си казва истината

In vino veritas! Истината е във виното.

Искаме да видим клипчето,...разбира се че когато човек е пиян казва истината... искаме да го разпитват и по телевизията...не да го прикриват този самонадеян нахалник!