Коментари - 1000 лв. глоба за стопанка на питбул в Козлодуй след нападение и счупен таз на работник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не почват да ги съдят като за убийства ,тежки телесни ? И да им дават адекватни присъди и адекватни години ?

А бе вие подигравателно ли се.Хиляда лв. глоба за счупен таз.Тази трябва докато е жива да се грижи за човека а песа заклан.

А бе вие подигравателно ли се.Хиляда лв. глоба за счупен таз.Тази трябва докато е жива да се грижи за човека а пес заклан.

Се разхождат без намордник, ето за тях трябва да има 1000 лева глоба за всяка една разходка без намордник.

За кауни, пъпеши, суджуци, масони, шумкари....

питбула. Какъвто Кауна, такива са и избирателите му каунчета.

Каде е даржавата ? Каде е зоополицията ? Още колко нахапани и убити трябва да има ?

Затова продължават нападеният от кучета над хора! 1000 лв - това е подигравка! Ефективна присъда и 10000 лв глоба!

Пострадалия трябва да наеме адвокат и да заведе гражданско дело срещу собственичката за нанесена средна телесна повреда като преди това си извади медицинско свидетелство от съдебен лекар. Глобата е едно на ръка и тя трябва и може да бъде обжалвана но по съществен е гражданския иск. Глобата е косвено доказателство за нейната вина. Пострадалия да подаде документи за телк незабавно.

Докато не се отървем ще е така в либералната демокрация.

Това е положението, утре ще си пусна молба за разрешително за оръжие, и така ще е занапред, ще ходя въоръжен, и при необходимост ще го използвам за защита. Защото след подобна информация, а и много други преди това, няма да е оправдано от моя страна, ако не взема мерки за защита на жена ми и детето ми, излизайки навън. Вероятно след това ще бъда съден, че съм употребил оръжие и съм убил домашен любимец, но е по-добре, отколкото да оставя куче да събори бременната ми жена и да рискувам живота на нероденото ми дете!

Глоба 1000 лева е административното наказание в полза на държавата. Колко е присъденото обезщетение на пострадалия? Или няма такова?

Няма. За целта трябва той да я съди. Не държават.

Дори да са по строги мерките. Много стопани вече притежават кучета - убийци, кучета-бойци, и тъй-като кучето се привързва към стопанина си, то е готово със сила да го защити от какъвто и да е враг - друго куче, човек, превозно средство - всеки е виждал как кучетата лаят след коли, смятайки ги за "вражески" настроени. Та така, още по - строги мерки, забрана за отглеждане на подобни породи в домовете ни.

а помияра защо не са го гръмнали?

но кой да го гръмне ние само си пишем по форумите...

аз бих го гръмнал, ама не ми се пътува чак до там

Тази си е платила, на когото трябва...

за средна телесна пжвредо се лежи в датмора но държавата на боко е геноцидна и защитаваща пристърнацште а вкарнаща в затвэро невинни

За счупен таз поне 100 000лв . какви са тези стотинки обезщетение!!

Решението е едно единствено, забрана за отглеждане на всички опасни породи кучета в страната/защо например затварят опасните престъпници/. Това трябва да се направи от политиците, вместо всеки ден да говорят празни приказки, и приеме като закон. Иначе жертвите от нападения на кучета ще продължат и броят на убитите и осакатени в близките години ще бъде съизмеримо, с жертвите от участие на държавата в локален военен конфликт.

Голямо наказание, няма що. Сигурно ако човека беше умрял глобата щеше да е още по-висока, примерно 1500

С е тези два остани кенефа МВР и прикриватурата закво са ни. Едни шопари да трупат лой и да пърдят. Значи за счупен таз глоба, за обир с бой условна. Поне една пръдня им сложете бе ШИБЕЦИ. То по добре е да се закрият и да си носим оръжието.

Значи чупят ти таза, което значи близо година влачене по болници и дране и от медиците, след това допълнителни проблеми напред във времето като всичко, свързано с костната система, стрес и други здравни проблеми и глоба 500 евро....На тази територия не живеят хора, а изостанали във времето примати. Точка.

Поне налагайте яки глоби, да се плаща на пострадлия. Какви са тези смешни пари? Поне 10 бона та да си опичат акъла.

Големи идиоти тея кучкари бей! След толкова нападения, ухапвания, осакатявания, убийства, включително на деца, включително на собствените на кучкарите деца, те продължават да мечат гнусно и гадно:"Не бойте се! То не хапе!" Е, няма такива идиоти, просто!

Много са надарени, слагам им чорапки...

че не го е изнасилил...