Димитър Ганев пред Dir.bg: Проблемът на ГЕРБ е в дефицита на политическа линия

Парламентът ще гласува новите министри. Предсрочни парламентарни избори ще има, само ако ГЕРБ решат, заяви политологът от ТРЕНД

Обратно в новината

Коментари - Димитър Ганев пред Dir.bg: Проблемът на ГЕРБ е в дефицита на политическа линия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалки хейтъри, какво сте се заяли с външния вид на интервюирания? Какво детско видяхте в един 32-годишен доктор по политология? Или само старци имат право да се занимават с политически науки?

А някой може ли да ми каже дали има парламентарно представена партия, която да има някаква линия, която да следва последователно? С това не оправдавам ГЕРБ, но реално те са на власт, защото по една или друго причина останалите играчи НЯМАТ НИКАКВИ ИДЕИ. Явно това се харесва на избирателите. И като говорим за външно политическите линии - ами те външнополитическите линии се базират на вътрешнополитически. Продавам стоки на перуанци, значи трябва да сме в добри отношения с Перу, купувам от нигерийци - няма смисъл да губя време с тях....Съвсем целенасочено не споменавам Русия и Запада за да не се измести спора в друга посока. Нашите политически спорове се въртя около някакви глупости. Нито пък са поставени на основата на това, че най-многобройната прослойка от населението в България са дребните собственици - не пролетариите, които имат само двете си ръце и не мулти милионерите или пък рентиерите, които могат и да не работят....Ами вижте кои държави , които имат население с подобен статус се развиват добре, какви са им проблемите и не ми давайте за пример друг тип държави...А бе общо взето НЕМА ДА СЕ ОПРАВИМ ДОКАТО ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ.

А причина за дефицита на политическа линия е следствие от дефицита на квалифицирани и подходящи кадри.

Не, причината за липса на политическа линия е, че от това, колко още да се открадне (тя защото кацата е почти празна, остана само за изтъргване) не им остава време за линии (освен с бело)! То всъщност линия има: как да откраднем още!!!

Господин Ганев, Вие ссте абсолютно прав!

Току що отрязаха 20 коментара?!

Това момче един гвоздей забило ли е в живота си та да се явява ръсещ акъл и познание

Хлапето отговаря на въпросите като секретарка, записвала кой какво е казал. Явно и младото поколение на ГЕРБ нямат мнение или не смеят да изразят.

Хлапето отговаря на въпросите като секретарка, записвала кой какво е казал. Явно и младото поколение на ГЕРБ нямат мнение или не смеят да изразят.

Я ходи при мама да ти избърше дупето с мокра кърпичка и да ти смени памперса, че много миришеш. Клакьорче гербаджийско, точно ти ли ще даваш съвети как да живеем и какво да правим?

Проблема на ГЕРБ е в това, че от тях друго освен крадци не става. Каква линия от толкова прах чета при тях само розови облаци има.

Могат да решат проблема като напуснат страната

Димитър Ганев, ако искаш да си полезен на България запрятай ръкави вместо да си чешеш езика. Иначе от хрантутник на мама и тати ще се превърнеш в хрантутник на народа като чичките и лелките в парламента. Или ти май отсега натам се точиш?

Вземи си избърши млякото от устата!

Не е мляко...

Новина от 17.12.2017: „Тренд“ спечели поръчка за 57 000 лв. от МВР за ранно разпознаване на радикализацията у нас. Новина от 07.04.2018: ГЕРБ даде 320 000 лева на социолозите от „Тренд“ (отново от МВР!). Това е достатъчно, за да разберете какво представлява тази пишман социологическа агенция, хранена от сегашното правителство и ближеща задника на ББ.

Проблема е че водеща е корупцията и кражбите и по тази линия се назначават все некадърници, които не могат да осъзнаят щетата която извършват на българския народ. Трябва да се забрани на политиците да напускат страната.

Министрите на Боко станаха министри на килограм.. На калпав премиер министрите му все виновни...

Интервюто с това младо момче е разбираемо колкото речите на Цветанов. Дефицитите в ГЕРБ са много. Партия и визия на хора от четвъртия БКП ешалон.Партийни членове,милиционери,техни синове,дъщери и внучки.Вождизъм.Присвояване на някакво "синьо-дясно",което изобщо не е такова. 10г.на Власт.Уникална корупция,схема и лансиране на свои бизнесмени.10г."успехи"-България е най-бедната в Европа.Откровени лъжи,манипулации,демагогия.Непрекъснати скандали и отричането им.Липса на кадрови ресурс-калинковизацията е типична от Кабинета ББ 1.Присвояване на Държавата и съответното й прилагане,спрямо конюнктурата на деня,както и спрямо волята на няколко "богоизбрани"олигарси".Дефицит до дефицит.Единствено многобройният корпоративен,чиновнически и чисто партиен вот крепят"стабиУлността"-интереса клати феса.

Цветанов , ти ли си?

НАЙ-СТРАШНОТО ЗА ЧИКИДЖИЯТА Е ДА ЗАГУБИ ОБРАЗА.

Туй лайненце на снимката го интервюират!?!? За "кризата"!?!? Акъл да дава!?!? Правилно ли съм разбрал!!!!!!?!

От кога сополанковци дават мнение за държавата, а медиите щедро го отразяват? Дотам ли го докарахме?

С всеки изминал ден без власт БСП заприличва а джудже, а всички други се засилват. Политическата линия на партиите на власт е съвсем ясна. Строи се, нашите фирми печелят, а чуждите стоят с издърпани уши. Времето на ДПС и БСП ато идеологическо решение се изчерпа, както се изчерпа СДС и са нужни нови проекти. Вече не е модерно да си социалист, защото се видя, че това са пълни мошеници. А ДПС отдавна са изгубили подкрепата от всички.

Проблемът на ГЕРБ е в това, че има дефицит на качествени кадри. Обединени от обещанието за "пълната банкова сметка" кадрите им са вторачени в устата на ББ и нямат собствена позиция, да не говорим за интелигентност, за квалификация, за иновативно мислене. Толкова бели направиха, но няма самооценка и чувство за вина. Само като си помисля онези апарати за идентификация на болните в болниците. Колко пари потрошиха и кой пое отговорност? И само това да е. И после - "няма пари". Пари в държавата има, но няма сиво вещество.

Това също е вярно, но ГЕРБ също са от БКП и са сиамските близнаци на БСП, които са изчерпан политически проект. ББ лош, щото кухата лъжкиня не е по- лоша от него. Заради тях имаме един кух шапкар , който разделя нацията всеки път. Такъв позор и в Турция няма.

Без да чета статията и само като гледам снимката, имам въпрос: Тоя еничар ли е? (опс...Сега май "юпита" казваха на еничарите. По модерно било)

Къв е тоя пъпчясъл келеш ?!?!?

ГЕРБ от самото си начало нямат политическа линия. Партията ГЕРБ тръгна с идеята но не облече идеята си сьс реалността. Така се сформира едно мнозинство което прави словесни интриги как някаква идея не може да се осъществи вместо да работи за осьществяеането Фактите са на лице, строителството на АЕЦ. АЕЦ ще строим и няма да строим. Липсва твърдост в решенията и решителност.

И бре! "И хипшожно ме подрангли." - откъс от поезия....

проблемът е много по дълбок. този проблем започва много преди "освобождението". Що ли го написах в кавички? Сравнявам решенията и методите на работа в бг с тези в държавата в която живея... Образуваната по случайност бг държава, планирана от руснаците като колония, но неодобрена от великите сили, изведнъж по случайност се оказва независима... и какво да прави? кой знае как се упрявлява държава? има разни там богати търговци, които са стъпвали по света (но само близкия, европески), несъмненно, но само за да търгуват. Кой да им даде опит? кой да им обясни как се вземат решения? Или като си изпратиш детето за 5 години във виена или париж да учи, какво очакваш? държава се управлява със натрупан хилядолетен опит! Нямаш ли такъв опит, си обречен да го трупаш. И то по трудния начин, с опит и грешка. Не е проблем само на герп това, който и друг да хванеш ще е все същото. Не става да си завършил некъф колидж в УК, но никога да не си живял там. Не става детството ти да е преминало в петрич, като дете и тийн, където си формирал базовите си разбирания за света, след което за 5 години в центъра на планетата... Просто не става ганьо... Бил си 5 години за присмех, с ужасен акцент, аутсайдер. Не си се и докоснал до познанието и обстановката! Дефицита се корени там... Липсва в българия, като цяло, не само в герп

Още един полуграмотен, изхлузил се от свинарника, дава акъл.

Политолози!!! Абе хората ги е яд на безхаберието на всички управляващи. Само политиците ползват единични случаи да покажат, кой, кога греши. В нормалните държави нещата се правят и се виждат, но при нас се сменят поколения и само обещания. Правят 100 км нов път, 200 км стар път вече се е разрушил!!!

Не си прав адаш, че липсвала политическа линия на ГЕРБ. Тя, линията е зададена от "КАКВОТО КАЖАТ ГОуеМИТЕ НАЧАЛНИЦИ!" ...от "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС". А те си имат своя резолюция от Москва през 1988 година, "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", както козите на баба Дора ... чрез ХУМАНЕН ГЕНОЦИД. Всяка година населението на България се намаля с 53 хиляди души. Обаче душманите ни, са недоволни от този темп на обезлюдяване. Затова в момента започва ново, по-динамично увеличение на стоки и услуги, докато заплатите ще останат в състояние "standby"- FROZEN. (в очакване-замразяване) /"Задава се ценови шок през есента" Поскъпват гориво, хляб, сирене и застраховки/

Предпринимать тутто ведь собираются пообщаться лишь успешные индивидуальность в промежутках промеж оргиями и грандиозными проектами в Газпром Трансгаз Сургут. Спроста вроде у успешных ради новый год имеется съезд, следовательно тебя не поняли. Вот часть интересная в придачу - фз о противодействии коррупции

България принадлежи на ГЕРБ!!!

Димитър ганев хахах, божеее очаквам следващия път изказване на тризначките. Вие тотално сте яли вафли куку руку.

Дефицитът е умствен в ГЕРБ и на това момче, което се опитва да мисли.

ОТДЪХНЕТЕ СИ С ЛЕКО ОТКЛОНЕНИЕ ОТ ТЕМАТА

ВЕРУЮ Не се предавай в плен на женски скут - нима покорството е орис мъжка? Бъди непредвидим и малко луд, внезапен като пролетна вихрушка. Не ставай роб на женска красота, оглеждай се наоколо за нова. Ту верен, ту неверен в любовта, бъди като Джакомо Казанова.

И на теб са ти изпуснали амортисьорите вече!

Щом проблемът на ГЕРБ е в липсата на политическа линия, а ГЕРБ управлява страната, то страната ни има голям проблем ! И факта, че София се напълни със селяни не е проблем . Проблем е, че София е столица на държавата и че селяните завладяха държавните институции !

Воювай за любовните блага до саможертва – като древен воин. Окичил властниците със рога, за лаврови венци ще си достоен. Недей забравя – любовта е лов на шарения свят във необята. А щом си печен мъж, бъди готов дори и най-красивата любов да я пожертваш зарад СВОБОДАТА. Да, СВОБОДАТА! Ала не оназ - платена с кръв, безсмслено пролята, а СВОБОДАТА, дето твойто АЗ въздига триумфално над тълпата.

Не знам дали ще бъда правилно разбран, но според мен както е казал Томас: "Лошото държавно управление е резултат от твърде голяма (всеобхватна) власт.“

,,...дефицита на политическа линия". Добре, правилно. Но не е всичко! Най-големия проблем на ГЕРБ е умствения и образователен дефицит. Ако този дефицит не съществуваше, всички други дефицити щяха да са лесно преодолими.

слушайте го какво ви казва! момичето има гоооолям житейски опит! лани за първи път си купи чорапи сам, а догодина и ще си ги изпере!

Тооова ли бил проблемът на ГЕРБ?! Ехее, сега вече, като ги просветли, няма какво да му мислим, ще си оправят "проблема" и ще заживеем в изобилие и щастие!

Абе кой е този пъпчив пкильо дето до вчера се криеше в поличката на майка си, че ще разяснява мутро-мафиото-чалга-политиката у Булгаристанско.

Moже пьпчивия тиин да е бил шампион по шах за младежи12 год и Соросоидите от Герб да са забелязали да савидяли че от добрия матриал сиреч чел не ч а цсли 3 книги на Карл Маи +Винету

а бе то и христофор събев беше ядрен физик, ама ....

Проблемите на ГЕРБ са много: 1. Тотална КОРУПЦИЯ по всички етажи на властта 2. Некадърност, простотия, шуробаджанщина 3. Три поредни мандата лъжи и кражби и з цяла България 4. Огромна емиграция и липса на хора в България 5. Никой в страната вече не им вярва .. и те самите не си вярват вече 6. Унищожена икономика на страната 7.Унищожено здравеопазване на страната 8. Унищожено правораздаване на странта 9. Цигани навсякъде ....в ролята на електорат на ГЕРБ 10 Тотална излагация с калники, теменужки, ненчовци, московци, плевнелиеци, бойковци, цецовци ... 11. Работещите в България са малко и стават все по-малко 12. Международната изолация става все по-ясна 13. В най-скоро време ги очаква дебела тояга!!!!

"Между 2011 г. и 2016 г. работи като политолог в социологическа агенция „Галъп интернешънъл“. В същия период се присъединява към института „Иван Хаджийски“ и става участник в ежемесечните вътрешно и външнополитически анализи на института[8] заедно с проф. Петър-Емил Митев, социолозите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев и политолозите Първан Симеонов и Борис Попиванов. " Какво повече да коментира човек за въпросния Димитър Ганев ! Най-вероятно е гонил топките на голф игрището на Андрей Райчев , и там са решили да го правят политолог !

Проблемът на Димитър Ганев е дефицитът на мозъчна дейност

Падението предстои,ще ни управляват БСП и ни чака Венецуела 2

Ще вземат властта н а Куково лято комунистите

Мдаааа .... а КОЙ ли ще е толкоз луд, та сам да се натресе на попарата, дето ГЕРБ я дробиха 10 години ?? и в 3 правителства! Този път ГЕРБ трябва да бъдат оставени тотално да се омажат и яко да гризнат дървото! Пуста дряновица неокастрена ........ и после БОЙ !

Или Зимбабве 2 КабоВерде 3 и Лесото 4

Патриотите нямали интерес защото били в изгодна позиция....демек ни управляват хора които си гледат личния интерес а не интереса на избирателите ,ТРАГЕДИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Дори когато няма какво да правиш във властта - нежеланието да я оставиш другиму, се явява достатъчен мотив да стоиш там.Стоиш на власт и когато никой не те иска/това е чист БГ вариант/.Доводът да не се допуска ДПС във властта е смехотворен.ДПС управлява и чрез ГЕРБ макар и неофициално.Много хора го знаят ,други са го забелязали.А ако някой не го е забелязал, явно е трудно схватлив.

Какво е това недоносено дете бе, а и много разбира браво...

Дефицитът на политическа линия е класика и при случайно управлявляващите и при т.н. опозиция . Елементарно , Ганев ! И едните и другите са криминални престъпни групировки . И представа си нямат от политика , за Държавност не са и чували . Основно качество : Остър интелектуален дефицит по рождение в съчетание с паталогична алчност . Основна цел : Вземи парите и бягай ! Нашия полезен ход : Елиминиране , дератизиране , анихилиране ... подмолно и поединично . Дори разединени имаме съшествено количествено превъзходство Леко , тихо .. под радара . Пък каквото сабя покаже .

Бедста на ГЕРБ е в генезиса им, в порочното им БСП- ДС генералско, тоест бандитско, престъпно зачатие! Като патерица на БСП, по подобие на ДПС, НДСВ и останалите шайки, наречени партии! И в това, че имат остър дефицит на истински интелигенти, на читави хора, мислещи с главите си. а не с коремите, задниците и кариеристичните си амбиции само!

лумпените, които гласуват за мутри, са същите като тези, дето гласуват за "социалисти", очакваш ли да им светнат някакви лампички!

Не, не очаквам, България в момента представлява един уникален експеримент, един голям резерват, в който съществуват представителите на изчезващи вид, на човекоподобни и от който човеците бягат и не искат да се обърнат назад, с изключение на някои авантюристи, падащи си по силните преживявания в джунглата! Процес, точно обратен на еволюцията на Дарвин!

Това момче на колко години е?

1986

Ами гледам, че е проходил, зъбчатата му са покарали и пораснали, може и да говори, - значи определено има годинка-две поне.