назад

20-годишен открадна "надежда" на 6-годишно болно дете

12:48 | 16 септември 2021 | Редактор: Лилия Чалева 14 4471

Коментари 14

Забелязвам как никой не коментира етноса на този негодник. Или това върви само като е циганин, че ганю да може да бърза да доказва как "ние не сме такива"?

Надежда за детето ще има, ако ЗАКРИЯТ фирмите- А1(Емтл) и Вииваком и тия бягат далече от България.. Заради тях хората се разболяват от РАК и Левкемия и дори Ослепяват... Шото, дори и да направят операция на детето, ако тия фирми са наблизо, то ОТНОВО ще се разболее...

Направете го тоя министър на финансите. След като с 230лв. е успял да направи толкова неща.

Полицаите да изтупат прахта от крадеца в районното при спрени камери или да прояви съпротива при арест. Следващия път добре да си помисли, дали ще краде нагло от крайно нуждаещи се.

tonk11

Нещо не е наред в цялата тая работа. "Кампанията се разви изключително бързо в социалните мрежи. Около 40 000 души се отзоваха. Всеки се опитва да помогне с каквото може", разказва Светлозара. 40000 се отзовали пък са събрани 4000 EUR. Тия 40 К с какво са се отзовали? С морална подкрепа или са давали акъл? Що не пуснат една банкова сметка? Тези 11 000 ще ги съберат за 5-10 дни особено сега след тая кражба.

Предлагам,целия фонд работна заплата на депотатите да се даде за лечението на деца, а ние да събираме капачки за заплатите им.

Знаеха какво да правят с такива. Сега това лайно след някоя друга година може и да си го изберете за депутат.

За такива казваме по моя край Да му изсъхнат ръцете

"Не сме народ а мърша, това ще кажа и ще свърша" П. Славейков Долна нация сме.

Защо някакъв оскотял наркоман и алкохолик го асоциираш с цялата нация ? Във всяка държава съм сигурен има такива отрепки !

И двамата сте прави, според мен: П. Славейков, когото 666 цитира, защото за съжаление в годините назад, а и сега някак много изпъква предателското, подлизурското, единачеството ... Да, не всички сме такива, но масата е такава, уви доста некачествена, уви с доста умствено недоразвити представители .... А интелигенцията на България избяга, в по-голямата си част :(

Ако беше циганин, сега ганювците щяхте да пръскате лиги от бяс как етносът е такъв, ние не сме и докога ще ги търпим. Ама като е българин, веднага става "оскотял наркоман и алкохолик". Ганю винаги има готово извинение да покаже как "ние не сме такива, те другите са".

Предлагам,целия фонд работна заплата на депотатите да се даде за лечението на деца, а ние да събираме капачки за заплатите им.

Чудесна идея! А дано, ама надали

Към новината