Коментари - 3020 заразени и 224 починали от COVID-19 у нас през последните 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като пуснат сводката за грипа и ваксърите полудяват....като котки на валериан....къди ви отглеждат такива олигофрени бе???

не знам кой полудява ама си писал над 4 пъти

Ако падне един самолет ще падне голямо тюхкане Като загиват толкова хора от короната е ОК Ми дебили сте

И ти си тотално доказателство!!

Маските и ваксините пречат на естествения подбор…

могат да обясняват, че е нормално умирането, дори когато е двойно повече от обичайното и после да се възмущават, че не е нормално да умират много хора, когато са много и тежко болните в даден период и за всичко са виновни докторите дето не успяват да им насмогнат. Продължавам да се чудя антиваксърството някакъв култ ли е или психиатрична диагноза?

Нормално положение за хора с аборигенски представи , израснали със самочувсъвието , че са велики и най-интелигентни след евреите, . Не е фатално да си тъп , прост, и асоциален , фатално е да си такъв и да се имаш за велик всезнайко , даже се вижда , че е смъртоносно фатално.

И двете

Това е следствие на гласуването.Ще има пик знаеше се от 2 седмици.Пикът ще е около седмица оттук нататък а цъфнат ли хората от ЮАР Коледа ще е с между 5 и 7000 заразени на ден и съответно 300-400 починали от или със ковид.Тоест девет автобуса като македонския. Ама нищо важното е да не се ваксинираме че не знам си кво си(ще им вкарат чип някъде си)

Откъде ви копат бе??? Развъдник за идиоти ли има...наблизо??

Като се зачетох в малоумните коментари на повечето тук и разбрах едно, с подобни пмаймуни цяло чудо е, че имаме все още държава и дори и този стандарт. Ти му обясняваш, например, че 3 години не учи, то ти обяснява как някой него точно искал да го преебе, като не разбира, че е преебан по рождение. Нищо важното е, че кръчмите, дискотеките и моловете работят.

Я пак!

Какво да очакваш грамотно справяне с епидемията от племр , което празнува букви , а не нещо написано с тях. За 1000 години букви нищо свое смислено и оригинално не е написало с тези букви. Това е ментална диагноза , не етнос , камо ли нация. Местното абориген като почне успешно да краде, хитрува , лъже и мами , добива самочувствие на професор по всичко и почва да лекува , учи и съди. Коснсултира лекари , учени и адвокати и няма тайни по рождение.

Определено си кочо пич.....и си с бесни комплекси.....

Явно докато някой близък не умре няма да престанат да пишат глупости. Не го пожелавам на никого. Но не им обръщайте внимание. Те така си изкарват стотинките.

Ти си оптимист. Предполагаш проява на съвест у беснуващ антиваксър , след като е умрял роднина. Това е рядкост , по-често се озлобяват още повече и стават още по-злостни , виновна е цялата вселена , само не той че е допринесъл за смъртта. Понякога се снишават , за да се замаже ситуацията , но пак са си същите . Комплексар заден не дава , цялата му нахъсаност е да прикрие жалката си несъстоятелност, спре ли да е нахъсан , остава само жалък .

какъв ви е проблема бе мърши антиваксърски ??? никой не ви кара да се бодете ама НЕ - ТОВА НЕ СТИГА . трябва и останалите да мислят като вас !! спрете да обяснявате как някой се пр@@бал като се ваксинирал !! всеки си поема своите рискове и си носи СВОИТЕ последствия !! ако някой ви нарушава правата отивайте да протестирате ама не в автобуса и в кръчмата а пред парламента !! или искате някой да протестира ВМЕСТО вас а вие да седите на топло ????

че това искат? Само че Господ наказва лъжците, като ги оставя да лъжат себе си.

Колкото по-безопасен става вирусът , толкова по -страшни имена му мислят, за да всяват паника ! По-опасният вариант беше с безобидното име Алфа Сега този, който предизвиква само хрема и леко дращене в гърлото - ОМИКРОН. Предполагам следващият, който само ще запушва носа за един час , ще се го кръстят ЛУЦИФЕР

От къде го знаеш? Понеже хората на които им е работата това и по тази причина имат възможност и получават най-пълната и актуална информация още не са съвсем наясно. Би ли ми обяснил защо държави, като Израел, Япония и още и още, си затварят границите и неизбежно, губят и стотици милиони ежедневно, заради това? Те ли са глупави или Гай Баньо, дето за разлика от тях се проявява най-вече в умирането?

Още с ппявата са ни определили като мръсно и нечисто племе. Така и досега. Майките и бащите им мрат от вируса , те се борят с ваксините и мерките , не с вируса.

Няма ли да друснаха едно манастирско хорце БСП тулупите?

Кого ще награди Стойчо със златен медал тази седмица за справяне с кризата. Радев, който го бива много в поднасянето на букетчета и венци да ходи на гробищата да почита паметта на умрелите от ковид.

Верно ли Радев не е поздравен от никого за изборната си победа в България? Това достатъчно навежда на някои мисли, за истинността на вота.

На антиваксърския парапитек, докторите са му виновни, че не искат да му спасяват безценния задник.

"3-та дози ще набода и на оня свят ще се възнеса" - А. Кунчев.

Стига вече с тези статистики … не ни е нужна тази лайнария да се тръби само за този вирус !!!

Умират хора, ти искаш да се мълчи. Що за скотовете сте антиваксърите, Първо с пропагандата си ни превърнахтр държавата в морга, после и да се мълчи. И всичко това с претенция за свобода и права.

:))) Е, да знаем си го - т.нар. статистически ефект (по-точно би било да е "дефект") на вторника. "Денонощието" приключило в 24.00 ч. на понеделник включва данните за повечето лаборатории и болници за събота и неделя. Той е обратен на т.нар. статистически ефект на понеделника, когато по същите причини заразените и починалите са по-малко от реалните. Впрочем, средната възраст на починалите "с КОВИД" и при жените и при мъжете е по-висока от средната продължителност на живота в страната - 72 години за мъжете и 78 години при жените. Над 3/4 от починалите са с придружаващи тежки заболявания... Ако нямаше пандемия, никой нямаше и да обърне внимание на подобни случаи. Пише ги тези работи на информазионния портал. Четете ги бре!

щеше да е много хубаво. Даже щяхме да решим, че е всичкото вярно, ако не беше статистиката с общата смъртност, която странно върви заедно с вълните от ковид и от няколко седмици е общо взето двойна на нормалната у нас. Пише го в сайта на НСИ. И си е доста притеснителен факт това. Единствено не е ясно твоето бодряшко отношение към този проблем, дали е от липса на информация, поради глупост или е такова срещу заплащане?

1. Изобщо не съм настроен оптимистично (или бодряшки). И за тази статистика на смъртта няма как да кажа "би било много хубаво", дори и заразените и починалите да бъдат 3 пъти по-малко. Но това не елиминира статистическият ефект на понеделника и на вторника. 2. Умиранията се дължат основно на ниското ниво на медицинското обслужване в България и лошото общо здравословно състояние на българите. (Както каза една медицинска сестра от болницата за белодробни заболявания в София по ТВ1 оня ден "Хората умират не от ковид, а от безхаберие".) 3. Не знам, какво означава това "нормална смъртност". Статистиката на НСИ я знам, но в нея няма удвояване на смъртните случаи по седмици спрямо миналата година. По-висока е смъртността, но не е два пъти повече. Ползвам ето този линк на НСИ: nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8

което казваш не е ли опит (нескопосан) да се омаловажи проблема? И ако здравеопазването беше проблема, защо смъртността между вълните от ковид си е в рамките на обичайното? Защо общата смъртност е паралелна и пропорционална на броят заразени? Понеже другото, което се опитваш (нескопосано) да обясниш, е че не ковид е причината за проблемите с двойната смъртност в момента и да насочиш вниманието в удобната и изгодна за твоята пропаганда посока. Иначе на въпросът дали ги пишеш от незнание тези отговора е ясен. Видял си графиките и таблиците със седмичната смъртност у нас. Интересно как или по-точно защо, пропускаш тези със сравнение на седмичните коефициенти спрямо средният за 2020-та или със средният за период от пет години? И за да спреш да се правиш на глупав или неразбрал ще конкретизирам. Нормално за седмица в България умират по около 2000 човека. Понеже умирането все пак е нормален и неизбежен процес. От 42 до последната отчетена 46-та седмица на тази година обаче умират по около 4000 човека на седмица. Което вече не е нормално. И причината не е в рязкото влошаване на здравеопазването, а в претоварването му от огромният необичаен брой болни от тежка респираторна и системна инфекция с определен известен и установен причинител.

Драстичното нарушаване на добрата медицинска практика с ваксиниране по време на пандемия води до нови и нови мутации, защото първо няма никакъв контрол при имунизацията, второ не се спазват никакви принципи на ваксинацията и трето, вижда се очевадно, че експерименталният препарат, наричан ваксина, няма нито ефект, нито е безопасен. Няма как тази далавера на фарма мафията да продължава и скоро измамата и заблудата на века ще лъсне с пълна сила...

какво разбираш от медицинска практика? Че и добра... Не разбрахте, че първо се чете, после се пише.

днес 224 Ганювци станаха жертва на фейса и собствената си простотия. Народ достоен за Мунчо президента

224*91% = 204, има едни 20, които са си заминали с ваксината

Заминали са със сертификат. Другото не е много ясно как е...

Лъжат,224 изобщо не са унирали от ковид!

ПАК ПОЧИНАЛ ,НЕПРИЕТ В БОЛНИЦА,ЗАЩОТО НЕ БИЛ С КОВИД.ЕЙ УРОДИ ДОКОГА ЩЕ ДЕЙСТВАТЕ ИЗБИРАТЕЛНО,САМО КОЕТО ВИ Е ИЗГОДНО.ДИРЕКТОРИ НА БОЛНИЦИ С ФАНТАСТИЧНИ ЗАПЛАТИ ЗА БЪЛГАРИЯ ,А ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНИТЕ ,,ПАРИ НЯМА,,ЛЕКУВАТ НИ НЕАДЕКВАТНО,ОСОБЕНО НЕВАКСИНИРАНИТЕ,ДА ДОКАЖАТ ПОЛЗАТА ОТ ВАКСИНАТА.АЗ СТМ БОЦКАН ДВА ПЪТИ И ЧАКАМ РЕЗУЛТАТИТЕ.

Любо, много интелигентен трол си! Никой не може да те познае :)

Не от фейса,а от неадекватното лечение в болниците,те гледат пътекаррта,да им плащат на броя на живите останали след лечение в болницмите и ще лекуват с качествени лекарства .

И кой ще се грижи за тежко болните тогава? И защо ще си го причинява това? То и сега да се чуди човек, защо го правят. При това отношение и тези условия...

Не е никакъв проблем! Ние имаме достатъчно антиваксъри и по 1000 да губим не е проблем.

Много дебил, малко ваксиниран.

С колко дози си, бре гений? С по-малко от 3 те броим ганЮ и тебе :).

на първото издание от 1895г пише Бай ГанЮ, както го е написал Алеко. Неграмотен троле. В стремежа си да употребите за пропаганда абсолютно всичко, не рядко се излагате.

За последните 14 дни. Починали от ковид в България са 1824 човека. От тях до 70г. са 36,5%. Починалите ваксинирани до 70г. обаче са под 2%. Хоспитализираните ваксинирани са 12% от всички с ковид в болниците, а ваксинираните с ковид в реанимация са 5,5%. Излязоха и данните за седмица 45 на годината. Починали през тази седмица са 3981 човека. Нормално у нас умират около 2000. До седмица 45 през 2021г. са починали хора почти колкото през цялата 2020г. При положение че от 45 седмица до края на годината са 8 седмици е сигурно че 2021г. ще постави нов и доста по-голям рекорд по смъртност от рекордната 2020г. И въпреки всичко това има хора дето се бият в гърдите колко мъдро действа и мисли българския народ?!? Мислете! И не омаловажавайте смъртта на починалите от ковид. Те са били хора също като вас. Ако не е важно че са умрели, значи не е бил важен живота им. Ако не е важен техният живот, значи не е важен и вашия. Ако вие сами не цените живота си, тогава кой?

Масово всеки мисли само за себе си. Всеки си намира по някое оправдание и не се ваксинира или купува фалшив. Ама млад бил и спортувал. Ами мисли и за околните, бе! Заради тая зараза децата не ходят на училище. Направи каквото зависи от теб! Престани да мислиш само за себе си!

Не ми пука за околните! Знаеш ли защо? Защото отива в голям магази, уж с възпитани продавачки и тсе обръща към теб с "К'во искаш?" Качваш се в колата и някои ти сече пътя, без нищо, ей така за спорта. Учителката на детето ти му пише двойка, щот дне не я е опънал никой и света е кофти място. Отиваш на лекар и се отнасят с теб като с циганин, а плащаш по 300 лв на месец здравни. И излизаш на улицата и им теглиш на всички по една! Ей за това на никого не мупука за другите! И на мен не ми пука. Мрете! Проблема си е ваш. Ако не умреш от ваксина, някой кретен ще те прегази минал на червено. Долно племе, което знае само да иска!

Имаш проблем с другите като тебе. Иначе казано, всички като теб имате проблем със себе си. За съжаление сте проблем и за всички останали. Понеже слава богу има и такива, които не са като вас.

Данните от тридневката са сумирани и докладът е предаден. Чакаме следващата тридневка.

всеки ден умрелите са над 200. 200 неваксинирани ганювци умират убити от собствената им простотия

Я виж по-надолу дали ще се познаеш в описанието ми на ваксърите :).

А и за неграмотните пионки в трол фермата - четете бе, четете - бай Ганьо => ганьовци. Тъпанари.

на първото издание от 1895г пише Бай ГанЮ, както го е написал Алеко. Неграмотен троле. В стремежа си да употребите за пропаганда абсолютно всичко, не рядко се излагате.

Провери в гугъл, а? Казах ви че сте тъпи. Той и бай Ганя го е писал - ама не пишете *ганявци”. Неграмотни и прости тролове. Бах Ганьо - туйто след реформите в правописа.

сигурен за годината и проверих. А тебе сме те виждали да се излагаш и в справките. Като не четеш, какво си намерил... Излагаш се и по отношение на правилата в българският език. И по отношение на сегашните, и по отношение на тези от 19-ти век.

До Боклук, По 200 човека умираха и преди 2020та. Безсмъртни хора няма. Нищо не се променило. Но "тогава" нямаше защо да се използва този факт за пропаганден лост.

КАЦАТА Е С ОМИКРОН и го е ударило също и в главата !!! Вече е напълно ,чисто луд !!!

Са като интервю с Кунчев от Дойче Веле.. скалъпени фалшиви новини. Къде е Кунчев или ще си признаете, че пуснахте фалшива новина? И другите ли са такива? Чакаме да се махне Гешев и пускаме сигнали, Дойче Веле трябва повече да се постарае в България..

То е ясно, че всеки си има мнение и очевидно никой не се съгласява с мнението на другия. Така е, защото живеем в такава информационна среда. Един чете изказвания на едни лекари, друг на други. Те говорят коренно различни неща, а уж са лекари. На кого да вярва човек???? Логиката води до това, че очевидно някои от "лекарите" защитават позициите си заради други интереси. Всичко ще стане ясно един ден. Знаете ли, че в древен Китай, лекарите са създавали лекарствата, с които лекуват хората. И ако това лекарство не ви излекува, не плащаш на лекаря. Защо в аптеките не приемат рекламации. Изписват ти лекарства, от които не оздравяваш, но си плащаш, след това други лекарства, пак си плащаш, Та и с тази експериментална течност. Слагат ти я, за което държавата плаща. Пак се разболяваш, че някои дори умират. На никого не го пожелавам, но такива са фактите

Ами аз избирам Любо. Щото пише с главни букви. Не мога да си намеря очилата.

че 90% в Испания са набучени с "тази експериментална течност" Но все пак от 47милиона население имат само 53 починали. А ние от 6млн нация с около 30% ваксинирани на ден имаме по 100 починали. ТОЗИ ФАКТ ГО ОТБЯГВАТЕ ЯКО

В ковид птделенията им пикаят ли в кашони? Катастрофиралите от ковид ли мрат? Тези факти отбягвате яко…

Не го отбягвам, видях, че написано около 5 пъти в коментарите. Нека да не забравяме в какво състояние е здравната ни система. Вчера имах лична среща с нея в Пловдив. Не искам да изпадам в подробности, но положението е много зле. Така, че............ не е много сигурно какви са причините

с недоказуеми и прости коментари. И КАК ИСКАТЕ ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ.... като вие не говорите с факти, ами говорите с обеждението че вие сдте прави а всички останали криви... ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ВИ КЪДЕ СА? Ако отидем в съда, съдята ще ви се измее яко

Точно с факти пиша. Има ли заразени ваксинирани, има - ФАКТ. Има ли починали ваксинирани - има - ФАКТ.

Ако не ни е на ниво здравеопазването, защо не вземем пример от там където е на ниво и да се ваксинираме масово? И вместо да минем през тази кризя по най-лошия начин, да се опитаме да минимизираме щетите като се ваксинираме?

Защото си плащаме здравни осигуровки и здравните заведения са длъжни да се отнасят с нас като с пациенти, а не като с банкноти. Защото лекарите са положили Хипократова клетва. Отиваш до ковид център, който в понеделник в 10 сутринта е затворен, защото 45 мин ще дезинфекцират, понеже там има само 1 служител. След което се оказва. че тестът ти е отрицателен и се чудят половин ден какво да те правят, а имаш двустранна бронхопневмония. Това също са факти. Ваксините няма да решат тези проблеми, но заради тези проблеми много хора ще пострадат

asen

ДА ТАКА Е ДОКАЗАНО Е ЧЕ ХОРАТА С ВАКСИНА ИМАТ ПО-МАЛЪК РИСК ОТ СМЪРТ. Я УМНИКО ТАКЪВ ОБАЧЕ МИ ДОКАЖИ ЧЕ ВАКСИНАТА НЕ Е ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА, КАТО ДОРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ И ОБЯВЯВАТ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ Е ТАКАВА.Я УМНИКО МИ ДОКАЖИ ЧЕ ВАКСИНАТА НЯМА ДА ИМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ , ЗАЩОТО ДОРИ НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ КАТО Люк Монтание И ОТКРИЛ ХИФ НА ВЪПРОСА ДАЛИ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРА ОТГОВАРЯ НЕ, РАЗБИРАСЕ ЧЕ НЕ.

Незабавна отмяна на-ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! СЕЗОННИТЕ РЕСПИРАТОРНИ ЕИРУСНИ ИНФЕКЦИИ-НИКОГА НЯМА ДА ИЗЧЕЗНАТ!!! НАИСТИНА ЛИ СТЕ СЪГЛАСНИ ДА ЖИВЕЕТЕ ТАКА-ЗАВИНАГИ? ПОДЛАГАТ ВИ НА-ПРИНУДИТЕЛНИ МЕДИЦИНСКИ ПРОЦЕДУРИ,ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН(БЪРКАНЕ В НОСА,ПЛЮЕНЕ В ПЛИК),НАТРАПВАТ ВИ-ОЧЕВАДНО-НЕЕФЕКТИВНИ ПРЕПАРАТИ(“ВАКСИНИ”),ПЛАШАТ ВИ С ПРЕДСТОЯЩИ(ВСЪЩНОСТ РАГУЛЯРНИ,НЕИЗБЕЖНИ)-НОВИ “ЩАМОВЕ”,ТЕРОРИЗИРАТ ВИ-ДЕНОНОЩНО,УВРЕЖДАЙКИ:ЗДРАВЕ,ПСИХИКА,ОБРАЗОВАНИЕ,РАБОТАТА ВИ,ЗАБАВЛЕНИЯТА ВИ,ПЪТУВАНИЯТА ВИ...!!! НОВИЯТ -“ЩАМ” СЕ РАЗСПРОСТРАНЯВАЛ:”МНОГО БЪРЗО”,БИЛ МНОГО ОПАСЕН,ЩОТО: ПРОТИЧАЛ МНОГО ЛЕКО,НЕ ГО ЛОВЯЛ ТЕСТ.... ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ТОЯ АБСУРД? КАКВО СЕ РАЗСПРОСТРАНЯВА..ПОВТАРЯМ: НЕЩО ОТ КОЕТО:НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТЕ,НЕ ГО ЛОВИ ТЕСТ...СЕ РАЗСПРОСТРАНЯВА МНОГО БЪРЗО,И ТРЯБВАТ НОВИ-“МЕРКИ”!!!! СЪД,КОНФИСКАЦИЯ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

дали рак те хване или някакъв тумор.... Нали не им вярваяш на лекарите... ходи се лекувай у фесйбуку.... там има един чистач на кенефи който много разбира...

от къде са ви изровили такива мърши да защитавате световния тероризъм и фашизъм за кирливи стотинки. Никога няма да ги харчите, гнусни предатели.

53починали 6млн България - 30% ваксинация 224 починали НАПРАВЕТЕ СИ ЛОГИКАТА ДЕБИЛИ АНТИВАКСЪРСКИ

слагачите на минуси не им допада истината.

Нали то обясних бе дебил, в Испания и България има по 5 милиона Все още неваксинирани. Как така разликата в смъртността е 100 пъти измежду тях.

Преди да използвате епитети помислете малко господин дебил. Те и Испания и България може да имат по пет милиона не ваксинирани но в Испания това са 10% а в България са 90% от населението а да не говорим за територията на Испания колйо пъти е по голяма от България защото ако на 1 квадратен километър има 10 човека ще се срещаме по често но ако тези 10 човека са на 10 кв. Км. Тогава няма да се срещаме толкова често. Но това най вероятно е твърде сложно за теб да го проумееш господин ДЕБИЛ!

имаме 7000 заразени за цяла Испания, в България са поне 20 000 на ден ,което осигурява голяма плътност на заразоносители.... не прави сравнения на ябълка и праскова не е едно и също в испания имаше сериозни мерки, нужни бяха маски дори на плажа и то дълго време преди да се стигне до този нисък брой на заразени

доц. Кунчев беше ли вчера на работа както бе обявено в петък? Ни вопъл,ни стон.

започнал е на казан в ада. .. казва на влизащите колко е хубаво

Хм намирам много общо между проповедниците на ваксините и тези на веганство и лбгт ценности - агресивни, със свръх оценка за себе си, надменни, вулгарни към другите, но лесно раними, използващи фалшиви новосъздадени ценности (еднополови бракове, временен имунитет, отказ пт хранителни групи) и представящи ги за нормални и полезни за останалите. Познавам доста такива вресливи НПО мижитурки в реалния живот и със съжаление мога да отбележа, че интелекта им е на ниво третокласник, изказа им е назубрен памфлет и им липсва каквато и да било способност да разсъждават отвъд наизустената доктрина. В истерия ги вкарват дори елементарни въпроси от рода на - слагаш ли си редовно тетанус - обикновено отговора е - ама аз нямам нужда щото не съм стъпвал на ръждив пирон, и като му кажеш че ръждиви пирони има навсякъде и това, че не е стъпил на такъв го прави антиваксър - започва да гледа малоумно. Те така и тука - центъра за либерални стратегии и други кресливи, но некадърни тролски организации са се закачили да вземат едни пари от глобалната маркетингова кампания внушаваща, че здравите сме болни, болните ще умрат, а умрелите са умрели от квото те кажат и никой няма право да проверява или поставя под съмнение религиозната отдаденост към култа на вируса.

Аз намирам много общо между антивакс троловете и позабравените вече телефонни измамници. Полунеграмотни, но познаващи мисленето на хората и затова успяват да експлоатират страховете им. Също като телефонните измамници се прицелват в хората, които по различни причини се ориентират по-трудно в ситуацията. Също като телефонните измамници в преследване на целите си не се вълнуват, че съсипват и дори убиват хора. Единствено по отношение на съсипването и смъртта антивакс троловете имат несравнимо повече успехи от телефонните измамници, но това е обяснимо при положение, че антивакс троловете работят координирано подчинени на командване и стратегия. Началниците им са професионалисти в психологическата диверсия.

Един проблем имате - каква е ползата на неваксинираните? Вашата е добре платена - това се изясни.

нито се е изяснило, нито сме платени. Пробутвате лъжи на трудно ориентираните се. Не си дават сметка че "огромната печалба" от ваксините примерно е сравнима с 50 км. магистрала. А страхът и дестабилизацията на обществото са безценни за някои. Така се променя политическата реалност и ориентация на цели държави, понеже зависят от нагласите на хората, а те лесно се манипулират, когато хората са объркани, уплашени и разколебани.

Как да не се е изяснило - даже съм ти посочил едно от пряко финансираните НПОта по-горе родили “брилянтното” ‘на ден умира по един самолет хора’ и толкоз.

Добро утро ваксинирани педалчета!!! Хубави тромбички и инсутчета да си имате!

всеки ден по 200 ганювци дават фира заради собствената си простотия.

Като за вторник - май и по-лоши цифри сме виждали. Дано с Омикрона да не стане още по-кофти, че това ще е още по-непрпиятно.

Не би следвало да стане по-кофти. Логиката подсказва, че колкото повече се разпространява и мутира вирусът, толкова повече отслабва вирулентността му.

53починали 6млн България - 30% ваксинация 224 починали НАПРАВЕТЕ СИ ЛОГИКАТА ДЕБИЛИ АНТИВАКСЪРСКИ

Малоумник в Испания има 5 милиона неваксинирани. В Бг също са толкова. Тъп си.

Твоето наблюдение показва само, че ваксините работят. Както и при сухите съчки за огъня, за вируса е важно и колко са на гъсто неваксинираните. И колко дисциплина има в държавата. Броят сам по себе си няма значение. В Китай има няколко стотици милиона неваксинирани, но благодарение на повече от милиард ваксинирани и дисциплината нямат проблем. Няма как нито да постигнем, нито да приемем дисциплината на Китай. Можем само да се ваксинираме. Може разбира се и да продължим да мрем и изчезваме, като нация. Проблема си е наш.

Лъжи,лъжи,лъжи и манипулации ! Как не ви омръзна бе ?!??Продали сте си душите на рогатия !!! Как да не ви запсува човек рано сутрин ?!!! Трябва вие и тези като вас да висите по стълбовете докато месата ви окапят !!! Гадове мръсни !!!

28 325 починали в горда антиваксърска България. 26 922 в Белгия 19 349 в Нидерландия 18 439 в Португалия 18 067 в Гърция 12 425 в Австрия 8 195 в Израел 2 883 в Дания

В България умрелите от всичко ги пишат ковид

Не , само тези умрели от простотия.

Ако вирусът е толкова сериозен колкото казвате, той няма как да съществува. Да се разпространява толкова бързо значи, че в някой момент ще остане без хора за заразяване, защото всичко ще са го изкарали, и ще свърши пандемията. Така че да очакваме ли край на вируса скоро? Или както винаги лъжете за всичко?

понеже ако... то явно нищо не разбираш

за това е толкова сериозен вируса. От биологична гледна точна е съвършен. Убива точно колкото да не му пречи на разпространението и достатъчно рядко убива хора в репродуктивна възраст. Наш си е проблема, че сме несъгласни да мрем толкова или че ни се задръстват болниците и моргите. Вирусът това не го засяга. За наше съжаление по тези причини вируса няма логика да тръгне да си променя тези качества и виждаме, че до тук се променя само откъм способност да заразява по-лесно и по-бързо, а не по отношение на това, колко е смъртоносен.

Испания - 90% ваксинирани НЯМАТ СМЪРТНИ СЛУЧАИ БЪЛГАРИЯ 30% ваксинирани 100починали на ден

България 100 процента фалшива статистика.

са умряли фалшиво от вируса а? ПАК ДА ПИТАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМАТЕ ЛИ?

Не е точно така, но пак статистиката е в пъти по- добра от тази за България. Испания за последните 24 часа : Новозаразени- 22 911 Починали- 53

53ма починали от 47милиона......

Кое не разбрахте ваксинирани дебили, лекари са Мангъров, Тодоров, Чалъков, Първанова. Кунчев, Кантарджиев, Радка и Ива не са лекари.

от цял свят ли бе антиваксърски дебил такъв

В цял свят лекарите отказват ваксина

в цял свят лекарите отказвали ваксина, това че има няколко лекари които отказват НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СА ЦЯЛ СВЯТ БЕ ДЕБИЛ ЛЪЖЛИВ

За последните 14 дни. Починали от ковид в България са 1824 човека. От тях до 70г. са 36,5%. Починалите ваксинирани до 70г. обаче са под 2%. Хоспитализираните ваксинирани са 12% от всички с ковид в болниците, а ваксинираните с ковид в реанимация са 5,5%. Излязоха и данните за седмица 45 на годината. Починали през тази седмица са 3981 човека. Нормално у нас умират около 2000. До седмица 45 през 2021г. са починали хора почти колкото през цялата 2020г. При положение че от 45 седмица до края на годината са 8 седмици е сигурно че 2021г. ще постави нов и доста по-голям рекорд по смъртност от рекордната 2020г. И въпреки всичко това има хора дето се бият в гърдите колко мъдро действа и мисли българския народ?!? Мислете! И не омаловажавайте смъртта на починалите от ковид. Те са били хора също като вас. Ако не е важно че са умрели, значи не е бил важен живота им. Ако не е важен техният живот, значи не е важен и вашия. Ако вие сами не цените живота си, тогава кой?

Общата смъртност на Швеция след ваксата скача с 20 процента. Това са хиляди умрели от ваксина.

Нито е вярно което пишеш, нито са глупави шведите, че се ваксинираха повечето, че и продължават. Не че нещо ама истината е такава.

Лъжат, надуват бройки, за да стресират и побъркат хората. Те вече една част изперкаха, щом през няколко дни убити жени от половинките си, а сега вече и убити мъже от жените си. Настроиха хората един срещу друг всеки да дърпа чергата към някоя партия, а те всичките маскари, без изключение. Настроиха ваксинирани срещу неваксинирани и вече има клипове как в някои държави се събират по улиците и се бият като озверели питбули. Побърканият човек е половин човек, лесно може да го сплашиш и пречупиш, после го ваксинираш и комисионните в чекмеджето прибираш.

ДОКАЖИ ЧЕ ЛЪЖАТ

ги троловете тези неща. Вирусът си е страшен сам по себе си. Вие плашите хората от ваксините и болниците. Освен това ги плашите с какви ли не световни конспирации неизброими. И ето ви едни уплашени, объркани и ядосани хора готови да си ги водите за носа.

Кое не разбрахте ваксинирани идиоти, новия вариант е открит във ваксинирани. Ваксинираните създават нови варианти и са опасни и скоро ще ги затворят.

Да не си купуваме хляб... понеже така правим собствениците на хлебозаводите богати Да не си купуваме месо... понеже месарниците ще печелят от на Да не си купуваме коли.... понеже автомобилните компании ще печелят от нас Да не си купуваме нафта/бенз/газ... понеже магнатите ще печелят от нас Но дебила като чул ваксина и каза НЕ... понеже фармацевтичните компании щели да печелят пари... ХАХАХААХАХАХАХАХАХААХА

Тъкай талон чета щото се предлагат, купува дрога щото се предлага. Не ми сравнява храна с отрова мслоумна измет ваксинирана.

.... човек без образование да не ми говори

Кацаров веднага да раздава медали за добре свърлента работа! Потресена съм! Кошмар!

ЧЕ 220 БЪЛГАРИ СА УМРЕЛИ ОТ ВИРУСА А? БЪЛГАРКА ЛИ СИ ВЪОБЩЕ?

Чети с разбиране, идиоте!

на вече простите ни антиваксъри.......

Е промил мозъците на вече простите ни ваксъри.

аз имам интернет като всеки един човек и търся информация от реални лекари с реални доводи... А не от разни чистачи на кенефи

Очаква се нов вирус , който ще влезе във всеки дом. Името му е Санта Клаус.

Във ваксинирана Малта през последните 3 дни - нито един починал от ковид...

сега ще кажат че лъжеш и темподобни.

Нама да се ваксинирам!

Какво очакваш да признаят, че ваксите мрат като мухи ли.

Ето погледни Испания и Малта и Щати където са над 90% ваксинирани... ИМАТ ЛИ УМРЕЛИ? Аре потърси

Няма ваксини за пробутване. Всички там си взеха.

А в България всеки ден умират по 300 без ковид.

Тоя вирос ше го има още 20г. Важното е да не спираме купона.

се ваксинирайте и да няма 20 години проблеми а? Или ти идиота ще изчакаш да умреш

Това по телевизора ли го казаха дебил безмозъчен

без доказателства

Днес златни медали ще има ли?

Пичове, наздраве! Лек и успешен ден на всички. Да пийваме и да се уважаваме.

Коцето Копейкин нали официално отмени Ковид19? Какви са тия тъжни новини за стотици починали българи?

Починалите не са от ковид, а от ваксината. Нямат имунна система и капят кат круши.

АРЕ ДОКАЖИ и що примерно в Испания където са 90% ваксинирани не УМИРАТ ТАКА?

До кажи ти че са от ковид, що няма аутопсии?

това беше в самото начало на пандемията... вече от година се правят аутопсии.. Ето вие сте идиотите прочели нещо във фейса и продължавате да си го повтаряте