Коментари - 3440 са новозаразените с COVID-19 за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айдееее антиваксърите всички се редите на опашката за кашкавал хахаха.....тропатале орото и у ямата. Стягане се и не се лигавете!

Още ще има. С тия едва 20% ваксинирани ще настигнем Русия по смъртност.

Май тия с фалшивите сертификати поизмряха и % неваксинирани се вдигна.

Дира се оказва доста жълти...като повечето в България. Но ние сме си виновни, че им четем неграмотните статии.

Аз като гледам май всички ваксинирани ще гушнат китката. Бог да ги прости като са тъпи!!!

Поредния. които пише глупости понеже опорките му издишат...измират антивакс дебилите

Тъкмо ще оставим държавата на вас, антивакс-интелектуалците - безработни, полуработни, невменяеми, ненаемаеми, охранители и животновъди, България ще цъфне :)

Умирай вмирисан неваксиниран боклук

Антиваксърите се носят сякаш паметник ще се построи в тяхна чест ако умрат неваксинирани.

В България се умира от тъпотия и недоверие. Буквално

И ти си извадка...ако рабираш какво ти казвам

“ Проф. Кантарджиев става жури в "България търси талант"” Е а сега коментирайте, колко “сериозни” хора ни водеха през “епидемията”.

го пенсионираха Кантарджиев откри, че няма лоша реклама и важното е да те приказват. Нещо което Мангъров и други знаеха предварително и всячески се стремят към това с идеята да бъде осребрено. Кантарджиев поне политически амбиции не е декларирал засега. Пак си е нещо...

При 20% ваксинирани в страната, всекидневно има по около 8-10% починали ваксинирани! Това на някой прави ли му впечатление? Ако не-защо? Ролята на ваксините каква е точно, че не разбирам.

Знаем как се "ваксинират" в страната. Но скоро няма да има много останали да задават заядлииви въпроси, на които отговорът отдавна се знае.

Необходима ли е ваксина срещу коронавирус? Инфекциите с SARS-CoV-2 могат да преминат леко или да доведат до тежко заболяване, дори до смърт. Докато противоепидемичните мерки като физическо дистанциране, миене на ръцете и носене на маски помагат в спирането на вирусното предаване, най-добрият начин за овладяване на пандемията е като се създаде специфичен за SARS-CoV-2 имунитет. Никой вирус досега не е бил елиминиран чрез създаването на естествен имунитет при голям процент от населението. Само колективният имунитет, предизвикан от ваксинация, може да елиминира вируси, както доказа изкореняването на едра шарка (вариола) и на два от трите типа полиовируси. https://coronavirus.bg/bg/vaccinations/faq

с малко по-точни данни да разполагаш за да си отговориш. Ето например: За 14 дневен период Починали от ковид у нас 1222 човека. Хоспитализирани ваксинирани - 9,74% Хоспитализирани ваксинирани в реанимация - 3,38% Починали ваксинирани до 60г. възраст - 1,23% Че така на едро и на око малко се объркваш, като гледам.

А случайно да ти е направило впечатление популярното напоследък запитване/търсене: 'Аз имам сертификат, а сега как мога да се ваксинирам?'

Тук е пълно с дървени философи. А хората мрат.

Пълно е с безхаберници и непукисти.

Защо сега сте се загрижи? Когато бяхме ПЪРВИ в СВЕТА по СМЪРТНОСТ преди пландемията, къде ви беше "грижата"?

Защо не се признават антигенните тестове при пътуване, а за статистиката се използват точно такива тестове?

Как ще те набодат тогава? Да те набодат на всяка цена, това е целта, защото ставаш зависим от тях.

Починали от ковид у нас 1222 човека. Хоспитализирани ваксинирани - 9,74% Хоспитализирани ваксинирани в реанимация - 3,38% Починали ваксинирани до 60г. възраст - 1,23%

До момента България е дала повече от половината жертви от загиналите българи по време на Втората Световна Война. Срещу България се води пълномащабна хибридна война и умират българи. Наистина. ДАНС спи.

Сега ставаме. Дайте си имената и адреса, за да поговорим!

Алооооо, спрете поне малко с измислени статистики..... Някой ще може ли да докаже колко от тези заразени хора са с КОВИД и колко с обикновен грип???? А за починалите-???- колко аутопсии са направени за да е на 100% ясна причината за смъртта????

1. На 20.01.2021 СЗО обяви, че диагнозата Ковид-19 НЕ МОЖЕ да се поставя само въз основа на положителен резултат от PCR тест; 2. Използваните до сега RT-PCR тестове НЕ МОГАТ да разграничават различните видове коронавируси; 3. След 25 цикъла, PCR тестът дава над 56% фалшиво положителни резултати (масово се правят по 30-35 цикъла); 4. Токсините на РНК вирусите причиняващи Инфлуенца А и Б са известни и са описани в учебниците по вирусология още от 1990 година, както и уврежданията които предизвикват. Последните съответстват на клиничната картина на заболелите от предходната Ковид вълна. ПСР-тест с над 25 цикъла (лабораториите масово правят по 30-35 цикъла) дава 56% фалшиви резултати, защото отчита частици от SARS-CoV-2, които остават в тялото до 100 дни след заразяване. От там идва и големият брой "безсимптомни" случаи. Доказва се чрез отглеждане на взетата проба в лаборатория и се следи дали се размножава. Това е основната причина СЗО на 20.01.2021г. да оповести, че положителният PCR тест сам по себе си не е равнозначен на инфекция и за да бъде поставена диагноза Ковид-19 трябва да има клинични данни за заболяване, доказани с различни методи. Останалото са свободни интерпретации на тема кой какво разбрал.

Ти можеш лично да ги докажеш - отиваш в моргата и им облизваш подмишниците. Ако е солено, значи е ковид.

Стига с този лаф за измислените статистики! Погледнете колко е смъртността над нормалната за страната за 2020 г. и после говорете.'

Ковид ще ви докаже всичко и ще ви отговори на всички "въпроси" като сте тъпи заяждачи

Животът е кратък, а за антиваксърите още по-кратък.

Как, когато всички имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини и сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините ли? Но ковид ваксина няма все още, защото са експериментални препарати, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти, тоест все още няма пълно разрешение за ковид ваксина в Европа.

И одобрени за ползване ваксини в абсолютно всички държави. Обаче тука поръчковия коментатор твърди че това са експериментални течности в трета фаза. Добре моето момче ти си баш специалиста защото така написано във Фейсбук Като си баш специалиста защо в България при 20 процента ваксинирани 95% от починалите са неваксинирани. А пък в държави с 80% ваксинирано население процентът е същия? След като по твоята логика колкото повече ваксинирани има толкова повече ваксинирани ще има починали и в болница. Ама реалността излиза че не се съобразява с вашите измишльотини. Защото за разлика от нас дето имаме по 100 човека всеки ден те имат по един двама.

И другият ми любим бг лаф е за експерименталните ваксини. Къде ги четете тези глупости, във Фейсбук ли?

Ако не сте антиваксъри, то сте съвременните лудити- тия дето са трошели машините в зората на индустриализацията. Подобно - MRNa ваксините са само началото на истинска революция в медицината. На същата база се създават анти-ракови терапии които гарантирано ще бъдат изключително успешни. Интересно ако ви наложи и ви предложат подобна и тогава ли ще сте скептични и ще настоявате за 10 години за 'пълни изпитания'? Ракът (какато и Ковид) дали ще ви чакат? И в интерес на истината - първите масово прилагани ваксини, са били далеч по-опасни от настоящите и без никакви 10 годишни изпитания, само дето тогава не е имало файсбук да 'образова'.

Животът е кратък и всеки има право да го изживее така, както намери за добре, особено когато става дума за наистина дълбоко личен избор за собственото здраве - да се ваксинираш или не, още повече че никой друг не носи отговорност за избора ти - затова и подписваш, че освобождаваш от отговорност производители, държава, отговорността си е твоя. НЕ може да задължаваш някого да направи този "иформиран избор", един би предпочел да умре от вируса, но да не се ваксинира, друг да се ваксинира, за да не умре от вируса, а същевременно и единият, и другият могат да умрат - я от вируса, я от ваксината, я от нещо друго. Така е в живота, но в никакъв случай не трябва да се стига до принуда, защото това вече граничи с фашизъм, комунизъм, нацизъм, тоталитаризъм и въобще всичко друго, но не и демокрация. За мен Западният свят малко по малко загърби демокрацията - заради пари и неконтролирана власт...

А като заразиш някого и той почине, трябва ли държавата да ти отсече главата, или той е бил суха съчка просто така се е случило? Изобщо как живеят тези, които знаят, че заради тях си отидоха хора?

При условие, че съм преболедувал, вероятността да се заразя отново и съответно да заразя някой друг е многократно по-малка от това някой ваксиниран да се зарази и съответно да зарази някой друг. Това означава ли, че ваксинираният също трябва да бъде бичуван публично? Реално той е предпазил себе си и то по-скоро от летален изход, а не околните, всички знаем, че ваксинираните могат да разнасят заразата, за разлика от преболедувалите.

Това че си преболедувал, не те освобождава от отговорността да пазиш останалите. Ако всички го правим, всички ще се опазим. За това са и ваксините. Ваксинирания се заразява стотици пъти по-трудно и още толкова по-трудно заразява останалите. Ваксинирания е постъпил отговорно към околните и е взел мерки да не ги заразява. Неваксинираните са безотговорни егоисти. Не пожалиха дори децата си.

Изкарахте извън опорките и започна да пускаш пяна? Отпадък.

Никой не освобождаваш от отговорност. Хайде прочетете какво пише в информираното съгласие най накрая. Стига сте повтаряли едно и също.

Те са сложени тук да пишат, а не да четат!

Тази опорка много остаря. Експерименталните препарати наречени неправилно ковид ваксини са в изпитателен период и производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти от Европейската агенция по лекарствата. Когато подписваш информирано съгласие, ти заявяваш, че си информиран за всичко, дори и ненаписано, включително, че прозиводителите са освободени от отговорност и съгласен с това.

ваксината е одобрена отдавна.

Ти правиш ли разлика между "РАЗРЕШАВАНЕ ЗА УПОТРЕБА ПОД УСЛОВИЕ" и "РАЗРЕШАВАНЕ ЗА УПОТРЕБА"? Защото е съществена.

Здравните власти в САЩ одобриха напълно ваксината на Pfizer/BioNTech Тя може да се използва и при лица на възраст между 12 и 15 години Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ окончателно одобриха ваксината на Pfizer/BioNTech срещу COVID-19, съобщава вестник „Вашингтон Пост”. Решението на здравните власти цели да повиши нивата на имунизация сред служителите на големи компании и на университетските преподаватели и студентите на фона на увеличаващия се брой хоспитализирани с опасния Делта вариант на вирус. Къде тук видяхме условие?

В САЩ ЛИ СМЕ?

В демокрацията има освен права и задължения. Развирам, че за повечето българи демокрацията означава всеки да си прави каквото иска...то и затова България е на този хал.

През ВСВ България е дала около 40 000 жертви. От Ковид до момента е дала почти 23 000 починали. Срещу България се води война. Война в която се умира наистина.

Хоспитализирани ваксинирани - 9,74% Хоспитализирани ваксинирани в реанимация - 3,38% Починали ваксинирани до 60г. възраст - 1,23%

На всеки 100 починали 95 са неваксинирани.

Дай статистика и колко са с фалшиви ковид сертификати.

На починалите вече им е все тая. Фалшивия сертификат не им помогна.

Покажи един доказан случай на фалшив сертификат? Само в опорките ви тролски съществуват!

да не съм прокурор?

Продължават да ни ограбват с по-МИЛИОН НА ДЕН,ТРИЙСЕТ МИЛИОНА-МЕСЕЧНО,ЧЕТИРИСТОТИН МИЛИОНА-ГОДИШНО...САМО ОТ КЛЕЧКИ С НУЛЕВА СЕБЕСТОЙНОСТ!!! С ДРУГИТЕ ИМ МЕРКИ,С ПРЕКИ ПОРЪЧКИ(НА ДЕСЕТОРНИ ЦЕНИ)...ОКОЛО ТРИ МИЛИАРДА НА ГОДИНА!!! КОГА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ САМИ ОТ ПАРИТЕ И ИЗВЪНРЕДНАТА,НЕЗАКОННА,НЕПОЛАГАЩА ИМ СЕ ВЛАСТ? СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

що не им биеш един шамар бе?

Човек може да настръхне, виждайки колко платени руски тролове висят всеки ден по над 12 часа и дезинформират. Това е една от причините неукия Ганьо да мре като муха. Чистим се от комунисти и нискообразовани. Не е толкова зле.

Неукият*

91,86% от тях не са ваксинирани.... Така е когато повечето ваксинирани са само на хартия....

И в Изрел,Ирландия...ли са с фалшиви сертификати?

Там по колко умират? По 5 човека на 2000,а тук по 60 на 2000

Мисля, че може още тези са малко. Най малко 50 000 на секунда са. А някой за ваксиниран циганин да е чувал в България . Няма и да чуе, и не е според троловете щото са тъпи.

Също усещам че ваксинираните са станали безчовечни хора,пожелаващи смъртта на неваксинираните . Всичко е пълен цирк.

Ваксинирани да са се нахвърлили да бият неваксинирани. За обратния случай има доста примери. Включително и за нападение на ваксинационен пункт. Предварително подготвено и обявено във Фейсбук.

Значи публикацията един ден преди нападението във Фейсбук от водача на нападателите е просто съвпадение така ли? Официално обявен ваксинационен пункт е бил без разрешение? Още някоя лъжа ще измислите ли?

"нападение на ваксинационен пункт" ли е да зададеш въпроси за това дали имат разрешително и да не могат да ти отговорят?

Тия Фейсбук специалистите с процентите и другите простотии, да ми обяснят следния факт. След като ваксините не пазят, защо държави със 70 80% ваксинирани и 10 пъти по-голямо население от България имат 10 пъти по-малко заразени и починали. Според вашата процентаджийска Фейсбук логика, би трябвало да е точно обратното.

Те ако можеха само да четат антиваксърите, щяха да ти се обидят

Великобритания колко има?

А стотици или хиляди са починали след ваксинация. Само дето ги изкарват че не са починали от измислените вирус.

пъхни си една капсичка на онова тайното място и се гръмни. Когато си природно тъп и ограничен е по-добре да си чоплиш кротко акнето в ъгъла и да мълчиш.

Мярката неваксинираните да плащат за лечението си звучи ок. Така поне частично ще поемат отговорност за решението си.

Хоспитализирани ваксинирани - 9,74% Хоспитализирани ваксинирани в реанимация - 3,38% Починали ваксинирани до 60г. възраст - 1,23%

Никакви ваксини! Ако в Европа умира един на милион от вируса,у нас са 15 на милион.Но важно е Сульо и Пульо какво мислят.Анонимни хора с комплекси за малоценност и нищожност,каквито са фактически в живота,раздават акъл.Но народът цени подобни и си заслужава участта.

Защо в Израел обсъждат разхлабване на мерките, а у нас обсъждат усилване на мерките?

Защото си имаме Любчо?

Защото в Израел имат 65 починали - през последните седем дни общо, поне 10 пъти по-малко от нас.

Защото на “ВАКСИНИРАНИТЕ”-ВПИСВАТ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТ!!!

Какво пречи и в България да е така?

Защото Израел е дал всичко на всичко 7 976 починали от Ковид. 1/3 от жертвите на хибридната война в България.

Продължават да ме мъчат-ФУНДАМЕНТАЛНИ ВЪПРОСИ! Защо ори 509-БОЛНИ(БОЛШИНСТВОТО С ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ И “ПОЗИТИВЕН ТЕСТ”,В СЕДЕМИЛИОННА БЪЛГАРИЯ-ИМА ОБЯВЕНА ПАНДЕМИЯ И ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ? ЗАЩО СЕ НАСТАНЯВАТ ВЪВ БОЛНИЦА(ЛУКСОЗНО ПРЕСПИВАНА ЗА 2000 лв.)-ЗДРАВИ,ИЛИ ХОРА С ЛЕКА КАШЛИЦА И ТЕМПЕРАРАТУРА-37.2с? КАКВО ЛЕЧЕНИЕ ИМ СЕ ПРИЛАГА НА ТИЯ 5000 души? ЗАЩО АНГЕЛ КУНЧЕВ СЕ ЗАРАЗЯВА,СЛЕД КАТО ЗНАЕ-ВЪЛШЕБНИ МЕРКИ”,ЗАЩИТАВАЩИ ОТ ЗАРАЗИ? ДОКОГА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,ЩЕ СЪСИПВАТ: ЗДРАВЕТО! ЖИВОТА? БИЗНЕСА? ОБРАЗОВАНИЕТО! ПСИХИКАТА! ЕЖЕДНЕВИЕТО...НА ХОРАТА! КОЛКО ПАРИ СА “УСВОИЛИ”-ЗА БОРБА С “ЧУМАТА”? СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Пий си хапчетата!

Продължавай да се мъчиш!

Ако си психично болен си осъден на мъки доживот. Ако не си ще бъдеш осъден на вечни мъки. При всички положения си достоен за съжаление.

Имат директива отгоре. Чрез фалшиви новини да вкарат страх в населението. По-слабите психически да се ваксинират и да си плюят на ДНК то. И лека полека да довършат друго мислещите. Идва рестарта на земята.

Или тръгва което не е много прецакано, или не тръгва което е много прецакано. И се прави когато има нещо прецакано.

Дано се заразят скоро всички антиваксъри и половината да пукнат с тръба в гърлото.

Мунчо няма ли да спретне някакви празненства, я на Шипка, я на Бузлуджа?

За 7ми Ноември да спретне едно общонародно веселие. Под наслова "Нас не ни е страх!".

А защо изобщо има ваксинирани в болниците и ваксинирани-починали???? Ей това не мога да разбера. Ако ваксините работеха, то нямаше да има всекидневно по около 9-10 % ваксинирани в болниците и починали.Само не ми излизайте с евтиния номер за фалшивите сертификати, защото не е сериозно. Починалите - ваксинирани са основно възрастни хора, които в никакъв случай няма да тръгнат да си вадят фалшиви сертификати, пък и те пари струват. Откъде у нас у пенсионер излишни пари? Доказа се вече, че ваксините всъщност са всичко друго, но не не и ваксини. И на фона на тези данни, ваксинираните ще имат привилегии???? Интересно...

От 100 човека 95 са неваксинирани. Държавите с над 70% ваксинирано население имат по един двама починали. Пък ние имаме по 100. Обаче ваксините не работят. Още глупости?

Мисли малко, преди да пишеш! При този нисък процент ваксинирани, колко очакваш да са? По-важното е, че изобщо има ваксинирани умрели, схващаш ли? Защо има умрели ваксинирани, я кажи, като си толкова умен. При 20% ваксинирани в България, да има 10% починали ваксинирани всеки ден, как ти се струва, а? Малко ли е? Аман от дървени философи

Не мога да разбера как 95 е по-малко от 5. И не мога да разбера как държави с 80% ваксинирано население имат по един два смъртни случая. Според вашите измишльотини.

Вчерашния доклад на СЗО: епидемията утихва. Единственото място, където се увеличава смъртността от Ковид е...Европа.

Няма и да разбереш! То на такива като тебе, без основно образование не бива да се дава и да гласуват!

Около 3 години и 100 хиляди и повече починали докато придобием групов имунитет.

И хоп, няма я България!

Всеки ден умират над 80 човека. Това очевидно за един президент и министърът му са жертви по време на война. Но като не се посочва враг, теззи жертви не може да се оправдаят по никакъв начин. До тук жертвите по брой минаха тези от бойните действия от Втората световна война. Не може да се бездейства така.

Мунчо и Кацата ще ни затрият!

Ти вярваш ли че са починали само 86 българи, при положение, че болниците са препълнени? Това си е обикновена червена манипулация, за да подтискат напрежението преди изборите. А който не вярва, да отиде да види комина на крематориума, който не спира да пуши по цял ден.

Новата опорка : Всеки умрял ваксиниран, сертификата му бил фалшив.

това е фалт. Съдейки по останалите ваксинирани страни.

"Факт" - без доказателства :)

Какви доказателства искаш? Отиди на входа на гробищата.

Понеже 3 милиарда ваксинирани не умряха след шест месеца нито след една година ще умрат след десет години. Числата са недвусмислени пък вие както искате.

Но тия дето ги спускат тези опорки няма да доживеят да видят!

Най-върлите антиваксъри, всъщност са ваксинирани. не са прости.

493 от 3440 разболели се са ваксинирани 679 от 3440 произволни са ваксинирани 493+232 от 3440+232 е реалният процент ваксинирани, т.е. 232 души не са се заразили благодарение на ваксината ---- 68 от 740 хоспитализирани са ваксинирани 146 от 740 произволни са ваксинирани 68+97 от 740+97 е реалният процент ваксинирани, т.е. 97 души не са влезли в болница благодарение на ваксината ---- 7 от 86 починали са ваксинирани 16 от 86 произволни са ваксинирани 7+12 от 86+12 е реалният процент ваксинирани, т.е. 12 души са живи благодарение на ваксината ---- Ако ваксините не помагаха, първите два реда щяха да съвпадат. Третият ред показва реалния ефект от ваксините. Ваксините спасяват живот.

Слушай, вземи малко се поспри с тва ежедневно проявление на липса на мисъл, математически познания и лоша преценка спрямо знанията и възможностите на останалите. Нивото ти е под това на сервитьорка с тия сметки.

95% от починалите и приетите в болница са неваксинирани. Хайде Сега започвай с великите изчисления за да ми докажеш че 95% е повече от 5%. Сигурно ще успееш. Ама няма кой да ти повярва.

Уроците по математиката дето ви липсва са за 5 клас. 5% от общия брой от база 20%, като се оремахнат от нея преболедували (какъвто е честия случай), лица с безсимптомно проявление и леко изкарваши го (масата под 50г) и числото почва да става страшничко.

Къде бъркам в разсъжденията? Ако беше все едно дали си ваксиниран или не, то процентът ваксинирани трябваше да се запазва горе-долу във всяка група. Единственият минус на горното разсъждение е фактът, че децата не се ваксинират, но се разболяват. Това влияе на данните за заболеваемостта по неясен начин (масово децата не се тестват), но за хоспитализацииите и смъртността ако се махнат, ефектът на ваксините би бил още по-добър. 20% са ваксинираните сред всички 7млн, а ние нито сме 7млн, а без децата сме под 6млн.. Реално, че 25% от възрастните са ваксинирани и само 3-8% от починалите възрастни са ваксинирани.

Ама много интересно си интерпретираш данните, както ти е удобно! Самият факт, че има починали - ваксинирани, е толкова красноречив. Всекидневно умират ваксинирани, при това. Не от време на време. Ако ваксините спасяваха живот, то нямаше да има нито един починал - ваксиниран. При положение, че е нисък процентът на ваксинираните, естествено е да е по-нисък процентът на ваксинираните в болницата и на ваксинираните, които са починали, просто те са по-малката част от населението. Много манипулативно си играеш с числата, не ти прави чест.

Нисък, нисък, сред възрастните (6млн) процентът е близо 25%, а процентът на починалите днес е 8. Аз виждам 3 пъти по-голям разлика, а ти?

"Ако ваксините спасяваха живот, нямаше да има нито един починал" Аз не твърдя, че ваксините ще спасят ВСИЧКИ, за да твърдиш ти подобно нещо. Твърдя, че благодарение на ваксините 1. Заболелите са по-малко 2. Хоспитализациите са по-малко 3. Смъртността е по-ниска Всички ще умрем. Ако някой ти обещае безсмъртие, бягай от него. И междудругото, честит ви пореден локдаун и онлайн обучение.

Я да видим кой "тарикат" е с фалшив сертификат! И бог да го прости!

Дори и в един момент да му дайде акъла на тариката и да иска да се ваксинира, няма да може, понеже системата го отчита като вече ваксиниран. Ще трябва да си плаща на Мафията за ваксини на черно. Парапитеци Сър.

Нали ваксинираните не умираха? Откъде тези 9%%

А за фалшиви сертификати чувал ли си, а?

Яко ще се мре!

Да благодарим подобаващо на селския идиот Мунчо!

Неваксинираните ударно намаляват!

една добра новина

То няма лошо да се изчисти генофонда, но кой ше работи?

Все повече и повече машини работят. От няколко години тече дискусия за значително вдигане данъците на фирми използващи роботи, за да има средства да се изплащат социални на безработните.

То генофонда от гетата го изкара без карантини и ваксини и ударно се увеличава, така че не знам кво ще чистите. Ама пишете си простотиите, то си е за вас в крайна смета - от панелката в люлин до кутийката в кръстова вада - житейския път на платения трол…

10% от влезлите в болница е пак толкова от починалите са били ваксинирани. Това при положение че ваксинирани са под 20% от населението! Ами не се получава добра успеваемост на ваксината. Тогава защо ваксинираните да имат привилегии?

и защо други държави нямат този проблем.... Хмммм хубави въпроси на които съм сигурен че няма да отговориш

Как да нямат проблем? Я виж коментара ми отдолу - в Германия безпроблемно ли ти изглежда, че се стига до ексцесии?

да прочетем "новината".

Английския текст в гугъл и ще ти излезе. Линковете тука нямат дълъг живот.

Ммм, вече не ти стига ГЕРБ, разширяваш омразата и към Германия, галош прост! Ето твоя кумир Радев ни управлява, що не изчезна ковида? Пак ще те затворят, да си знаеш!

А пък в 84 милионна Германия вчера починали 82. Под ЕДИН на МИЛИОН жители. Така се управлава пандемия, когато има държава.

А дали 10% от ваксинираните са фалшиви? Много удобно. Както удобно забравихте за Израел и Масачузетс където 8б% от заболелите бяха ваксинирани.

преди ваксините. България с или без ваксини винаги води класацията по смъртност сред масовото население. Като изключим локалните пикове в старческите домове в Италия и Испания. Тук населението е хем застаряващо (6-ти по процент застаряващо население) хем неподатливо на никаква дисциплина. Вижте смъртността в Япония с най-старото, тоест уязвимо население преди да излезе ваксината

И какво му е на девет милионен Израел? Вчера има само двама починали и общо 7 976 за цялата пандемия. А ние имаме общо 22 188 и за вчера 86. Та какво му е на Израел?

генерира неравенство и омраза в огромната маса "материял", тоест хора генериращи благата и носещи основните задължения но нямащи достъп до благата. Която някак си следва да бъде канализирана и съответно ролята на гръмоотвод за нея все на някой ще се падне

80% неваксинирани. Болниците пълни.... ДЪРЖАВАТА ЗАТВОРЕНА Благодаря ви малоумни антиваксъри

лъжи по събахлем

Когато светът тръгва нагоре ние почваме да копаеме.Честито затваряне.

“ German state allows ALL businesses to ban unvaxxed customers – even for groceries & other essentials” Да ви е ясно, че веднъж опитали от фашизма няма да спрат. Господа и дами ваксинирани, обръщам се към вас - не участвайте в това. Не бъдете част от проблема.

Да ви напомня, че преди 90 години така се е постъпвало с евреите в началото. Сегрегация, отказ от права и нататък знаете.

Лесно спираш да си евреин в случая. Много по трудно се спира пушенето, но и там доста спряха в резултат на "фашизма".

А твоите дружки комунистите направо взривяваха църквите! Там право на избор нямаше!

Всъщност ще видиш, че ако го приемем за нормално няма да е лесно хич. Това ще е едно от малкото изисквания да си ариец - веднъж започнали ще продължат да се трупат. История, момче, история.

Уважаеми Г-н.Без паника.Оставете хората да преценят сами какво е добро за тях и техните близки.Всякакви фалшиви коментари относно качеството на ваксината и техните ползи оставете на компетентните хора.Гледайте официалните факти за заболеваемостта и смъртността между държави с висок процент на ваксинирани и такива с нисък и просто замълчете.

Именно официални факти ти споделям, бре промит мозък. Чети.

За вас РТ ли е жълт сайт? Или ако го няма в блица не е вярно, а?

Нещо си се объркал - държавен сайт с високи стандарти за журналистика и признат основен новинарски конкурент на всички големи медийни групи. До момента пропаганден го наричат само конкурентите му, но не и правителствата. В това число и тези в чиито държави се излъчва съдържание на собствения им език подготвено локално като САЩ и ГЕрмания.