Коментари - 3568 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиоти, ограниченията извън големия град никой не ги спазва, всичко си работи, железарии, магазини за 1 лв., дрогерии, модни магазини! Разходете се извън столицата и вижте какво се случва! Няма кой да ги следи и наказва и никой не спазва никакви мерки и забрани!

Към началото на 2020 год. циганите в България са около 800 хиляди ,но никой не казва какво е разпространението на заразата сред тях ,някой да е чул циганин да си е направил ПСР тест и съответно да е дал 130 лева ,те въобще не влизат в статистиката на НОЩ и ежедневното броене на труповете ,като се има в предвид как живеят и как спазват дори елементарната хигиена може обективно да се предположи че поне половината от това население е заразено или минало през заразата ,някой ще каже че те са си в махалите ,циганските квартали и гетата и заразата остава там ,това е вярно че се заразяват най вече помежду си ,но е вярно и че са по улиците ,магазините и навсякъде между нас и когато 300-400 хиляди заразоносители щъкат и никой не ги брои за нищо ,тези данни които изнасят всеки ден са абсолютно неверни и фалшиви.

Вторник ще са над 200

Я стига сте плюли лекарите, бе тъп..анари! Грабели от пътеки, от погр. агенции, от всичко! Ами те произлизат от масата, от нас, каквито сме ние, и те също - огромна част печалбари, некадърници, сметкаджии и скатавки. Да не би да искате някакви супергерои, или пък някаква суперлускозна медицина, кой ви знае какво плащате, някоя мижава осигуровка, ама пищите! Освен това не вярвате масово във вируса, ама се трупате по болници при малки признаци и врещите как не ви обръщали внимание! И ебола и чума едновременно ви и малко! Така било еди-къде си, еди-що си, и хабер си нямате от дисциплина и мерки! Лигльовци, това заслужавате, че и повече!

За свинете само ветеринари

посмали малко! 40% положителни тестове никъде го нема. даже и наполовина при бума в Италия Испания и т.н. Нешо математика в щаба се е помешал.

Според нашето не компетентно правителство всичко на 21 трябват да е наред Това да не е ей така махаш с пръчката и вируса изчезва

Сега с тия 500 милиона ще има доста пари да се пращат мангалите по лабораториите... Естествено "тестовете" им ще са "позитивни" - ходи в катуна после да доказваш, че не е..

Пред лабораториите от седмица нема опашки. Моливо играе, как викаше едно шофьорче. Па има и такова на джипка.

С такива костюми и пак има заразени лекари, алоу?

тунелен ефект - преминава спонтанно през тънки прегради (просто вероятностно се оказва от другата им страна) - колкото и здрави и непробиваеми да са... :)

Още много цървулани ще мрат.

162 не са си пили чая ! После ГЕРБ и Мангъров ви виновни.

броят на населението. могат да си пишат колкото искат умрели от ковид.

затепаме ше забравите и корона и морона

Кой ще трепеш, болните в болниците или умрелите из гробищата? Идиот!

Никой не пише каква е общата смъртност в страната и с колко се различава от 2019.

За седмица 46 са около 1500 повече спрямо 2019. Доволен?

Ни се изнесоха на запад няма кой да ни лекува поради свободното движение на хора което е само в полза на запада

Да не би да предлагаш да затворим границите и да не пускаме никой да излиза

Свободното движение е само в подрепа на свободните хора.

Ние сме като в пещерата на Платон. По сенките на стената съдим за случващото се отвън. Оздравяващите настигат разболяващите се. И то без мерки. Нормална епидемична крива. За съжаление, лекарското съсловие продаде съвестта си като отмъщение за досегашното му пренебрегване.

Не, лекарите НЕ са продали нищо! И сред тях има идиоти, както в този "форум"! Не генерализирай, ако се разболееш ще видиш, че съм прав!

Най- висока смъртност, в държавата с една от най-ниската гъстота на населението, /103 място/ в света! Така, че остава само едно: най-скапаната здравна система в света, че не ми се иска да си помислям за второто, най- некадърните докторя на света!

Глупости, просто раята е най-проста. И най-ефективната болнична система няма да издържи на напъните на комунистическите отрочета дето палиха маски и изпозаразиха една тумба народ и също австралопитеците дето обикаляха по моловете белким да не изтърват гащи намалени с три лева

Мдаа, хората въобще си нямат представа колко зле са нещата. Ако се погледнат статистиките за другите страни, ще се види, че сме една от най-зле справящата се с кризата страна , не само в Европа, но и в света! И хората, странно защо, са се примирили като жертвени агнета на мутрите. И си мрат регулярно, по 150-160 човека на ден! В южна Корея, едно от световните огнища на зараза, с 50 милиона население, имат 32 хиляди заразени. В 6-7 милионна България, имаме над 130 хиляди заразени. Седем пъти по-малка държава - 4 пъти по-вече заразени! Ако погледнем пък данните от последното денонощие (569 заразени в Корея, срещу 3500 у нас), ще видим, че разликата е астрономическа. Същото ще установим, ако се сравним и с която и да е европейска държава. Царят е гол, от където и да го погледнеш. И управлението е "гола вода", и здравната система е "гола вода", и мерките са "гола вода"! На "материалът" - дупе да му е яко!

Ама в Ю.Корея си нямат ЕС който да дава милиарди за справяне с Ковид измамата. Нали това каза ЕС преди 3 месеца.Които държави са най зле ,те щеполучат най много пари. И както дотогава си бяхме най добре по всички показатели...се почна едно заразяване,едно умиране...да си ебе мамата

и "материалът" е гола вода. Тука всеки е експерт по всичко и ей така на пук не спазва мерките. В Южна Корея едва ли е така и затова нещата са такива. Тука все някой друг ни е виновен, но никога ние. Даже и да се насерете пак ще ви е виновен някой друг.

значи като станат 300 починали на ден от ковид ще има само починали от ковид - други причини няма да има

Информацията ти е стара. Вече умират по 600 на ден.

Но, от смях

3евзек

И как го реши това?

понеже не се следи броят на населението. могат да си пишат колкото искат умрели

3евзек

Щом ти не следиш броя на населението, значи никой не го следи, нали така?

Оппаааа, преместих го. Значи 3568? Сигурни ли сте? Да не са 2345, я пак помислете! И да ми кажете, че са 5, няма да ви повярвам. Стига лъжи и манипулации. Най-обикновен грип, може би малко по-заразен, може би с малко повече странични ефекти.

И може би по едни 150 човека на ден умират от него

Най-обикновен грип, продължава две седмици и увеличава общата смъртност двойно.

Който плаща...той поръчва музиката

3евзек

Ще ми донесеш ли единия си бъбрек тогава. Плащам!

Моят няма да получиш,но мога да намеря човек. Зависи колко даваш

3евзек

Не, ще ми донесеш твоя. Както казах, плащам, т.е. аз поръчвам музиката. Но не ти ща бъбрека. Всъщност исках само да проверя дали като стане дума за собствения ти задник, рязко ще започнеш да правиш разлика кое е "музика" и кое не е. А това, че веднага предложи да продадеш чужд, беше бонус.

10 милиона начина да умреш... избери си един

Обикновено всеки ден с лекота избягваме по 50-100 такива.

Много ми липсва Шилото...

Той е депутат ,работи много.Кове закони. И чат-пат нарича 80% от българите дебили

+ това,той влиза да троли почти само в статии за Русия. А си казал нещо срещу Русия...и "българския" депутат скача на амразурата да ги защитава. Преди няколко години Мария Захарова се беше изсрала отново някакво лайно отностно нашата история,Schilo става в парламента и я защитава. После от руското външно се извиниха и казаха че Захарова се е объркала,но нашия човек беше непреклонен "не,Захарова е права...откъде накъде ще се извинявала" Та такива работи

"Починалите се увеличават със 162-ма - общо 3529..." Те това е най-точният показател за качеството на здравната система, на медиците, на управляващите! Другото са голи приказки. На първо място по смъртност в Европа. Май и не само в Европа.И то под вещото ръководство на мутрите. Цялото правителство трябва да бъде съдено за геноцид, за престъпления срещу човечеството. Та в Съседна Гърция, по-голяма държава, починалите са около 2000 човека. Ние гоним 4000....Както върви, след 3 дена ще минем и 4000 починали

Брутален е планът. В случай, че намелеят ще кажат, че това е благодарение на мерките и не трябва да се отпускаме, а в случай, че не намалеят ще кажаш, че народа е виновен, че не спазва, а благодарение на мерките не са повече и трябва да се затегнат още.

А ти и подобните сте безкрайно безхаберни мърморковци.

Тулуп, Заразените в София вече намаляват от 1-2 седмици. Дали има връзка с това, че хората затегнаха мерките по собствена инициатива? Или си от онези, според които разликата между трафика в час пик в последните седмици и преди два месеца няма нищо общо?

Мадурко - как реши че хората са затегнали мерките - нали ги плюхте, че не ви спазвали мерките

Стъкмистиката ли? Както тази на Милена Славова, която си дала данните в лабораториията, но си тръгнала преди да ѝ дойде реда за проба и на следващия ден ѝ се обадили, че PCR тестът ѝ е позитивен?

3евзек

Тулупи, Ако не сте забелязали, спазването на мерки е променлива величина. Също така има задължителни и такива, които всеки на своя глава избира сам за себе си, но за някои щом не е задължително, значи не трябва. Не правите разлика между двете, защото винаги трябва да ви се казва какво да правите, нали? Лъгахте хората месеци наред, обаче сега всичко лъсна и все по-малко има кой да ви се връзва.

общо с това, че вече не си правят ПСР, а само антигенни тестове и не влизат в статистиката

И според мен в София вече се правят повече антигенни, отколкото PCR тестове. Само се надявам хората след това да се самоизолират.

Поредната измама за повишената смъртност, която затвори страната: http://skandalno.net/%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%be%d1%82-%d0%bd%d0%be-185840/

Браво! Още един, който почива на стари лаври и не усеща какво става в последните седмици. Добре че нямаш власт, иначе и на земетресение щеше да реагираш с 5 месеца закъснение, защото през януари земетресение нямало.

Случаите започват са намаляват по естествен път, а те наште "гурута" сега въвеждат мерки и след две седмици ще кажат: Ето, благодарение на мерките вирусите намаляха. Това са 100% пълни, завършени идиоти, а хората, които остават без доходи и децата, които ще започнат да дават поведенчески отлонения, тях кучетата ги яли...

регистрираните нови случаи, на ти не можеш да загрееш.

Идиоти са точно такива като тебе.

Да всички сме идиоти , а то сигурно си някой книжен плъх дето не излиза никъде... Онея на запад като уж не са идиоти..що имат повече заразени от нас.. Аре да не говориш кой е идиот и кой не!!! Идиоти са тея дето гласуват за престъпник вече 10 години...дано си го загрял..ама едва ли.

За неразбралите социалисти и русофили - в Русия разработват ваксина срещу несъществуващата болест COVID-19. Да вземете да си прочетете последните инструкции от Руското посолство, защото подривате авторитета на руската медицина и лично на другаря Путин, който въведе анти-COVID мерки в Русия. Ако не престанете с подривната си дейност петняща името на Русия, ви очакват немедленни строги наказания!

https://dnes.dir.bg/svyat/ruski-nauchen-tsentar-sazdava-vaksina-sreshtu-koronavirus-i-morbili

2020-11-27 10:21:09 абе (нерегистриран) Според мен докторите в Пирогов ,ВМА и Александровска са на чакалък от погребалните агенции за всеки умрял. Така хем лапат клиничната пътека, хем уморяват хората умишлено и лапат и от погребалните агенции. Те да са само тези. Във всички градове траурните агенции са или в гробищните паркове или около болниците. Вместо да се даде надежда на болния да му се убива куража. Изродите не могат да имат друго мислене освен изродско.

"Според теб", т.е. ако беше ти на тяхно място, това щеше да правиш. Това е то, "изродското мислене".

03.11.2020: “We now have hundreds of thousands of so-called ‘cases’, ‘infections’ and ‘positive tests’ but hardly any sick people. Recall that four fifths (80%) of ‘infections’ are asymptomatic. Most importantly covid deaths are at an all-time low. It is clear that these ‘cases’ are in fact not ‘cases’ but rather they are normal healthy people. PCR tests cannot detect viral loads and are prone to false positives. A positive PCR test does not mean that an individual is infected nor infective. In fact approximately 90% of the PCR positive ‘cases’ are false positives. We therefore have no second wave and no pandemic. Testing healthy asymptomatic individuals is non-sensical, unscientific and a colossal waste of money.” (Open letter to all the citizens of the world and all the governments of the world) https://worlddoctorsalliance.com/

Пусни го в превод бе толуп да не мислиш ,че всички знаят английски..

Къде остана обикновения грип? Минали години ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЕСЕННО-ЗИМЕН СЕЗОН ни разболяваха с грипни и грипоподобни вируси, сега нещо мълчат. Дааа, и ваксини пускаха против "предполагаемите" щамове. Сега нещо Ковида се оказа по-сигурен за целта - избиването на повече и повече матриял.

Ех този ковид бе ... хем Бил Гейтс и Сорос са го създали, за да убиват "ненужните", хем "фармамафията" го е измислила, за да печели от ваксини и лекарства, хем "световният елит" го е поръчал, за да може после с ваксините да вкара чЕпове и да управлява през 5G ... също и китайците или американците или руснаците са изпуснали това "биологично оръжие". Аз само не разбрах - вече има голям избор на ваксини, защо ни позволяват да избираме каква да си сложим, съответно кой да ни вкара чипа си и да ни управлява през 5G-то? И ако аз си сложа руска, жената - американска, а на децата сложим китайски, това значи ли, че с жената неминуемо ще се разведем, а децата ще отидат в приемно семейство ... щот всичките ще сме несъвместими ...

Съвсем малък пропуск: "децата ще отидат в белгийско, гей приемно семейство".

Тъпо, ама много тъпо парче си.

Колко са всички умрели за деня, седмица, месец? Как се определя от какво са умрели? Колко от Грип? Колко от сърдечно съдови? Колко от онкология? Колко от др. заразни болести? и т. н.? Така може да се определи колко несъществени са смъртните случаи от Ковид и особено ако са определени надеждно, а не просто заразени с Ковид19?

Няма вирус, бееее ... Всичко е една световна конспирация на Борисов и ГЕРБ! Питайте Мангъров, протестърите и БСП. Бееееее!

Не нося маска беееее, на първа линия съм бееее, на 65 години съм беееее и пак не ме фаща беее, защо така беееее, шибани ковидари бееееее

Защо не си пиеш лекарствата редовно, беее? Може и с Мангърката да търкаляте стотинки по околовръстното. Аза разнообразие може да станеш санитар в Ковид отделение.

Какъв санитар да ставам бе педерастче, бееееее като съм шеф на отделението беееее.

Шеф си, ама на болните от твойто отделение в психиатрията.Казах ти, пий си редовно лекарствата, че си много, ама много зле.

03.11.2020: “Counting death certificates with a ‘mention’ of covid as being a death caused by covid is a gross misrepresentation of the facts and has vastly over exaggerated the death toll. Doctors do not even need to have physically seen the patient in order to sign death certificates. Covid was put on death certificates merely on the ‘suspicion’ of people having covid. This may well be unlawful, since it is a crime to falsify death certificates. People who die within 28 days of a positive PCR test are deemed to have died from covid, even if they die in a car crash or from a heart attack; clearly over-inflating the death toll.” (Open letter to all the citizens of the world and all the governments of the world) https://worlddoctorsalliance.com/ ОСТАВКА НА КОХОРТАТА ЩАБАДЖИИ И ПОСЛУШНИТЕ МАРИОНЕТКИ ОКОЛО ТЯХ! НЕ НА ВСЯВАНИЯ ОТ ТЯХ СТРАХ! Ще си укрепваме имунитета срещу всякаквите вируси, които винаги е имало и ще има около нас без техните убийствени мерки. Ще се храним зравословно, с плодове и зеленчуци, ще се движим и спортуваме, ще дишаме чист въздух и на слънце без натъпкани с патогенни бактерии маски, ще се срещаме с приятели за добро настроение, ЩЕ ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО, но не по тяхната „нова нормалност", която искат да ни наложат.

Зевзека върти кавали на Форевъра в момента и не може да ти отговори

3евзек

Иска ти се нещо май, че все позивни с кавали са ти в устата? Да не би да те боли още дупето?

Боли ме ,да! На майка ти езика беше много грапав затова

3евзек

Мислех да запазя дискретност, но щом вече си отворил приказка... Ако си беше махнал превръзката от очите, щеше да разбереш за какъв "език" ставаше дума, когато ти завирахме рендето.

На майка ти езика верно беше като ренде. Поне се изкефи жената,хапна и некое лайненце

3евзек

Не те ли е срам бе? Още имаш мляко около устата, пък такива работи говориш?

Вчера имаха рекорденброй умрели - 2400 - което пропоционално се равнява на наши 48. А ние от повече от месец сме надминали жалкия им рекордец. Даже и тройно повече да им бяха, пак с нас не могат се мери... Но всъщност трябваше ли да се състезаваме в точно тази дисциплина!!

Как щени стигнат американците?

Тестваните заразени умножете по 10 и това ще е реалната бройка за деня ,масово хора със симптоми не се тестват заради тези 130 лева на тест , както и за да не ги сложат в 14 дневна карантина тях и близките им ,като прибавите към тях и без симптомните както и децата които масово се заразиха в училищата и също нямат симптоми картинката е ясна ,около милион и половина заразени или преминали през заразата от началото на епидемията ,което е близо 30% от реалното население без да смятаме циганските гета и квартали в които никой не прави тестове и не се знае какво е положението там и като се има в предвид че те са близо милион в страната ,най вероятно както живеят по 10 души в къща половината и повече цигани в страната са заразени или минали заразата.

Чиче, много измислени филми гледаш. Виж отвореното писмо от 3 ноември до цялото човечеството и всички правителства на създадения през октомври Световен алианс на лекарите (разбирай - честните лекари, а не официалните манипулатори, продали се за 30 сребърника). ОСТАВКА1 03.11.2020: “Counting death certificates with a ‘mention’ of covid as being a death caused by covid is a gross misrepresentation of the facts and has vastly over exaggerated the death toll. Doctors do not even need to have physically seen the patient in order to sign death certificates. Covid was put on death certificates merely on the ‘suspicion’ of people having covid. This may well be unlawful, since it is a crime to falsify death certificates. People who die within 28 days of a positive PCR test are deemed to have died from covid, even if they die in a car crash or from a heart attack; clearly over-inflating the death toll.” (Open letter to all the citizens of the world and all the governments of the world) https://worlddoctorsalliance.com/

случаите да много и на път да прекараме всички вируса или са малко и измислени? Двама умника с две противоречиви мнения.

Новозаразени в България: - за миналата седмица: 22193 - преди 2 седмици: 23710 - преди 3 седмици: 22380

Новозаразени в София: - за миналата седмица: 5273 - преди 2 седмици: 6666 - преди 3 седмици: 7453 - преди 4 седмици: 7713

Средна възраст на починалите С ковид вчера: 70.15 години, ст. отклонение: 11.52 години Средна възраст на починалите С ковид от 16.10: 69.50 години, ст. отклонение: 11.92 години Средна възраст на починалите без ковид 108083 души през 2019: 73.23 години, ст. отклонение: 13.10 години

Баси, продължава да има хора които търсят по вола теле. Ковида убива, колкото да не ни се иска, това е така. Това, че някои ще имат финансови проблеми е безспорен факт, че бизнеси ще сменят собственици също, но парите ли са най-важното? За обикновения човек здравето е най-важно, така, че по-добре да се пази, защото гледайки статистиката 3000 души ще си отидат до коледа(88 хил. активни случая в момента), тъжно е, но това е истината.

forever dumb уж е лекар, а по цял ден пише по форумите. Е, как да му повярва човек, че е много зает?

А Зевзека е медицинската му сестра.

3евзек

А сега остави форевъра за малко и ела да го лапаш на медицинската сестра.

Те са гейове и двамата. Като спрат да си го слагат ,почват да пишат по форумите Те са АНАЛизатори

3евзек

Стига лъга! Като ти зарастне дупето, може да дойдеш пак!

е във форума около час всеки ден и почти само под тази тема. Ти кисиш постоянно тук и търсиш кусури на другите.

Освен, че ще изкупят фалираните от тях бизнеси на безценица (чрез Свети Георги Груп, която получи 75 милиона от ББР, за нищо и без това право и подизпълнители) и ще ни поробят.

Всичко което се крие под COV'ID в пълната му палитра. https://tr.im/COVID-Agenda21

Пропуснали сте да напишете за кемтрейлсите и за плоската Земя, иначе всичко друго вярно си е там.

Абе трольольольооо, къде остана обикновения грип? Минали години ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЕСЕННО-ЗИМЕН СЕЗОН ни разболяваха с грипни и грипоподобни вируси, сега нещо мълчат. Дааа, и ваксини пускаха против "предполагаемите" щамове. Сега нещо Ковида се оказа по-сигурен за целта - избиването на повече и повече матриял.

3евзек

Тулуп, Още ли не разбра, че противоепидемичните мерки работят и срещу грипа? Само до преди месец ревахте, че смъртността в България била по-ниска, а сега баш наопаки. ИЗглежда са ви натиснали копчето за забравяне и като страничен ефект сте забравили и кои са трольольольооовците. Сигуерно и огледало не ви дават.

Обикновено грипче, бееееее ... Проста настинка, бееееее ... Леко минава! Бееееее ... Нищо страшно, бееееее ...

Не нося маска беееее, на първа линия съм бееее, на 65 години съм беееее и пак не ме фаща беее, защо така беееее, шибани ковидари бееееее

Е най тъпото копеле което съм виждал.Направо се изумявам как е взел диплома за медик. То бива неадекватност и некомпетентност,но неговото граничи с умопомрачение. Слушахте ли го какви несвързани глупости говореше?

Искаш да кажеш, че ти не успя да ги свържеш.

И в отделението на Мангъров в ИБ умират хора с Ковид, както във всяка друга болница в България! Въпреки чайчетата и супичките! На самия Мангър май му се отвориха очите, понеже спря да се изявява по медиите! Сега е ред на Чорбана и Чолака!

Няма нито един умрял в нашето отделение.Това може да се провери моментално

3евзек

Достатъчно хора убихте извън вашето отделение.

Не бе просто е много зает и няма време за медии! Преди пациентите му бяха деца, сега е при сухите съчки и там е по-трудно :)

Троле, плъх такъв, за около 39 мин на смяна само това ли можа да изцвъкаш?

Трябва със закон всички конспиратори да ги пратят за седмица доброволци в такова отделение. Да видят как се справят медици и пациенти и тогава да им се даде отново думата.

Според мен докторите в Пирогов ,ВМА и Александровска са на чакалък от погребалните агенции за всеки умрял. Така ем лапат клиничната пътека,ем уморяват хората умишлено и лапат и от погребалните агенции

Чакаме и те и теб!

Е да не съм луд да отида там

И какво беше различното преди една година?

нормално е да е такъв процента при условие ,че се тестват главно хора със симптоми. Много малка част от тестващите са контактни без симптоми , защото ако излезне "+" ще трябва са се карантинират за 14 дни. Има много хора ,които са контактни и си се разхождат навън без да им дреме , знаейки че може да са носители.

haidi na mola. dnes posledno. to ne se znae, moje da e zaposledno predi praznicite!

"Новозаразени", или "Новодиагностицирани/регистрирани"?

Не спазвайте мерките...излишно е ,и няма полза от тях .Доказахме го многократно PCR тестовете са голямата измама - доказахме го многократно Не слушайте руските и проруските тролове които се опитват да ви стресират...на тях затова им плащат Има вирус,но той не е нито по различен,нито по оапсен от обикновен грип - и това го доказахме многократно

В КОЯ ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ РАБОТИШ?

forever_young

По- скоро е барманче- сервитьорче или Ди Джей- върхът на сладоледа! Може и аниматор или масажист да е в някой хотел.

ГЕРБ

3евзек

Погребальная агенция "РоссТролНадзор"

До "-=0" Така ли им викате вече на болниците?