назад

50 г., след като застреля Робърт Кенеди, убиецът още чака помилване

07:25 | 06 юни 2018 | Автор: Надежда Христова 21 11755

Коментари 21

....Тито не го пропускайте . 1999г. бивша. Югославия не случайно я сполетя нещо лошо..САЩ не толерират балканските тарикати

На чиляка е трябвало да му дадат Нобелова награда за световен мир.Не на застреляния.

stankow

Днес, малко така, цъфна една цветна революцийка в Йордания, нищо особено, виждали сте много пъти - протестъри, протестърки, протестират, не е ясно защо, но красиво им се получава. В Йордания, премиер министърът не се явявал редовно на закуска в щатите, да го инструктират и протестърите се разгневили. И тука сега на 4-5 страници четем за един лош йорданец, дето застрелял един американец. Случайно така, съвпаденийце :)

Това ако беше в България - 6 години затвор, пуснат след 4 за добро поведение :)

Арабският тероризъм не е от вчера.

Първата запетая в заглавието трябва да се махне. Стегнете се.

stankow

Хайде сега, не ви ли стига, дето "убиецът" и "помилване" са с малки букви ? Знаете ли каквo душевнo терзаниe e това за авторa, да се отклони от политкоректното изписване с Главна буква !? :)

Ние гледаме големия бял брат и се захласваме по неговата свобода и мощ, но техните политически проблеми не са по-малки от нашите. Ако нещо са по-големи. Интересите са огромни!

ДемоНкрацията в действие! Който е заплаха за нея, бива утилизиран...

Едва ли има още някой, който да не вярва, че зад убийствата на двамата Кенеди стоят интересите на ЦРУ и на акулите от военно-промишления комплекс!!! Точно и това е причината, поради която досиетата около техните убийства да са завинаги засекретени!!!

Защо поръчителите и големите интереси остават винаги скрити

защо не дадете за свалянето на безименния хан от средата на 8 век,

Всъщност тогава убиха бъдещия президента на САЩ. Радикален спрямо останалия истаблишмънт и най-вече срещу всесилните тайни служби. От любопитна гледна точка, най-симпатичен е моментът когато с брат си Джон играт на влаче с Мерилин Монро. Почивай в мир Боби!

играят на влакче

Странно защо почти всички убийци по света не си спомнят нищо за извършеното от тях убийство (убийства)....

Адвокатски трик. Играй го невменяем белким ти се размине. И аз като донесех накоя двойка по математика в къщи, казвах "не знам как се озова в бележника, сигурно тайните служби и/или извънземните са ми я писали".

това бе много интересна година, освен убийството на Боби, убиха и Мартин Лутер Кинг, в София се проведе световния младежки фестивал, август бяха чешките събития, а октомври Боян Радев стана първият български двоен олимпийски шампион, а България игра за първи и последен път на финал на олимпийски игри

stankow

И най-важното, разбира се, пропуснахте. Във Франция, "Червеният май". Студентите и левите свалиха правителството. Демонстрации, окупации, масови безпорядъци, 10 милионна обща стачка. Президентът Шарл де Гол подаде оставка и настъпиха огромни изменения във френското обшество. Ама на дойчевелето не му изнася да го пише.

Колко интересна и образователна статия за братска Америка. Жалко, че няма такива статии и за българските патриоти, дейци и обществени личности от близкото минало. Трябва да знаем чуждата история, но не и своята.

stankow

На някои им се иска не само да не знаем, а и да нямаме повече българска история !

Робърт е бил интересна личност.Би бил и интересен Президент.Напълно е против продължаването на войната във Виетнам.Силно ангажиран е със сегрегацията и расовата дискриминация в САЩ.Посещава Делтата на Мисисипи,където са концентрирани безбройни негърски гета.Там не бил стъпвал кракът на бял политик дотогава.Посещава ЮАР,отново по повод расовите проблеми. Та наистина е тъвред интересен за редица кръгове в САЩ.....

Към новината