Коментари - 5000 лева глоба за дружество, ограничило достъпа до "Русалка" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка година някой затварят път за собствено облагодетелстване. Едва ли някой ги плаща. Догодина пак същото..Трябва да се вдигнат хората както за Доганските сарай. Частни пътища не трябва да има.

дружество значи?? чие е това дружество? колко дружествено е това дружество, и най вече как това дружество е решило ейтъй, сам самичко да си ограничи достъпа до тоя "плаж" дето никой не ходи! ааа, и кога това дружество е решило да спре достъпа? вчера, ония ден, преди година, или преди три петилетки?

Ха-ха-ха, старата песен на нов глас. Това дружество да престане да съществува. Иначе, пак старата песен...

и защо да престане да съществува?

Глобата трябва да е такава,че да откаже дружеството от подобни практики. Следващата глоба трябва да е 50000лв., После 500 000 и т.н.

Глобата е малка. Ще я платят и ще продължават да спират хората. Трябваше да е 50 бона и следващо нарушение -спиране на действието на хотели и бизнеси в района.

Търговско дружество.... Кое дружество пишете му името.

Категорично "наградата" от 5000 лв. е доста малка! Но трябва, все пак и да отчетем и факта, че е "ограничен достъпа", а не забранен достъпа, като към Росенец!

на избрани хора на морето - в случая една от емблемите на грозната приватизация Баневи. А простолюдието... Майната му на простолюдието!

Чета коментарите.... Плажът на Баневи, плажът на Доган...интересни времена. Кой им ги подари? ''Независимата '' българска прокуратура. Интересен крайно субективен подбор на значителни и незначителни казуси.

съдът,синко! прокуратурата не издава присъди!

Банев нали го закопчахте, пък той още си събира кинти на бариерата. Каскетеееееееее

И това ли е всичко? Една мижава глоба за това, че някой безпроблемно си направил пропускателен пункт на общински път и недопуска гражданите?! Да не говорим че ограниченият достъп не е от тази година или по миналата! А няма ли да се премахва пункта и няма ли да се търси сметка на тези позволили изграждането на това? А един многознаико сутринта разправяше как никой не е над закона! Е явно щом можеш да се измъкнеш с глоба тип джобни стотинки пак се брои за свършена работа.

е как така? А за преградения достъп до плажа в Росенец, кого ще глобите? МВР, Доган, НСО?

5000 са 1000 души по 5 лева... На ден ходят минимум по 100 души. Това са партите които заработват за 10 дни. Значи цял юни и юли месец тия гамени крадат са спечелили поне 6 пъти повече пари. Сумата за която трябва да ги глобите е половин милион лв. Ама нали са протежета на бойко и са под закрилата на оня с каскета....

Това не беше ли собственост на Баневи? Те забраняват достъпа до плажа от доста време на Русалка (над 15 год)... Не знам защо чак сега се е усетила държавата.

това анонимно дружество? - На крадците, на преялите с власт, на недостъпните, на господарите...?!?

защо няма инфо как се казва въпросното търг.дружество и кой е собственика му?

Малко им е 5000 лв- бълха ги ухапала. Трябва най-малко 50 хил

Там няма ли да отидат няколко хиляди протестиращи? Оп, чакай, този плаж беше на Баневите. Няма смисъл, значи.