назад

54% смятат, че промяна за 4 г. е възможна, сочи анкета на Dir Podcast

12:00 | 17 септември 2021 | Автор: Елза Тодорова 8 805

Коментари 8

Промяна може да се случи и за 24ч., но не и към добро.

Белгия направи промяна в Държавата си за 2 години. След като те нямаха съставено редовно правителство около две години, след това станаха водеща икономическа сила в Европа диктуваща тенденциите от столицата си Брюксел. Станаха и номер 1 по футбол по същото време според ФИФА/УЕФА изпреварвайки такива футболни държави като Бразилия, Германия и всички останали.и си стоят на това водещо място вече в продължение на много години. Какъв е извода за нас: Да устискаме още поне една година без редовно КРАДЛИВО българско правителство.

Какви 4-ри години,вий за 4-ри месеца променихте цените,каква промяна още,вий така ни го набихте че незнам кога ще се стабилизираме .

Оправи няма, защото бкп/дс не е пускала властта никога.

при 80% .ебили електорат 54% да смятат, че промяна за 4 години е възможна не е много - губят се 26 пункта аха те трябва да са при ГЕРБ

Но никаква промяна.ЕЙ ТЪПИ БЪЛГАРИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ДОКАДЕ НИ ДОКАРА СУЖ.ПРЕДАТЕЛСТВО.УЖАСНИ ЦЕНИ,ДОРИ И ОТ ДНЕС ХЛЯБА СКОЧИ.ИНФЛАЦИЯ КАТО ПРИ ЖСНЧО.А МИСИРКИТЕ НЕ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ ЗА ЦЕНИТЕ.ВЯРВАТЕ НА ЕДИН ЛЪЖЕЦ И НА ЕДИН КРАДЕЦ И ЗА 800дни ще ви излъжат

На царя му отне по-малко време. На Виденов също. Що се излагате с тая анкета? Всеки един от тия дето блъскат стотици коментари си гласува колкото пъти иска.

е промяна, само когато корумпираната партия ГЕРБ е изчегъртана от власта!

Към новината