6000 лв. обезщетение за бит от полицай в метрото заради незаконно обвинение

Съдът остро критикува двойните стандарти в МВР и отказите да разследва случаите на полицейско насилие

Обратно в новината

Коментари - 6000 лв. обезщетение за бит от полицай в метрото заради незаконно обвинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отлична работа на полицая, явно българския съд не си върши работата, но добре, че има полицаи да си вършат работата.

Освен че полицаят трябва да бъде за дълго в затвора дисциплинарно уволнен и той да плати телесните повреди на гражданите, защо съдът е птхвърлил иска за 50000 за незаконно обвинение? Как така не му се променя живота като не може да си смени работата?! Как ще си изкара свидетелство за съдимост? Пародия на съд!

Българските съдилища постановяват смехотворни парични наказания, това е една от причините за всеобщото чувство за безнаказаност... Айде да видим ако за лека телесна повреда постановяват 50000-100000 лв, а за тежка до милион, дали разните гаменчета няма да се позамислят преди да раздават юмручно правосъдие, че после има да работят години, за да си изплатят наказанието.

Добре сега няма ли да съдят полицая за УМИШЛЕНО НАНАСЯНЕ НА СРЕДНИ И ТЕЖКИ ТЕЛЕСНИ ПОВРЕДИ С ХУЛИГАНСКИ ПОДБУДИ?

И за лъжесвидетелстване трябва. Нали уж жената го била нападнала и била.

са измет - и прости, и нагли ... увеличение на заплатите искат от вчера тези тулупи!

Дилър или шофьор на БМВ???

Нали знаете че не мвр или прокуратурата ще плащат а всички ни я!така е по закон и затова безобразията продължават защото виновниците не плащат лично...

Като тези са защитавани и от адв. Хаджигенов, какво да ти кажа /ясно откъде дойде пресъдата/. Друго-под други статии пишете, защо полицаите се дръжат като тъпи ...утки и не бият. Е или едното, или другото.

... тъпата путка си ти!

аз мога и по-прост да бъда, приятелю на Хаджигенов. Примерно - да ти сера в устата педалска, защото не си ми от калибъра да ти позволя да ми направиш свирка. Това мисля, че е в твоя стил и ще го разбереш.

От години всеки ден пътувам с метро. Около офиса и при съда /метростанция Средика/ не може да се паркира лесно. Защо ли нито един път дори не са ми искали документ за самоличност /какъвто е задължителен за носене/ и още по-малко ме бият. Явно си е заслужено. Това, че са наели добър колега с приятели в съда е друг въпрос.

Къде сте защитници на Гешев? Тепърва ни чака ръст на осъдителни дела срещу прокуратурата. Полицаите не събрали доказателства, ама прокурора къде е спал, та без такива е повдигнал обвинения? Дори и да са виновни обвиняемите, не може пред съда да застанеш и да кажеш "Виновни, защото аз така казвам!". Иначе се връщаме към дикатура и тогава ще видите как се манипулира населението.

Те защитниците на Гешев са активни само като плюят протестиращите срещу гешефтурата и постоянните ѝ присъди за незаконни действия. Като трябва да се плаща пореденото гешефтско обезщетение, става "дайте да дадем, уважаеми протестиращи" и си трайкат.

Та кой е бил главен прокурор, когато тези неща са се случили? Що се правите на будали?

Що, Гешефта не е ли приемник на предишния прокурор (също гербераст)? А гешефтурата вече да не би да не я осъдиха два пъти?

за юридическата грамотност на прокурорите, кой е длъжен да ги учи на ум и разум... я това са били част от задълженията на Гешев като заместник на Цацаров.

Освен това боковият тюфлек тогава нагло ЛЪГА, че са бил нападнат и бит в стаичката от тази жена. Сега пак ние ще плащаме обезщетенията за беззаконията на МВР в боковата държава.

какво плащаш. Поредния безработен хейтър /не, че Борисов е цвете/

Пияници и наркомани защитавани от закона. Кеф. И да им се плащат обезщетения - още повече кеф.

За герберастите полицейско насилие и незаконни арести са нещо нормално.

Да ги вземат парите от полицая, а не от народа. Нека си понесе отговорността.

ТУЛУПИ...... .

битият бит, еба... еб...

Еми то кой друг, освен пълен дебил, ще тръгне да пази тулупите на власт и циганската напаст, от "любовта" на народа.

Полицаите тъпи, пияниците - и те. А накрая обезщетенията от нашия джоб.

Акъл парасъ.

Просто е - уволнете полиция, подведете го под наказателна отговорност!

,,РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ". А СЕГА РЕВАТ ЗА ПАРИ.

И тия биячи, клечат по плочките за по големи заплати

“Притежание на цигара марихуана от 2001” - това наистина е тежко “престъпление”. С това се занимават тези тъпоумни полицаи, да тероризират обикновените хора, докато на истинските престъпници им козируват.

Ти като си хитроумен - плащай сега обезщетения. Много умно!

Скапани комунисти долни прости.

Да не забравиш да провериш и под леглото да нямаш комунист преди да си легнеш днес.

когато стане като в чаастния сектор- нанеслият щетата на държавния сектор заплаща в пълен размер. В случая полицаят се задължава да плати на разсрочено плащане тези 6 000 лв! това се отнася и за съдии и прокурори - по делата, обжалвани в Страсбург, да си плащат глобите по 100 000 евра на разсрочено! Заклевам ви се,ч е само за седмици ще имаме перфектна правна и охранителна система!

Хахаха, по-скоро няма да имаме полицаи, съдии и прокурори :D