Дянков изнася лекция в Харвард за България

Вицeпремиерът и министър на финансите Симеон Дянков ще изнесе днес лекция в Харвардския университет за финансовата стабилност на България.

Обратно в новината

Коментари - Дянков изнася лекция в Харвард за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОРКИТЕ СТУДЕНТИ!!!!

ХА- ХА -ХА

Като им обясни как българите живеят с техните цени и нашите доходи ще вземе НОБЕЛОВА награда!!!

Има си хас и това да не може да направи един финанс-министър - да изнесе лекция в университет. Тогава какъв финанс-министър би бил. Там той е в познати води. Той говори, те го слушат. Направо идилия, от която да се разтресеш, ...

Пак напомням, предишните управляващи трябва да са безкрайно благодарни на Бойко,Дянков,Плевнелиев и другите министри от сегашното правителство, че поеха управлението на страната в такова тежко време. Не е и за помисляне в каква криза щеше да ни вкара Станишев. Основната задача на експремиера щеше да бъде къде да се скрие, гонен с тояги и камъни по софийските улици от гладния електорат. А сега му е осигурен и семеен комфорт - Моника, детенца, пеленки...Та по-мирно на червените другарчета, Дянков и другите са си на мястото.

глупак, да сме им благодарни - за геноцида ли? Не сме благодарни и не ги искаме, ясно! Да се измитат, за да не ги изметем насила!

Подобни лекции са вид узаконена корупция. Аз също съм давал безмислени суперскъпи лекции, за да мога законно да си получа подкупа за добрата ми служба на техните олигарси. .

Абсолютно сте прав! Има и доста книги написани по тази тема и в Западна Европа (Германия, Франция) и в САЩ.

за финансовата стабилност на България. т.е. ще успокои американците, че има много по - страшни неща от тяхната криза

Лелее, колко много ощипани от Дянков има тук?! На колко хорица им спряха кранчето и авантата на гърба на бедния народ свърши! Късате се от мъка, щото крадохте законно осем години и сега ГЕРБ ви спира кранчето. И така ще бъде-иначе бегом при Кадафи!

кухи лизачи на не се изхождат тук...това че са с беден интелектуален потенциал си е техен проблем...също каткои Шломо Дянкофф. който както добре знаем не е могъл да си вземе елементарни изпити в Германия...

Неоснователен а вашият възторг и на каква база е , когато в статията за Чикаго е казано , че 11 милярда ще ни бъдат спряни от ЕС, какъв резултат очаквате от това , наясно ли сте с икономиката и политиката или вдигате лозунги за Дянков и Цветанов.

Браво Дянков ,ти- заедно с Цветанов сте най добрите министри до сега.! Мерилото за това е воя на помиярите в дира! При тройката и визи не им даваха на министрите,като скотове ги държаха в антрето на ЕК а камо ли Харвард ,съвместна работа и достъп до еврофондове.Хаха! !Гащници си бяха ,такива си иостанаха !

Двубитов, само "преди ГЕРБ" и "след ГЕРБ" ли има бе? Хора живеят по тези земи от 10 хилядолетия, а Дянков за половин мандат ги опразва. Гмуркай се в Дунава без шнорхел! Мисля, че в ГЕРБ има все още здрава мисъл и ще го разкарат този дребен чиновник от СБ.

Прав е Гуньо, щото и на мен Дянков ми спря кранчето и аванатата отиде на вятъра! А с чужди, европейски пари, хотелчета си строяхме!

чъдех се кои нормално мислещ може да гласува за герб, а от селяни от русе видин и тн е избран герб ясно ми стана

За каква финансова стабилност става на въпрос, когато , здравеопазване , образование , голям процент безработица , предстоящи съкръщения в предприятия , вдигане на цени , инфлация, фалити на магазини , предстояща зърнена криза - ИНТЕРЕСНИ КОМЕНТАРИ ПРОЧЕТОХ , А НЯКОЙ ВИКАТ - УРА. Човека си е отишал да си изнесе лекции и да си получи хонорара . С нищо не се е променил българина , така се хвана на въдицата и на Сименон Кобурготски - викаше ура и мислеше за 200 дни ще се оправиме.

,,Убеден съм ,че световната икономическа криза + строгата финансова политика на правителството в най близко време ще доведе до масови фалити на всички онези,свързани с криминалният капитал и политика"Симеон Дянков ,,Аз пък съм убеден ,че в още по скоро време ще пукнат от глад и бяс ,всички техни копои в дира ,,!Русенеца

Дянков какво прави в америка когато в БГ се развива най-лошата криза ? Дянков иди на работа

Кой знае защо лекции в Харвард изнася Симеон Дянков, а не станишката, агент Гоце или доц. д-р Тракторов. И тримата с докторати. Само че първият е специалист по съветските униформи, вторият - по история на БКП, а третият дявол знае по какво. Интересното е че не са толкова много "учените" от БАН дето изнасят лекции в Харвард. А от "академиците", и чл. кор. комай никой няма. Ама то такае - едно е да си доносник на ДС о да клепаш колегите си, а за награда да получаваш титли и звания, съвсем друго да се занимаваш с наука и да разбираш от материята. А в САЩ и техните университети определено разбират от икономика - повече от 70% от нобеловите лауреати по икономика са американци. А доц. д-р Тракторов и доносник Гоце не знам на какъв език биха изнасяли лекция в Харвард - те английски не знаят, а българският не е особено популярен.

дянков е болен тип, покрай него боледуват и всички здрави в държавата. Академичните умове от харвард да вземат да си преведат коментарите на хората в българия управлявани от дянов, преди да си изгубят ценното време да му слушат обърканите мисли на тоя. По-реална картина ще добият за състоянието в страната от измислените бръщолевици и теоретични небивалици на Дянков, които нямат нищо общо с действителността. Вече всеки петокласник в българия говори английски, така че и в това не е уникален дянков.

Вие не ги мислете академичните умове в Харвард. по-добре се погрижете за такива "академични" умове като този на доносника агент Гоце и доц. д-р Тракторов. Пък и за умовете на доста от "академиците" в БАН си струва да се погрижите

Ей капацитета с правилните мисли, какво ще кажеш? Колко жалко, че само ти си знаеш, че твоите мисли са подредени, а на Дянков не! Щом са отделили време "Академичните умове от харвард" значи на пръв поглед си заслужава и след лекциите може да се прецени дали са "измислените бръщолевици и теоретични небивалици" или не. Въпросът е, че май само той и още 2-3 могат да достигнат до това ниво "да ги проверят в Харвард"....Виж други дори нямат визи за САЩ....

Ти ли си нормалния - който пише България с малка буква? На Дянков работата му е да не допусне в България да се получи финансов крах, какъвто обикновенно има след социалистическите управления.

Отива Дянков, понеже на него имат да му се отплащат, а какъв по пристоен повод за изплащането на хонорар от "изнасяне на лекции". И Боко май ходи да изнася преди време! Ти сериозно ли си мислиш, че има какво да им каже?

На какво ще учи Дянков американците като освен батаци друго не е направил? Може ли при тази безработица, непрекъснато вдигане на цените, замразени доходи вече 2 години да дава акъл как сме стигнали до този "връх"

ТИ ПАК ЛИ СЕ ПОЯВИ?Я МАРШ ПРИ ГОЦЕ!

Нали икономически гении от Харвард са предвидили криза или съумяли да я предотвратят? И там са абсолютен БАН. Харвард е само името му велико - а гении икономисти кът

Защо ли? Защото ако вярваме на западни анализатори, подобни лекции са един вид корупционни практики. При нулева посещаемост лектора получава астрономични хонорари и по този начин му се отплащат за добре свършената работа. Друг метод е издаването на книги, който впрочем никой не ги чете. Някъде в къщи имам страхотно германско или британско издание по тази тема "Корупция- наръчник на бизнесмена", но сега не ми се търси.

ДянкOfffff, ти момче недоучено, трябва да ходиш ДА СЛУШАШ, А НЕ ДА ИЗНАСЯШ лекции.Препоръчвам ти да ходиш да слушаш и да си записваш лекцийте по финансово управление на министрите на Норвегия, Швеция, Финландия, Швейцария, Канада и Германия. Питай далеч по-развитите ти в професионално отношение твои колеги от тези страни ЩО Е ТО ДОХОД НА НАСЕЛЕНИЕТО и ВЗАИМОВРЪЗКА МЕЖДУ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, ВИСОКА ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ, ВИСОКИ ДАНЪЦИТЕ, ДОБРО И ДОСТЪПНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ИНВЕСТИЦИИ В ОБРАЗОВАНИЕТО, ОБЛЕКЧЕНИЯ И СТИМУЛИРАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И МОЩНИ ТЕМПОВЕ НА РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА НА ЕДНА СТРАНА. Липсва ти много, ама много акъл, очилат Брат Пите. А и честно, изглеждаш неуравновесен душевно!!!

За съжаление си прав ;-( Общо взето се надявам на чудо да се обърне тенденцията, надявам се да направят магистралите, за да опитаме и по този начин - с добра инфраструктура (надявам се, като обикновен човек, който иска хубавото да се случва, НЕ като партиен малоумник за следващите избори!). Надявам се и работя, че до няколко години и аз ще мога да помогна под някаква форма.

от България докато не е станало късно!

"Както е известно, съпругата на Симеон Дянков е американка. Той се запознал с Каролин Фройнд в Световната банка, където и двамата работели." -Абе, колкото и да е грозен и некадърен, нали върти на пръста си цяла държава, а аз него....

съпругата му е от американско еврейско семейство, обаче не е нещо особенно понеже Монката почна да залита по други девойки

Дянков, мачкай КРАДЛИВАТА сволочь! И БАН, БАН да не пропуснеш! Че от срещи от трети вид на изтъкнатия "професор" Филипов ми дойде байгън тая седмица. Остава да се покаже и догановия професор с "перпетуум мобилето" и цирка ще е пълен!!!

случи това на теб, олигофрен, търсиш го и няма да ти се размине!

Дянков е на работно посещение в САЩ, което ще продължи до 6 март." - Дрън-дрън - човекът си е взел нелегален отпуск за празниците. Отишъл си е у дома в САЩ да види жена си. Писал го е служебно за да му го плати държавата. Бас държа че е заминал сам, без делегация и придружители!

Може и да е сам, но по-вероятно е да го придружава същата мацка, която беше с него и в Китай.

Не си прав, ако беше така новината щеше да е: "Министър-тройкаджия, замина да буйства в семейното ложе" Той милият е там, за да обясни на уплашените от кризата американци, че има лошо, по-лошо, а има и Дянкофф.

аз лично виждам някаква тъмнокафява циганка без морал и без висше образование и без срам да смуче държавни пари (8000 лева заплата) възползвайки се слабоволевия, неуравновесен, сбъркан дянков. Толкова е гнусно всичко около този човек, не се и крият дори. Може ли България да разчита на един прелюбодеец в един толкова критичен за оцеляването на милиони хора момент?

И ти блееш в хор със стадото.

Никога досега не е имало такава беднотия и безработица и липса на промишлено и сел.стоп. производство, както сега. Дянков да си ходи. Не е никакъв финансист. Не искаме повече емигранти да ни управлавят - има достатъчно умни българи в Бг. ГЕРБ ще изгуби изборите, ако продължава с този "финансист".

Да да така е, само дето и износа расте?!?! Пак от въздух правим нещо ;-) гениални сме! Живея в Пловдив, и гредам как с всяка изминала година предприятията се увеличават както като брой, така и по размер всяко....как има села и градове в Пловдивска област с по 4 предприятия, за едно и също нещо и как не смогнат да транспортират работниците между селата, градовете и Пловдив. Не знам как е, но около Пловдив, просто е видимо, че има доста промишленост, която няма как да се е свила (поне видимо).

расте ти хонорара да пишеш глупости в дир-а

Расте най-много фиктивния износ, защото така най-елегантно се смуче ДДС...

Промишлеността вдигна цените през януари Economynews - 28 Февруари 13:20 Общият индекс на цените на производител през януари 2011 г. нараства с 1.7% спрямо предходния месец. Индексът на цените на производител на вътрешния пазар през януари 2011 г. е с 0.5% над равнището от предходния месец. Увеличение на цените е регистрирано в добивната промишленост - с 2.8%, и в преработващата промишленост - с 0.9%, докато при производството и разпределението на електрическа и топлоенергия и газ е отчетено намаление - с 1%, съобщиха от Националния статистически институт

Тези лекции може да са смехотворни и абсурдни, но това е начин той да си получи хонорара. Става въпрос за много пари!

ми то за това всички се натискат да стават депутати и министри-да си докарат по някой лев,горките

ТА НАЛИ ВЪЗРОДИ НАЩА СКЪПА И МИЛА РОДНА ИКОНОМИКА ТА И ТАМ СЕ НАВРЕ БОКЛУКА МУ С БОКЛУК ЗА ВСИЧКИ ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО

Представяте ли си в щатите финансовия министър да заяви при встъпване в длъжност: В тази страна съм дошъл до ви оправя и пак си заминавам, нямам намерения да купувам имот или да инвестирам в тук. Аз съм сред стоте най-добри в света.

Страх? Въобще последния ти коментар нещо не е подходящ за отговор на предния, но както и да е... Иначе не я давай за пример Гърция, 'щото каквото не е казало МВФ не е станало ;-) и ще има да теглят доста още. И тук вероятно трябва да те питам, има ли МВФ в Българи? Я направи справка за държавите около България - да видим какво ще се окаже ;-)

Лекция на тема "Как да дотаковаш вече претакованата на една невероятно такована държава"... на отчет ли отиде г-н Дянков? Така де... Бойко нарежданият си ги взима от правителството на Сащ, а ти от Световната банка нали?

Дянков е един достоен министър на финансите, благодарение на който в България има финансова стабилност (за разлика от други страни). Затова всички комплексари се пукат от яд и не спират да го оплюват. Включително и в този форум.

много си прав,и за това допринася непрекъснатото вдигане на ценити и увеличаващата се безрботица

Темата на лекцията е : Стабилната финансова бедност !

какво лошо са ни сторили хората,че този им изнася лекции

Не успях да схвана две неща: -1. Пред кого наш сиМунчо ще изнася лекцията си? Може би пред студентите от Папуа и Нова Гвинея? -2.Финансовата стабилност на България не беше ли явление до преди 1989г.?

не. тогава фалирахме два пъти.

фалирала е на баба ти кокошката,след като е снесла теб.

Някой изнася лекции в Харвард а друг писка по форумите. Въпрос на умствен багаж.

Не мога да разбера част от пишещите тук дами и господа ... Колкото по-драматична става икономическата и финансова обстановка в страната, толкова по-кресливо "Ура" викат ... Това съвсем по Фройд идва!Все едно не взимат "български заплатки" и не плащат "БЪЛГАРСКИ ЦЕНИ" за ток, вода, парно и храни?!? За нуждите на децата, дори няма ресурс за коментар, камо ли за нещо по-реално.Любопитно ще бъде ... какво ли ще констатират преброителите само след още 2 години?Мисля, че ще се справят и с простите сметалца... онези - с топченцата ... А това, че г-н Дянков ще учи американците, е похвално!Че то, зер, тук се справи блестящо, що пък да не поучи хората малко!Как от кутия с постна пица, само след година и половина - ни пица, ни кутия ... Милият ми Худини!Господ здраве да му дава все така да ни оправя!Хем, по няколко пъти, нали ........... на ден!

само един е този дето вика ура за борисов и компания по коментарите на дир-а. Плащат му. Ако се проследи пише едно и също - гоце, доган, тройна ламя, ниска производителност на българите, но О чудо, висока производителност на борисов, цветанов и дянков . В общи линии това пише един драскач на цветанов, сменя само никовете си. В тая държава на фона на задълбочения хаос, безпаричие, погребаха и здравеопазването, растящите, направо галопиращи цени, дълбоко малоумно замразените заплати и пенсийте на родителите ни от 200 лева, вече звучи супер странно някой да хвали безкористно сбъркания борисов!!!!

Предишните управляващи трябва да бъдат много благодарни на Бойко, Дянков, Плевнелиев и другите министри. Ако бяха останали на власт по някаква причина, щяха да ни вкарат в такава криза, че на Станишев например, нямаше да му дойде и на ум за Моника и за детенца, а щеше да бяга около Ал.Невски, гонен с тояги и камъни от гладни и боси хора.Та, добре, че е Дянков

Изглежда понятията на различни групи хора за критично и драматично се различават. Според мен лично икономиката ни в момента работи с 1/3 от капацитетта си (тройна коалиция с раздути непреспективни отразли - строителството даваше 65% от приходите в хазната, но беше времемн бум; криза...) в момента има повече шансове от всякога да храни отлично народа на България след година-две. Според мен това е отлична конюнктура и не бих я заменил за ниякоя друга от досегашните. Особено като имам предвид строителството на пътища (едно от най-важните условия за добра икономика), въвеждането на стандарти (ей Богу без стандарти бяхме близо до Афганизтан), борбата да имаме действащо правосъдие (не зависи пряко от правителството, но въпреки това Борисов натиска в тази посока със страшна сила). Не виждам никое друго правителство да е било така откровено с народа си, дори и да боли. А народът се лигави като разглезено дете и се тръшка в истерия. Разбира се, че опира до съзнание и поне малко спомени от недалчната история: москвичи и панелки, разрешения за пътуване в чужбина, опашки за захар и маслини, връзки за телевизор, после Луканов глад, след това Виденова зима с хиперинфлация (сега се лигавим за 3% показчване цената на храната, а аз изживях 1000% инфлация за година и го помня; а вие помните ли?) и т.н. грозни гледки, включително милиардните кражби на БСП и ДПС, при които от най-големия инвеститорски ръст поради влизането в ЕС се получиха 2 милиарда излишък, представете си за какво престъпление става дума. Така че оценката ми за драматичност се различава с тази на Блканджията. По-скоро чакам падането на лихвата, за да заложа на следващ бизнес и да си направя живота още по-интересн, докато такива стадни елементи (може би от Перник или Димитровград) белят тъжно по оскъдната хранилка от болшевишки произход. То е от главата, прииятелю, и боли много, когато си прост.

Да да да другитеса ни виновни и имаме робска психика, никъди другаде не може да стане освен в България, няма такава държава като България - има още такива клишета нали, мога да напиша още толкова постотии, но истината е една, ако през последните 133 години не е имало тоталитарен режим (какъвто и да е бил той) - това поскъпване щеше да е поне по-трудно за изпълнение! Огледай се има много примери, дори тук на балканите!

Някой трябва да плати на две девойки от Харвард да подадат оплакване в Американската полиция че Симеон Дянков сексуално се е възползвал от тях против тяхната воля и с тоя индивид е свършено :)))))

За Станишката и Доганчо на всичко сте съгласни.

Аз имам още един паспорт на който вместо 3 лъвчета има едно орле - така че ти му мисли (продавач в Walmart винаги ще ме вземат за 8 долара на час ):)))))

наистина генялно предлогение хаххаха

Пак се повтаря историята за компютрите и компотите... Няма да е лекция, ами хумористичен монолог. Поканения първоначално комидиант(Мистър Бийн) е отказал, защото е сметнал, че му е под нивото ролята и нашия отива да спасява положението.

на тая снимка нестава много ясно дали си гризе ноктите или ни показва среден пръст некои ако може да ми я обясни

ами къде ще ги настаняваме американците като се юрнат да инвестират в България?

Да поскъпва, благодарение на абревиатурата, която носиш! 45 години да те учат да си трайкаш и скатаваш, за това ето ти увеличение!

да и нафтата защото требва да се дават пари на фирма ипон ропон оод с управител боико борисов

А дано, ма надали. Все пак надеждата крепи нас хората.

смуче си икономиката от пръстите

Много хубаво! И темата на лекцията сигурно ще бъде: "Как се съсипва икономика - моят опит в България" Що не вземе направо да си остане там...

Взел си ми коментара изпод пръстите - засрами се :) Тъкмо смятах да го напиша ...

и пак ше са най ниските в Европа....

кой ти плаща бе, шизофреник? да не би ирина великова да ти плаща в натура и на тебе след сеансите с дянков, че не си предстваям как стиснята дянков вади и да ти подхвърли като на куче 2 лева, ако и да се напъваш да ги хвалиш цял ден в дир-а

Както и заплатите и пенсиите. И с тия ниски цени ни лъжат и мажат 20 години. Помните ли как се ужасявахме, че цената на тока трябва да стигне космическата цена от 5 цента? Е - три пъти я задминахме и пак е най - евтината на света.

Най-ниски в абсолщтно изражение и най-високи, отнесено към доходите.

Изтърка се това с най-ниските доходи,те съвсем не са най-ниски,това,че някой се осугуряват на 500 лв.и това е официлната им заплата,а де факто в пличе после получават 10 пъти по толкова е отделен въпрос.Така,че спрете с тези смешни суми от 300-500 лв.заплата и глухите и слепите знаят,че такива заплати няма,поне от 4-5 години.

Хубавата новина е, че Дянков заминава на развлекателна екскурзия, за сметка на нас данъкоплатците, за братските Съединени Щати! Лошата новина е, че ще ни го върнат и от там!

на бавноразвиващ ,или глухи ще чете ?мислите ли ,че някой гледа на сериозно на това момченце?

НЕ не не не е негова отговорност заплатата от 300 лева!!! И на следващия не е, и на по-следващия не е. Само в приказките заплата от 300 и нов министър става на 600...900..1300. Пълни глупости говорите. Били се нагледали на "М.Велчев, Н. Василев" - ахааа а не се нагледахте на Р.Овч., на Парвановци, на Сергеевци (с дипломни от сорта - ролята на униформата?!?!?!), Румен Петковци....Костовци с политикономически образования и т.н. Ейй за пореден път се убеждавам, колко е лесно за една партия да плати на 5 човека по 500 лева и да драскат коментари в по топ10 сайтовете в БГ! прекалено евтино е, за да е не истина! Както написах по-долу, Дянков може да е лош - ама да не се окаже, че другите са по-лоши стари муцуни от школата! Като е лош дайте имена на по-добри!

Хайде помогни ми и на мен като на теб някоя партия да ми плаща. Ще си получиш комисионната. Обещавам каткто прави ББ.

Извинявай, но огледай се, има абсурдни твърдения, за неговата психика, за образованието му, за личния му живот и т.н.....отделно абсолютно неверни данни в различни коментари за икономиката и т.н. Сам си прецени, човече.....

Всъщност ако министърът плаща на форумни драскачи, тгава е напълно негова отговорност

интимната му приятелка пак ли ще му повдига..... егото от първия ред в залата !? На лекцията на тоя гений в нов български по телевизията видяхме само тази мургава кака Ирина Великова без срам и неудобство. Мургава, дашна, шавлива, но без завършено каквото и да е висше образование - напористата тъмнокафява кака е шеф на кабинета на чудото Дянков. Жената на този и децата му страдат всеки божи ден, а на него не му пука. Малко по-задълбочен психологически профил на Дянков показва и липса на състрадание и човечност по отношение и на собствения му баща, който в интервю в известен вестник сподели , че синът му Дянков не му е казал и една дума откакто се е завърнал да "оправя" родната страна. Чудно ли ви е, че цялата страна агонизира без да му мига очето и гласчето на важния специалист, домъкнал се без никой от нас гражданите реално да го е викал тука във финсовото ни министерство? Човек с объркана емоционалност и психо профила като на Дянков, чийто собствен живот е болезнено сбъркан, няма как да сложи ред в хаоса страната и да работи за облекчаване , а не за затормозяване на хората. У този чове има недоволстви и силно изразено чувство на задовослтво, когато благодарение на него някой агонизира. На цялото правителство им трябва спешна терапия с психиатър. Иначе сбърканата им психика ще побърка и малкото нормални останали още като по чудо в нашата жалка родина.

Каката дори не е кака а няква пикла на двайсе и няколко, без завършено образование, съветничка, която от първия ден се намести в кабинета си като първата дама. Тази няма грам мозък в главата, но ясно как го съветва, няма лошо но да приличаше на нещо, а тя грозна и нахална, на всички интервюта се хили отзад и се перчи, абе лапешка работа.

Не само дизела и газта е най евтина тук ... моля проверете ... и бензина .. и хляба, и още доста неща. А за ниските заплати. Ми толкова работим бе ... ВИй си мислите че някой нарочно така не ви вдига заплатите ли? хе хе ... няма такова нещо бе ... ама ако ги вдигне тогава почвам аз да се опасявам .... щот помня по едно време вземахме милиони ... и вий помните нали ... Знаете ли колко пари вземма един зъболекар в българия, или един доктор или шофьор на такси примерно ... живеем по добре от 2/3 ти от света в това съм сигурен ... има и по добре от нас ама там работят от 2000 години по въпроса .... Иначе като стандарт доста високо. Ми огледайте се бе масово хората имат по 2 коли .. АЗ наистина не разбирам за какво ми говорите.

а ти за колко хилядарки лижеш дебелите гъзове на политическата върхушка, мръснико гаден? Трябваше вече да си се удавил в лайната дето ги гълташ всеки ден !!! Преподавам и обучавам всяка година по над 120 човека курс студенти, идиоте гнусен!!! Работя повече от цялото правителство на мижитурката борисов и всички министрства и парламент взети заедно.

Като ти гледам тона, определенията и възпитанието си давам отговор на въпроса "Защо ни е толкова ниско нивото на образование и лична култура"! Я, аз да те питам 2/3 от преподавателите в СУ например, които официално взимат по 500-600 лева заплати как харчат в пъти повече? Защо използват безплатните кабинети за лични офис нужди?!? Само не ми казвай, че не е така, защото съм се нагледал...

С толкова пипе как успя да стигнеш до тази длъжност. То и халът ни е такъв, защото са ни такива елементарни зам директорите.

Човек, напълно те подкрепям! 98% от мненията във форума са на ревльовци, които само реват, че не получават достатъчно, а не си задават въпроса какво допринасят! Например, 50% от трудещите се не се осигуряват на пълната си заплата, на тях кой им е виновен? Като не внасят пъри в държавата, как да им дава тя после?

Каквото и да приказват срещу Дянков, за мен един много добър финансов министър. Не случайно, все повече анализатори посочват България, когато говорят за финансова политика. Първият финансов министър на България, който осъзна, че за да има пари за бедните, трябва да ги докарва бизнеса...т.е.да сложи акцента на бизнеса и развитието на БВП, а не на социалната политика. Колкото повече се развива икономиката, толкова повече приходи ще има за социално слаби, пенсионери и т.н...проблемът при Дянков е, че е със Западно мислене в Булгаристан...

Вашето изказване си чисто политическо и няма нищо общо с реалността.Като погледнем само първите ходове на Дянков" няма да се плаща на бизнеса за извършени вече дейности"Това доведе до една спирала от неразплащания ,което задълбочи и безработица и икономическа криза.Мога да посоча още много.Иначе съм съгласен че бизнеса трябва да води за да има за пенсии и соц.плащания . Но това не става само с рестрикции/единственото което владее Дянков/.За мен е човек който няма опит в управление на държавни финанси

и така Дянков го тури акцента върху бизнеса, че той дълго ще се опомня - не да туря акцент ами просто да вземе да върне дължимите пари на бизнеса, вече втора година почна и той ги бави... прогнозите, драги лизачо, са за масови фалити на фирми тази година и повишаване на цени, безработица - това показва идиотско отношение към икономиката. Трябва не дянков да си спазва аритметиката и просто тройно правило при прогнозите, а да прокарва умни инициативи за стимулиране на тази икономика. Ама както се казва, за друго му се плаща...

Държавата, в по-голямата си част забави плащания на фирми, за които беше ясно, че извършват държавни поръчки на цени, които са значително завишени! Дянков не е глупав, за да не го разбере...по същия начин го каза директно и на Ректорите - дава им по-малко, а разликата до това, което им трябва да спрат да го крадат, а да го оставят в университетите!!!

Проблемът не е на Дянков, самият Дянков е проблемът.

Правилно! Убий бизнеса с акцизи и данъци по време на криза, пък чакай после активно потребление. През 2009г., когато още имаше шанс да ни задържи на повърхността, той се държа сякаш криза няма, пък после показва постни пици и тутманици. Сега сме стабилни да, щото каквото влезе, това излиза, ама има да чакаме по-хубави времена още поне 10 години.

г-не/-жо, вие наистина нямате идея за деиствителността: западна еуропа се присмива и на дянков - финансовя министър и на цветанов а за борисов направо се смеят с глас ... какви експерти ви се привиждат и за какви акценти пишете когато тя се мотаят като пиле в кълчища и колкото повече се омотават толкова повече народа страда...

Ами досегашните карицари слагаха коня зад каруцата. Дянков пръв я сложи опред без да се коси много-много дали селяните ще го одобрят. Просто бзнесът храни държавата и това е. Предишните се бяха домогвали с години до кацата с меда и не можеха току така да рискуват и да кажат на народа истината, защото боли. Дянков няма какво да губи, само печели. И, както виждам вече ясно, ние също печелим: нямаше Борисова зима, както виеха кучетата от Позитано, прогнозите за страната ни са добри, възстановиха се плащанията към болниците, извършват се много положителни промени в устройството на държавата - администрацията ме гледа адекватно, а не като враг (поне на повечето места) и т.н. Щом до сега в голямата дупка се оправихме някак, следва да е мнго по-добре към края на годинат аи началото на следващата.

Дянков е проводник на МВФ и затова Борисов не смее да го смени.Целта на МВФ е да се ликвидира България.Дянков е започнал най напред да следва в България и за слаб успех е изключен от УНСС, след което е заминал за Америка. Какъв специалист е видно, че според него трябваше да излеземот кризата още миналата година юли месец, след това есента, после за Димитровден и още не сме излезли, а кризата се задълбочава, защото предприятията фалират, безработицата расте, цените се увеличават, а само заплати и пенсии остават малки.Не виждате ли, че все по трудно се живее в България.Жалко за децата ни.

Съгласен съм, че МВФ си назначават послушковци като Дянков там, където трябва да се унищожава икономика и нация. А Борисов, защо взе в правителството си "американеца", ако е мислил да гради? Или го е било срам да откаже?

АЗ пък като по-информиран от теб, ще ти кажа, че Дянков НЕ Е ИЗКЛЮЧЕН ЗАРАДИ СЛАБ УСПЕХ ! В архива на УНСС се пази неговия успех и той е ОТЛИЧЕН. След втората си година в специалност МИО, заминава в Америка ! Не пишете глупости, след като не са ви ясни !

до редактора на дир бр : веднага да махнете тая снимка как министар дянков си гризе ноктите , не е подходяща за такъв колтур трегер като него човека чете лекции в харвард не ви е срам !!!!!!!