назад

Абитуриентка и рожденик загинаха след удар в спрял ТИР в Русе (видео)

09:32 | 16 май 2021 | Редактор: Надежда Христова 251 49787

Коментари 251

Първо, съболезнования към семействата на загиналите. Селяндури или не, никой не заслужава да погребе детето си. Обаче... Има три модела коли, които всеки внимателен шофьор задължително следи с повишено внимание когато ги види на пътя: 1.Кола хечбек тип "бегачка", примери - Golf 3, Golf 4, Audi A3 и т.н. 2. Служебна кола тип "баничарка", пример - Berlingo 3. Кола "Комби" от следните марки - Audi, Opel, BMW. Както се вижда от снимката, това е поредната катастрофа с жертви "на място" и причинена от висока скорост. Да оставим настрана вица, че няма BMW ударено отзад. Но българските пътища отдава и вече традиционно се използват не за придвижване, а за доказване на "мъжкарство", "социален статус" и изливане на комплекси. Като се започне с купените шофьорски книжки, мине се през таралясниците за по 1000 лева (за да може младежът "и той да има кола, да се ожени") и се стигне до факта, че при липсата на адекватно образование и подходяща квалификация за много хора единственото място, където се чувстват пълноценни и контролиращи е именно зад волана и на пътя. Като добавим към всичко това и лошата пътна инфраструктура и манджата е готова. За десерт можем да оставим пословична "сговорчивост" на контролните органи - като започнем с купените шофьорски книжки, фиктивни ГТП и стигнем до обичайните 20лв за отнето предимство, неправилен завой, превишена скорост, които просто затвърждават мнението в младите шофьори, че правилника за движение е "врата у поле" и важи само ако те хванат. И резултатът е на лице - два живота спират на около 20 години и никога няма да имат шанса да се развият и поумнеят. Но тука е така! И ще продължава да бъде така, докато в София (поне) една смяна КАТ на възлово кръстовище има строго определен "наем", книжките в по-малките градове се купуват за абитюрентския бал или 18-тия рожден ден, а това каква кола караш определя "кой си в живота".

Добре, че е бил там тира, иначе щяха да се забият в бензиностанцията.

Диагнозата за такива шофиращи е селяндур, а по стечение и селяногин. Както се казва, добре че не са пострадали невинни.

На тия двамата в баварката със задно предаване, общото КПД е не повече от 16. Хубавото, е че няма този път невинни жертви.

Как се мери КПД на човек? Да не би да имате в предвид коефициент на интелигентност?

тъжно е по такъв кофти начин да разбереш че законите на физиката важат и за бмвето

Тъпо курве и пиян натегач карали с 200 у БМВто. Умирайте! Сами обаче! Сърбайте си надробеното.

Не,че е много важно,но какъв абитуриентски бал на 15.05.21г. Къде? Може би не е завършила в Русе, защото в Русе започват след 20.05. Да почиват в мир, много жалко.

Всъщност, може и до има средно училище в селото. Мисля,че няма но ..не съм сигурен

Момичето е абитуриентка от Гимназията по туризъм в Русе.

И имат бал на 16.05.21??? Баловете започват на 23-ти. Но...това не е важно всъщност, датата.

Съболезнования на близките, но тировете защо не спират на вкл. габарити, това поне малко ще намали шанса да се натресе някой карайки на къси, може и да е поразсеян в късните часове, а може да има и мъгла или дъжд, или сняг. За дневните светлини толкова се изговори, а за нощните?

На паркинг със пуснати габарити? Отде ви изравят бе?

уточнявам - в дясна лента, ако не стана ясно, и за останалите

В Русе и в съседното село Тръстеник хората са шокирани от станалото. Ужасно боли когато млади хора си отиват по такъв нелеп начин. Бога да ги прости! Мир на праха им! Наистина са празнували рождения ден на момчето,а момичето днес и е бил абитуриентския бал. Към 4.30 тръгват да се прибират към Тръстеник, като е карало момичето най-вероятно защото рожденикът е пил. Дали и тя е употребила алкохол не е ясно. Знае се само,че пътя е бил мокър и хлъзгав от падналия дъжд. Ето какво разказва първият свидетел на произшествието Пламен Рачев от село Пиргово. "Колата профуча край мен след Охлюва, малко преди моста. Аз също карах, но все едно че бях спрял...Толкова силно караха. Когато стигнах бензиностанцията, видях, че са се натикали буквално под някакъв ТИР. От колата беше останал само багажникът. Бях първи на местопроизшествието. Преди мен тираджията бе слязъл от кабината и вече бе позвънил на 112. Останах да изчакам полицаите".

Много нещо изчетох ... и видях сутринта. Тира (тировете всяка веяер, че и денем почиват в ЛЕНТАТА ЗА УСКОРЕНИЕ И УБИВАНЕ НА СКОРОСТТА от двата пътя влизащи в основния, входа и изхода за бензиностанцията и входа изхода за магазин Метро, под зоркия поглед на КАТ!!!, които поставят радарите си на правия участък по-нагоре, към София (ТРЯБВА БА СЕ Е...А МАМАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ШОФЬОР КАЧЕСТВЕНО). Никой не коментира, че на въпросното място лентите за движение и престрояване са 4 (четери), като денем трудно можеш да разбереш в коя се намираш, незнам какво се вижда в 4.30 часа, липсват и пътни знаци! Просто кметове и полицай УБИЙЦИ! Водачите да го ду...т!

Като няма маркировка и не се вижда ти с каква скорост би карал там? Кога ще се научите, че максимално разрешената скорост не трябва да я интерпретирате като минимална задължителна?

Последния ПЪТЕН ЗНАК - 80!

Това си е населено място, с 50км/ч. Така, като гледам, там има лек завой, те просто са продължили направо и са финиширали в тир-а, който е спрял между вход-изхода на бензиностанцията. Да, вероятно не е трябвало да е там, но е бил на изключително осветелно място. Вината, ако има такава е 10% негова и 90% на въпросната водачка...

Факт е, че в България липсват много неща. Факт е, че 30 години се стремим да настигнем "белите държави", но все се получава така, че срещу нас да вървят, пак няма да ги стигнем. Наливат се огромни средства в България откакто сме в ЕС, но освен с парите за селскостопанска техника да се купуват аудита, с които лигавите синчета на "бенефициентите" да трепят хора наред, напушени като Боб Марли преди концерт и освен да се дават 80% за комисионни, които се разпределят при наши хора да хранят любовниците, а 20% за киртаците, дето ще направят някак си проекта и едвам преживяват, та, освен това, нищо не се случва! Трафика в България се увеличава, видно е! Не е от вчера това! На колко от новопостроените автомагистрали от г-н Магистрал С(н)и(м)каджийски има адекватни места за почивка на ТИР-ове? Колко такива депа са построени в България? То е ясно, в 20% за киртаците няма пари за асфалт за места за почивка на шофьорите, да се спасяват! Тъжното е, че тези неща не са от вчера в западна Европа. А можеше да се погледнат и да се вземе опит. Преди около месец пак един човек си замина под един камион на някоя от митниците беше, и пак на шофьора на тир-а му беше дошло време за почивка. Рибата се вмирисва откъм главата. Но освен инфраструктурата ... липсват дисциплината, уважението, отговорността, която имаш пред близките. Всичко е оставено на самотек. Тези младежи, мир на прахта им, гледайки автомобила са били с минимум 85 км/ч в града. Какво правят с такава скорост в изход за бензиностанция е друг въпрос. Какво прави тира - обясних по-горе. Промяната започва от нас. Ако ние сме изгубено поколение, нека поне възпитаме децата си така, че да могат да носят отговорност и да творят, а не да им носим ковчезите!

Б/ързо М/укавяно В/озило. Който си го е купил си мисли, че е с предимство навсякъде, и че е най-бързия на света.

Ами да тестват първо виновните за удара, а не пасивния. Аман от парапитеци в тази държава, които летят и се забиват в спрели автомобили. Добре, че този път спрелият е бил достатъчно голям.

Големи разбирачи пишат тук. На кой от вас детето му е отшъл на бал със стар Форд. Балската селения е от десетилетия да се кичат и демонстрират, това е българска селска черта. Като виждате семействата на видеото, мислите ли, че могат да си позволят БМВ, или е на познат или е под наем. И да е имало превишена скорост - основната вина е на ТИР-а, които видимо е спрял неправилно Не е ли странно, че вече втори ден има тежки катастрофи с торове, всички в колите са загинали. Все едно вие не пътувате по пътищата и не виждате какъв ужас е с тези тирове и камиони, управлявани от неграмотни шофьори.

... много просто същество си ти, явно и ти така караш или и ти си от боята. .... къде видя скъпа кола, а и на мястото на тира ако беше човек?

Аз отидох с мазда 626 и си я карах сам. Не разбирам къв им е кефа да отидат с кола, която 90% никога няма да си позволят да си я купят, аман от комплексарчета!

Аз навремето от нямане ходих със стария Мерцедес на мой приятел. Ама то има и поговорка - "гъз глава затрива". Бог да ги прости загиналите.

Тировете никой никога не ги проверява и се движат безпроблемно и безнаказано по пътищата, дори в натоварени дни. Трябва да се забрани спиране за спане извън направени за това паркинги, както и колоните от тирове по 2-3 един след друг.

И къде са им паркингите ? Преди година и нещо от зор опряха чак до бившето военно летище в Узунджово ,(на магистрала Марица) за да направят стоянка за тирове. Просто Мутрата и компания са уникални тарикати и крадци. И въпроса е да дойде нормална власт и нормална прокуратура и да ги почват. Самия факт, че след като загинаха 20 човека до Своге поради пътя ( доказано) и все още има иди.оти , които да гласуват за тези - какво показва. - голям процент продажни дебили вероятно.

Много жалко за двамата млади и то в такъв ден и за двама им. При това сигурно ще ги погребат в затворени ковчези по напълно разбираеми причини... Колкото и банално да звучи - да шофираш безопасно е въпрос и на интелект, и на дисциплина. Колата не е трябвало да бъде в тази най-дясна лента, нито да нарушава правилата и да се носи с висока скорост в населено място. Подозирам и, че шофьорката се е разсеяла с нещо си и или късно е видяла камиона, или изобщо не го е видяла.

БМВ-то е голяма работа!

Този коментар ми хареса много: "ЕДИНСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА "УСПЯЛ ЧОВЕК" СА ДЕЦАТА ТИ И ТОВА, КОЕТО ТЕ СЪЗДАВАТ." Аз като баща го споделям напълно, не може да се прибереш от работа, да си сипеш бира и да си пуснеш "Като две капки" или друг вид тъпизъм и да не се поинтересуваш какво е правило днес детето ти...

И двамата водачи имат вина. Единият е паркирал неправилно, а другият или другата е бил с превишена скорост и извън пътната лента предназначена за него. Тирът е спрял в допълнителната лента изградена като подход за влизане в бензиностанцията. Това се вижда от видеоклипа. Какво прави там автомобил със скорост над 40 - 50 км в час е абсолютно неясно. Ако ще отбива да влезе в бензиностанцията трябва да намали скоростта. Ако пък няма да отбива няма никаква работа да бъде в тази лента при това с висока скорост. Липсата на спирачен път също буди съмнение за отвличане на вниманието или употреба на алкохол, а може и да е комбинация от двете.

Познат, шофьор на камион в САЩ, ми е разказвал, как напушени с "трева" шофьори карат преди тунел в щата Пенсилвания: Тунела винаги им се вижда двоен и напушените винаги карат....между "двата тунела". Ефекта от пиенето на алкохол, "пушенето на "трева", шмъркане на "белото" е еднакъв за всички раси и континенти. А трябва да мислиш в посока на: Чий го държи армия от над 80000 милиционера в България? Защо при една такава катастрофа, случваща се по няколко пъти на ден в България, милиционерите отиват постфактум на мястото на събитието? Нощно време "селските" полицаи в САЩ винаги са на смяна на пътя между селата, скрити като сръбски партизани зад дървета и храсти и можеж да бъдеш сигурен на 100%, че че бъдеш спрян за превишение на скорост независимо дали караш в планина, пустиня, царевична нива. Само вида на полицейска кола, кара шофьорите буквално да скачат върху спирачките. В САЩ. А спирането, не паркиранито на ТИР на пътя, пак в САЩ , е 100% акт. https://youtu.be/KaP-Qy5REY8 И пак стигаме до това.

Ти пък пращиш от мозък. От словесните ти излияния излиза, че двамата водачи нямат никаква вина. Виновни са единствено полицаите. Тук не е САЩ, нито Западна Европа. И който не взема това пред вид при шофиране свършва като тия двамата - аморфна маса вместо тяло в затворен ковчег.

Не Че нещо , ама Жена кара кола .... Кой знае де е баркала с едната Рака.. Лошо за роднините Хора пазете си децата ве. Има роднини , таксита..и т.н . Не бива да ги осатавяте да карат.

Който пише РАКА не може да бъде вразумен

Тира е карал с 200 на задна затова шоферчето са го тествали за алкохол

Браво, голям юнак. Карането остава за следващия живот, че на онзи свят БМВ-та няма.

колко е велик!

ТЯ е била шофьорката

Не е ясно. Преди редакцията пишеше, че момчето е карало.

Тиражията е виновен. Откъде на къде ще спира насред булеварда. Трябва да спира и паркира тира си само и единствено НА РЕГЛАМЕНТИРАНИ и СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПАРКИНГИ.

Напротив, тираджията е спасител на човешки животи !! Ако не беше тирът, бмв-то щеше да забърше автобусна спирка с десетки хора на нея !!

В 4:30 сутринта на изхода на града. Но образно казано, да.

Кво значение има часа ? Утре тия щяха да карат пияни заляни в най оживения час, щото са се мислели за недосегаеми. Мислиш, че им е пукало колко е часа и дали има хора по улиците ???

И каде са? Гоогле колата да ги маркира сега!@!@!

Диагноза "БМВ"

На това място има ограничение на скороста.

Ами има знак карайте на воля ама тира го е засенчил

В събота и неделя по българските пътища не трябва да има НИКАКВИ Тирове. Само спрени на паркинги. 90% от катастрофите с Тирове стават точно през почивните дни.

Ами аз бачкам на смени рядко ми се налага да почивам точно в почивните дни. През седмицата по не натоварено от леки коли. Големите камиони поне са предсказуеми.

Напротив, трябва да е ПЪЛНО с ТИРове, защото иначе жертвите може да са невинни пешеходци !!

В Тръстеник основното население е… от основното население по тия места.

Тоя или тая, щом не са видели ТИР, какво остава за човек???

започвам да харесвам бай Дън и грета тунберг. да може да се забранят бе-тата и транспорта да бъде само свързан с работа

Ама Грета кото е рекла е станало.

"Водачът на тежкотоварния камион е тестван за алкохол и наркотици.." ЗАЩО БЕ? Човекът е спял. Виж, връщащите се от бал младежи със сигурност са пили. По-добре да тестват тяхната кръв. Тираджията е виновен, че е спрял не където трябва, но това няма връзка с алкохола

да не говорим че колата се е движела много бързо, надали със 60 км/ч, ако се съди по това как е влязла половината под камиона и се е смачкала!

Ами то там има знак _край на всички видове ограничения- обаче ТИР-а го закрива с неправилното си спиране/паркиране кото там е правил

Той/тя ТИР не е видяла, какво остава за знак !

При ПТП винаги се тестват всички даже и свидетелите после за да няма нападки я съда.

Не си ти този, който даказва кого да тестват! В тази скапана страна има закони и те трябва да се спазват! 1. Тестват се участниците в ПТП, по закон! Без изключения! 2. Хохълската бляд, тираджията, е спрял в нарушение на закона за движение по пътищата! Да, и той има вина за това ПТП! 3. Милиционерите минават от там поне 4 пъти на нощ! Ако е спрял в 21ч това означава, че поне 2 патрулки са минали от там и не са взели никакви мерки за опасното неправилно спиране точно на подхода към бензиностанц;ията! И те са виновни тумбаците! Разбира се най-голямата вина е на собственика на автомобил 22г пейзан, който е отстъпил на 18г баладжийка да кара нощно време, на мокър път без никакъв стаж като водач! Не съм сигурен дали има и книжка...

Дай снимка да го видя Аз не сам видял , скоро минавах оттам Така че , тираджията виновен не е Меродавно ,за пред съда .

-но това няма връзка с алкохола Да ама има връзка със взимането на книжка. В закона пише, че всички се тестват. А бе ти книжка имаш ли че ръсиш само глупости. Ако имаш книжка трябва да си чел закона.

ТИР-а е спрял на остров, не вярвам да го изгонят ако беше спрял в паркинга на бензиностанцията. Тираджиите ги мързи и на входовете и изходите на Варна правят така. Мислят че се виждат ами не се виждат, освен това закриват трафика който влиза и излиза от бензиностанциите.

Че момчето с бмвто е карало прекалено бързо изглежда очевидно. Но че трябва драстично да се редуцира трафика на тирове по нашите пътища е много наложително! Да качват тировете на влакове и да ги возят от граница до граница - хем пари за БДЖ, хем по малко разбити пътища, хем по малко катастрофи! И пълна забрана в определени часове през уикенди и празници!

Момичето е било зад волана, така пише в статията. Дa почиват в мир!

Е той е редуциран ве ТИР-а е бил спрял. А туй с влаковете го забрави.

Предложението не е лошо, но няма политически интерес за приложението му.

Ами предложението не струва те един 2 мост или първи тунел не могат да направят над или под Варненското езеро ти за влакови кервани ми приказваш.

Асфалтът не се яде.

Тировете са си добре. Чрез тях се намаля популацията на идиоти, които иначе биха забърсали пешеходна зона или спирка с чакащи на нея хора.

Да бе като оня на Тракия заспалия турчин дето мина през мантинелата в насрещното, и така беше "спасил" невинни пешеходци нали ?!?

Сигналът за катастрофата е подаден малко преди 5 часа тази сутрин. На изхода на Русе в посока София молдовски ТИР е бил спрял за нощуване, а в него с висока скорост се е врязало БМВ, в което са пътували двама младежи - девойка на 18 години и млад мъж на 22, собственик на автомобила. Произшествието е станало на мокър път, а колата е била управлявана от момичето. Източник: https://www.dunavmost.com/novini/pochinalite-mladezhi-sa-ot-trastenik

Имало е "мило дай да карам". Колко ме мъчеше бившата да й давам да кара. Вика "аз много добре карам, само назад не мога и да паркирам не мога". И обяснявам, че без книжка няма да й дам да кара, тя се тръшка "ма на мен други са ми давали и нищо не е станало"...

Е пусна ли ти?

Само не мога да разбера, защо тираджиите спират по улиците, щото им се приспало. Крайно време е да се изградят и обособят паркинги за този трафик, който поема Русе. А че децата са карали бързо, или са били пияни, може да било мокро на пътя или не...това е друга тема.

малко след мястото на катастрофата.Защо не е стигнал до него....може би защото е платен.

Паркинга е безплатен. Платени са банята, тоалетната и храната в кафето. Тоя съдран парцал е спрял там да може да се.е безплатно на бензиностанцията. Такива трябва да им палят камионите! Съдрани хохлоблядски голтаци! Камиона с Молдовска регистрация, ремаркето с турско чергило, а тираджията - украински простак безпаричен... Само Сталин може да оправи тая паплач!

Тираджията в 23.00 си е казал ей сега ще спра пука на този осветен остров на безопасно от към кражби място. Да ама е 4.00 осветлението е изгасено от някакъв таймер нямаш нищо общо с изгрева. Там е царяло пълен мрак сив ТИР със мръсни светло0тразители. Туй там е някакъв остров дето нито се спира нито се кара в него. Абитуриенчето може да е карал зад някой и да е искал да го мине от дясно ама в дясно е било заето.

"зад волана било момичето" - а момичето поне книжка имало ли е?

При нощно каране има едно златно правило - скоростта трябва да е такава, че да можеш да спреш в зоната, осветена от фаровете. Всичко останало е игра на руска рулетка с "Макаров"...

Ами сив спрял ТИР спрял на остров с изцапани светло отразители какво да му осветяваш. Все едно го няма. Не вярвам, че не си виждал такива. Всъщност може и да си ги задминавал по чудо.

И тук ТИР-а е виновен, нали!

Да. Виновен е. Що?

Определено защото е спрял да спи в зона забранена за спиране и така спира видимостта на тия които минават по главния път. Опасността е двойна тия дето излизат от бензиностанцията не виждат и тия дето не се движат по главния път и те не виждат. Със същия успех е можел да паркира в центъра на едно квадратно или кръгово кръстовище. Този е спрял между двете отбивки на бензиностанцията което както и да го погледнеш си е кръстовище има си и нужните маркировки. Тираджията е направо за психопреглед.

БМВ-то спира много бърже! От 120 до 0 за част от секундата!

булгаристанеца е най- тъпия и простия добитък на балканите. дървото и ТИРа са най- големите врагове на булгар пишманводачите на МПСетата по шосетата ееееейййййй мъъъ

"Водачът на тежкотоварния камион е тестван за алкохол и наркотици, а пробите му са показали нулеви стойности." Тези от КАТ са супер тъпи. Защо изобщо са правили тест на тираджията? Да направят тест само на тези в BMW-то и веднага ще им стане ясна картинката.

Защо пък не? Така и така им е под ръка. Ако не е (зло)употребил не виждам от какво има да се притеснява.

По закон участниците в ПТП се тестват и двамата.

Ако си шофьор скрий се. Не си чел закона и не си се явявал на изпит.

Дарвин одобрява това. Дали ще могат да съберат достатъчно останки за да определят промилите на малките лекета? Добре, че поне не са затрили невинни.

Не мога да си обясня-Русе е голям, хубав, аристократичен град, а в него и цялата област-пълно с оформени идиоти. Русе и региона е мястото в България където най-често може да видите 20-35 годишен тъпанар в 20-30 годишно БМВ/Ауди на стойност около и под хиляда лева, юркащ клетата си дърта талига с такава страст и самочувствие все едно току-що я е изкарал нова от магазина.

Родени с бензин в кръвта... Ко да праиш...

Ма я как хубаво паркират. Ти мо'еш ли така обрано и компактно да завреш БМВ под ТИР?

нищо ново, теорията ми се доказва всеки Божи ден!

Грешката е, че неопитен шофьор е карал БМВ петица. Сигурно лошо поддържана. Независимо от това каква работа има камиона на пътя, когато на излаз и вход паркирането е забранено? Къде са полицаите да патрулират, когато знаят, че тези нарушения са от години.

Чакат 700м по-нагоре в посока София, след бензиностанцията на Петрол, където вече има ограничение 60км/ч заради последващия тир-паркинг.

Не е виновен камионът. БМВ са здрави коли, дори да не е сменял масло навреме това не променя здравината на купето. За да помелят така колата са карали доста, доста бързо. Това на снимките не става от удар с 50-60 км./ч.

Ако тира го нямаше и тоя дебил се беше бухнал в бензиностанцията, тогава какво щеше да дрънкаш? Каква работа има бензиностанцията до пътя ли? Или що на се сложили бетонни ограждения? Всичко и всички са виновни, само горкото момченце вина няма, а?

Разбира се, че шофьорът на БМВ носи отговорността. Тук става въпрос за факторите, които допринасят за случилото се. Това е работата на МВР и прокуратурата.

Колко ли още смърт ще донесе далаверата с продажбите на шофьорски книжки от последните 10 години ?! а пък и липсата на контрол по пътищата .....

сравнение с анархията, която ще докара президентският ПЛЪХ, гноясалата "протестърска" сган.

Това не е политическа новина, за да постваш под нея политически коментар. Прост ли си, трол ли си или пълен идиот?

Трол е.

ИДИОТ!

Да припомним - 20 човека загинаха в автобус преди Своге преди повече от две години. Катастрофата бе станала на мокър път, който в последствие се оказа, че: 1) не е направен читаво канал за водата , поради което по платното се лее река, 2) в асфалта поради кражба са използвали много варовикова фракция , поради което при дъжд става хлъзгав, 3) мантинелата пред детето е била откачена от предишна катастрофа. Пита се - кой крадец управлява държавата в този период? И защо при положение че изграждаха Дунав мост 2 почти петнадесет години , не предвидиха пари за ускорен път до него, поради което пускат тировете по второ и третокласни пътища и има жертви през ден? И после - защо още има продажни деби.ли дето гласуват за тези.

Тъй, тъй, пак ГЕРБ виновни. Даже съм сигурен, че лично Бойко е наливал цяла нощ ракия на келеша! Пистолет му е опрял и го е карал да я изпие! А после му е казал, задължително да кара с 200 в града, иначе ще го утрепе! А горкото момче, от мъка решило да се мушне под тира. В тролефермата сигурно ви взимат само с коефициент на интелигентност под 10...

"Зад волана на леката кола е било момичето" - 3-ти параграф в статията. То, преди да се коментира е хубаво да се чете и след първото изречение! Аман от разбирачи, че и ББ намеси в "новина" за ПТП... Тъпа работа!

Не питай, колко български пейзани с купени книжки карат като куриери в Германия. Няма седмица без произшествия.

Не виждам загуба за човечеството.

Започна сезонът на Дарвин :)

Не е верно тва. Наградите за еволюционно израстване на Дарвин са целогодишни. В момента започна сезонът на мотосексуалистите, наричан още сезонът на донорите.

Секса е здраве искаш ли да го приложа върху теб ?

През 30-те години на 20-ти век хокърките в Средния запад масово са гълтали семенната течно, защото вярвали, че тя ще ги спаси от туберколозата... Ти от тяхната секта ли си? Искаш да ти наточа в устенцата за здраве ли? Мръсен долен спермояд.

Не "Секса е здраве.", а "СексЪТ е здраве." Добре е да приложиш усилията си в друга насока, например в повишаване на грамотността си.

За тези, които не живеят в Русе, само ще разясня, че тира е спрял на отбивката за Метро. Не мисля, че е много подходящо място за почивка. В белите страни глобяват яко за такова нещо. Но тук няма и къде другаде да спре. Малко по-нагоре по пътя има, но там сигурно е платено...

А да го поолигавиш малко сабалям искаш ли? Само на 1800метра от там, където е спряла тази румънска (молдовска) орка има тир-паркинг и има ограничение 60 специално заради него! Тайба в селяка! "За тези които не са от Руси..."

Дали, ако бяха карали с разрешената в населено място скорост 50 щяхме да ги четем сега

https://goo.gl/maps/uXdssV2i93zvZgGu8 Скоростта там е 80км/ч. Знакът се намира точно след таблото на бензиностанцията. Знакът го има там от повече от 15г! Иначе по принцип, ако не бяха минавали от там нямаше да стане нищо. Ако бяха извикали някой приятел да ги закара до селото им пак нищо нямаше да стане... Но имало да става...

Към новината