назад

Акад. Петрунов: Ваксинацията е отчайващо слаба, а имунитетът след болест е до 12%

08:01 | 08 септември 2021 | Редактор: Надежда Христова 317 47648

Коментари 317

Неграмотен девиант

Глупости. Някой да говори какво става в Израел. Всички големи научно изследователски екипи особено на западни университети доказват, че естествения имунитет е в пъти по - силен и е до живот. Материали в нета има колкото искаш.

Те не могат да ни интубират, после ковид бил виновен за многото умрели...

Хахахаха

Точно противогрипна ваксина преди години ми разказа играта. Но всеки си решава за него. Големи хора сме.

платен пропагандист; кога некое правителство ми обесни защо съм толкова ценен та искат да ме опазат....тогава може и да си помислим да се чипосам

Леле, Малеееййй Тоци Алцхаймер Петрунов прочел ли си е после какво е казал? Не бяха публикували такива абсурдни опити за разсъждение отдавна. Един от симптомите на Алцхаймер е пълната загуба на мисъл за някакви моменти. Простото избягване на интервюта в тези моменти е много добре за прикриването на деменция.

Бе ти тотално ли си изкуфял??? Вчера ТИ казваше, че преболедувалите имат имунитет и може да се ваксинират чак след 8-10-12 месеца. Заради такива, които не знаят какво плещят, народът се забърка.

Поправили са го

Моля, някой съвестен човек да хване тоя да го застреля, че много се мъчи, като гледам. Кланицата за овцете трябва да работи. И за кравите като тоя...

"По думите му, тревожното е, че Делта вариантът се прекарва и безсимптомно, а дори при по-леки симптоми хората не се обръщат към лекар и по този начин разпространяването на заразата продължава." Номинация за наградите на Дарвин!

Нали стана ясно , че с ваксина или не , Д-Ковид реди наред, и ефикасността на ваксините намалява на 60%. Вирусът не е груп,но се разпространява като грип. Каво правим сега, при положение че на ваксините и днес в литовките добавих сериозни странични ефекти? Приемете преболедувалите също за имунизация, дайте и на тях сертификати , и ето там има ваксини- който прецени,че има нужда да си слага.

Безполезният дъртак е решил да се нагуши сега, че няма да му се падне друг случай и дрънка пълни небивалици.

май склерозата го е подгонила...

Скандална манипулация ... Нито аз, нито моите приятели познават преболедувал, който да е повторил. За разлика от това, познаваме тревожно голям брой болни, които са били ваксинирани с 2 дози...

Един охлюв изпълзя!!

Ако нещо не оставя след себе си никаква следа, то просто не съществува. А това с "асимтомните болни от ковид" е абсолютно същото, като Андерсеновата приказка за "Новите дрехи на царя".

ТОП !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

от завършили образованието си и получила научна степен индийка, чиито баща е напуснал Индия и се е установил в Англия още когато тя е била дете! За това не говорете глупости, защото този вирус е съществувал и се е разпространявал сред хората по цял свят още тогава, но, забележете, за цялото това време не е предизвикал нито една пандемия! За това, синодалния, да се засрами и да спре да обслужва изпълнението нечии намерения и план за редуциране (намаляване) броя на населението по света под форма на "грижа" за здравето им, защото скритият ефект от всички тези "защитни" мерки е повишаване смъртността сред възрастните и другите хора имащи животозастрашаващи заболявания поради нелекуването им от страха от ковид заразата и ограничаващите правата и възможностите им за лечение!

странни хора са доносниците - колкото повече рога им слагат жените - толкова повече напират за публика

Лъжльо,никой не ти вярва на лъжите ! Най-добре се прибирай вкъщи,за да дундуркаш внучетата.

Докога агентите на ДС ще ги дават по телевизията и ще ни говорят с авторитет . На този не може да му се вярва. ЛУСТРАЦИЯ !!! Никакав академик не е а фурнаджийска лупата върти се както му изнася според силните на деня . Академик д-р Богдан Петрунов, дългогодишен ръководител на Националния център по заразни и паразитни болести, е започнал да работи като осведомител и секретен сътрудник през 1971 г. с псевдонимите "Николов" и "Диагностика". Той е от тези, за които комисията разполага с данни, удостоверяващи принадлежността му към органите след 10.11.1989 г.

Талант бил този академик! Каква дейност е развивал! Евалата

Лупата, а?

Думи на носителят на Нобелова награда 2008 Люк Монтение: "Който иска нека се ваксинира, но да си напише Завещанието преди това".

Според въпросния академик -АЛЕРГОЛОГ - трябва да се ваксинират : Деца над 12 години Преболедувалите Ковид Тези с алергични реакции И разбира се - трета доза! Справка : чичко Гугъл Пари, пари парииииииииии!

С цялото ми уважение към академика. Ще коментирам само манипулативните статии . Общо взето те се групират в няколко категории : 1. Тъжна история за пеленачето разболяло се от Ковид 2. Назидателна история за антиваксър умрял от Ковид 3. Известна личност болна от Ковид 4.Апокалиптични предсказания от пенсиониран учен 5.Откритие направено от неизвестен учен от още по- неизвестен университет за тежките последици от Ковид след преболедуването му и подкана за ваксинация 6.Статия на Долче Веле 7 .Съобщение за нов ,по- страшен вариант появил се в другия край на света

В същото време не пишат за увреждания след ваксиниране и смъртните случаи.

СТраничните ефекти от РНК ваксините са отречени. Доказано е, че хората си получават инфаркта още преди инжекцията, просто Пфайзера забавя инфаркта и затова ги удря и умират след като са ваксинирани. На умряла от инсулнт се установило, че съсирекът, който е запушил някаква много малка част от мозъка, всъщност се е образувал преди ваксината от кръв, която е била в тялото преди инжекцията. Ако не е била ваксинирана е щяла да умре ведната. Препаратът в рамото й се е борил с тромба цял месец, но накрая вместо жертвата да си получи втората бустерна доза, която щеше да продължи да се бори с тромба, тя решила да си вземе студен душ, който просто я е убил на място в банята. Хора, инжектирайте се редовно всеки месец, за да продължавате да живеете. Ковидът сее смърт в болниците, а ваксините помагат!

Щом няма загуба на вкус значи организма не хаби толкова ресурси и от това може да следва липса на симптоми. Извода е че вируса отслабва.

Не мие задължават да спра цигарите, но искат да ме задължат да се вакцинирам. Доказано е, че пишенето е вредно и милиони умират. в следствие на него. 19% от населението са пушачи и 480,000 са доказаните случаи на смърт в резултат на пушене.

Ваксинираните си продължават живота, като не го мислят толкова, защото са направили каквото трябва за да предпазят себе си и близките си.- Антиваксърите са подчинили цялото си съществуване на това да се самоубеждават, как някой ги карал насила да правят нещо. Повечето ми приятели са ваксинирани и като се видим си говорим за нормалните неща от живота. Някой антиваксър като ме срещне само за този вирус ми надува главата като че ли няма други неща в живота. И после някой ги карал да носят маски за да мълчат, друг ги насилвал да се ваксинират. Живота на човек е такъв какъвто си го направи сам. Който иска да се ваксинира, който не иска да не се, ама да не занимава хората със собствените си неграмотни страхове.

Ваксинираните които не са прекарали вируса също може да разпространяват вируса. Тези експериментални препарати които ги наричат ваксина само за да могат да ги ползва в извънредно положение не спират вируса и са неефективни. За това не само че ще има трета доза, а ще има четвърта и вероятно ще има и следващи на всеки осем месеца.

А ти глупако прост, кво ни натрапваш твоята идеология... Ваксинирал си се ми хубаво! Моли се да не получиш странични ефекти от ваксината след някоя друга година. Тогава аз първи ще ви се смея докато си пия бирата, жалки ваксинирани зомбита !!!

Е, като не го мислиш вече Ковида защо четеш тези пропагандни интервюта, които убеждават хората колко е хубаво да се ваксинират срещу тази тъй нова и невероятна болест? Защо като не го мислиш повтаряш тази пропаганда тук? Защо си мислиш, че другите ти вярват колко си щастлив от ваксината? Нормалните 85% от българите, които са здрави или се чувстват така, не се притесняват от новата невероятна болест, която се е появила за пръв път в човешката история. Нормалните 85% се притесняват от това, че някой се опитва да ги изкара ненормални, болни, застрашени от смърт ако не приемат да им бъде бита инжекция двукратно. Затова всички форуми и коментарни рубрики са пълни с гнева на нормалните 85%. Ако някой хипохондричен ковидераст като вас чете да разбере какво е мнението на нормалните хора. Защото по казионните медии няма да чуете мнението на нормалните. Няма да чуете реалността, че по улиците не умират хората от Ковид. Да чуете, че от Ковид умират само в болниците, които взимат пари точно за да пишат някой умрял към тази статистика. Точно на тези болници не им пука дали са ви били инжекциите. Ако умрете от хепатит ще ви пишат Ковид, за да си откраднат хилядите левове за вас. Аз се радвам, че сте прочели тук коментарите. Не си навирайте насилственото вакдиниране. Дано конспиративните теории не са верни. Молете се за ваксинираните. Сериозно.

Не мога да разбера на вас какво ви пречи, че аз неваксинираният ще умра от ковид ??? Не е проблем 3 милиона да напуснат БГ, но да умрат няколко хиляди и светът свърши

Защо не се изнася статистика за преболедували, какъв % от тях е повторно заразен и каквъв % от преболедувалите са в болница? Всичко друго без данни е Лъжа.

Не е имунолог, а алерголог. Преди да пишете потърсете информация за него!

яко са подплатили тоз човек, вярно че е служител и на частната СЗО на Бил Гейтс, но явно и тук го захлебват от фармамафията

сенилен дупедавец. Когато науката и фактите са набутани в девета глуха, само подхвърленото бонусче от 350лв. има значение.

дупедавец. Когато науката и фактите са набутани в девета глуха, само подхвърленото бонусче от 350лв. има значение.

Когато науката и фактите са набутани в девета глуха, само подхвърленото бонусче от 350лв. има значение.

Имам един въпрос към Академика ,"Колко ти платиха бе чиче?"

Кое му е тревожното, че Делта варианта се изкарва безсимптомно!!!!!????? Това означава, че Короната преминава към форма на безобиден грип.

Силно казано. Лека до безсимптомна настинка, да.

Не, не е вярно. Имунитета изграден след преболедуване е много висок. Над 90%. Герберастите кирливи са впрегнали всички да реват колко е страшно. Всеки кретен който каже че е страшно и те го изтипосват публично да лъже като дърт мангал.

Всички ваксинирани и доброволно подписали информирано съгласие, хайде сега се пробвайте да си направите застраховка "живот" при който и да застраховател. Успех с това.

Трол

Задник!

Антителата от прекарана сравнително леко корона ми бяха 400 единици (50 беше минимума за някакъв имунитет). След ваксинация ми бяха над 400000 (просто теста хваща до 40000), което съответства на имунитет от тежко прекаран ковид с престой в болница. Всеки сам да си прави изводите.

Баце, не че нещо, ама теста хваща до 40К, а ти имаш 400К. Как го измери след като теста е до максимум 40К. Май на око ти се стори, че е 10 пъти по силно, а?

Дядка я си плюй на дипломата/ако я имаш де/щото за тези Тери всеки студент Пи медицина ще бъде скъсан на секундата

нямаш ли си унуки за гледане, дядо?

е оправдание на едни да грабят и тормозят другите. Та тия едните са на софрата, а останалите работят за тях... И навсякъде по светът е така. И да има вирус и да няма, мерките, инфлацията, затварянето, актуализациите и харченето на ОГРОМНИ средства за едни хора и скритите други разходи СА ГРАБЕЖ, покрит със панделка и целофан... и ЩЕ НИ НАДРУСАТ НОВИ ДАНЪЦИ!!! ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ, ДПС и БСП - ф.а.к.т.

- Петрунков,за мене и цялата гилдия си умрЕл! - Ама, колега, аз съм жив. Нямам никакви симптоми да съм умрял! Дишам, движа се, имам температура ... - Ти си безсимптомно мъртъв!

Последно, могат или не ваксинираните да пренасят зараза? Моля за сериозни мнения, около това се върти всичко, а този въпрос се подминава и подценява постоянно.

имам колеги, които са ваксинирани и пак се разболяха - единия го изкара леко, но другия пак беше на антибиотици 14 дена. Ваксинираните пренасят и се разболяват. Това е истината.

Нека попитаме академика за източника му на тази информация .... Може да има някъде медицинска обосновка на твърдението му, но няма как да знам, ако не го питаме САМИ. petrunov ( маймунка) ncipd.org petrunov@ncipd.org

Тоя "некролог" лъже като дърта цеганка :D

ВИЖТЕ ВСИЧКО МЕГА ВАЖНО, ЦЕНЗУРИРАНО и ВРАЖДЕБНО СПРЯМО ХОРАТА СВЪРЗАНО ПРЯКО С КОВИД ВАКСИНИТЕ, И НЕ САМО В 17та ЧАСТ ОТ МЕГА РАЗКОНСПИРИРАЩА ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА!-(Падането на кабал - продължение)-(ВИДЕО БГ). https://bit.ly/FallCabal17 ВИДЕО БИБЛИОТЕКА СЪДЪРЖАЩА И ОСТАНАЛИТЕ ЧАСТИ НА ТОЗИ И МНОГО ДРУГИ ЦЕНЗУРИРАНИ ОТ БИГ ФАРМА МЕДИИТЕ ДОКУМЕНТАЛНИ ВИДЕА https://bit.ly/topvidea528

Този псевдо специалист да си навре дипломите в дирника. А дир.бг още не "стоплят", че Тиквата вече не е на власт. Свиквайте мисирки :-)

Червени дебили, пак ли мятате лайна? Вие сте червеи, нищожества, а експертите са на върха на обществото! Спукайте се от яд, нещастници!

Положението е отчайващо щом и трактористите дават акъл и поучават, даже хокат Академик от БАН... Духовната беднотия е по-лоша от паричната.

На какви низости са способни хората!!! Лъже за естесвения имунитет, лъже за ваксините и имунитета от тях, лъже и лековерните овчици, че трета доза е след 10 месеца! Не милички, на всеки 6 месеца ще ви бодат така както се приема НАВСЯКЪДЕ!!!

Я ходи се скрий. Вземи прочети нещо, стига гледа Фейса. От там нищо хубаво няма да научиш.

Не се отделяй от зомбивизора и в никакъв лучай не излизай от къщи! За теб навън е опасно, много опасно!

Към новината