назад

"Алфа Рисърч": ГЕРБ води на ИТН с 4%, Кирил Петков и Асен Василев взимат между 8 и 9%

12:40 | 17 септември 2021 | Редактор: Калина Петрова 197 26522

Коментари 197

Чърчил: Вярвам само на проучвания, които лично съм фалшифицирал.

Гледам, 8 до 10% за "звездите" от Канада и Велика Британия, та, питам се, тез двамцата, като каква програма предложиха, та толкова бързо събраха подкрепа, каквато и стогодишни партии нямат? Явно са някакви уникални, божествени екземпляри, гении в държавното управление!?

Ще вземат гласовете на мутрите или изборите се фалшифицират! Откъде тези проценти? Те може да са влюбени в себе си, но това не е достатъчно!

"Звездите" трепачи ги издигали нависоко парите на Прокопиев и хвалбите по неговите медии. Според някои самите звезди и те забърсали "нещо" от бюджета и затова там има тъмни петна. Има един "политолог" Слави Василев който къса задник да ги величае. Здраво са му платили да лъже и маже. При това положение "властелините" на гешефта хукнали да си купуват партии. Тези са си изпечени и обиграни престъпници. Ако не Киро и Асен бяха тръгнали да купуват Екогласност, а Борисов какъв квич щеше да е сега.

Ако Радев стане президент, ще пратя Карадайъ на Капалъ Чарши да продава обувки.

1. Да България! - 27.8 % 2. ИТН - 12.5 % 3. ДПС - 10.8 % 4. Петков/Василев - 10.5 % 5. ГЕРБ - 9.8 % 6. БСП - 7.5 % 7. ИБГНИ- 4.3 %

Много си вдигнал на ГЕРБ. Но ще влязат.

Пише се “води пред”, а не “води на”. Сериозно, къде и дали са ходили на училище написалите статията и редактора?!?

Простащината -води на- я тиражират спортните "журналя"...

Яко лъжат.

Тези 4% повече за герб са тези цигански гласове които няма да излезнат да гласуват понеже няма да им се плати

Какъв сериозен анализ...диаграми,таблици,проценти..Абе на тези КОЙ им плаща....?Питайте и ще разберете..колко сте лъгани..Сведете анализа до прости понятия..иначе ще си мислите,че го правят от любов към България...Боже какви идиоти.

Добре де, кой малоумник ще гласува за сикаджии !? Не мога да повярвам, че толкова много ги е страх от СИК!

За работните си места, утре когато герб загуби, ще се преориентират към силните на деня...

"България е идиотско място, прокълнато място, населено с проклети хора. Иначе е красива държава…" Оценката е на гениалният ни скулптор Г. Чапкънов (Чапа), но изглежда ще да е много вярна, ако съобщените резултати на “Алфа Рисърч” са верни. Иначе как да си обясним, че част от българите продължават да подкрепят престъпната организация ГЕРБ, която ги краде безбожно в продължение на толкова години. Как да разберем онези, които залагат на ИТН, ръководството на която “партия” ги предаде два пъти по най-вулгарен начин. Резултат – повече от половин година България няма действащ парламент и редовно правителство. Оказва се на практика, че много умните българи, разчитат да ги управляват крадците и мошениците. Е, какъв народ сме ние?! “Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат…”, казал преди 146 години великият Петко Славейков. Сега обаче изглежда е още по-лошо – наподобяваме овче стадо. А то, както е известно, става само за доене и стригане. Мислете бе хора, защото и ако това ви мързи да правите, ще гледате светлото бъдеще през крив макарон. Дали го вярвате, няма никакво значение, но бъдете сигурни, че ще го усетите не само вие, но и наследниците ви.

Бравос Алфа, печелите снимка с маркуча на Толупа. ...

Педо ти май се овлажни пък нема кой да те шиба

Да води води, колко да води? Герб правителство повече няма имат.

Сега повече ли пари дава Черепа?

Поне с 10% води, ама нейсе!

Бойко ще спечели и няма да може да управлява, и ще го е яд още повече. ИТН беше атакуван от всички, но сега ще бъде угрижван от всички, защото без тях никой нищо не може да направи.

И що да го е яд?

Който и да спечели изборите,народа ще мизерства. На всичките партии им дърпат конците отвънка. Така че не ми се палете толкова. Герб- огромни кражби. Дпс-огромни кражби. Бсп-огромни кражби. Дб- бъдещи огромни кражби.

А ИБГНИ - черепарски подлоги!

абе освен колко ще гласуват, що не кажат и колко ще псуват? а?!

kalinvt

Служебното правителство Кирил Петков с конституционен скандал протеже на Прокопиев от кръг „Капитал“. Асен Василив крадец интелектуален кокори се още от екрана нахален. Румен Спецов навярно е спец, но само като бюджетен крадец. Бойко Рашков имотен магнат скромно спестявал за палат до палат. Стойчо Кацаров ваксини дарява, а иска за нови милиони да дава. Виолета Комитова спря магистрали строители хиляди без средства остави! Велислав Минеков гаври се със свободната преса обещанията за свободното слово, питам: Къде са? Страната тресе се от скандал след скандал президента се прави на ни чул , ни видял. На целия хаос всички се смеят страхливи мисирки да питат не смеят. Тока, цените растат главоломно расте във страната недоволство огромно! Обещаха на всички ред и сполука, а вместо това са орел,рак и щука! Обещаха на всички нови закони, но само надуват стари балони! Бежанската криза на вратата ни чука от талибаните търсят спасение тука! Кризата идва, няма съмнение но от талибаните наши , няма спасение!

Казваш истината

А бе Алфа, а бе Рисърч, на всички мислещи българи е ясно, че ако не е измамното машинно гласуване с подмяна на вота, ГЕРБ ще води не с 4%, а с 40% и чалгата и тия мошеници няма изобщо да стъпят в НС!

на мен ми се оплакаха много измамени от машините. Хич не са могли да натискат копчетата.

Най важното е, че Мая и Мунчо отиват в канала.

Едни глупаци дето нямат политически опит и кураж да управляват ще върнат ГЕРБ на власт.

Няма лошо :)

Дебилите скачат от партия на партия и грам разум няма там.

"ДПС запазва традиционните си позиции - 9.6%." Съвсем логично! ДПС има "традиционни" позиции, защото е етническа партия! Последователите и от 30 години са 8-10% защото толкова са мюсюлманите в България. Последователите на ДПС не гласуват по политипески а по етнически подбуди. Не случайно, конституцията забранява етническите партии! Конституция на република България Член 11 Алинея 4!

Еееееехххххх .......... слущам си Здравко Чолич и "Курви сбогом"/знам че превода не е ...../ и се питам : -КОГА?

"ДПС запазва традиционните си позиции - 9.6%." Съвсем логично! ДПС има "традиционни" позиции, защото е етническа партия! Последователите и от 30 години са 8-10% защото толкова са мюсюлманите в България. Последователите на ДПС не гласуват по политипески а по етнически подбуди. Не случайно, конституцията забранява етническите партии! Конституция на република България Член 11 Алинея 4!

Какво искаш да кажеш?

Уважаеми журналисти, ГЕРБ, или който и да е, води спрямо...но не и НА... някъде да сте прочели такъв изказ в литературата? Няма и да прочетете. Тогава защо наложихте това представяне на резултати първо при спортните срещи, сега вече за всякакви цели. Нали все пак и от вас хората се учат да говорят и пишат правилно. Надявам се да не започнете с диалектни изпълнения. Че това ще е пълното падение

Кирчо и Кокорчо: С десни политики-леви резултати! Ега ти вица! Абе българите верно сме големи шегаджии.

КОГАТО КУЦИЯ КИРО К.Л.Е.Ц.А. КАКА МАЯ КРАЙ КООПЕРАТИВНИТЕ КОШАРИ .... ! Е , ЗА ТИЯ ЛИ ЧЕ ГЛАСУВАМЕ ?

ТАА мойта МАЯ , КЪДЕ Я СЛАГАТЕ ? ПОГНАХА Я ЗА ПАРИТЕ ОТ ЧЕРЕПА , И ОНА БЕГА !

Защо не е уточнено,че анкетата е проведена в централите на БСП и ДБ?

Голям майтап. Двама души събират повече гласове отколкото цялото БКП.

Ако наистина политически "проект", още нероден Петков, при по-малко от два месеца преди изборите вземе тези проценти значи си заслужаваме управниците. Суверен от шарани.

Не лъжете хората повече . Истината е че ще има избори от тук нататък на всеки четири месеца, или по точно на всеки годишен сезон. Хе, хе хе Така ще е , от тук нататък..

Schilo

А, то е ясно. Това, че ГЕРБ са първи, не значи, че ще направят правителство, дори ДПС да им удари едно рамо.

Най-добре е всички от ИТН да преминат към К. и А.

Още десет нови партии да направят те не взимат от електората на Борисов. Та нещо май накрая от двата стола ще остане ни Канада ни властови облаги в булгаристан и ще трябва да продават "змйско масло" в мускали тия бай Ганьовци.

Плямпат това, за което им се плаща . Сбогом на старите партии хрантутници като БСП ДПС, СДС, ГЕРБ ДБ. Вече са нужни само за прокуратурата. Приятно пътуване до там

и кой да дойде? чалгаджиите ли?

8-9% са готови и чакат в очакване да разберат за лява или за дясна партия ще гласуват. За или срещу ограничаване на въглеродните емисии. За или срещу увеличаване на данъците. И т.н. и т.н. Това за мен са 100% освидетелствани идиоти.

"Алфа Рисърч", можете да си я турите на оная работа! ГЕРБ - аджийски подлоги!

Радев е най-простия президент!!!

Ограничен човек. Неприятен. Дори не е достатъчно хитър за да е президент без да го бута една шайка олигарси на които им припари с Борисов. Основния проблем е че народа е прост ... тоя е продукт на простотията, която се развива от 1944 до днес.

Простотия и преди 1944 е имало .... но ако сравниш министър председателите колкото и Алеко да се тръшка, че били бай Ганьовци между тях няма нито един, който да изглежда във Виенската Опера по не на място от наш Мунчо. Това е положението.

Радев е Националноотговорен човек в България ! Радев ПРЕЗИДЕНТ ! ДОЛУ ГРОБ И ДПС !

Радев руши държавността. Опитва се да се лансира за още един президентски мандат и само това има значение за него. Поставя се над държавността. Как един национално отговорен човек решава 6 месеца преди редовни избори да излезе на площада пред една платена тълпа да размахва юмрук и да призовава към бунт хората? Как един национално отговорен човек съзнателно нарушава конституцията? Как един национално отговорен човек вкарва хора с доказани зависимости в престъпния свят в МВР ... не ги уволнява при посочване на този факт ... тихо мълком ги уволнява след като МАгнитски гръмна? Как един национално отговорен човек допуска отговорния за събирането на държавните вземания да е измамник източил ДДС за милиони?

Киро и Асенчо ще са следващите месия. Заблуденият Ганьо ще гласива за тях, а после ще се тюхка, че децата му ги правят джендъри и се приема Истанбулският парцал. Зад тях стои демократическата партия, демек управляващите на САЩ и неуморният бай Сорос. Това са нашите ултра леви другари, неолибералите-джендъри и сороски комсомолци. Хайде, да са ви честити, български олигофрени. Кат не щете консервативните ББ и Корнелия Нинова, ще ядете дървото на "модерното" сатанинско бъдеще.

Кой би се доверил на Харвард 1 и Харвард 2? Затъпяването на българина е повсеместно! Един път настъпва мотиката,втори път настъпва мотиката, а сега трети път - БАСТА!

Харвард 1 и 2 ще ни направят официална колония на ФАЩ. Щом чак заспалият дементиран Бай Дън е споменал името на Киро, смятайте какво значи това и кой стои зад него и чии интереси ще прокарва и кого ще продава... Да не говорим за прокарването на сатанинските неолиберални "ценности". Но Ганьо Балкански никога не е разбирал от политика. Вместо по малкото зло, ще избере усмихнатото зло в лицето на Киро и Асенчо.

На цар се довериха, на пожарникар се довериха, на шоумен се довериха. Защо да не се доверят на Хардарските възпитаници? Прекалено са умни или какво?

Защото са продажни джендъри с промити мозъци. Защото Харвард не е кой знае какво. Това е университетът на Рокфелер, там той спонсорира със сатанинските си милиони. Там е депо за промиване на мозъци и за вербуване. Защото зад тия двамцата стои Байдън, стои САЩ и Бог да ни е на помощ !!! Затова...

Никакво значение,колко % има ГЕРБ.Пак не могат да съставят Правителство.

Много важно кой с колко води пред другият и кой коя по ред сила ще бъде!?! И какво ако герб водят? С кой ще са в коалиция за да съставят кабинет? А ами ДБ и социалистите да не са по-различни?

Ако обичаш да не ни сравняваш БСП и ГЕРБ със сороските комсомолци от ДБ...

НАЙ ДОБРИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПАК ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ

Най- добрия с какво и в какво? Разединението на нацията, нарушаване на Конституцията, укриване на злоупотреба с власт и т. н. - това ли го прави най-добрия?

Пак ли започвате да манипулирате. Алфа рисърч, Сова 5, Бухал 6... Хайде спрете се. От толкова кандидати за кокала, се разводни вота до безкрай. То че ние вкупом мозък нямаме е ясно. Ако имахме, даса яли дървото ония, дето ви подхранват лаладжийската "индустрия" . Ни ГЕРБ, ни Бойко, ни някой друг продажник щеше да остане.

Цели 23% в България са За корупцията и се натискат тя да продължава. Браво! Ашколсун! Евала! Само ГЕПИ.

Ти ще видиш що е корупция, ако ни докарате новата неолиберал партия на Асен и Кирил. Зад тях стои САЩ, а както знаем алчността там е безгранична. И ставаме 51 щат с мигранти от Афганистан, главорези и изнасилвачи, и с деца-джендъри и Истанбулски конвенции, с мощни гей паради и знаменца с дъгата навред... Да са ти честити боклуците !!!

"Ашколсун! Евала!" Не ти вършат работа. Като се огледаш в магазина, сметките за ток и парно, и всичко останало ще разбеш защо са такива процентите на ГЕРБ. Част от хората помнят Виденовата зима, Руменчо Гечев - министър наикономиката тогава и със сигулност не желаят да преживяват същата зима и инфлация. Очертава се да имаме дежавю.

Най добре,предлагам Герп-Бсп да станат коалиция,и да си управляват сами,без да им се бъркат другите измислени формяации.И Без това Борисов и Нинова има привличане между тях

Макар и казано със сарказъм, това е най разумното в случая. Поне са бг партии с консерватори начело. Другите са все с чужди интереси. Бай дън споменал Киро, явно е кой стои зад новата им неолиберална формация и кой ще ни краде... ДПС е ясно, макар че тя ми се вижда далеч по българска от ДБ и Партията на Асен и Киро...

Не че вярвам на написаното, но ИТН и Кирчо/Асен ако получат тези проценти ще емигрирам от БГ. Не може да има толкова прост народ. Работете ве. Комунизма свърши никой не дава даром. Иването винаги е било с пари.

ХАЙДЕЕЕЕ ЧАООООО ЧУПКАТААААА

Че откъде цели 15% за ИТН. Аз казвам, че те ще са от 3 до 7%, защото все пак има толко са пълните идиоти в БГ.

Научи се да пишеш, а после може и да пробваш и математиката

Изреченията по принцип завършват с .. ! или ? знак. Така де. И има разлика от смятане и прогнозиране.

Издирва се лицето боко тиквата. Отговаря на имена: ЕЙ тикво, Ей галфон. Много е прост и не му се разбира какво говори. Който го види веднага да съобщи в най близкия психодиспансер!

Несподелена любов нали, бастун.

Иначе казано - на третия ден дойде горският и всички ни изгони. Стига сме си играли на политика.

И кой е пъдаря? Мошеникът или канадеца?

Дабългарите са безсилни пред пропагандата на САЩ. Те нямат глава на раменете и не са свикнали да мислят самички, трябва някой да им казва как да мислят иначе те собствено мнение нямат. Нито по македонският въпрос, нито по какъвто и да е върпос. Но пък нали им се казва постоянно че са най-умните и най-красивите и това им стига да направят избор.

Към новината