Три жертви и двама ранени при катастрофи за часове

27-годишен мъж от Карнобат, шофирал с 2,88 промила алкохол и с отнета книжка, блъсна и уби своя братовчедка. Двама младежи пък загинаха край град Лозница.

Обратно в новината

Коментари - Три жертви и двама ранени при катастрофи за часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безмозъчни същества! Да пие и да кара, този не е по-добър от онези с бомбите, които убиват хора по стадионите и гарите!

Ако шофьорските книжки не се раздаваха като "топъл хляб", нямаше всеки ден да четем черни новини за млади хора! Младите хора не се страхуват от наказания, младите хора трябва да се обучават, възпитават и обгрижват! Бабаитлъкът е лош съветник!

Общата тежест на наказанието се формира от произвдението между неговия размер и неизбежност. Да се търси решение само чрез увеличаване на размера на наказанието очевидно не е решение - резултата отново е нулев. Или казано по друг начин - по-добре за обществото е да полежиш в затвора за неспазване на дадено наказание, отколкото за убийство.

Прав си, ама ние изтървахме влака на по-предната гара. Не може да искаш от хора, възпитавани в дух на брутално неспазване на правилата, включително и от родителите си, да бъдат превъзпитани чрез санкции. Прост пример. Вчера карам колело по велосипедна алея. Алеята маркирана, до нея 5-6 метра пешеходна зона. И всеки втори пешеходец набутан между жълтите линии. Сякаш ще е под достойнството му ако върви по определената за него част от алеята. Едновременно с това нулев контрол. За санкции изобщо не може и да се мечтае. Забравих да отбележа. И половината велосипедисти карат извън зоната си, въпреки, че в нея има достатъчно място.

синя лека кола , следователно герб и съболезнования за б.б !

А видният Ентелектуалец и Дупетат бат САЛИ ни убеждаваше че гадните ченгета спирали само мургавели Ми да не ги спират Те сами се прочистват

само 4 водки пих, като последната ма черпиха

съжалявам за дървото как се сдобиват с книжки тия подчовеци ?!?!

Какво е станало с дървото, наранено ли е, нищо не пишат за него!!!

ромляни ли са?

за пореден път се убеждаваме,че пияндурите продължават да карат с или без книжка..стига да има какво..така че хванат след употреба на алкохол.. да се конфискува автомобила-не книжката

тези Фолцвагени много варят.

Да спрем агресията по пътищата: RoadmadnessBulgaria!

"Водачът е тестван с дрегер, като е констатирано, че е шофирал с 2,88 промила алкохол в издишания въздух, както и без свидетелство за правоуправление, което му е било отнето на 9 юни т.г. за шофиране след употреба на алкохол." - Защо водачът е на свобода?! Не трябват ли ефективни присъди при такива нарушения като превенция срещу убийствата по пътищата?!

Защо след като са отнели книжката, не са отнели и колата за същия период. За съжаление е прав оня изрод който уби децата - книжката не кара кола!!!

На нас атентати не ни трябват - ние се справяме с "прочистването" по пътищата!

Гарантирано от Герб!!!

И какво общо имат ГЕРБ в случая?

Dobromir Dimitrow

Сложих ти плюс, но герб имат вина, че не приемат по-твърди закони както срещу автоджигитите, така и срещу другите престъпници!!!

ама дървото даже не се е и огънало! Майка Природа- тъп селянин с немско возило 2:0

Тъжно ми е, когато загиват млади момичета. Виж, за мъже ми е все едно.

само Литекс-София, исках да кажа ЦСКА-София.

Осъдени бягат в чужбина, чакат да мине давност и избягват затвор, пияни шофоьори с отнети книжки продължават да шофират и пак употребили алкохол - наказанията явно не се прилагат, престъпниците нехаят, а държавата и депутатите отказват да въведат ред в законодателството и прилагането му. Затова, за неплатен заем,ток, вода, парно или телефон могат съдебни изпълнители да ти вземат всичко, но ако си отнета шофьорска книжка ни убеждават, че никой не може да отнеме автомобилът на нарушителя?

в мах'лата всички са брат'чеди

Доколкото в случая е загинала жена, която се е возила в колата на пияндура, мога само да кажа, че като и е толкова акъла... Всъщност, тя е също толкова престъпник, колкото и шофьора, защото можеше да убият външен човек, който няма никаква вина.

Не се е возила! Не е била в колата.

ilkagacheva@

Доколкото в случая е загинала жена, която се е возила в колата на пияндура, мога само да кажа, че като и е толкова акъла... Всъщност, тя е също толкова престъпник, колкото и шофьора, защото можеше да убият външен човек, който няма никаква вина. Не знам защо не мога да отговоря на репликата, затова пиша тук. Не съм прочела внимателно, извинете ме.

Като кажеш, че над 50 процента от българските мъже са безнадеждни пияндури, ще скочат да те опровергават. Но това е истината, българите са пияндурска нация. Като се има предвид, че са и бедни, щото пък са и прости, че пият ментета вместо качествени питиета, картинката става още по.драстична.

Явно на 50% от жените им харесва това...

Докато не се отнема не книжката,а колата на пияните шофьори,ще продължим да четем за подобни убийства. Не ни трябват бежанци-терористи, ние,като шофьори се избиваме много по-качествено. Отнели му книжката...дреме му. какво ще стане,ако го хванат без книжка-една лека глобичка и карай нататък.

Вземал ли си кола на заем от приятел? Аз лично-много пъти. И съм давал моята също.

Значи, ако твой приятел са му взели книжката или пък колата, защото е карал пиян, ти му даваш твоята....Да не Оди пеша завалията.

Нито взимам,нито давам моята. Да не говорим,че, ако излизам с кола на заведение,не близвам капка алкохол,защото,не мисля,че ще се разсъхна,ако си пропусна бирата

Сега да се пази от вуйчото и лелята.

До кога на тези полу грамотни примати от миризливите етноси, ще им се продават пофьорски книжки?1?!?!

Мила , родна картинка. Няма такава държава!!! Tashaklaru BULGARISTAN.

Какво трябва да се случи, за да бъде криминализирано управлението на автомобил след употреба на алкохол ?!?! С ефективен затвор 3 месеца при първо нарушение, 3 години при рецидив и доживотен затвор, ако си участник в ПТП.

За съжаление това ще бъде поредната условна присъда...

Ко са чудити ве.Амчи те у Карнобат са изтрищели селяни

А в Тутракан какви са?

Сега да го пратят в моргата да подготви сам собственоръчно трупа за погребението , че да разбере какво леке е в момента.

Рецидив. Отнемане на автомобила в полза на държавата или за скрап. Солена глоба от порядъка на 20000 и 5 години обществено полезен труд.

Тоя сега трябва да лежи за предумишлено убийство минимум 15 години.

А, да бе - сега е на 27, ще излезе на 42 и пак ще си кара пил. До живот. Вече е убил един човек - защо да му даваме шанс да убие и друг ?

Отнемането на документа за правоуправление е наказание за тия ,които са достатъчно съвестни да спазват наложеното наказание. Оказва се обаче ,че повечето от наказаните нямат такава. При това положение е ясно ,че ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНОТО НАКАЗАНИЕ. аКО СЕ СПРЕ КОЛАТА ОТ ДВИЖЕНИЕ, ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ И ХОРА ,КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С престъплението! За това мисля ,че трябва такъв ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ ДИРЕКТНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАН ПОД СТРАЖА И ПОСЛЕ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ- В ЗАТВОРА .

Както се казва : instant karma...

егати късметлията тоя кретен, пиян без книжка и брадчетката баш тогава на улицата..... ходи пусни тото....

Ако културните ти особености и тези на предците ти са да имаш поне по 10 деца, бъди сигурен че по всяко време на денонощието имаш твой братовчед пресичащ пътя някъде из града. По-вероятно е случая да е точно такъв, а иначе мисля, че отнемането на книжката на пияница не е никакво наказание.

Причиината: карнобатската селяния.

Не си прав. Причината е повсеместна БЪЛГАРСКА селяния.

повсеместната идиотщина която е обзела българина. И ЩОТО НЕ СИ НАЯСНО ЯВНО - ЖИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ И БИТИЕТО! Остави селянията, неможе всички да са родени аристократи, хахаха!

Кво е това " слк"?

слк значи селтак

Господиииииии..............Колко кретени бродят по тоззи свят...Боже, прибери си версиите....

Щом като кара CLK значи присъдата е ясна - плясване през ръцете и "Повече така няма да правиш". Примери с заможни убиици на пътя колкото искаш, дават им по 3 до 5 години и ги пускат на втората година.

Да, ма братчетката не мож я плАтиш :)

Ама ти да не мислиш, че този циганин е карал нов автомобил? Такива CLK има и за 3-4 хил. лева. Не си мислете, че всеки каращ Мерцедес, БМВ или Ауди е непременно заможен.

До 33 години да се смятат за деца. Толкова им е акъла. Навсякъде с придружител! Какви шофьори? Трябва да се въведе затвор с мущровка!

Продължавате да не си коригирате недъгавата статия.... Скапана пасминнта сте вие журналята....

каква е разликата да се напиеш, и да убиеш някого с кола, или пистолет ?!- Никаква!!! Защо тогава убийствата на пътя(най-вече след употреба на алкохол) не се квалифицират като умишлено престъпление?!

Когато липсва върховенство на закона-всеки човек, институция и самата държава, да са равни пред него, се стига до морално падение на управляващите и разруха в иковомиката.Това се отразява пряко и върху индивиди,които в пияно състояние убиват не само братовчедките си, а и деца.Темпото е повече от застрашително!

доживотен затвор.

Малък свят...

TIREX

толерантност .. тия пияните лудите на пътя са извечна булгаристанска особеност.

Това ни е наследство от братята Руси.

Наследили сме го от братята англичани.

Циганин, т. е. индиец, какви руснаци.

Ето защо е необходимо смъртното наказание...Пияница, нарушител, демонстративно не уважение към даржавата и обществото - убийство.Сега пак народът да го издържа в затвора...

Живо ме интересува , дали шофьора е циганин

Ее чак циганин с CLK малко е вероятно, макар че... не се знае да не е някой цигански бос

Много си назад с нещата? Какво по-нормално от циганин с CLK и то във Видин, и то кабрио, и то с германски или испански регистрационни номера!!! Модерни времена за нашите градове, благодарение на циганите....

Ако беше циганин, вероятно нямаше да е с отнета книжка. Просто щеше да няма.

Оказа се българин,голямо разочарование за теб!