назад

"Алтернатива за Германия" поиска страната да напусне ЕС

17:45 | 11 април 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 381 19747

Коментари 381

Ако ГЕРМАНИЯ напусне ЕС,българите ще издигнат паметник мемориал на Тодор Живков пред народното събрание и ще възстанови старите имена на градове,села,улици,площади и ще имаме само една пария може би ГЕРБ!

Ако ГЕРМАНИЯ напусне ЕС,българите ще издигнат паметник мемориал на Тодор Живков пред народното събрание и ще възстанови старите имена на градове,села,улици,площади и ще имаме само една пария може би ГЕРБ!

Ами аз още миналата година казах, че този конгломерат-държава трябва да го изгонят от ЕС. И след Брекзит да има ДеЕкзит. И без това се мислят, че са в центъра на Вселената, а няма ни правила,ни ред, ни закони. Не се съобразяват с никакви ЕС-общоевропейски директиви и закони. С изкривената си психика, си мислят,че все другите са им длъжни. Дойчланд = Свазиланд

А аз предлагам само Германия да си остане в тоя така наречен ЕС. Ако може и една стена около нея че само проблеми от тия немци в последните 100+ години.

То и у нас русофилистичните партии като възраждане искат напускане на ЕС и НАТО и отново са готови да ни продадат на рашата.

тия да гледат Западна Германия да не ги върне отново в руския блок че ще го ядат пак дебелия комунисти неблагодарни мързеливи

При комунизма имаше централно планиране, субсидиране, помощи... както стана и в ЕС.

А Джерзит де.

Вижда се десният мустак на новият чичко с мустаците...дали ще пак ще му видим физономията след 70г почивка?

Ако Великобритания тръгне да се развива добре след някоя и друга година ЕС ще напусне още някоя държава. Ако тази държава е от ранга на Германия или Франция това ще бъде началото на края. И след още някоя и друга година в ЕС ще останат България, Македония Румъния, Албания.........

как пък не сега цяла Европа без Англия им е пазар после какво правят

Алтернативата за германия е партия, която вирее в най-бедните региони на бившото ГДР. Тези са лизали руски задник 45 години и мисленето им е още в 1980.

Германия е най-големия печеливш от ЕС. Ако напусне ЕС, ще има такава икономическа криза, че тия ще ги избесят по стълбовете. Ама като си маргинал и палячо от бившото ГДР, може да предлагаш каквото искаш. На тия трябва да им построят стената отново и да си ходят където искат.

Популисти

Партията на Фараж в Германия

Правилно,това не е ЕС от 40-50 години.Промени се и политиката,икономиката,социалния статус на хората въобще всичко.Не може в страни който не покриват стандартите и нормите на ЕС да членуват в него,включително и България.Това е съюз за богати държави който имат принципи ,стандарти,поведение,и какво ли още не спрямо свойте граждани.А каде е България-30 години само пазправии,унизения и срам за страната ни.Колко пъти ни критикува от ЕС и никаква полза.Затоваа този ЕС трябва да се раздели с половината страни и да се създаде на ново и в нега да влязат само най-достойните.Стига Германия е влачила другите страни.

АфД са с подкрепа на 13 % от избирателие и то при предишните избори, когато темата с мигрантите беше на дневен ред. На следващите избори ще имат едноцифрена подкрепа, дори и само заради често неадекватното им отношение към ковид мерките. А Германия ще напусне ЕС на куково лято.

В грешка си, на ЕС му се клатят краката вече. Тази пандемия ще го приключи. Няма нищо вечно, не се заблуждавайте, тези съюзи са за по 30 50 години най-много. Хилядолетни империи са си отишли, та какво остава за това конюнктурно съюзче.

И кое им е неадекватното? Че не си тъпчат парцали в гърлото ли бе ковид идиоте?!

100+

АФД е партия вднодневка с една единствена тема. Те са като Атака в БГ.

Една тема, но актуална. От немалкото германци които познавам, никой, ама абсолютно никой не подкрепя Меркел. Кой гласува за нея - не е ясно. ЕС(ССР) надминаха учителите си.

От ЕС печелят само неговите създатели, всички останали губят

Абсолютно.

А майсторите по точене на евросрества не печелят ли ?

Това жалко подобие на съюз наречено ЕС, трябва или да се реформира и ние да бъдем наистина съюзници а не роби както е сега или да се разпада.

Жалко подобие на съюз беше СИВ и се РАЗПАДНА но вие още бленувате за ватенките-няма да го доживеете блядове

kgoranov

На кой си роб, освен на глупавия си мозък. Имаш пълна свобода да идеш където ти харесва и никой не те спира, ама седиш тук що ли ?

очевидно зад тях стоят руските интереси, а пще по- фрапиращото е, че е неизбежна инфлация, която ще докара немците до мизерия от комунистически тип.

След златните 45г комунистическо управление, българският народ сега разбра на какво се вика мизерия от капиталистически тип.

БЕДНОСТТА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ГЛУПОСТТА-ти ченгенце беден ли си??

"Гумата" я моля ми опиши "мизерията от комунистически тип"? Щото в момента няма никаква, ама никаква мизерия. Да ти припомня ли последния случай с "полета" на майка и дъщеря в Ст. Загора. Но си задавам друг и въпрос, защо АзГ е с корени Източна Германия? Сбъркана работа е вече този ЕС и толкова!

Ще ти отговоря. Източногерманците са живели в диктатура и бързо разпознават тенденциите, когато тя се въвежда. Диктатурата започна да става видна като им натрапиха мигрантите. Западняците толкова са свикнали да разчитат на правителствата си, че не могат да си представят да бъдат така долно лъгани от тях. И затова наричат АзГ калпазани и фашисти, това им набиват в главите. Мисленето сред западните граждани на Европа за съжаление не е масово качество.

Кво измучаха по темата.

Браво, дано и немците да се събудят скоро от дълбокия сън!!

Ако недай си боже Германия , или която и да е друга страна напусне ЕС по подобие на Британците, тогава Ес е гушнал Букета. Съответно днешните ни управници който преди 89 бяха с наведен задници на Изток, а след 89 задниците им се наклониха в посока-Запад- ще почнат да ни обясняват колко лош съюз е бил и ,че трябва да мислим вариант да се сближим с нашите Братя Руснаци, и да видим по уважителна политика и към някои други държави. Тези същите бе, тези които сега ни обясняват ,че не може бес ЕС, че ЕС за нас е БОЕСТВЕНА АМБРОЗИЯ, ОООО Нектар на Боговете.....Тези същите за 2 дни са го забравил ЕС и задника и керлив ще се обърне пак към Изтока. Тези смешници винаги са свикнали да имат ГОСПОДАР И да се кланят. Ще ги познаете по неодобрението и минусите които ми пускат. Педимно са от Фондациите Отворено Общество и Америка за България. Мишките ! Най доброто нещо за нас и за човек принципно е НЕЗАВИСИМОСТТА ! Тогава и самочувствие имаш и всичко ти върви...... Гласувайте за НЕЗАВИСИМОСТ на следващи избори.......Има за кой стига да бъдете умни да осъзнаете и разберете !

ако баба беше мъжка ... знаеш продължението. Много акате напоследък руските слуги.

Защо си мислиш,че ми пука за Русия... Руските клоуни са ми през Уяяя. Говоря за Българска независима държава. Ти не си в час ! Когато човек говори за интереса на семейство, дом и родина значи е Копейкин ... Това е странно разсъждение граничещо с психично заболяване !

каква независимост може да има една малка, бедна на ресурси и без армия държава? Единствената независимост, която може да има е, че нищо няма да зависи от нея. Албания така де опитваше да бъде независима през соц. времената и всичко да си произвежда сама. Резултатът е, че Албания стана най - бедната държава в Европа и се нароиха вицовете за албанските автобуси, самолети, подводници, влакове и т.н. Дори свръх-тоталитарната Северна Корея не е независима, а е в съюз с Китай и негласно с Русия. Дрънкаш глупости, колкото да се намираш на приказка, ако не си руски слуга де. Няма малки, бедни независими държави в съвременния глобален свят. Всички са в някакви съюзи, дори богатите държави се съюзяват. Само празни националистично настроени кратуни бленуват за независимост. Това е химера.

Хайде сега нека Ви обясня нещо и на двамата : На теб ще кажа , че баба ти спокойно може да си избира каква да е , а на другия хубосник : НЯМА как да си "независима " държава в този ГЛОБАЛЕН свят със СЪСИПАНА икономика , ДЕМОГРАФСКА КРИЗА , НИКАКВА "армия" , ПРОЯДЕН от КОРУПЦИЯ и БЕЗЗАКОНИЕ и вече на НИКОЙ не му пука накъде ще си завъртиш задника , защото всеки знае колко струваш !!!!

Някой от вас живял ли е в Германия, живее ли сега. Който поръчва музиката той казва кой от къде ще излиза. А какво би казал немския бизнез за това. Направо ще ще се израдват на идеята. Не пищете глупости по форумите..... А се занимавайте с нещо полезно..........................

Какво казва бизнесът засега поне няма значение! След време, ако идеята набере скорост, бизнесът ще се съобрази, както се съобрази в Обединеното Кралство.

бизнесът много добре съобрази накъде отиват нещата в Разединеното кралство и устремно го напуска вече 3-та година.

Скоро с ЕС е свършено ! Крайно време е тази глупава организация да бъде закрита !

пий от лилавите хапчета........

ТИ СИ ГЛЕДАЙ РАША, С 20 МИЛИОНА МЮСУЛМАНИ И СТАНДАРТ НА ЖИВОТ КАТО В НИГЕРИЯ КОГАТО РАША ДОСТИГНЕ БЪЛГАРИЯ ПО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, ТОГАВА ЕЛА ПАК!

Ес ще съществува още 2 години!

а на теб ти даваме още седмица и след това си вече на 4-ти километър или в Карлуково. Отдавна те чакат там.

Германия плаща 497 милиона евра седмично на ЕС то! Колко ваксини можеха да закупят с тези пари? А сега трябва да са на опашката пред Брюксел да се молят да им отпуснат някоя ваксина!

колко плаща като вноска, а и колко печели от участието си в ЕС. Ей това винаги ще ви убягва на вас, едностранно разсъждаващите.

Сега АfD трябва само да публикуват колко плаща Германия на ЕС то всяка седмица и заплатите на Еврочиновниците и процеса на Грезкзита ще набере скорост.

Над 80% от Германците са за ЕС. Тази партия която в момента има подкрепа на 10% от избирателите няма да изкара Германия от ЕС. Германците в момента гледат сеира на англичаните и се подсмихват под мустак.

Вчера Германия с 16 хиляди новозаразени, UK с 1700. Егати смеха!

Обединеното кралство държи рекорда в Европа на починали от ковид'19. А Германия е къде, къде назад. Плямпаш глупости колкото да се намираш на приказка.

По добре вижте кой финансира националистичеслитв партии в европа Брекзит, льопен, алтернстива т.н. Всичко лочи паринот руски олигарси ЕС трябва да забрани тези партии със закон

да ве, а не е ли един филантроп който го изгониха от собствената му държава и му затвориха фондациите?

С не иска ли и да се съеденят с русия нов пакт като сталин и хитлер Малоумници

Както е тръгнало накрая ЕС ще се превърне в една смешка с членове предимно от Източна Европа

А кинти от къде?

Кинти - Колкото си изкарате , или по друг начин казано - ОТНИКЪДЕ !!! Имахме време ЦЕЛИ 30г. да се събудим и да разберем , че НИКОЙ НЕ Е длъжен да ни хрантути ,а Вие да го раздавате " БАРОВЦИ " на гол гъз !!! Молете се ЕС да не се разпадне , че тогава нашето чудо НИКЪДЕ няма да го има !!!

Още по-добре за нас е ЕС да се разпадне, стига сме робували на това жалко подобие на съюз. Или да се реформира и наистина да сме съюзници или да се разпада.

Не ние а гърците са баровците. Ние само оттук/оттам по някоя огризка закачаме, и ам ам...

Искам да попитам Българския политически СЛУГИНАЖ на Меркел и Сорос едно нещо: Ако мили мои утре ЕС се срути и в Германия тази партия изкара страната от Еврозоната, а ние тогава ще сме влезнали в Еврозоната, какво ще правим? Когато Българския ни лев и финансов суверинитет сме си го закрлили , както закрихме Армия, Оръжия, Предприятия и всичко ? Бойко и Христо Иванов (Американския шпионин от ДБ) ще дадат ли гаранции за съществуването на ЕС И ЕЗ?

Ако утре Германия се срути, което малко ме съмнява, и ние ВСЕ още не сме влезли в Еврозоната, мила моя, ще е все същото, защото дори да не сме приели еврото, левът е вързан за еврото с валутният борд Така че - все в гъз

Тук целта е независимост ! Вие цял живот искате да имате голям брат и да сте вързани за него.........Празни тъпи кратуни !

кат искаш независимост- ходи на Куба или в Северна Корея Вчера Ким разстреля министърът на образованието и търси нов А ти си много подходяща за целта

Ще казваш само у вас в кочината, кой къде кой да ходи.. Ела ми го кажи това къде да ходя в лицето и ти гарантиеам,че след 5 секунди си загубил съзнание ! не може да казваш на по силния

не мога, ама ти го казвам Еби си майката

"Независимост"? Тази дума за теб е свързана с Куба и с Корея ли? Значи искаш да си зависим? Ми вземи се боцкай тогава-да си зависим поне. Щатите си честват Денят на независимостта, ние- също. Щом си зависим....купи си бело.

Тъпунгера не знаел че лева е вързан към германската марка а не към еврото..И не Германия ще се срути а ЕС то, а Германия ще просперира като резултат!

Оооо, Дай България са ми най-веселата формация-цицащи парички от америка за българия. Партия, създадена от Държавна сигурност, пълна с ченгета, но и добри имидж-мейкъри, които да привличат знаещи и можещи модерни млади хора в своите редици.

Успех от България на нашите политически братя от Алианса на националистите ! Всяка страна си има достойство и суверинитет ! Всички демоНокради и либералисти трябва да препълнят затворите !

Този ЕС в сегашния вид е ОТЖИВЕЛИЦА и също е и ТОТАЛИТАРЕН! Превърнаха го в подобие на ССССРРР ! Задължително измитане на Неолибералната демодирана власт и създаване на нов Икономически съюз на Европа на нациите ! Букмейкърски компании за залагания в Англия залагат реални коефиценти коя година ще се разпадне ЕС!

Да знаете Българите, където влезнем в който съюз да е винаги се разпада

Ами значи май е крайно време ние самите да създадем съюз!

Неолибералната докрина по нищо не се различава от комунистическата. Комунизмът умря на Изток и изгря на Запад, и най-вече в щатите, където ще те разпнат на кръст, ако изразиш мнение, различно от наложеното от партията!

Това не е новина. Всеки знае че екстремистите от АзГ изкат да излизат от ЕС. Но те не са политически фактор в Германия. Със същият успех можеше да пуснем и една новина, че Атака иска да излизаме от ЕС.

"Екстремистите"? Значи който не иска да е ЕССР, той е екстремист? ЕС, ако не си забелязал се превърна в копие на СССР, розово-либерално изродено дете, нямащо нищо общо с първоначалната идея на Конрад Аденауер.

Не, просто АзГ е сбирщина от крайно десни екстремисти и откровенни неофашисти. Нищо повече.

Ако си чел история, ще си наясно, че едното води до другото. И всичко се повтаря. Просто на Ханс и Гюнтер им омръзнало да се съобразяват в собствената си държава с някакви пришълци. Отвотили са скрина на дядо на тавана и.....

Само защото дойде '89г. и комунизма отиде в учебниците по история. И дойде разширяването. Щото Демокрация в Дания, или Холандия или Швеция няма нищо общо с тази на Балканите или даже една Малта. И понеже държавички като нашата, или подобни като Унгария, където си нямам никаква идея че Запада е отворено и либерално общество, влязоха в Съюза за да точат фондовете на данъкоплатците в Западна Европа. Едновременно обаче искат да си живеят по тяхно му, със своите консервативни и националисгични идеали. Защо един Орбан като е толкова смел не напусне съд своята Унгария ЕС?? Защо питам? След като не одобрява ценностната система на Съюза? Отговора всички го знаят, но не смеят са го кажат на глас. Или, защо една Сърбия, дето си бранят суверенитета сами чукат и се молят на портата на ЕС за членство? За да кажат после, ама ние браним нашите православни ценности и национална идентичност! Ами да зашо тогава преговаряте от десетилетие за членство? Като Турция? От края на 60-тте години на миналия век?? Защо никоя от изброените държави не преговоря с РУСИЯ? За Съюз с Русия? Икономически, политически, военен? Зашо всичките бивши републики на Великият ссср си бранят свободата и независимостта на големия брат?

Излизане от ЕС само с "връзки".

Това, че АФД искала за излиза от ЕС не е нищо неочаквано, но и нищо не значи. Тази партия е сбирщина от фашисти и неудачници, които се издържат от социални помощи и в момента е на 10%. Нямат никакъв шанс за участие в каквато и да било коалиция.

Тя засега остава ( това е ясно ) , проблемът е че вече и там се чуват недоволни , а Германия е мотора на този съюз , и ако един ден ( а такъв ден ще дойде рано или късно ) тя излезе , този съюз става като старите ръждясали таратайки пред блока ти дето никой не ги поглежда , а и не иска да ги изхвърли !!!

Чудя се колко ли са 10% за страна с населението на Германия.

10 процента са 10 процента, независимо от това дали е в България, Германия или Китай. За да управляваш ти трябват 51.

разпада се ще остаем сал ние даките и македонците

И това ще е Е..си и съюза !!

Тази "новина" е мехлем за ушите на ватниците в БГ .

Колко процента събраха евразийските партийки в БГ, дроГаре! КО стана с костя копейки, болен сидеров, черепчето и бсп! КО СТАНА! ХАХАХАХАХА

25 %

25% но само в Дрезден! Хи Хи Хи

днес обявиха официланите резултати от ЦИК.. боли ме хикса за дрезден , ама що ли ти отговарям като те знам, че не си редовен и нема шанс да се опраиш ..цел живот таа фуражка е стегала мозъчето ти и то е спряло отдавна да функционира.

Ще изпукат един по един вси червени кратуни в БГ ама няма доживеят краят на ЕС! Мъка, дрОгаре! МЪКА! БУХАХАХАХАХА

Ми германците не искат парите им да пълнят чекмеджето на баце

Това, което искат германците е да продават стоките си на европейския пазар. За това са лидер, за това са икономика номер 1 в Европа. Разни популистки партийки подобни на Борис Джонсън искат смут, драма и накрая да останат сами, да си продават продуктите само на себе си. Ще си свият икономиката 5-6 пъти, голяма работа. До сега са работили за 5000 евро, от утре ще са доволни и на 2000.

Германските социалисти искат излизане от ЕС . и вливане в СССР , но забравят едно основно нещо ,сметката от ВСВ. я платиха САЩ .

Нещо бъркаш. Социалистите са баш управляващите леви ултраси, либераст-педеерастите... АзГ е дясна партия, драги... Пълни безумия човек може да прочете тука...само и само да спомене СССР и Путин...и да изкара жълти центове.

Сметката от ВСВ я плати СССР.

АфД имаха по-глеми шансове да припознаят Хитлер, вместо да искат излизане от ЕС... В момента Англия както цъфти и връзва, няма по-голяма глупост от това да искаш да излезеш от ЕС.

За Германия наистина е глупост да излиза от ЕС, но за нас би било супер да излезем от това подобие на съюз.

Тя Англия не може да се оправи, България ще се оправи извън ЕС... Като ги говорите тия работи вярвате ли си? :) Или надницата тече, каквото ви спуснат това пишете? :))

Хахаха, извън еврогейския съюз да не би да не живеят хора? Ето сърбите и магистралите им по-добри и скоростни влакове вече имат и с ваксините са далеч пред нас а не са в това подобие на съюз.

по тоно не може да се оправи Англия?!? много добре си поставил въпросите и са точно за теб : "Като ги говорите тия работи вярвате ли си? :) Или надницата тече, каквото ви спуснат това пишете? :))" Та кажи си да ти олекне.

Нормалните си искат правата !

Нека червените чугунени чутури схванат най-сетне, че ЕС няма алтернатива .... Също както пРосия не е алтернатива на днешната Западна цивилизация !!!

ес е кукла на конци на САЩ и може да бъде заменена по всяко време с квото и да е. ноще бъде заменена с тлибани както е тръгнало

Британците явно не схващат и вече си отварят икономиката и излизат от пандемията вместо, по комунистчески да чакат ГосПлан от Брюксел да им отпусне някоя ваксина!

И накъде отварят икономиката? :)) Щото търговията им с ЕС малко поспадна, пък в Северна Ирландия пак почнаха проблеми... Още са си в локдаун до колкото ми е известно...

Руската педерация с кеф тиражира подобни клозетни новини .....

Ами реално имат основания за такива искания. Ако погледнете картата на Европа, ще видите, че Германия е най-големият търговски партньор на 99% от всички страни. Логично е да мислят за възможно съдаването на нов икономически съюз. Дали може да стане е съвсем друг въпрос. Според мен - не. По-добре би било и за Германия, и за останалите страни от ЕС, а и за всички европейски страни, да бяха поискали еманципирането на страната и Европа от САЩ. Докато им тичат по гайдата е все тая - в ЕС или извън ЕС, с нов съюз или без него... винаги ще са губещи, а заедно с тях и ние, останалите.

Абе и без ЕС ще се върти светът, ама не може ли поне веднъж да влезем в проспериращ съюз.

Ами ние вече бяхме в проспериращ съюз, СИВ.

Хахахахаха, това когат баба ти и дядо ти на село режеха "Работническо дело" за толетна хартия ли? Да ти имам просперитета. И гумените галоши дето не се разпадаха толкова бързо като царвулите... СИВ бил проспериращ съюз... Що се разпадна тогава? ЕС непроспериращ, пък не се разапада. Парадокс... :)))

СИВ не се разпадна а го продадоха, предатели и некадърници като оня петнистия Горбачов

Тъпа и продажна партия. Най-големите й поддръжници са руските немци. Правете си сметка, кой ги финансира. ЕС е трън в очите на много. Ако превъзмогне производствената си зависимост от Китай -разбирай европейските корпорации- ще си остане за много дълго време най-доброто място за живеене на планетата.

НАЙ-добрите места за живеене са ИЗВЪН Европа.

Т'ва да ней нещо като Бркзита, ама да се вика "Дойчезит"?.. Ми тъй де, знай ли някой, защо управляващите във Великобритания изведоха страната си от ЕССР?

Към новината