Борисов: Дъблинското споразумение раздели Европа

Дъблинското споразумение не работи, не само разделя, а буквално разцепва Европа, посочи Бойко Борисов след среща с чешкия си колега Андрей Бабиш в София.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Дъблинското споразумение раздели Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дъблинското споразумение си работи, но то бе погазено най-безмилостно точно от джендърската политика на обама, меркел, оланд, сорос... т.е. на точно онези, който най-много врещят за спазване на закони, права, но без да имат задължения към собствените си народи, които най-малкото са ги избрали и хрантутят. политиката ви се провали, джендъри и ви е крайно време да се оттеглите с добро! преди поразиите, които сторихте на света НИ да са станали напълно необратими. оттеглете се за да сторите поне едно Реално добро нещо в живота си!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

А аз си мислех, че всички трябва да минават през ГКПП-тата, и че да затворим границата означава да затворим граничните пунктове, а то било да не си затваряме очите пред истината...

Какви ги плещи тоя сплескан джендър от снимката. За какво пазене на границите говориш бе Бай джендър, та нали оградата вече се руши. Влез в интернета и виж снимки на това, което сте закрипили там.

"България е пример за опазване на границата и на Шенгенското пространство. Имаме и доверието, и подкрепата в тази посока Какви ги говори тоя капут спукан.

Абе Дъблинското не работи, но на твое място бих се замислим как кохезионно да не ми влезе Истанбулската конвенция, че там обещания си давал ти, а не чеха - хахахах

1. Всички бежанци (пришълци) трябва да бъдат депортирани по родните им места без оглед на пол, възраст, образование, занятие. 2. Разходите по депортирането се поемат от самите бежанци, тъй като никой не ги е довел тук насила, а те сами са прекосили границите на държавата ни незаконно. Сумите, необходими за депортиране да бъдат заработени от бежанците, като чистят улици, изхвърлят боклуци, ринат сняг и лед, почистват магистрали и пътища, а заплащането да бъде 150-200 лева на месец. 3. Спиране на всякакви субсидии за бежанци. 4. Настаняване на бежанците във временни трудови лагери от закрит тип с телена ограда висока 3 метра, по която тече ток 380 волта. 5. Забрана на бежаците да напускат лагера, освен ако не работят в местните отдели по чистота. 6. Строга дисциплина вътре в лагера. Ставане в 5 сутринта, после работа до 20 часа вечерта, Храна 3 пъти на ден - хляб, чубрика, сол, маргарин, кренвирши и други боклуци (отпадъци) от Кауфланд, Лидъл, Била и ПроМаркет. 7. Забрана на телевизии, радио, мобилни телефони, интернет, лаптопи, таблети, мюсюлмански книги. 8. Изучаване на християнската вяра в свободното време. 9. Всички лагерници да бъдат обръснати, изкъпани, спретнати и чисти с изпрани дрехи и почистени обувки. Заповедта да се спазва строго, при неизпълнение - 10 дни карцер. 10. А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

и аз така си мислех в началото за Дъблинското споразумение, че е голямо дърво, но сега много се радвам, че го има, защото Великобритания поне се погрижи за това, държавите да могат и да излизат от този концлагер!

"Дипломацията ни трябва да работи за мирен процес, да се погрижим за тези хора, които бягат от войната..." От коя война бягат сега тия хора? Войната в Сирия свърши.

Борисов, това изказване е антипод, бе. Хем всички се споразумели, пък някои се споразумели по-добре от други.

Хайде сега ми кажете в последните 50 години има ли министър-председател с такава изява в международен план като Борисов! Омръзна ми да чета тесногръдите и тъпи коментари на завистливците!!!!!

И това е Тодор Живков! Боката може да обикаля на ляво и на дясно, ама за 1 стотинка работа не е свършил за Бълхария! По това се различава от бай Тошо! А в добавка данъците се вдигат от няколко години, заплатите си стоят многоне мърдат! Цените на горивата са високи! ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ Е ЕДНА ТО НАЙ-СКЪПИТЕ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ! ЗДРАВЕТО ГО НЯМА НИКАКВО, ОБРАЗОВАНИЕТО Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА! ТА КАК ДА ТИ ГО КАЖА ПО-ЯСНО КАКВА ФАЙДА ТО ЕДИН СКАПАНЯК КАТО ТОЯ ДА ОБИКАЛЯ И КОЙ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА ????

вие сте джендър 100%,Hедева!!!

Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? И все свива честните си очички...

ББ е спукан джендър, нищо повече.

Бойко, кога ще заемеш ясна позиция по дадена тема? Когато си с Меркел, и евро чиновниците говориш едно, когато си с някой от висешеградската четворка говориш друго

Бабиш е в София по бизнес дела/продажбата на EWN/ ,иначе едва ли би дошъл на крака на Бойко.Вишеградската четворка имат не особено добро мнение за българското правителство,меко казано Борисов се извъртя в последния момент за евентуално пресъединяване към четворката.Така ,че тези разговори са по скоро протоколни.

"Компромисът е да се затворят границите, да се влиза само през граничните пунктове..." Брех, маа му, а аз си мислех, че да се влиза само през граничните пунктове е закон за държавите, пък то било компромис. Ама иначе границите ни били добре пазени. Само че от турци, сърби и румънци както се вижда от новините и от разхождащите се около халите.

Фурнаджийска лопата,удобна за всичко.В центъра на София,да те е страх да минеш.Имаме си паразити собствени в изобилие

Аз вЕрвам на Дейвид и Бойко. А не на Вас. Границата ни е отлично охраняема. Уффф...Дейвид взе, че си тръгна...И КОМУНИСТЪТ ДОКТОР Бойko ПАК ЩЕ го последва... В горите около Царево, Ахтопол и Синеморец гъмжи от млади пришълци от Афганистан, Пакистан, Сирия и Централна Африка. Летовниците имаха приятни изживявания през курортния сезон! Oтзад. Протект енд бронз! Сега софиянците около Лъвов мост изживяват същото - с локумче в устата, че да им е сладко от всички страни! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Ако в екипа на ББ има подготвени специалсти по протокол, някой трябва да го научи, че не отговаря на добрия тон да се говори при официални изяви на малки имена. Чак изтръпнах, като го чух да нарича г-жа Меркел Ангела. Мисля, че и на нея не й стана особено приятно. Също не трябва да нарича чуждите премиери "колегите". Не вярвам някой от тях да има специалност "огнеборец". Това всъщност са неговите колеги.

Той е много интимен с всички , защото се чувства незначителен. Комплекс , нищо друго.

и тук нашия не особено умственносилния винету се обръща към официалните гости на малко име. Такова унижение и срам за държавата никой друг не успявал да съчетае.

Е как да карат по етикет, като са първи приятели...

Ако са на маса, нека се обръщат един към друг на Ани и Боби, щом им харесва. Но пред журналисти и широка публика това не е прието. Все пак, има протокол и всяка публична личност трябва да го знае и спазва.

Пейчо, голям дебил си! Къде видя в тази статия да се говори за КурНелия и за Радев? Ти си като онзи полицай от вица, когото каквото и да го попитали все отговарял г...з!

Става дума?! Докога с този цирк?

Със споразумението за бежанци ни го нацепи Европа.

Ако трябваше да приказва за миграция и Дъблинско споразумение,да го беше направил с Меркел.Тя е човекът по"Добре дошлите."Чехът е точно независим,колкото и Бейко Б.От тях,нищо не зависи.Отгоре има "началници".

Общо взето- дъра бъра,два чадъра!

Експиремнтатори и Прагматици, Бабиш и Борисов са от вторите.

Все от някъде трябва да се започне!

Явно чеха иска обмяна на опит, как да се крадат евро-фондове, без да го разследват.

То не става така! Първо. Трябва да си учил за пожарникар и да си прочел не повече от една книга. Второ. Трябва да си работил в някоя "застрахователна" компания и после да си охранявал и паркирал колите на големите босове от ъндърграунда. Трето. Трябва да си бил бодигард на някой от първите комунистически шефове. А после и евентуално на цар, император или друг диктатор. Четвърто. Този самодържец да ти даде престижен пост и даже да те направи генерал или маршал. Пето. Трябва да можеш да говориш простотии и глупости със сериозен вид и да лъжеш без да ти мигне окото. Шесто. Трябва въобще да не ти пука за хората, а най-важно е какво говорят за теб чужденците!

Бойко Борисов, е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата Психо-физическата подготовка на оперативния състав. ... Пък Бойко е хитър шоп...

Чех, преди 10 години, видя България, като тоалетна!Прав ли е бил?

Не е вярно, твърде оптимистично е.

Бабиш го разследват. А Баце? Кога?