назад

Ангелов: Записалите се за ваксина са вече близо 60 000 души, хакерските атаки продължават

15:17 | 07 март 2021 | Редактор: Калина Петрова 373 7682

Коментари 373

Кои са тия откачалки?Не се надявайте ,че пуфа в Дахау ще отвори!Лъжат ви проститутки!

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

Хахаха, 70% - факт е че наопследък не славим с голяма интелигентност, но чак толкова глупаци в България няма. А и до тогава поне 50% от населението вече ще е било вече заразени и дай боже прекарало вируса. Патологични лъжци и манипулатори, но нищо де пак ще си ги изберем, нали?

Братчеда на Кузов.

Че те искат повече лични данни от НАП на сайта им. Да не се окаже, че ще защитят личните данни на хората толкова, колкото и НАП го направиха. После всеки записал се с бърз кредит, защото тия данни са повече от достатъчни за нещо такова. И после що хакерите се блазнят да ги атакуват!

вие сте най-голямата атака - записани има, ваксини - няма, за какви хакери говорите??????? Ваксинирайте хората, че ковид-а ви атакува, некадърници!!!!!

Не реви за ваксина, глупачко. Ваксата е безплатна, ама после поодръжката ще ти разкатае фамилията

Честит празник на здравния министър, на корнелия нинова,на деница сачева и на всички комсомолски секлецарки ...

как да не исках да хакват? то там само адрес по лична карта не ти искат..баси. защо за едната ваксина ти искат номер на лична карта, дата на издаване и от кое мвр? баси малоумниците. няма да коментирам колко глупаво е направен модела за записване - вместо да кажат, за пфайзер ще има в ден X,Y, Z от седмицата, всеки щял да си избира когато му е удобно. колко фира ще отиде, заиби

ЛЪЖЕЦ

Нали разполагате със суперразузнаване и свръхтехника, есни такива потайни и подозрителни. За какво се харчат стотици милиони? Тая работа с хакерите може да се реши бързо само като тихичко привлечете няколко ученика пред завършване - те ще ви отворят очите. А ние си чакаме чинно ваксините и кога някой ще ни се обади да идваме.......какво друго ни остава.

Има хакерски атаки, ама хакери няма! Ами хванете поне един бе!

Преди се призоваваше за записване при личните лекари!! Какво става с ваксинацията при тях? Или всички трябва да се запишем в състезанието в сайта??? къде останаха така наречените фази във ваксинациити?? Отново се говори за откриване на зелените коридори??!!! Няма ред, има състезание!!!

Пак са НЕподготвени и се оправдават...

АНГЕЛОВ,ЧЕСТИТ ТИ 8-МИ МАРТ ЖЕНЧО!

Тошенце, не ми обиждай пола, вашичък си е, мъжченце

Не знам какъв комплексиран късопишковец трябва да си, за да се опитваш да хакнеш точно рази система!? Такъв плъх да го намериш и като го извлачиш из зад компютъра, пък бой до посер!

дедовия, ама веке мек!

ελληνικα

Ботоксиран боклук.

ми се ще русофобите масово да си набодат астра-занека и да се успокоят, че вече не издържат, колабират от трепетно очакване да си го получат.

няма желаещи, кжо заблуждаваш бе, лъжец

Е тези от ИО под пари останаха да ги продават тия сертифати. Как ти измислят направо се чудя.

Дайте на русофилите Спутник V , че вече не издържат)Надрънкайте БСП то- КуРНЕЛИЯ мечтае..

Чичко Бил май ще се окаже прав, че населението трябва да се намалява!! То половината не става за нищо.....пуснаха им мухата за " страшния" вирус и те търчат да се бодат с каквото им пробутат.....плява!!! Не хора!!!

Ти от коя половина си?

ОБИКНОВЕНИ ЗОМБИТА СМЕ!

"" В Европа вече се говори за български модел "" - ваксини назаем: "" България преговаря с Гърция и с Франция за ваксини назаем "" 19:57 | 28 февруари 2021

Ботоксара е братчет на Весо Маринката. Ген потен, ко д'прайш!

Гусин министър, сложи поне ощв една нула, че сега това ми прилича на брой записали се да получат автомобили от Мототехника. Тогава проблемът пак беше същият , записваш се и чакаш да внесат мечтаните Жигули или Москвич. Същото беше и за жилища и за много други жизнено важни неща.

Най-хубавото на онова време, сашко, беше софийско жителство

Сашко . .. . . жизнено важна жигулка и особено жизненоважен цветен телевизор... Точно где го криеш цветния телевизор дето си го купи в тогавашната 80 и нам коя си година.

тогава не стигнахме нито до жигулката нито до цветния телевизор, все за телевизор се изискваха 1500 лева , а това си бяха бая пари...

Мъртвите Души "Избират" ГЕРБ от 2013 до сега !!! Ето как ..! .... 2013 г. В България има: 6 950 125 Гласоподаватели !!! 6 932 000 според ЦРУ са Жителите на България! Или...Всички Български граждани са по-Малко от Гласоподавателите!!??? .... И така до 2021 ! За Избори 2021 : 6 732 312 са Гласоподавателите 6 951 480 са Официалните Всички жители на България !!! Неофициално в България живеят ..под 6 милиона души ! ... Жители на БГ минус Гласоподаватели =180 хиляди без право на глас 0-18 годишни ??? ... А официално 0-18 Годишните са 1,1 МИЛИОНА !! ... В Избирателните Списъци има между 600 и 900 Хиляди Несъществуващи Имена... ...които Реално "Гласуват" !!!! Кой?? Кой може да победи ..Огромната Армия на ..Несъществуващите Гласуващи за ГЕРБ ???

Всички ПРОБЛЕМИ започват от предателя Боклук Борисов- Банкя-лията. Оня РАЗБОЛЯВА цяла България с турско- негърските фирми- А1( ЕМтел) Вииваком. Боклук Борисов пуска араби и негри да КРАДАТ Парите и Работата на Българските спортисти... И накрая, след кат в продължение на 3 ( три ) години крадат парите и работата на българите, ПРЕДАТЕЛЯ Боклук Борисов дава Български Паспорти на маймуните да ГЛАСУВАТ за него на Българските избори- Сисиньо. РОберта, Али Соу, Дий Бост.. При Боклук Борисов НЯМА правосъдие.. Негова министър на правосъдието дава БГ паспорти на ВРАГОВЕТЕ на България.. Ислямистите - Османци и араби, 500 години КЛАХА БЪлгари и КРАДЯХА, но ги изгонхме и изтребихме при Осовобждението на БЪлгария, през 1878 г.... А после през 1989 г , Тодор Живов изгони много от тях. Някой трябва да намери и да застреля Банкя- лийския Турчин Боклук Борисов, още пред изборите. После да убият Ахмед Доган и да ИЗГОНИМ и изтребим всички турци и негри-маймуни на които Боклук Б.Б дава Български паспорти да ГЛАСУВАТ за него на Българските ИЗБОРИ- Сисиньо РОберта, Али Соу, Дий Бост.. Поп Кръстьо и Стефан Стамболов, също като Борисов искаха да пуснат турци и негри- маймуни да завземат България, но добре че ги уб.иха, преди да успеят Злосторниците и предатели.. ОТДЕЛНО, всички българкси партии трябва да почнат да ОБИКАЛЯТ България и да РАЗКАЗВАТ на Българите, какво прави неговата партия, за да НЕ гласуват никакви българи за тая партия, след като го убият тоя предател.

некви хапчета и си лягай. Че се излагаш.

Записани за ваксинация са под 1% от населението на страната! Хакерски атаки има само в болния мозък на Ангелов!

Момента са ваксинирани над 250,000, сметай пак

И НЕКАДЪРНО И НЕГРАМОТНО НАПРАВЕНИЯТ САЙТ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ!

Тобиславе, заплатката да върви. Другите ги еви.

Толкова е лесно да се купи професор, колкото и политик...

братушките какво правят примерно в тази насока.

Аз предлагам направо министър Ангелов да преброи всички записани за ваксинирани, защото "с ваксинацията всичко е наред", ваксини бол под път и над път и хората се ваксинират на всяко кюше.

Няма български модел! Има тотално недоверие във власта. Това ни спасява!

виж сега ... кретени има и е имало. ама има и големи кретени.

Безплатен даунлоуд, книга 1 - планът на злите (Клаус "Нациста" Шваб и кликата от Давос, на която прислугват нашенските марионетки) за бъдещето https://archive.org/details/covid-19-the-great-reset-schwab-e-malleret-2020?q=Covid++Klaus .... и книга 2 - всичко за пландемията https://archive.org/details/corona-false-alarm-facts-and-figures-by-karina-reiss-sucharit-bhakdi/page/n1/mode/2up?q=Covid++Klaus

Пландемията викаш...

Ти на това как му викаш: https://centerforhealthsecurity.org/event201/

за рептили и сатанисти няма ли да дадеш да прочетем? За кемтрейлс и 5G също много бихме искали. И за плоската земя и за спагетеното чудовище...

Чети за 5G (ще ти отнеме дни ако следваш линковете, ама виждам че си любознателен, та ще се справиш) https://childrenshealthdefense.org/defender/landmark-5g-case-against-fcc-hearing-set-jan-25/ ... по другите ти любими теми мисля да те оставя самм да се образоваш:)

не схвана САРКАЗЪМА май? Хем разправяш че си го гледал в речника какво е...

Докато ти ровиш из интернет за фалшиви новини и теории на конспирацията дето да ти пасват на особения натюрел, някои хора се сблъскваме челно с проблема дето е „false alarm“ според твоите източници. Нали се сещаш че трудно ще спрем да вярваме на очите си каквито и глупости да предлагаш да четем. И за съжаление все повече хора се сблъскват лично с вируса по доста неприятен начин. Така че откачените ти тези тепърва ще изглеждат все по-несъстоятелни, каквито и са си изначално, за все повече хора.

ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ ДАЛИ ИМА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ ИЛИ НЕ! ТЪПОТО ЗОМБИ РЕАГИРА САМО НА РИТНИК, И НЕМИНУЕМО ЩЕ ГО ПОЛУЧИ!

как върви далаверата дето я разследва Бенатова?

За всеки скапан софтуер разработен от Инфорамационно облсужване все хакерите са виновни. ТЕ и за дупките по асфалта са виновни и за всичко друго...

Яко е - В Европа вече се говори за български модел за решаване на кризата с пандемията !! Дали си вярвяш бе Министре?? Ти тук може да минеш за някакъв "професор" ама на европейците твоят титла покрита с невероятни знания и умения им се вижда доста пресилина май.

откакто е министър как се пОти този на снимката, всеки четвъртък реки от пот по отрудената му главица. Що тъй мислите?

Да слага капа, че ше го лъхне студения мартенски вятър по потната главица и айде - короната!.

Започвам да разбирам Бил Гейтс и неговия план за намаляване на населението!! То 2/3 са чиста плява която само цапа с простотия....тичат да си пъхат нещо за което нямат и най малката представа какво е!!! Ужас!!!

Там е работата, че чичко Бил планира да ти пъхне това "нещо" и на теб (и изобщо на всички), оттам идва жегата... човекът (чичко Бил) не си играе на дребно, той и за храницата на човечеството има планове https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-neo-feudalism-farmer-bill/

Ще ми пъхне ако искам!!! Ти ли ще ме накраш?? А??? Идиот

Главен здравен чувалотрупест ковидиоте! Пожелавам ти на следващия 8-март, перуката да ти окапе по естествен път, докато висиш на въжето, огрян от лъчите на матенското слънце!

Косата си е боядисал, май.

"В Европа вече се говори за български модел за решаване на кризата с пандемията, допълни министърът." Умря циганката, която хвалеше ГЕРБ - ваксинирала се и хвърлила къча!!!

Внесете свестни ваксини, и достатъчно, и не се притеснявайте от хакерите

Преди година говориха за Шведския модел за справяне с кризата който се оказа пълен провал. Сега говорят за Българския модел за справяне с кризата - дано не се окаже пълен провал. За съжаление положението се влошава и заради едните избори някакви си 5000 умрели не е фатално.

Ти каза тая тайна разбирачо?! Или пишеш наизуст....като винаги

Записалите се за боц (наивници) да четат и (информирано) да решават, ето предупреждения от почтени учени за това, което може да се случи (НЕ МОЖЕШ да се отваксинираш!) https://childrenshealthdefense.org/defender/potential-covid-vaccine-related-ticking-time-bomb/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=e6b37aec-89c0-44b5-be90-d2376c84bfcb .... https://www.lifesitenews.com/news/experimental-vaccine-death-rate-for-israels-elderly-40-times-higher-than-covid-19-deaths-researchers ..... https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-moderna-vaccines-long-term-chronic-illness/ .... https://off-guardian.org/2021/02/22/synthetic-mrna-covid-vaccines-a-risk-benefit-analysis/ ... https://www.globalresearch.ca/video-the-antibody-deception/5738805

няма линк към сайта на CDC? Друго си е да се придържаш към фейкнюз сайтове и теории на конспирацията...

Като ИТ професионалист твърдя, че добре направените и тествани професионално сайтове не могат да бъдат хакнати, още повече в ден първи на експлоатацията им. Има стотици технологии за защита на данните. Несериозно е държавна институция да се оправдава по този начин, ами нали сайтът за ваксинации е направен от държавата! Без съмнение, задачата на проф. Ангелов е много трудна, откъдето и да се погледне. Но нека да не подценява аудиторията - това не са папуаси от Нова Гвинея. Не зная защо се сетих за политика Александър Йорданов, който по друг повод остроумно отбеляза, че "на кривата ракета и космосът й пречи".

Паниката?

На тоя ботокса му прелива !

Пеевско мекере, на 4ти април си отиваш, лайнар крадлив

Надявай се

Руските кретени от улица Сивушкина са неуморни...

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?

Краставите магарета през девет планини се намират.

Те хакерите с пръскачките почти правителството щяха да свалят, вие едни ваксини ли ще опазите. Опасни хакери ей.

Към новината