ДКЕВР ще решава за отнемане на лиценза на ЧЕЗ заради нарушения

ДКЕВР ще решава дали да прекрати лиценза на ЧЕЗ за допуснати нарушения. Електроразпределителните дружества няма да могат да прекъсват електричеството заради неплатени сметки на гражданите, ако са подали жалба.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР ще решава за отнемане на лиценза на ЧЕЗ заради нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ САМО ЧЕЗ ЕОН ЕВН ВСИЧКИ ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЗАЕДНО С КАПИТАЛИТЕ ОТ ДЕЙНОСТТА

Като ще решава независимия регулатор, защо държавния чиновник - партиен министър се обажда? Къде беше до вчера? Какво разбира той от енергетика?

ЗАЩО ДКЕВР ЩЕ РЕШАВА, ТИ СЛИВИ ЛИ ИМАШ В УСТАТА КАТО НЕКАВ ТАМ ИЗМИСЛЕН МИНИСТЪР.

хасковски бурсук тоя добрев

Виж какъв е мургавелко, също като Иван Костов на млади години, а да не забравяме, че има баба в Стюлюпеново.

ТОЗИ КЛАКЬОР МИНИСТЪРА- ЗАЩО НЕ КАЗВА НИЩО ЗА СОФТУЕРА В КОНТРОЛНИЯ ОРГАН ЗАЩО ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ СЕ ОТЧИТАТ С ДЖИ ПИ ЕС А НЕ ПО СТАР ИЗПИТАН НАЧИН- ИНКАСАТОРА ПИШИ В ТЕТРАДКАТА НОВО-СТАРО И ТАМ МОЖЕ ВСИЧКО ДА СЕ ВИЖДА НА МЯСТО -СОФТУЕРА ПРИЯТЕЛИ- СОФТУЕРА

Защо само на ЧЕЗ???? ЕВН-са още по- нагли!! Отчетените показания в Пазарджик не отговарят дори и на тяхните фактури!! Електромерите още не са стигнали до надписаните от ЕВН показания???!!!??? Защо не се отнема лиценза?? Ще плащам ако тези дружества са Български!!! Стига са ни крали чужденци!! СТИГА!!!

По темата ЧЕЗ няколко пъти се "изявявам". напомняйки, че тази държавна чешка фирма беше разследвана за далавери в самата Чехия. И когато при посещението на нашия вожд и учител в Прага, чешкият му колега каза, че има намерение да изтегли фирмата си от България, нашият се противопостави. Демек, абе, има аванта, нека си остане!

ВСЕКИ МЕСЕЦ РЕФЕРЕНДУМ !!!! ТОКА ,ВОДАТА,ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ ДАРЖАВНИ!!!! САКРАЩАВАНЕ НА ДАРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ С 70 % !!! И ТОГАВА В ДАРЖАВАТА ЩЕ ИМА ПАРИ!!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ДАНАЦИТЕ -КАВ Е ТОЯ ИЗМИСЛЕН КМЕТ ,КОИ ПИТА ЗА ДА ГИ ВДИГА ТИЯ ДАНАЦИ-ТОИ 2-ЛЕВА ИСКАРА ЛИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ !!!! ПАЛЕН МЕМАТОРИУМ ЗА ПРОДАЖБА НА ДАРЖАЖНИ ЗЕМИ -НА БАЩТИТЕ ЛИ СА ИМ???????? ПАЛНА РЕВИЗИЯ ОТ 90-ГОДИНА НАСАМ !!!!МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ИМАЛО ТАКАВА ПОЛИТИКА -ДА АКО МУ Е ФИРМАТА ДА ИМА ТАКВА ПОЛИТИКА !!!!!ОТЗОВАВАНВ НА МАФИАТА С БЕЛИ ЯКИЧКИ -КМЕТОВЕ МИНИСТРИ..................... още още още още още още още ПРЕЗИДЕНТИ -ПРУКОРОРИ СААДИ !!!!! РЕФЕРЕНДУМ ВСЕКИ МЕСЕЦ С 5-10 ВАЖНИ ЗА ВСИЧКИ ХОРА ТОЧКИ !!!!!

Вземането на лицензи ще е поредната игра на еничарите - за нови процеси в съда и източване на държавата и унижение на народа!! Трябва да внимаваме какви фекалии ще изходят мършите от ГРОБ накрая! Защото Държавата спокойно и законно може да си върне ЕРП-тата!Те бяха проиграни за жълти стотинки и с измама при оценяването от комарджията Сакскобургота и лакейките му , докато го охраняваше "гангстерът с Армани" - главен секретар на МВР, а католичката Пръмова-Кунева ликвидираше Козлудуй между свирките на евро-саксофони!! Сделките са нищожни и няма нужда от национализация -! Нищожността е безспорен факт и истина за целия народ! Съдът трябва просто да я обяви! И така мутренско-мародерската мафия ще трябва да върнат и печалбите!! Оставката на 1-2 лакеи на мутрите не е нищо! Ако има реален резултат и изметем помията от Парламента ще измием лицата си от страха и ще гледаме с достойтстнво децата си очите - а и те да му мислят, ако искат да има стадарта като Испания или Гърция - трябва всеки да се борим заедно с тях!!!

На тоя с дебелите джуки, няма ли кой да му поиска оставката, след като отчита само присъствие, без да се заинтересова кави са тези ерпе....гета???

Делянчо, ти що стоиш бе мамин златен?

Не е вярно, че ЧЕЗ София изразходват толкова много пари за издаване на фактури. Лично аз и моята майка, която е на 87 години, от една година получаваме само електронни фактури на моя имейл адрес. Във фирмата, в която работя, също получава електронна фактура, и много други мои познати и приятели това са направили.

ДОБРЕВ ДА СИ ПУБЛИКУВА СМЕТКАТА ЗА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА -ВЕДНАГА!ДА ПРЕЦЕНЯ ДАЛИ ДА МУ РАЗСРОЧВАМ ПЛАЩАНЕТО.

Това флегматично олигофренче може две години да решава какво да прави с ЕРПтата. Да се маха, заедно в Буда и да дойдат професионалисти, че тия кретенчета-калинки съсипаха България.

Буда си е Буда,!! Да не обожестяваме с това свято име един балкански гангстер-амфетаминаджия в костюм Армани!!!

Не само лиценза на ЧЕЗ, а и този на останалите разбойници като ЕV и другите кожодери! Къде бяхте до сега,защо трябваше народа да се вдигне и Вие да се сетите че сте се клели пред този народ,а не пред ЕРП-тата. Е, разбира се, народа само Ви иска, а ЕРП-тата и Ви дават!

Точно за същите нарушения на ЧЕЗ им беше отнет лиценза и бяха изгонени от Албания!

Албанците са на мястото си, а ние загряхме едва,едва,като някогашен албански реотан. Цял свят ни се смее и ни се чуди на търпението... Е, сега си обяснявам как и защо сме попаднали в онези пет века...

Защо проблемът се прехвърля на ДЕКЕВР. Ни нямаме ли правителство, което генерално да вземе решение за ЧЕЗ и ЕВН. И как на всичко отгоре ще чакаме чужди инвестиции. Най добре е да се вдигнат заплатите и пенсиите и спокойно да си плащаме сметките. Това е най реалното решение.

Дудна си аз последните почти две години, че задържането на цената на тока ще изиграе лоша шега на ГЕРБ точно преди изборите, ама кой ли ме слуша. Цената на тока тепърва трябва да се увеличава драстично, защото НЕК е пред фалит и се субсидира косвено от бюджета, а ЕРП-тата не се отказват от клаузите в договорите им, които им гарантират печалби, а не бизес среда. Отделно предстоят нови увеличения в производствените разходи на ТЕЦ-овете. А на ТЕЦ 1 и ТЕЦ 3 по договор са им гарантирани печалбите също като на ЕРП-тата. И последно, но не по стойност - заради пълният провал при изпълнение на плана 2020, България няма да бъде задължена да плаща по около 800 евро на ден глоби, а по няколко стотин хиляди евро на ден (не преувеличавам). Сещайте се какво ще се случи с цените на електроенергията в България! Най-големият провал на ГЕРБ и предишните е, че пазеха и пазят в тайна реалната ситуация, а не я споделят открито с хората, които са ги избрали да управляват.

Нема страшно - че се грееме от олимпийският огън на нашенският Зевс - с любовта си към матрияла той топли и огрява всинца ни!

Така се управлява по комунистически.

Отнемане на лицензи или изгонване на ЕРП-тата не са решение на проблема, защото ще струва страшно скъпо а ще го плати не някой друг, а същия този матрЯл. Решението го казва много пъти един умен човек, но няма кой да чуе. Това решение е държавните институции, които са сложени да укротяват монополите не си вършат работата и трябва да бъдат накарани да я вършат, дори ако трябва изцяло да бъде подменен състава им. Те , казва политика, дори нямат идея че са сложени да бдят за интересите на гражданите, а се изживяват като управленски органи на държавата. Защото проблем има не само с тока, така е и газа, топлото, водата и мн.други.

подкрепям протестите.!Трябва да отговарят всички правителства от 1990г.То не беше пладнешки грабеж,то не бе надлъгване,то не бяха обещания!...за мен това си е геноцид.

Искам само да кжа на Добрев, че в голяма част от ЕС , исландия, САЩ бяха национализирани банки. Най-пресният случай е миналия месец в Швейцария. Значи те могат да национализират - не да им се отнемат лицензии- а тук национализация е мръсна дума и веднага се започват приказки за гУЛАГ и Северан Корея. Швейцария превърна ли се в Северна корея???? В Исландия всички банки станаха държавни и тази държава не знае криза

ДКЕВР нищо не решава, НИЩО!!! И никога не е решавало. НЕ Е ВИНОВНО ДКЕВР!!! В ДКЕВР на заплата работят пионки, които правят това, което им се казва. ДКЕВР е подчинено на Министъра на финансите, а Министъра на финансите на Министър Председателя. ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ВИНАТА Е ЕДИНСТВЕНО И САМО НА БОЙКО БОРИСОВ!!! КЪДЕ Е ??? НЕЩО МУ НЯМА ОБРАЗА ПО НОВИНИТЕ ТЕЗИ ДНИ. Другите които трябва да ходят на съд това са всички "независими " журналисти от БНТ, БТВ, НОВА и всички други "независими" медии, за пълна дезинформация за реалното положение в страната.

ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕТО. Защото протестите имат само за повод цената на тока. Повечето протестиращи- момчета между 17 и 22-23 год. и млади мъже, защото странно- почти не видях хора в зряла възраст- такива които ВСЪЩНОСТ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ, та тези младежи не протестират толкова за тока, защото ТЕ ФАКТИЧЕСКИ НЕ ГО ПЛАЩАТ, а протестират защото има протест. Протестират поради чувство за безисходица и надежда. Нищо че същите тези хашлаци част от тях живеят на гърба на родителите, част от тях поработват, но всички явно не са доволни от статута си. ТОКЪТ Е ПОВОД. А едно отнемане на лиценз означава НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ с други думи. Което искат фашокомунистите от Атака и лумпенизиралото се ВМРО. То няма да намали сметките, както присъдите на Вальяо Топлото не намалиха тези на Топлофикация. Това НЕ Е ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО. Гражданско общество бяха младите, светли интелигентни лица на МОМЧЕТАТА И МОМИЧЕТАТА които защитаваха природата ни. Това е протест на млади които не чувстват перспективата.

...България не ме обича, а пък аз съм ебахти пича

КУКАВИЦА

Що за хора сте, с памет на мишки, комунисти долни сте всички, които сте написали тези коментари! Такива като вас-бсп-слугинчета, докарвахте на власт НАЙ-некадърните, тъпи и крадливи хора,а именно БСП-КГБ-агенти!!! Сега това правителство ви е виновно!!!

Скъпа Леиди, сегашното правителство е виновно за това, че не премахна всички тези ком.измислици, които наследи. А много шумно обеща, че всеки ще си намери мястото. Вече четири години това не се случва. И точно това ще изяде главата на Борисов.

Комунистите посадиха цялата тая енергийна мафия, а сега чакат народа да жъне негативите..и се правят на съпричастни ,на изнемогването на платците..те ни смятат за безмозъчни плазмодий ,и всяват омраза между нас!!

и какво показва всизко това-управленско грабене и бежаберие,каде бехте досега?-мафиоти и грабители,идва ред и изнасането на метали и минно богацтво,а ниезивеем в мизеря,зазто мразите народа,а?добрев има вид на олигофрен,какво искаме от такав мухлио

чак сега изведнъж управляващите разбраха за проблема на хората колко получаваше бойко до сега за да си трае. сега ни прави на глупаци аз трябваше да махна този да назнача онзи не по врат а по шия.

и какво показва всизко това-управленско грабене и бежаберие,каде бехте досега?-мафиоти и грабители,идва ред и изнасането на метали и минно богацтво,а ниезивеем в мизеря,зазто мразите народа,а?

предлагам: 1. мини пак през един-два класа в даскалото, че да научиш правописа 2. върни се и предложи как да се оправи положението. да лаем и да говорим заучени приказки всички можем.

Познайте кой ще купи ЧЕЗ до изборите !?!?

Този министър е нещо уникално. Къде е учил? Кога и кой го е учил? Тази сутрин по телевизията каза, че ако се развалят договорите, държавата ще плаща милиярди неустойки. А държавата това са хората, т. е. хората ще плащат като краен потребител. За отговорност на подписалите тези неизгодни договори Добрев изобщо не споменава. Нека се запознае с със съдбата на бившия Украински Премиер Юлия Тмошенко, след като подписа неизгодни договори за Украйна за газ с Русия. Така, че не е отговорен народа за действията на управляващите, а определени персони в правителството.

Що за хора сте, с памет на мишки, комунисти долни сте всички, които сте написали тези коментари! Такива като вас-бсп-слугинчета, докарвахте на власт НАЙ-некадърните, тъпи и крадливи хора,а именно БСП-КГБ-агенти!!! Сега това правителство ви е виновно!!!

Чез трябва да си отиват. Построих си къщичка в един от крайните квартали на София според скромните си възможности. 10 месеца ме разиграваха от ЧЕЗ. Първо 97лв. за проучване, второ 697лв. за присъединяване. Накрая се оказа, че не е трябвало да ме проучват за битов, а за строителен ток (въпреки, че сградата беше готова). Хайде още 97лв. Накрая се оказа, че трябва да платя още 676лв. Възпротивих се и от великата фирма от Чехия ми казаха да не се безпокоя защото смятат да ми направят отстъпка от около 200лв. ИСТИНСКИ БАНТИТИЗЪМ протектиран от правителствените среди.

къде е сега Вожда - покрил се е от народната любов. Да излезе да обясни кой му пречи, кой му е виновен

покри се .........и ленти не режи вече.......и на шегичките вече никой се не смеи

Малко история: 1999 - Тогавашният енергиен шеф Шиляшки кръстосва страната и трескаво договаря обособяването на ЕРП-тата и отделянето им от НЕК - целта беше приватизация и сладки комисионни за Костов. 2001 - Царят обърка плановете на Костов, но неговия син и банда юпита седнаха на трапезата и прибраха комисионните от приватизацията на ЕРП. 2005 - Станишев не направи нищо, а Шушулов четеше лекции на семинари на ЕРП-тата. 2009 - ГЕРБ - министър става Трайков (от ЕВН), който лансира Семерджиев за шеф на ДКЕВР - голямото грабене започва.

НЕ РАЗБРАХ; КЪДЕ В СХЕМАТА Е ОВЧАРОВ, КОВАЧКИ, КОСТОВ....

ГЕРБ ЗА ПЪТНИЦИ !! ПРОТЕСТИТЕ НА ХОРАТА СА ЯСНИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕРП. ТЪПОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ГЕРБ ГО УСУКВАТ. ЕМИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ЕДИН ГОЛЯМ ШУТ НА ИЗБОРИТЕ !

ИМАТЕ ЕДНА СЕДМИЦА ЗА ДА ИЗГОНИТЕ ЕРП! ПОСЛЕ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!

Стига сте набеждавали този и онзи - не е луд този който яде баницата, а този който му я дава - тотйлната грешка на ГЕРБ беше че остави народа хептем да изпосталее, а гладен човек е непредсказуем

Да се готви СОФИЙСКА ВОДА!

Цигани по 25000 лв. ток - ние им ги плащаме !

Национализация няма да има, каза другарят Дянков. Защото ЕРП-тата ще спрат кранчето с парите към "герб"!

И този малчуган се прави на ударен. Той е първия дуржавен служител, който би трябвало да управлява процеса. А не да ни светва, че: "И не всички държавни институции да се втурват в проверки, когато хората излязат на улиците, а тези дружества да бъдат проверявани ежегодно, каза Добрев"

ДА СЕ ОТНЕМАТ ВСИЧКИ ПРИСВОЕНИ ПАРИ ОТ ОНЯ ГАД СЕМЕРДЖИЕВ/НАЙ-БОГАТИЯ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА/

ДКЕВР ще решава за отнемане на лиценза на ЧЕЗ заради нарушения..............НАРОДА ВЕЧЕ ВЗЕ РЕШЕНИЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС........ДКЕВР ЩЕ ИЗЯДЕ ТУПАЛНИК АКО СЕ ПРАВИ НА ГЛУХ

брех тоз мушморок на снимката някой да ми напомни бат боко от де го изкопа!?!? има ли поне 2-3 години стаж за такава позиция... просто се чудя и аз съм учил из чужбина ма га си търсих работа из булгаристана питаха за 2-3 години стаж...

единствено за подплашипутарник ставаш..учил си,па не ти личи..хахахаха

Като ви е толкова мил Бойко и компания къде се скриха вчеракато мишки.Никой не посмя да си покаже лицето. Има една приказка на калпавия ......... и вълната му пречи!!! Поздрави!!!

Не Ви ли е срам Да се появявате пред целия бълг.нарад и да говорите глупости.Дайте ясен отговор намаления на цената на тока с 50% -ТОВА Е ОТГОВОР.МНОГО СИ ГЛУПАВ -ПРОДАДОХМЕ 34 % ОТ ЕРП-ТАТА -ЗАЩОТО НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ-СЕГА КАКВО МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ-ОБРАТНО ТОКА НА НЕК ВЪВ ДЪРЖАВАТА. ПРЕСТАНИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ -С НИЩО НЕ НИ ПОМАГАШ-МЯСТОТО ТИ Е НА ХАСКОВСКИЯ ПАЗАР-ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА -НЕ СЕ ИНАТИ.

Заради такива глупаци като тебе ще пропадне каузата. Кви 50%, не искаш ли 4 ст. градски транспорт? Излезе една статистика за интелектуалното ниво на протестиращите, правят си гъба с нас заради малоумници като теб. Целта е да се разбере КАК ни крадат, щото са ни надписали сметките с ВРАТИЧКА от закон, приет кой знае кога и от кого. Затова не трябва и да допуснем партийни провокатори в редиците ни. Чакат и се облизват да ги обгрижим.

Разкарайте ЧЕЗ. Разсекретете договора. Арестувайте и вкарайте в затвора боса на енергийната мафия Румен Овчатров - Ехидния.

Защо се подминават същите порочни практики и във водния сектор? Каква е разликата между ЕРП тата и "Софийска вода", където масово се аутсорсват дейности на подизпълнители без обществена поръчка, плащат се наеми и огромни зплати на чужденци и местни въздухари - "мениджъри", както и консултантски договори със свързани лица! Всичко това влиза в сметките на изпосталялия българин! До кога?