Захариева за ареста на Иванчева: Малко се премина границата

По отношение на ареста на кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчевае, мисля, че малко се прехвърлиха границите вчера.

Обратно в новината

Коментари - Захариева за ареста на Иванчева: Малко се премина границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага се представи на нейното място .

ПО БАЙ. Т О Ш О В О. ВРЕМЕ ИМАШЕ ЕДНА ЛЪКАРДИЯ. ХВАЩАТ ГО ЕДИН. НА ГРАНИЦАТА СЪС СТО ДОЛАРА, КОИТО НЕ Е ВПИСАЛ В ДЕКЛАРАЦИЯТА!!! ПРЕД МИТНИЧАРИТЕ СЕ ПРАВЕЦ НА. ИИНТЕРЕСЕН!!! " КОЙ МИ ГИ СЛОЖИ ТЕЗИ СТО ДОЛАРА В ДЖОБА?" БАБА МИ ТИ ГИ СЛОЖИ НЕНОРМАЛНИКО!!! ТА И ТАЗИ КМЕТИЦА!!! " КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ?"

E не мога да не ти еба майкята!

Този случай намирисва на скалъпен от СИВИТЕ БИЗНЕСМЕНИ,КОИТО СА РАБОТИЛИ ДЪЪЪЪЪЛГИИИИ ГОДИНИ В ЧУЖБИНА....КАКВО РАБОТИХА ТЕЗИ ,,БИЗНЕСМЕНИ,,В България нямаме свястна ПРОКУРАТУРА, КАМО ЛИ СВЕСТЕН БЪЛГАРСКИ ТАКА НАРЕЧЕН БИЗНЕСМЕН какво се напъват ПЛАШИП*ТАЦИТЕ ТО И МИЛИЦИЯ НЯМАМЕ ЗА СВЯТ.Не си поставих за цел да чета бозата във този форум,доста от пишещите тук са партиини клакьори.Това е мнението ми..Не държа да бъде уважено от мекеретата такава ни е държавата това е действителността.

от Ямбол нарушава човешките права на "невинни нарушители" на границата. Има ли прилика вчерашния арест с това, за което Динко беше обявен за едва ли не най-големия престъпник в България. А той само и правилно защитаваше държавния интерес.

Няма прилика - само разлики! Динко в смел да залови много по- многобройни групи хора. Днешните ... псевдо полицаи трябва да са 10+ коли с 30 + ... полицаи за да заловят две дами било то корумпирани или не! МЕГА излагация!

а знаеш ли къде е? Инвеститорите бягат от България от корупцията на най-високо ниво, но това за хора от чужбината Горно Надолнище е непонятно.

вие отдавна минахте всички граници на поносимост.

А как смело действаха като бягаха двамата затворници !?

Ми така е, като Иванчева не е размахвала пистолет, нито е наела някой 60+ годишен да я пази ...

Пак няма да има наказани от униформените г.....зи, нито от прокуратурата за противоправни действия! А и спектакъла беше лошо сглобен и много лошо изигран. Наемете един сценарист,специалист по актьорско майсторство и режисьор!

нищо чудно да са я пуснали по пързалката но но си и личеше колко и е багажа. Сега и крадлива се оказа освен некомпетентна. Но честно казано разликата между нея и Захариева не е голяма

Не мога да приема, че това изказване е на нормален човек! Предлагам на тая да сложат белезници и да я държат цял ден в центъра на София, тя при всеки случай си го заслужава! Е, малко ще преминат границата, ама малко!

Малко ли?! Над 9 часа окована с белезници на улицата е малко? Арест на кртстовище вместо в кафенето където се е случило? Дали е виновна или не не коментирам. В чуденка съм дали КПКОНПИ ще плати обещетението като тя ни осъди в Страсбург? Или пак ние ще плащаме? По закон нямат право да уронват престижа и достойнството на задържан, следствен и дори осъден гражданин. Как ще тълкуват в Страсбург тази история? Само показни акции без резултати!

Направо си се вижда как ще намаже кметицата след дело в Страсбург, ама пак други ще плащат, не идиотите от акцията...

Проблемът в случая е, че всеки е невинен до доказване на противното. И ако утре се окаже така, то едва ли отразяването на това събитие ще може да измие унижението и срама. В Европейските държави, които толкова много се споменават, така се арестуват осъдени лица, укриващи се от закона.

Кога ли и вас ще видим в ролята на кметицата ?! Със сигурно го заслужавате много повече от нея !

Мечтая си кога ще видя същата ситуация ама с някой министър ...

Захариева .. да ти го на.......... на чужд гръб и 100 тояги са малко ... а

Ох, на Баце умницата!!!:))))) ....по си ми убава и умна и от Караянчева!:))))))

Никаква граница не е премината. Вие разбирате ли че заради такива хора Б-я боксува. Нито един сериозен инвеститор няма да дойде и даде рушвет. Затова не трябва да има пощада за такива и никакви граници не трябва да има. Да си направи частна фирма и там да си взема рушвети. Ама се е лепнала като "кърлеж на мъдо" да ме простите

В чужбина като сте много взехте да разбирате нещата в България май..... Да не си мислите че ние ядем доматите с колците я по полячка.....

Ало разбирача, на теб ли да се прати сметката от Страсбург, като осъдят държавата? Ако ти ще плащаш арогантността на тъпите "спец" звезди, всичко е шест... Голяма показност, голямо нещо ... Пак, че са били само 30ина ... За оня бивш легионер бяха тройно... Тея две жени спокойно трима цивилни агенти ги арестуват, не да плащат като за половин холивудски епизод от криминален сериал... Всичко у нас е показност, дим и огледала, затова и всички смятат акцията за нагласена... Когато 30 години лъжат хората, няма как да очакват да им се вярва... Тука ЧЕЗ, КТБ, язовири, афери, милиарди изчезнаха и никой го не боли фара, искат да повярваме, че са се разработили за да хванат големи престъпници за подкуп от половин милион... Хората си излизат на разходка от затвора, убиват ги по улиците и раздават условни присъди и нищо, ма тука за две жени братче изиграха Рамбо 7 ...

Не отговаряй на горните! Направил си най-умното нещо в живота си и не се занимавай повече. Дори забрави българския!

а знаеш ли къде е? Инвеститорите бягат от България от корупцията на най-високо ниво, но това за хора от чужбината Горно Надолнище е непонятно.

Абе много защитници в тоя форум на една проста и нагла крадла!? А да се спрете малко, а!

до доказване на противното, което означава, че дотогава трябва да бъде третиран цивилизовано! Но като ви изнася да живеем по правилата на зверовете, превърнете това "малко" в повече, например публично убиване с камъни.

Аре бегай в Саудитска Арабия да фърляш камъни барабар с бабичките ... Невинен до доказване на противното, туй чувал ли си го? Като я осъдат, да си носи последствията. Вчерашната простотия беше смехотворна реклама... Не бой се, ние ще я платим, в Страсбург няма да пропуснат...

защитаваме, поне по-голямата част, принципите а, не евентуално престъпление на кметицата. Ако има нещо като сиво вещество между ушите ти, би трябвало да го разбереш.

Оставка на цялата престъпна ГРОПхунта за османската им зависимост покрай "Гарантти Коза",икономическите престъпления и и МВРпроизвола срещу гражданите.Необоснованото ЦРУнедоразумение издаваше присъди на лекари от трибуната на Народното събрание,а шефа му дори отказва да ходи в него сякаш е цар,а не някакъв полуграмотен ДПСмилиционер. Издавихте сума ти хора в цяла България и не поехте никаква отговорност,а 2млн българи избягаха от геноцида ви. Иванчева трябва да е благодарна,че тия не я ликвидираха физически.

Само заради това показно и нарушаващо човешките и права арестуване, Иванчева ще осъди държавата в Страсбург и въпреки че е виновна, няма да бъде наказана.

Какво ще се получи ? Кметицата е закопчана , за идват булдозерите !!! Евтини , Бг-мутрешки номера .

оте квичи?

де по-ясни бяха нещата, когато Бочко-мутрето беше кмет на СоФето; имаше едни "котараци", дето главно смучеха (бетон) от метрото (и един, дето мутрето го шамаросваше "бащински" у дома си), а едни други с байрактар зам. шеф на ДАНС, дето ужким "по грешка" бяха подписали мутрето в документи за едни апетитни многомилионни парцели ... и к'во стана с тях - не са знай?

Захариева за ареста на Иванчева: Малко се премина границата Просто сгазиха "лука".

Този филм сме го гледали много пъти. Сега СИКаджията ще се превърне в Рамбо и ще опатка всички лоши... Не очакваха, че никой няма да им повярва. Сякаш са забравили какво е доверието в тях...

Ами каквво да си мислят, след като три пъти е избиран политик, провалил се в управлението и подал оставка, за 70-год. пенсионерки той е икона.

Аз съм на 70 години,ама за мен не е икона

Ама това чудо и от вътрешна политика ли разбира? Защото външната и политика е такава, че всеки момент може да ни вкара във война. Плевнелиев 2.

Била е министър на правосъдието, също и на регионалното развитие при предишните правителства на Борисов.

То и магаре да поиска Боко, и него може да назначи на какъвто иска пост ! Фактът, че си преседял на даден пост като диня в бостан известен период от време, изобщо не означава , че си ставал за тази работа ! "Калинки" бол, и тази е една от тях ! ...

ще повярвам на разследващите когато докажат битовите кражби доноси и посегателства които бяха извършени срещу мен и бяха прикрити, защото живота е индивидуален и показните акции не интересуват никого, те само засилват чувството за несправедливост

Пожелавам ти и с теб така да постъпят ,както с тази млада жена с белезници 4 часа права без да и позволят да седне или да отиде в тоалет или една чаша вода !

Каква граница вие се оляхте направо ,да не кажа по-остри пиперливи нецензурни думи ! Всички видяхме че е чиста вода провокация ,вие там Управляващите не се усещате ! Спрете този цирк извинете се и случая за три -четри дни ще се забрави !

Който не е удобен на управляващата мафия го нагласят, независимо дали е ГЕРБ или БСП, това всичко са мафиотски структури. При такава ситуация не може да има честен бизнес, не може да има справедливост. Пряката демокрация, като в Швейцария е единственото решение, ако искат масите да са по-добре, иначе винаги привилигировани ще са определена група хора, те ще колят, те ще бесят и ще спретват компромати и ще раздуват по медиите, които притежават или на които плащат, с парите, които доят от масите.

На мен ми ги прехвърлят директно в сметки на Каймановите, затова и не ме хващат, и ми подаряват направо апартаменти!

Много малко хора знаят за това, а случайно Антон Тодоров от ГЕРБ пуска във ФБ снимки минути след като колата е спряна и веднага се появява информацията, че има 70000 в колата. Чудна тайна операция!!! Откъде ли един вече недействащ депутат от ГЕРБ има тази информация???? Просто питам... Кметицата може да е корумпирана, може и да не е. Ама не е редно 5 часа да я държите на кръстовището бе малоумници такива! Нали утре ще и нарушите правата и утре ще ни осъди в Страсбург?? И после всички ще плащаме! Пак "Понеже си абсолютен престъпник..." - както казваше един вече бивш прокурор

Г-жа Захариева се изказва като джендър субект от 55-ти социален пол съгласно Истамбулската конвенция,която безотговорно подписа с умишлената цел да събори правителството на ГЕРБ,в което е троянски кон на бившия президент Плевнелиев.Познайте коя партия беше поканен той да оглави?

МАЛКО ли? Лесно ѝ е на тая да вика "малко" като после новите 100 бона обезщетение няма да ги плаща тя, а ние. А като са "преминали границите", кой сега "малко" ще понесе отговорност?

При тази управляваща хунта и мутризирано правителство всичко е възможно!

Не малко, а много. Щом не са я проснали на земята или на колене, напредък има.

Тази Захариева така се е гримирала и напудрила, че повече ми прилича на прост.тутка отколкото на министърка!

Проститутките са много по-красиви!

Защо САМО да ти прилича ?

Пресилена акция.и защо я държат права на тротоара?можеше да седне поне.и не били 70000 пък 56000.А стария кмет колко пъти ги е обирал щом се съгладяват?

Хич не е пресилена тази акция, а точно обратното - твърде мека е. Защото тези 70000 евро са откраднати от хора като тебе и мене. Не са изработени с честен труд, нали се сещащ, главчо!

Не, тук 90% от пишещите не са идиоти, за които не е от значение, че някой ще прибере 500 000 лв. Това са просто няколко приближени на кметицата, които няма да си вземат пая вече и се скъсват да говорят за някакви граници.

строителят са го въртели тия от кметството на шиш сума ти време. През това време го натискат банките, работниците му, клиентите дет са купили на зелено. Ся че тая прудла посидела малко с белезници - бълха я ухапала. А тя на него кат му е вадила душата с памук, убаво ли и беше?

Горката "изядена душица", затова решила да бутне едни много честни хилядарки, изкарани с много честен труд, за една много честна строителна сделка. Ама тая честност утре може и да го докара в новините като следващия честен бизнесмен.

малко я....ако беше много щяха да лежат цял ден по корем на тротоара....

Извинете ме го мога ли да попитам- тази не беше ли нашият външен министър- Защо тогава се изказва по въпроси за някаква си филанкешиева в държавата? Или тя ги реди и отвътре и отвънка...

БГ - Бритни Спиъйрс. Нещо куца. Толкова тъпи ли изглеждаме

Ами явно, да...въпреки, че като чета повечето коментари, хората не са никак тъпи!

Стойки и чалъми, като газовата атака.Ако трябва цяла седмица ще стоят на улицата,да види ЕС как се бори корупцията.

Цветан Василев, кога е задържат така зрелищно както Иванчева!!! Ще отида да го гледам лично, но без WC 4часа и 59 минути, за д аму гледаме сеира

момата се притеснява , че ако я арестуват и нея някои ден вятъра може да развали прическата . а тая кметица само за това ,че е пила кафе 2 часа през работно време със слувебна кола и в компания на подчинени , трябва да си подаде оставката веднага .а иначе какво очакват от полицията - рум сервис , бре много нахални и забравили се хора.

Ми те тези от полицията за друго не стават, що народ избяга от затворите и зад граница.

Замислете се малко. Тази Десислава Иванчева взима 250 000 евро за да ви направи зло. А вие сигурно не взимате толкова и за цял живот работа. Според мен тази напълно заслужено трябва да бъде убита с камъни, най-малкото!

Нещо много си се разпенил, ако се окаже невинна , кви камъни , кви глупости пишеш.

Невинна друг път, тази е по-корумпирана и от Фандъкова!

ако е невинна, ще и върнат кашона с парите и ще ходиш на кафето Кристал кат почнеш строеж да и пълниш гушата.

Какво стана със Кметицата със голямата цица,ще бъде ли на гости при Анита Мейзер?И вярно ли е че на Анита Мейзер и се били разпаднали циците?;0)