назад

Австралиец наръга с нож жена, преследва други хора по улиците (видео)

12:23 | 13 август 2019 | Редактор: Десислава Димитрова 52 5837

Коментари 52

ох, пак ли тоя лош Путин ! не се спря, завалията !

официално от полицията казват: "he repeatedly shouts out what appears to be "Allahu akbar"." ".. няколко пъти изкрещява нещо което изглежда като алаху акбар" . Ама не е! ако се заслушате, ще чуете че казва аларрр... уакбах .. което е някакъв нонсенс и няма нищо общо с начина по който мюсли би го казал! освен това.. напада азиатка ? освен това ... гладко избърснат с дълга къдрава коса? (типичен мюсюлманин ли ? не - латинос!) освен това... флашка с материали на ! .. white supremacy хайде стига с побеснелите араби :)

Още един начин да се крие радикалния ислям."Австралиец" когото властите укриват и дори няма да лежи в затвора защото е " психично болен". Истинското заглавие би трябвало да бъде "Побеснял арабин коли невинни хора насред Сидни посред бял ден.Полицията за да оправдае нежеланието си да се справи с проблема го изкара луд и избягал от болница." Хора дали го наричаме тероризъм или не кажете ми как тия отрепки се оказаха навсякъде където живеят представители на бялата раса-Европа, Америка, Австралия и Нова Зеландия. Как така всички получават гражданство, социални помощи и са оставени да бъдат над закона? Докато всеки от нас е длъжен да работи за да оцелее, тези получават наготово социални, здравни, жилище и по цял ден продават дрога по улиците на Европа без никой да ги закача, а при тежки публични престъпления ги изкарват луди. Има заговор против християните по света и западните правителства са главните участници.Без тяхна подкрепа тези щяха още да са на камилите в пустинята.

Това което разбрах от статията е, че ако колиш или убиваш наред и викаш "Алах акбар" вече не си терорист, а душевно болен. То не че повечето радикализирани терористи не са и душевно болни, но това не ги прави по-малко терористи.

Значи, ако е бял стрелецът - непременно е свързан с антиимигрантски групировки. Като вика арабелата алах акбар и коли хора - "имал психически проблеми, не, не е терорист". Да ви таковам и двойните стандарти !

Абсолютен боклук е този!

Тоя с ко са е надрусал?

Всеки път като е извършено от мюсюлманин, той е луд. Всеки път като не е - тогава терористичен акт. Подчовеци сте вие, от най-гнусните видове!

точно вчера гледах едно интервю от америка, където един сенатор от мексикански произход обвиняваше фбр, че ако бил бял нападател ги престъпление на омразата, ако бил не-бял го наричали вътрешен тероризъм. Истината е, че това са глупости - първо наистина има саморадикализирани хора, които се възхишават на радикалите по техни съображения - точно както се подражава на поп звездите. Второ - по-важното в случая е, не как се нарича убиеца, а защо някой не си е свършил работата за да е сигурен, че подобен човек е диагностициран като опасен и не може да избя

Ако това се случи в България още на 5я метър да са го задържали случайни минувачи и да са му натикали ножа в задника. Тия го гонят 5 пресечки и не смеят да го доближат.

Особено ако е нацепена батка.

тази статия не отговаря на истината. видеата снимани от всички въгли ги има навсякъде. със звук, и висока резолюция. Младежа е психично болен. мюсюлмани изглеждащи по този начин няма - къдрава дълга коса, гладко избръснат. физиономията му е на латинос. Латиностите са ултра католици. Този няма как да е мюсли. сочи на една кола, друсна се 2 пъти на нея и скочи пак на земата. един дядо със стол го подгони куцукайки по улицата, след това пожарникар с кирка се появи и 2-3има го гониха и затиснаха. С касетка от мляко и 2 стола от кафе. алах уакбар НЕ Е ВИКАЛ. крещеше нещо неразбираемо. психични проблеми, избягал от лудница. Ако прослушам 5-6 пъти записа може и да ви кажа какво вишаше, ама... с алах този няма нищо общо

Ясно се чува че вика АЛАХ АКБАР. Мръсно куче си ти.

ясно се чува уалаар.. ахбак ... толкова е ясно. Слушах го 12 пъти. а защо е нападнал азиатка ? идея? а защо в чантата му има материали на white supremacy ? хаха :) заблуден дебил

Направи ли ви впечатление колко цивилни Граждани участваха, за да неутрализират хахото!?! Това тук не може да се получи ни-ко-га!

Не вика "Бог е велик" а "Аллах е велик". Дираджиите с левашките манипулации и триене на коментари.

младежа нищо за никакъв алах не вика. просто е дрогиран. и негони никой, а него го гонят по улицата с кирка

"младежа нищо за никакъв алах не вика." "Дираджиите с левашките манипулации ..." И НЕ САМО МАНИПУЛАЦИИ, А И ЯВНИ ЛЪЖИ.

Ами то при нас положението е същото четете новините от вчера. Син наръга баща си с нож , жена се опита да скочи от мост.

Мулти - култи, тути - фрути, кораби със спасени "бежанци" от разни загрижени организации = Геноцид срещу християнското население.

+++++

Тия борят престъпността със столове хахахаха

и касетки от мляко! при това доста успешно

Мирната и толерантна религия в действие. Също така и религията с най-много психично болни.

Подозирам че много скоро ще има ответен удар , някой напушен с много боеприпаси ще уреди на мюслемите бърза среща с техния бог.

Разбира се че е психично болен. Къде се е чуло и видяло ислямисти да убиват невинни хора без причина ?

Защо австралийската полиция е въоръжена само със столове?!?

Тая болест "алах акбар" явно доста хора страдат от нея.....

първо! би звучало като алаху акбар, ако го беше викал. ама не го е... второ - психично болен младеж, нищо нито религиозно, нито териристично няма. просто инцидент

Напоследък много психично болни започнаха да викат "Алах акбар".

видео от атаката няма

e какво пък толкова станало, важното в момента е да си пускате по дълги бради и такива едни перчемчета отгоре и да изглеждате готини. Като викинги. А това какво там нещо си крещял - голям праз

"Австралиец", какво друго може ад направи!!!

Че, то, кажи-речи всички, които викат Аллах акбар, са с психични проблеми по дефолт.

Нападение с нож, пострадали, "Алах акбар", психични проблеми... Ясно е, като бял ден, че няма начин да е терористично нападение и е просто случайно събитие. И само случайно прилича на много други подобни нападения от "мирни" мюсли-мани. Те са добри и милички, бежанци са, мигранти дори и много трябва да се грижим за тях и да ги харесваме задължително. Реално нищо не е станало, какво толкова? Стават грешки, никой не е перфектен, на всеки се случва. Да живее толерантността, етническия мир, многообразието, мулти-култи, правата на човека и т.н.

Аз се чудя кога промяната в България ще е факт. Кога примерно като блънаст човек на пешеходна пътека или в парк, виновн ще има и той ще бъде наказан ? Пая промяна не ти ли се струва по-важно да бъде констатирана ? Иначе луди винаги е имало, е прочети малко за Жоро Павето ... нема Аллах, нема акбар, лупва те по главата и край ! Ама тия нормалните с шьофорските умения и бабаитското поведение, тях кой ще ги констатира и кой ще се възмути за това, което вършат ?

Брей много дигнаха летвата. Значи щом няма поне 5 убити, се брои за битово престъпление, не за тероризъм. Ами ето пребориха тероризма, поне според статистиката.

психично болни и фанатици не ногат да тероризират ли ????

ако е "бял мъж", следват подробности и "престъпления на расова основа", ако е някой тъмнокож урод, който крещи съответното, всичко е пестеливо...

щото тогава няма да е новина

Тоя народ тотално превъртя от тия наркотици и безпаричие...

Австралийската полиция арестува нападател, намушкал жена с голям кухненски нож, крещейки "Аллах акбар" , след което преследвал други хора по улиците на Сидни опитвайки се да ги убие и тях и след всичко това полицията обявява,че това не е терористичен акт,а просто някакъв с психични отклонения. Това,че всички радикални ислямисти са с психични отклонения е ясно на всички ни,но че това е опит за тероризъм си е самата истина! Всички ислямски терористи ги обявиха за психично болни и това е така,но да тичаш по улиците с нож в ръка и да ръгаш хора си е чист тероризъм!

Хвърли ножа! Аллах е Велик!!

Това е превода а не както в статията го завоалирали неволно или да.

Иска да става мъченик ама си е обикновен лайнар и убиец

нападател, намушкал жена с голям кухненски нож, крещейки "Аллах акбар" но превода не е правилен

Нещо много мирише тази новина. Оня бега из улиците като кон. Подмина няколко магазина (заведения) и не влезе там. Обикновено всичките имат заден вход, през който да се избяга по-лесно. Пък и заложници може да вземе евентуално. А той търчи като идиот. Чудя се. Или тоя е пълен идиот (аматьор), или това е поредната "новина" на гестаповските медии.

да пишете"бял мъж"нападнал джамията в осло а сега не пишете какъв е мъжа

са либерално демократичните правила

Е как все при англо-саксите...

ние или те но нямам предвид англосаксонците

Към новината