Коментари - Австрия затяга правилата за бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късно е вече .... Австрия от Държава эа пример се превърна в КЕНЕФ

МНОГО МИ ХАРЕСВА АУСТРИЙСКИЯ ПРЕМИЕР МНОГО МИ ХАРЕСВА И УНГАРСКИЯ ПРЕМИЕР. МНОГО МИ ХАРЕСВА И НАШИЯ ПРЕМИЕР.

Какви са тия Амнести бе? Що не се гръмнат. Те ще ми кажат с кого да живея, как ли пък не. А дъртата изкуфелница скоро ще си намери майстора, нека да продължава да пълни Германия с маймуни. Накрая ще я изпратят в Африка да виси на някоя палма.

До преди войната в Ирак нямаше такова нещо като бежанци,отидоха натовците да търсят отровни химикали ама като не ги намериха и месното население се уплаши и тръгна към Европата.Сега отидоха да търсят същите тези отровни химикали в Сирия и нормално и там като не ги намерят народеца колкото остане след бомбите ще тръгне спешно за европето а австрийчето вика недейте идвайте.На това му викам "смях в залата",те ги създават така наречените "бежанци" ежедневно,пък искат да ги спират.Това не са "бежанци",това са прокудени хора от родните им места заради западната агресия и злоба.За разлика от нас и циганите,мюсюлманите са хора които си държат на традициите,религията и родното място,хиляди години си седяха в близкият изток,но накрая срещу американската демокрация и хуманитарност не издържаха даже и те.

ааа, не ги намериха първия път. Но - който търси намира. Ще работят докато ги намерят този път, все пак една грешка не се повтаря два пъти, нали? ТЕ пари в багажник намериха в българия, преди това едни чували с пари на цветан василев търсиха... Ще намерят!

Браво на младежа. Помни, че преди около 600 години турците са били на 60 км под Виена. Какво стана, обединение на Европа и изгонване. Все някой трябва да го почне този процес в Европа.

Нацисти, как не ги е срам да не споделят благинките си с... "правоверните":)))???

Ще идват без пари, нали знаят, че Европа е "длъжна" да ги издържа. А за гражданство - защо да го дават, за да могат да гласуват например или да влязат във властта, нали някой ден ще станат повече от местните при тази политика.

Днес обаче четем друга новина относно плановете на Меркел и Макрон за цялостна реформа на ЕС. Вижте я в дир. На първо място като проблем на Европа поставят унифицирана и задължителна за всички мигрантска политика. Без право на отказ. Как ще притиснат Вишеград не ми е ясно. Вкарват и още "бежанци" със самолети, за да не се давели по моретата. Битката тепърва предстои. Молете се за малка и безпомощна България.

но явно младежът се разбира най-добре с жени на пределна възраст. представям си как кудкудякат около него разните разтапящи се от умиление, че води булка, тяхна връстница... Тая тема май е само информативна, добър ход - знайте си гьола, това сме решили,. Като го гледам австриеца обаче, ще им се опре. Не ми се вижда мекушав и послушен - гони си задачките и се старае да води своя политика.

визирах, да няма неразбрали. нямам идея за личния живот на австриеца - и това също е в негов плюс.

ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА ТЕЗИ. Г А Д О В Е. ОТ А М Н Е С Т И. И Н Т Е Р Н А Т И О Н А Л!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

и от мене.

"конфискуване на ценности от бежанците" е абсолютно задължително защото от години наблюдавам в мола бежанци, които разполагат с много пари и живеят нашироко, но те не са бежанци, това са превдобежанци

Абе Австрия затяга правилата за бежанци, ама Меркел иска пpeдocтaвянe нa yбeжищe, което нарича "Eвpoпa, oбвъpзaнa c цeннocти" и "много повече от нова Еврозона", демек Европейски ислямски халифат. И действа бабето по въпроса, не си поплюва!

Планът Куденхов-Калерги се осъществява с пълна сила.Войната срещу Православието набира мощ също!Новият Световен ред идва!!! P.S. Днес в Берлин са нападнати двама евреи на улицата и са бити!!!

Така е, но все пак надежда има. За нас тя е Русия!

не се радваите много щото като не ги искат там ...ще доидат у нас !!! при все че ние не сме бомбили никои и не сме му взели петрола ...

И как никой не се сети за това преди 2-3 години?...

Защо така,те са хубаво нещо........

розе розееее ...от щерев и компани не можеш се дореди до черна паламарка ... ха ха ха те ги чакат още на границата с хляб , сол и грес :)

МНОГО МИ ХАРЕСВА АУСТРИЙСКИЯ ПРЕМИЕР. ОБАЧЕ МНОГО МИ ХАРЕСВА И УНГАРСКИЯ ПРЕМИЕР. ХАРЕСВА МИ И НАШИЯ ПРЕМИЕР.

изключение от правилото грозен/грозна/, вехт/а, тъп/а, което е на мода сред елита на т.н. бели държави. браво на пича. освен това не се поведе от масовата истерия, подхваната от оня дърт киликанзер. Много разумно, евала на тоя човек, който си е на мястото.

Какво да очакваме в България където 80% от политиците са олигофрени които не могат да се разпишат. Те като добри кученца застават на четири лапи и кротко слушкат господарите на разпадащия се еВРОПЕЙСКИ съюз какво ще им кажат. А те казват- никъкъв шенген никакво евро пускайте бежанците...

Всъщност може да се спори до колко си УМЕН ЧОВЕК, нищо лично . . . Просто ние, умниците (което не е сигурно), пурво ходим за гъби, второ - се ловим като шарани на различни обещания и социални инжинерства. Така че смело може да кажем и трябва да се признае, тия в Парламента не са олигофрени, щом могат да манипулират и да ни предложат единствено ВЯРА в ДЕМОКРАЦИЯТА (но както те я разбират) (преди 1989г ни пробутваха ВЯРА в УТРЕШНИЯ ДЕН). Следващо - просто мислете и гледайте кандидатите в очите и не ходете за гъби и МИСЛЕТЕ по далеч поне 5 см от обувките си . . . . .

"Съвсем преднамерено си поставихме за цел да се борим срещу незаконната миграция, както и със злоупотребите с предоставянето на убежище" А сега да видим ония майки с количките, а де, а утре веднага да спретнат едно маршшшче. Я оня Хелзинския комитет, де сте бе . . . . .Ах . .ама от "Отворено общество", ама от "Института за изследване на демокрацията", а ами оня "Институт за либерални стратегии" . . . кво се оказва, нашите демократични медии са като ветропоказателите. . . Дано някой си спомни ние ГРАЖДАНИТЕ дето казвахме: Абе хора, ние не сме човекоядци, миграция е имало, има и ще има, ама "през прозорците и с тонове" . . . И как така никой не иска да отговори на въпроса, уж всичко е в ред на ЕС-демокрация, а пък няма условия за възпроизвеждане, да раждат деца и да търсят решение на проблема като внасят с тонове "живо месо". . . . . . Ами то е ясно, че нещо е сбъркано, или не се казва цялата истина. Путин пак е метнал всички НПО-та, които не декларират кой ги спонсорира, а ние тук в България, същите тези НПО-та си издействаха разхранване от българския бюджет . . . .също като ония осицки дето снасят яйцата си в гъсениците и щом се излюпят осичките, бубата умира, дотогава храни НПО-то, дето уж "работи за нея" . . . . . . .

Трябва да започнат да депортират поголовно. Престъпленията и изнасилванията станаха ежедневие в Австрия с идването на тези пришълци.

Най после лъч надежда за спасението на Европа на фона на яловата еврогейска политика!!! Днес съм АВСТРИЕЦ!!!

къв австриец си бе цървул???

"конфискуване на мобилния им телефон, за да се установи откъде са" ИНТЕРЕСНО е, че всички бежанци си "губят" паспортите по пътя, НО никога не си "губят" мобилните телефони!

За Австрия, Унгария, Словакия,Чехия може, обаче за България и съседни нам страни Турция, Албания , Македония не може? -Това е така, защото има умни, и същевременно прости и алчни политици. Ама нали ЕС беше единен? Едни се отърват, а други затъваме още повече в батака?

адекватна политика впредвид абсурдните геополитически обстоятелства в момента. австрия и нейните управници все повече се издигат в очите ми. такова становище и законодателство трябва да се създаде в цяла европа - ако си менте бежанец търсещ икономически облаги вън от страната.

Браво на австрийците! Браво на унгарците! Това е истинската наша Европа.

Immer Wieder Osterreich! Само така! А Амнести да ми седнат на ... заедно с всички други подобни организации.

Не е /засяга/ а ЗАТЯГА Защо ги викаха сега като не ги гледат Да ги пращат при Меркел

никои не ги е викал тарамбуките - меркелица е викащата.тук не ги щем,гадни и гнусни са. и лажливи-не са полит,а икономически бежанци са повечето от тях