назад

България и Норвегия вече са в последната категория, с много висок риск за пътуване

07:20 | 28 септември 2021 | Редактор: Десислава Димитрова 82 38058

Коментари 82

Г-жо Василева. Много сте права и най умните коментари са вашите. Не се ядосвайте на невежите и психо нестабилните с техните тъпи коментари..... Така е тук....прост народ, слаба държава!!! Това е истината, затова все ще сме на дъното по всички показатели !!!

Искам някой да ми отговори защо трябва да подписвам декларация при ваксиниране ,че никой не носи отговорност за нежелани последствия,нали има производител и той стои с името си зад дадена ваксина

Хей,такива лъжливи боклуци ,не бях виждал дори и в циганската махала или на битака ,едно време! Геноцид е целта им и това е единственото,което трябва да знаете! Инвитро,болници,мъчение ...и децата ни няма да оставят да усетят живота ,ГАДОВЕ мръснииии! Дано и на тези ,които прокарват тази гнусна ,наложена и целенасочена,про-римска доктрина им се случи същото на квадрат и се гърчат ,както правят ,ТЕ, с нас!!!

Иска ми се да прочета каква е била смъртността у нас ПРЕДИ Ковид19 . Вероятно ваксините пазят от тежка форма на боледуване, ако се заразиш, но в основата на първенството ни по смъртни случаи е това, че българинът е много болен и здравеопазването ни е в ужасно състояние. Поклон пред множеството честни лекари-добри специалисти и хора, но системата отдавна е опорочена и се използва от безскрупулни гешефтари и в тази професия .

В България мерките се спазват стриктно. В градския транспорт се влиза само с маски. Под носа, под брадата, или в джобовете. Шофьорите са заградени с въженце за да ги пазим здрави. Но се разболяват и има недостиг. Новоназначените карат все едно че карат картофи. Пътниците се прегръщат и целуват при лашкането. Не са регистрирани случаи на забременяване.

Норвегия - 68% ваксинирани, 1 средно починал последната седмица България - 15 % ваксинирани, 67 средно починали последната седмица Ганя мре с мухите, ама е горд антиваскър ! СтабиУен е Ганя, не се лъже да го чипират.

А ни имат за международно зле, последни по набождане, значи сме супер. Все така да продължаваме. Последните ще станат първи. ЕТО Я РЕАЛНОСТТА ЗА КОЯТО ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ и МИСИРКИТЕ ДЕТО ИМ ПРИГЛАСЯТ НИКАК НЕИСКАТ ДА ЗНАЕТЕ, НО ВИЕ Я ВИЖТЕ И СИ ЗНАЙТЕ, ЗАЩОТО ЗНАНИЕТО Е СПАСЕНИЕ ОТ ИЗМАМИ И ЛЪЖИ С ЦЕЛ ДЕПОПУЛАЦИЯТА ВИ (ВИДЕО-БГ) ВАКСИНАЛНО РАЗПРЪСКВАНЕ (VAXXSHEDING) ИЛИ ВАКСИНАЛНО ЗАРАЗЯВАНЕ НА НЕВАКСИНИРАНИ ОТ ВАКСИНИРАНИ!!! - МЕГА ВАЖНО ИНФО ЗА ВСИЧКИ ПРЕДПАЗИЛИ СЕ ДО СЕГА ОТ ОТРОВАТА В СПРИНЦОВКИТЕ, ОНАЗИ ЗА КОЯТО РЕЗОННО НИКОЯ ВАКСИ КОМПАНИЯ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ, А В ЛИСТОВКА ИМ ИМА ТЕГАВИ ПРИЗНАНИЯ ЗА ДЕСЕТКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТА И НАЛИЧИЕ НА ОТЛИЧНИ НЕРВНИ И КЛЕТЪЧНИ ОТРОВИ 1:1 КОЙТО УВРЕЖДАТ И УБИВАТ!!! https://bit.ly/VaxxSheding (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid (ВИДЕО БГ) Клип унищожител на ковид ваксини и ваксери. Инфото за което фарма мафията и пропагандаторите и биха си отрязали ръцете и краката само да не го видите. Разбиването да започва, гледайте до край!. https://bit.ly/VaccineKillerVideo (ВИДЕО БГ) ВСИЧКО МЕГА ЦЕНЗУРИРАНО и ВРАЖДЕБНО СПРЯМО ХОРАТА, СВЪРЗАНО ПРЯКО С ВАКСИНИТЕ, В ТОВА ЧИСЛО И ЗА КОВИД В 17та ЧАСТ ОТ МЕГА РАЗКОНСПИРИРАЩА ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА!-(Падането на кабал - продължение) (Останалите серии от продължението на поредицата 1-12 са тук: https://bit.ly/FallCabalNextFull // от 13-17 епизод следват, а цялата първа част е тук: https://bit.ly/FallCabalFull https://bit.ly/FallCabal17 (ВИДЕО БГ) Има два пътя – дигитален концентрационен лагер, в който ОВЧЕството няма да има право не само на собствени мисли, но дори и на собствени емоции или свят, в който психопатите не само ги няма, но няма и опция да имат власт. https://bit.ly/TwoRoadsForHumanity

Част от причината за умирането са такива като тебе, на твоята съвест тежат.

Стой си в болницата тогава и се доверявай на ваксините и властта. Само после да няма "ама те така ми казаха...".

Да и като видях оная глупачка - Шон Скелтън - доказана лъжкиня с това треперене - на няколко места в тъпото ти видео и ми стана ясна твоята "истина".

Американците кога ще спрат да разпространяват лабораторните си вируси?! Няма ли кой да смачка това световно зло, събрало всичката измет на планетата?

CNN брато, какво да говориме повече!! На някой му е все изгодно да критикува България,но един ден тази държава ще бъде световно призната!

В БГ има много антиваксъри, прости хора без образование. Борисов ви го каза -лош е матряла. Сега и заразен, освен лош. Шегувам се разбира се. ;-)

Имам си няколко образования и точно поради това няма да се ваксинирам с генетично модифициращ тялото ми експериментален продукт. Изкарах Ковид, след него и пневмония ,имам доказани антитела, и пак няма да дам да ми инжектират тази гадост. Вие ако щете и сто пъти се бодете. Нали е БЕЗПЛАТНО... Като в капана за опитни МИШКИ...

кой те излъга, че е безплатно? Държавата е платила пари за тези неща. Пари от бюджета, от всички данъкоплатци. Не е Безплатно, а е машина за пари това!

Точно обратното. В България има много мислещи и образовани хора и доста по-малко овце отколкото на Запад и особено в САЩ.

И в Норвегия го публикуваха този пасквил. Не отговаря на истината. Всичко е отворено от събота. Имат мач срещу Монтенегро - всички билети са продадени . Обърнете внимание на мача и ще видите че трибуните са пълни. Разликата е че имат само 800 починали от началото. Следях ги . Преди Гергьовден и абитуриентите през 2020 имаха 10 пъти повече болни и 5 пъти повече умрели Пт нас. Сетне се стегнаха и през 2021 се и ваксинираха, макар че нямаха достатъчно ваксини.

сметките не излизат: т.е. Бълфария в 4 та зана с над 500 на 100000. т.е. на 1 милин трябва да имаме 5000 заразени, а на 6 милиона 50000, а ние за иминалото денонощие имаме 2340 приблинизително. ако това е за 14 дневен период тези сметки излиза 32760, пак сме под 50000.. нешо не се връзва.

на 6 милиона са 30 000 не 50000, но да наистина не излизат сметките.

Абе я се научи да пишеш че си за първи клас по правопис. Ако и на Луната да отидеш пак ще пишеш неграмотно.

Нямаме 500, но вероятно се е разчуло, че сме антиваксъри и за това ни считат опасни за тях.

Ей, на някои хора не им ли омръзна да пишат фантастични съчинения за тези вируси? И кой казал каква зона ще са страните - пак краварите са замесени. Интересно, до преди месец и Индия беше в това положение, но сега само гражданите на тази страна могат да влизат без проблем в Канада, за другите страни е все още забранено. Просто вече всяка страна сама започна да си определя, кой е опасен за нея и кой не е.

Айде България е ясно - ще покълнем ще поругаем колко бил зле бай Ганя ... ама Норвегия как така - нали всички се ваксинираха и чудни мерки спазваха ... шампиони сред скандинавците ... ко стана са? Швеция нали нямаха такива мерки ... разбирачите им се запалиха главите, но не се съмнявам , че пак ще скалъпят нещо, по-скоро ньещу дье

Не беше ли за Нидерландия, а не за Норвегия......? Там в Нидерландия пуснаха всичко. А между другото май някои хора не правят разлика между заразен и болен.... ТУК ПРИ НАС СМЪРТНОСТТА Е НАЙ ГОЛЯМА .....ХОРААА МИЛИ РАЗБЕРЕТЕ. ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА. !!!!!!

Първото място по смъртност нито сред новородените, нито сред възрастните НЕ ГО ДАВАМЕ!

На много места в Ковид отделенията почти не ги лекуват , просто ги чакат да умрат. Затова и смъртностат в реанимациите гони 90% . Е това е истинската трагедия... Вирусът на престъпното нехайство... Но понеже няма кой да работи и минава...

Американците са сърдити защото Норвегия вече няма да им купува ваксините..

Невярвайте на всичко, което се казва, пише ит. н

Не разбрахте ли, в един списък сме по брой заразени, не по брой починали. Масовото заразяване в държави с ваксинирани не води до висока смъртност. Обратното е в БГ. Дъщеря ми кара Ковид миналата седмица, ние с жена ми нищо ни нямаше, а не сме се делили. Значи ваксината работи!

Разбира се че работи само че ние като високоинтелигентни знаем и разбираме всичко и сме просто гениални в тъпотията си.

За някои работи ваксината, за други не. Познавам ваксинирани и преболедували ковида след това. При това не леко. И не са с "продружаващи заолявания" при това.

Е как бе? Вчера писахте, че Норвегия отменя всички мерки, защото имало голям брой факсинирани?!

Е нали Норвегия отмени мерките и заяви, че веднъж завинаги е приключила с епидемията?! каква стана тя сега пак?!

Отмениха мерките, защото масово са ваксинирани и колкото и заразени да имат, не умират. Само че ако неимунизиран американец отиде в Норвегия, за него рискът е голям.

Не умират повече, защото вече са умрели от ваксината :-). Дир-а, отблокирайте адресите на хората, че да могат да пишат коментари. И моя също :))))))

Най-ваксинирани и най-неваксинираните в един кюп!

На българите не ни трябва да пътуваме. Ние тук сме си добре!

каква изненада другари!

Те са ваксинирани, верно е, ама нямат смъртни случаи, или имат по 1 починал на ден за разлика от нас, така че ваксини те наистина пазят

Обаче Смъртността при неваксинирани в България е много по-висока от смъртността при неваксинирани в други държави и то при сравнение на сходни възрастови групи. Това трудно може да бъде обяснено по друг начин освен чрез смъртоносните последици на българското "здравеопазване".

А това не ти ли говори, че нацията е много по-болна? И за това не са виновни лекарите, а начина ни на живот.

Не толкова българското здравеопазване, колкото прочутия български здравословен начин на живот. Всеки пуши, дори най-малките, почти никой не спортува. В западна европа всичко живо тича сутрин за здраве, много малко пушат и липсва стрес. Българина плюе на тия неща. Той е над това.

Обаче по голяма глупост не бях чела скоро.

А това не вили говори, че много хора макар и разболели се не се тестват и карантинират и си кютат с "настинката". Само ако видят зор тичат при лекар. И че смъртността може да е същия процент като при останалите държави (около 2%), но понеже имаме реално много повече заболели от официалните регистрирани да излиза, че е повече проценти.

От ко предпазват бе

Тук се разминават с истината. Американците са напарва или грешни сметки. Норвегия има по 500 заразени на ден! А не на 500 Хил. И празнуваха в събота в 16.00. Отварянето на страната без зелени паспорти и ограничения.

Норвегия са най ваксинираните,а са в черната зона с нас,е няма такъв смях!

Норвегия Общ брой поставени дози 7,75 млн. Напълно ваксинирани хора 3,61 млн. % напълно ваксинирани 67,8%

Типично по хаймерикански, ръсиме морал и изисквания към целия свят. Аз предлагам всички държави които имат заразени 1-500 000/100 000, да им се пращат ваксините под формата на ракети може и ядрени. Заразени ще спаднат рязко, което ще докаже ефекта на ваксините. Разбира се маските и тестовете ще останат, това там за 70-те % ваксинирани е конспирация на антиваксърите. Вируса ще изчезне минимум при 190% ваксинирано население с 8 игли. А за другата година за новите щамове S, S Plus, S Pro, и флагмана S Pro Max вече са готови новите ваксини. С други думи мерки и ваксини има на корем, само вируси ни трябват, пък ако няма ……. ами , ще си ги направим

Ей, стигнааме ги тие норвежците бре! Сеа да се готват оние хамириканците!!!!

То щото американците не са номер едно в света по брой заболели. Вижте интерактивната дъска на "Джон Хопкинс" (от рубриката ковид" в дир-а и после долу се кликва на глобална картина, 3-тот копче под картата). Та там най-първи са САЩ. Тях трябва да ги забранят да ходят където и да е или да ги поставят под карантина като индийците. Четох също за тях, че в някои щати не приемали маските за задължителни и трябвало да убеждават населението защо е необходимо да ги носи. Носели и платнени маски, които не предпазват особено. Та, точно те са ни обявили за "опасни".

Норвегия е една от най ваксинираните държави в света и я слагат с нас в най черната категория,а след нас е Дания,която също е една от най ваксинираните държави?!? Израел също е в черната зона... Защо,нали ваксините ви пазели?

tonk11

И ние какво правим в тая класация тогава? Щото по ваксиниране сме последни в Европа и не само.

Единственото общо между Норвегия и България е че няма мерки. В Норвегия, защото ги отмениха, виждайки че работа не вършат, пък и се научиха да го лекуват и имат 1-2 умрели на милион. В България, защото здравеопазването ни е толкоз зле, че 9/10 в интензното умират, а и на хората като в Норвегия им е ясно че останалите мерки никаква работа не вършат срещу настинка. То например туй да си мислиш че не чистия въздух ами да си дишаш потта помага на дробовете си е за световно по тъпотия. И в Норвегия и в България са решили да го изкарат и да го забравят. Между другото норвежците гледат доста и Швеция, където вече почти го постигнаха. А за решението на САЩ: ами мисля си че Байдън просто не иска американците да видят че и без мерки пък и с 5 болни от всеки хиляда, може да се живее нормално. Не съм сигурен за САЩ, но ограничаването на германците и да речем испанците това лято беше точно по тази причина.

А в Норвегия 80% са ваксани и пак заедно с нас в последната категория!

В Норвегия има по 3-ма починали на ден при нас по 80. Що така??

Имат малко починали,защото имат добра здравна система! Тук виж,че имаме 10 починали ваксани,а те имат 2-ма - 3-ма,пак сме в пъти по зле...

tonk11

Ти някога да си ползвал здравната система на Норвегия? Що говориш глупости?

Защото в България вместо лекари имаме 'убийци в бели престилки". Те освояват клинични пътеки, оправдават си 1000-та лева за работа на първа линия и не на последно място лижат задниците на боклуците от Европейската комисия

и имат 850 смъртни случая ОБЩО . толкова нефелните ти разсъждения ...

Интересно е, че северните държави имат много по-малко умрели. Вижте и за Исландия е така.

откога Центровете за контрол и превенция на заболяванията (ЦКПЗ) в САЩ решават са критерий за нещо?

Еми от около 20 години вече. Като имаше свински грип наложиха на Европа забрана за износ. Така е устроен света - свиквай, че ти си никой

То и без друго всички сме пътници...

Тя все пак предупреждава, че дори напълно ваксинираните може да са изложени на по-висок риск да се заразят и евентуално да разпространят някои варианти на ковид, отбелязва телевизия Си Ен Ен. Помислете върху това! А сега свържете тази информация със зелените паспорти. Ако сте напаснали картинката вече знаете ЗАЩО зелените паспорти са една голяма измама. А след като това е измама, какво ви гарантира достоверността на всичко останало???? Хора, имате глави на раменете - МИСЛЕТЕ!!!!

А бе тъпнар, 1 ваксиниран може да се зарази, но няма да се разболее или ще се разболее леко. Ти разлика м/у заразен и болен правиш ли? Аман от тъпаци

Е как ще се разболее леко,след като днес има 10 починали напълно ваксани в бг и 230 в тежко състояние в болниците,пак напълно ваксани,що така?

На теб тази дейност с мисленето е невъзможна. То четенето е не само съчетание на букви а имат и смисъл. Ами хубаво е че можеш да четеш но и възприемай прочетеното.

Опа тук вече сгафиха с тази новина. В Норвегия ваксинираните са 68%. И какво правим сега?

Ако човек се абстрахира от пропагандата и се опита да свърже логически всеки един компонент от ковид истерията, много лесно ще достигне до извода, че това е една голяма лъжа. По цял свят ковидиотите искат да въведат задължителна ваксина с идеята, че неваксинираните разнасяме "ужасната" болест и убиваме роднините и приятелите си. Да де, ама тук, в тази статия самите американци си признават, че дори ваксинираните боледуват и заразяват. Следователно убиват... ЗНачи аз не съм по-опасен за останалите от тях. Остава първата част на тезата - запазете своя живот... Да де, ама НЕ ИМ ВЯРВАМ на псевдоваксините! Сигурен съм, че ме лъжат. А и за разлика от масконосците - не ме е страх от смърта. Тя е неизбежна и все някой ден ще ме посети... Та НВМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ, МАМКА ВИ!!!!!!

Голям тъпак. Като не се страхуваш да умреш що не свършиш нещо полезно и да поработиш малко в едно ковид отделемие. Гарантирам ти че разболяването ти е сигурно. Защо обаче заради един безмозъчен тип трябва да умират хората около теб. Ти не си човек и не заслужаваш да живееш.

А вие, Снежана Василева сте много тъпа. Плюете, че другите не мислели, ама точно вие сте като кон с капаци.

Българите са бразилците на Европа. Ние да си живеем живота, пък който е болен и стар - да мре! Никаква емпатия към застрашените. За себе си пожелавам внуците ми да говорят български с акцент, а родителите им при първа възможност да се изнесат от тая кочина.

Трябвало е "Дарвин" за теб с тез разбирания!

Ами то такива като теб направиха от подредената ни държава, кочина.

Ти виждал ли си подредена държава бе ченге?

Виждал съм и съм живял в нея за разлика от теб, казваше се Народна република България.

Ти не си ГОСТ. Ти си ИДИОТ!

А дано ама надали Гостенино. Ето ангелите прибраха и Ангел.

И най незастрашените ги отнасят.

Българите - норвежците на Балканите ;)

Де да беше така. За жалост е само ирония.

Към новината