Тръмп заменя ”Обамакеър” с ”осигуряване за всички”

Доналд Тръмп планира да замени закона за здравното осигуряване, известен като "Обамакеър", с план, който предвижда "осигуряване за всички".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп заменя ”Обамакеър” с ”осигуряване за всички” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тръмп заменя Обамакеър с осигуряване за всички" Есенцията, лозунгът под който бе анонсиран и приет "Обамакеър" бе (е) ... ОСИГУРЯВАНЕ ЗА ВСИЧКИ! Без майтап! Другата откровена простотия, която веднага се набива на око, е: "Тръмп посочи, че планът включва "по-ниски суми и по-малки удръжки". "Ще осигурим застраховки за всеки...." Няма как хем да се застраховат всички (тоест много повече, десетки милиони повече американци, много от които нямат финансовата възможност да си осигуряват застраховки досега) хем да се намалят застрахователните суми, хем да се запази качеството на услугата, ПРОСТО НЯМА КАК, НЯМА НАЧИН!

не бях в САЩ

В USA ако викнеш линейка да те кара до болницата, си плащаш транспорта, не е като тука безплатно (макар и понякога бавно)

и предии след Обамакеър -в САЩ-близо 100 млн.нямат здравно осигурителен достъп ,т.е.нямат достъп до лекар.1/3 от населението съпоставимо с Конго и Заир.

Явно затова ще намалят вноските. Разликата обаче е голяма. 20 милиона са осигурените, а казваш 100 милиона не са! Тпъмп само този проблем да реши, ще е герой.

"Обамакеър"="ИБАМАкеър";))

Чичко Ленин, чичко Ленин се е преродил.

Туземните рашофилистичета вместо да си дерат гърлата, да четат "Отвореното Общество и неговите врагове" от моя Учител Карл Попър.

Специален дял от математиката се занимава с пенсионното и здравното осигуряване, което изисква сериозни сравнителни анализи и не става за един ден, а тръмпофчетата ще отменят една система без да са готови с новата ?

определено си абсолютен двойкаджия по математика,но иначе си привърженик на сорос и айдушката му орда!

Банана "кеър" какво предлага тази застраховка за бедният американец.Абсолютно фалшива грижа за бедният американец!$600 на месец на човек от семейството вноска и $6000 дедъктабъл,което значи че до 6 бона си покриваш разходите от джоба!Ебати осигуровката ,ебати грижата.И не си мислете че което е над 6 бона ще ви бъде покрито на 100%!За да си позволи човек подобно осигуряване трябва да прави поне 100 бона чиста пара за годината!"Демократи"чисти обирджии и мафиоти не по-различни от наще,които между другото се учат от американските бандити!

Не пиши глупости без да си в час. Има нещо вярно в това, което си написал, но то не е много...

Да, обамакеър беше програма за лекуване само на негрите и цветните - отпадъците на обществото, като се крадеше директно от доходите на средната американска бяла работеща класа. Личната преторианска гвардия на афро-соросоидите. Сега Тръмп ще преобразува системата за всички.

Съгласен съм с теб!

Ако Тръмп успее в това, това е достатъчно за да бъде преизбран след 4 години.

Да не забравят по примера на нашите "мозъци" да въведат пръстови отпечатъци!!

Те са на застрахователен принцип, тъпако. И никой няма да позволи да му пипат застраховката за да откраднат пари без да извършат лечение.

пръстовия отпечатък нищо не ти спасява мунчооооо ама щото както казваш всички сме тъпи сам оти си умен явно нямаш грам понятие от това как се извършва медицинската услуга в булгаристан. За това се и казва услуга щото не е здравеопазване. Като влезеш и дадеш отпечатък се съобщава че си бил в болницата или при джипа или при специалиста и какво от това? От там на сетне доктора пак си пише каквото си иска без ти да знаеш как си лекуван! ПАНИМАЕШ АНАДЪМНО !?

Какво е разликата?

освен името едва ли ще посмеят да променят нещо, защото 20 милиона човека ще се вдигнат на протест.

Браво! Моят американски президент ... е Дон Тръмп.