назад

Бащата на убитите от майка им деца: 47 дни не ги бях виждал, подавах сигнали, никой не ми повярва

20:55 | 24 ноември 2020 | Редактор: Десислава Димитрова 525 28888

Коментари 525

Не мога да повярвам как се напада един баща, при положение, че майката е открита на местопрестъплението и е казала, че "Никой сега не може да й отнеме децата". Аз вярвам на бащата, че нито една институция не е обърнала внимание, тъй като всички те смятат, че бащата е нула, а майката има всички права върху детето. Докато не се промени това мислене в обществото ще има доста такива случаи. Много от майките злоупотребяват с така нареченото насилие, за да изнудват бащите за пари и имоти, като оръжието за това са децата.

от години,.. а от месец -. с полиция върнаха плачещото дете на насилницата- майка й, която я пребива, заключва и изобще не се интересува от нея- само от парите, които идват за собствената й издръжка- не работи- само иска- детски, помощи, социялни и т.н.

като вярвате на бащата може ли да дадете логично обяснение - защо този човек не е извикал първо медицинска помощ? И като нормален човек да направи опит да запази живота на децата! А е извикал директно полиция, без да му пука дали в дечицата му има искрица живот, въпреки състоянието им!

излъченото интервю, и определено този човек лъже!!! Не само лъже, но и самото му излъчване и поведение е нагло, и определено е ужасен артист - дори не успя да се разплаче като хората пред камерата! А наглостта му взе връх, когато каза, че смятал себе си за много добър баща - направо се погнусих от арогантността му! Понеже е бил "идеалният" баща, затова ли едното от дечицата от страх е развило тикове? При всяко чуване на гласа на Георги са се проявявали. Затова ли се е гаврил с децата, с команди от сорта "падни- стани- падни..." и дечицата от страх чинно са ги изпълнявали! Затова ли, когато "уж" е намерил убитите си деца, изобщо не се е опитал да извика линейка,, да прояви нормална човешка реакция - т.е. да направи опит да ги спаси, дори и вече да е късно. А директно е извикал полиция! Кой нормален баща няма да се опита първо да окаже помощ на децата си! Помнете ми думата - Георги е истинският убиец, а нещастната жена е жертва, на която се опитват да припишат престъплението!

Има нещо нечисто в тоя индивид. Дори да приемем, че жената не е била наред вероятно той я е притискал по отношение на децата и е отключил действията й,превърнали я в убийца. Смятам, че деца не трябва да се отделят от майката, освен ако тя не е съгласна при развод бащата да поеме грижата. Най-добре е децата да живеят и с двамата си родители, но животът често взема друга посока. Тъжно е всичко ,което се е случило с това семейство.

ми направи впечатление, че докато си цепел дърва изведнъж му светнало да извика полиция и съседи да отидат до стаята на жената, защо е решил че трябва да извика полиция?! Освен ако не е знаел какво ще открият зад заключената врата. Това че вратата е заключена отвътре, не означава че някой друг може да го е направил и да е излязъл от друго място, особено ако има преходни стаи, отворен прозорец и пр. фактиМного интересно какъв е предполагаемия час на смъртта, дали жената не е била упоена, децата убити и алибито осигурено, защото не е била адекватна когато идват полицаите. Дали им е направен кръвен тест и на двамата - жители на Сандански съобщават че Гошко бил в играта с наркотиците, друсал се е и под закрилата на шефа на полицията , такива зависимости и връзки в това РПУ, ум да му зайде на човек.

Вратата била заключена отвътре, а децата са взимани от леглата в 23 ч., тогава може би не е била заключена отвътре.

Явно жената е имала следродилна депресия, която може да премине в друга по- тежка форма, особено ако напълно се неглижира

ужасно ми е да чета тези неща така да се бъркят в живота на хората и така пубрично..Но тук някой Лъже...и то много..винаги има двамя виновни в отнашенията но тук говорим за Лъжи и но големи

Кво толко ревете за някви си деца бе, деца под път и над път! Заклала ги там, е голяма работа - мъжа й ще си направи други и готово. Ще си намери някоя стара мома или парясница да я забремени, щом му се занимава с такива глупости като деца, които освен да точат пари, пари и пак пари за друго не стават. Като почнат тука да пишат и да се лигавят - ама ангелчета били, ама не знам кви глупости...две фабрики за лайна по-малко на тая претъпкана планета.

Ти си голяма фабрика за лайна и теб да те таковаме, така ли...

Хм, прави ясно впечатление, че тук се впрегна супер мощна машина за манипулация. Паонтата е долният коментар, с който открито се пита кой е казал, че жената си е заклала децата, и че това било твърдение. Хм... странно... кой има интерес от това? Адвокатът? някое НПО за защита на женските права? Хора, не допускайте подмяна на фактите от тези подмолни сили, които тук действат доста нагло и очевАдно.

* "поантата"

"Бащата на убитите от майка им деца..." КОЙ УСТАНОВИ ТОВА ДЕЯНИЕ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ЧАС НА СЛУЧИЛОТО СЕ? ЧИЕ Е ТОВА ТВЪРДЕНИЕ?

не би посегнала, само дето ги закла, когато си в задънена улица се хвърляш от 10 етаж и край.

Лично познавам Криси - едно слънчево, винаги усмихнато и позитивно момиче, поне преди да създаде семейство с въпросния индивид. Използвам думата "индивид", защото според мен толкова си заслужава. За съжаление, не знам какво се е случвало в семейството, което ме включва в групата на наблюдателите отстрани, но съм убеден, че тя никога не би посегнала на двете си дечица, ако наистина е осъзнавала какво върши. За съжаление, системния тормоз най-вероятно е причината за огромната трагедия. Не пожелавам на никой от зложелателите и коментаторите, които отправят критики и обиди по адрес на човек, когото не познават и не знаят предисторията, да попадат в такава задънена улица, в каквато вероятно е била тя. По никакъв начин не оправдавам близките и на двамата, които не са предотвратили станалото, защото винаги има начин..за съжаление вече е късно. Жалко за двете ангелчета, жалко и прекрасното, слънчево момиче, което помня..

На този въобще не му вярвам на измислената версия и помията, която излива върху майката. Като е такава, защо отива да я прибира от родителите й? Тук трябва сериозно да се намесят разследващгите органи. Този дебелак срещу тази нежна жена, хора не му вярвайте!!!

Защо да не я прибира? Нали семейството е от майка и баща? Той е виновен, че е дебел, а тя че си заклала децата. Що за сравнение?

И аз навремето познавах прекрасно момче с ясни, сини очи и открита усмивка. Студент беше в Технически университет. За една нощ от него не остана и следа. Отключи параноидна шизофрения. Близките му трябваше да дойдат и да си го приберат. За щастие не уби никого, но потроши, каквото можа в квартирата си. След кризата беше неузнаваем.

"На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях. (?!)Тогава тя беше пребита от баща си, имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома." С полиция наистина можеш да си прибереш децата. Но не виждам как с полиция можеш да прибереш И ЖЕНАТА?! Според изявленията му - тя е била "заложник" в дома на родителите си или какво? Както и да е - жалко, жалко за невинните дечица... Що изобщо ги правите и раждате, бе, ако ще ги тормозите после... и убивате, че да си "отмъщавате" един на друг... що не се изтрепахте помежду си, комплексари нещастни!

Да се подложи на детектор за лъжа... За да спаси кожата своята и на баща си е измислил едни небивалици...

до Н - да бе , умрял той да спи с жена си, че и да я изнасилва, като може и други жени да има, гледам заможни са били, жена му го ревнувала и от децата и искала внимание .........глупости говориш

Не знам, но му вярвам, може да е всякакъв, но е щял да си се грижи човека за децата, не е могъл да се справи с депресията й, той горкия няма никаква агресия към жена си, как говори , искал е да памогне , но без хапчета не става. Кротък ми се струва, особено към децата.

Абе, истината е една - дори и да е имало насилие срещу тази жена, дори и да е имало сексуално насилие срещу нея, нищо не оправдава убиването на дечицата. няма нормална жена, която да направи подобно нещо. Това е. И бизките й сега няма какво да дрънкат. Ако срещу детето им (сестрата) е проявено насилие и те са знаели за него, защо нищо не са направили?

Болна е тая жена,явно!

Разболяна...

Абе майнатаму, важното е че родната милиция ни пази.

Абе вземи децата само, той взел и лудата.

Хора - мъже и жени, не си слагайте грях на душите като коментирате трагедия с хиляди неизвестни и се нападате едни други. Повечето от вас са тук сте нормални и свестни хора - всеотдайни майки и любящи бащи, защо се обиждате взаимно? Разследващите също са семейни, също са родители - мислите ли, че няма да дадат всичко от себе си за да разберат какво точно се е случило и защо се е стигнало до тук? Вместо да се карате, радвайте се и благодарете, че не е във вашите семейства. Направете нещо мило за семейния си партньор, целунете децата си, кажете им колко ги обичате - не ровете вие в л.....а, защото от там само смрад ще излезе. Бъдете здрави!

Голяма каша. Да се оправят. Жалко за децата.

05.11. тоя шопар си "прибрал" жената от нейните родители с полиция. Пита се - как е възможно жертвата на насилие, да бъде изведена от дома на родителите й, което за нея е било защитено място и върната в дома на насилника - все пак в полицията има много жалби от нея за това. Кой е разпоредил тази акция?!? Това се е случило 2 седмици преди убийството. Можем само да си представим какво е правил с жената през тези 2 седмици. Как е възможно такова самоуправство от страна на полицията, а тоя дет никой не му помогнал?! Ама как да не са ти помогнали, даже длъжностните лица които са ти помогнали да си "прибереш" жертвата трябва да бъдат подведени под отговорност за злоупотреба с власт и за нарушаване правото на личността от свобода на избор, местоживеене и ,придвижване. Представяте ли си как с полицейска кола връщат жената при тоя изрод и й отнемат и последната надежда за някаква промяна. Не случайно се е изместила при родителите си. На следващия ден след убийството е имало дело за попечителство, а на 26.11 насрочено дело за домашно насилие в съда. Явно жената се е страхувала от повишаване на агресията на този човек. Доведено до пълно отчаяние, пребивана, малтретирана, насилвана сексуално /представете си това чудовище в сексуална акция, когато жена му не го иска, това е изнасилване, това е болка, тъй като мускулите на вагината се свиват - за мъжете дето не го разбират да си представят как някой ги бие по топките - равносилно е/. Гавра с човешкото тяло, достойнство. Чудовище някакво, което си избива комплексите, създадени му от неговите родители върху жена си. А свекърът?! И той в играта с любезното съдействие на сина си. Егати извратеняците. Цялото семейство взело участие в това издевателство, заедно с полицейските служители, които са му съдействали трябва да бъдат подведени под наказателна отговорност.

на дейността на районното полицейско управление!!! Освобождаване на ръководството докато тече разследване на дейността им. Проверка на всички жалби и сигнали, какво се е случвало след като са принуждавали жалбоподателите да си оттеглят жалбите. Пълна ревизия на случай със самоубилата се дознателка от това управление!!! Нещо не е наред - жена с осеммесечно бебе и друго малко дете да се самоубие . Вярно ли е че сестрата на този шопар е любовница на шефа на полицията и тя ли му е диктувала действията срещу жертвата. Ако е така, този малоумен полицейски шеф веднага арестуван, който трябва да упражнява службата безпристрастно да бъде разследван за всяко едно действие - със сигурност има и други пострадали от неговото "ръководство" което е разбирал като взимане на страна в конфликти

Пък накрая - децата хладнокръвно заклани от тази нещастна, изтормозена, невинна жена, а не от "тоя шопар" мъжът ѝ, който е подавал сигнали срещу нея. Парадокс!

05.11. тоя шопар си "прибрал" жената от нейните родители с полиция. Пита се - как е възможно жертвата на насилие, да бъде изведена от дома на родителите й, което за нея е било защитено място и върната в дома на насилника - все пак в полицията има много жалби от нея за това. Кой е разпоредил тази акция?!? Това се е случило 2 седмици преди убийството. Можем само да си представим какво е правил с жената през тези 2 седмици. Как е възможно такова самоуправство от страна на полицията, а тоя дет никой не му помогнал?! Ама как да не са ти помогнали, даже длъжностните лица които са ти помогнали да си "прибереш" жертвата трябва да бъдат подведени под отговорност за злоупотреба с власт и за нарушаване правото на личността от свобода на избор, местоживеене и ,придвижване. Представяте ли си как с полицейска кола връщат жената при тоя изрод и й отнемат и последната надежда за някаква промяна. Не случайно се е изместила при родителите си. На следващия ден след убийството е имало дело за попечителство, а на 26.11 насрочено дело за домашно насилие в съда. Явно жената се е страхувала от повишаване на агресията на този човек. Доведено до пълно отчаяние, пребивана, малтретирана, насилвана сексуално /представете си това чудовище в сексуална акция, когато жена му не го иска, това е изнасилване, това е болка, тъй като мускулите на вагината се свиват - за мъжете дето не го разбират да си представят как някой ги бие по топките - равносилно е/. Гавра с човешкото тяло, достойнство. Чудовище някакво, което си избива комплексите, създадени му от неговите родители върху жена си. А свекърът?! И той в играта с любезното съдействие на сина си. Егати извратеняците. Цялото семейство взело участие в това издевателство, заедно с полицейските служители, които са му съдействали трябва да бъдат подведени под наказателна отговорност.

Този случай ме накара да попрегледам темата в Британското криминологично списание. Както и очаквах, жените освен автори на по-жестоки престъпления са и далеч по-чести извършители на детеубийство. Статистически значим превес сред мотивите - ОМРАЗА и РЕВНОСТ към бащата. "Струва си да отбележим и готовността на съда да припише като причина невменяемост на майките, убили собствените си деца, докато в много случаи се оказва, че са действали хладнокръвно, напълно осъзнавайки действията си."

Ако можеш и да намериш числата относно колко случая има у нас и какви са присъдите ще те призная. Че се сещам за няколко условни за убийство на новородено.

Защо ли не му вярвам на този охранен шопар, гледах интервюто, звучеше толкова фалшиво.

Наднорменото тегло е престъпление срещу човечеството! Да го подведат под отговорност да това, че е дебел, а милата майчица да пуснат на свобода да си гледа дечицата!

Абе и тя не е от най-слабите, все ще е виновна за неещо, не трябва да я пускат.

Родителите й пребивали жената, съпругът я пребивал и насилвал. Всички заедно с нея в затвора. Уруди!

каквото и да се пише тук ще е далече от истината хората, които са запознати ще мълчат както са мълчали дълго време и са оставяли тия невинни две малки душици в ръцете на неадекватни хора

Мъжът, жената, както и тяхните родители да минат на детектор на лъжата и тогава да се правят заключения !

Аз толкова феминистки и мъжемразки изказвания не бях чел на едно място... Казусът е брутален, а коментиращите женки сте отвратителни, зли, вманиачени и фанатизирани на тема как жената е хубава, а мъжът винаги е виновен. Въобще няма да се учудя, ако тук са се наели да пишат служителите на някое НПО, защото аз знам, че българската жена ще се ужаси от този случай, ще се погнуси и изобщо няма и да пповдига темата за половете, та камо ли да пише оправдателни коментари. Пишещата малка феминизирана фатанизирана групичка - вие сте зли, подмолни, нагли, следователно самотни и нещастни същества, и нямате нищо общо с жена, особено пъл българска жена. Живейте си във вашия объркан гротесков свят, той е токсичен и убива всяка любов и взаимност. Вие така сте си избрали. Подлъгани сте да жертвате живота си, за да защитавате тезите на други хора, които в момента се гушкат с любимия си и с децата си, докато верните хрътки от самотните си стаи настървено бълват идиотски коментари. Бъдете здрави и живи, за да имате възможност да помислите върху абсурдността на умопомраченото си поведение.

Първо, женомразците, си вижте речника из останалите теми и тогава обяснявайте кой зъл, отвратителен и самотен. И да си знаеш, сексът не е равно на любов.

Виждам, че не си разбрала нищо от това, което казах. Обичам жена си, както и самата концепция и същност на жената. Въпросът е, че ти си отрекла женското в себе си, докато се пънеш да защитаваш феминизма. Парадоксално, но факт - феминизмът убива женското у жената, и обратно - истинската жена вътрешно отхвърля феминизма, защото тя няма нужда от него, за да заеме своето специфично място до специфичното място на мъжа до себе си и заедно да дърпат напред. Не очаквам да ме разбереш, нито да се съгласиш, вероятно вече е късно, а може би не - ти решаваш.

Поиграл си си с няколко женки, на които нещо не им е допаднало, по всяка вероятност че си женен и са възроптяли и ти в крайна сметка си се гушнал за жената и сега се опитваш да ги дразниш. И на това всъщност ти му викаш феминизъм, може би са се опитали да "говорят" с жена ти и за това толкова те е страх от феминистки?

Гнусно е как изведнъж изместиха фокуса на тази трагедия от убийство, извършено от майката към малтретиране с жертва - майката. Престъплението си е престъпление! Правилно би било да бъде решено дали тя да влезе в затвора или в психиатрична клиника за престъпници. А това дали има извършено престъпление към нея е обект на друго разследване

Трагедията е наистина огромна. Не пожелавам на никого такъв живот, в който майката на децата ти да ги умъртви... И въпреки всичко нещо в този човек не ми харесва. Не знам какво и защо, но има доста неизказани неща в този случай и той съвсем не е чиста вода ненапита... Женската ми интуиция подсказва, че не трябва и не бих му се доверила. Много искам да видя и баща му и майка му, както и тъст му и тъщата му. Тази трагедия е вряла дълго време на печката. За нея не е виновна само майката. Има много виновни около нея!

Тя и оная напълно интуитивно им е прерязала гърлата на дечицата си. Голяма работа е интуицията!

mahnete go tozi izrod ot novinite,toi kato bashta kakvo e napravil za gorkichkite,kakvoto i da kazhe naima kachestva na bashta.

И защо да му вярваме на тоя тулуп? Я покажи колко сигнали си подавал...а я кажи корко пъти си я пребивал.Сега ще излезе,че е бил най-грижовния и любящ баща и съпруг.

Мнооооого жалко за децата.Бог да ги прости.За семейната драма, нямам думи.Обикновенно съм свикнал да чета за подобни истории в напредналият и цивилизован " Запад".Краен битовизъм , живот в скандали , липса на държавни институции,,,Нищо не може да ме изненада вече.

Грабваш ножа и ....посягаш на децата?! ..и казваш - "Искаха да ми ги вземат?!! Е, нека ми ги вземат сега!'' Това не е следствие на депресия, още по малко следродилна .

същото повтарям вече дни наред и не мога да разбера, наивни ли са хората или пишат напук (или от патологична омраза към мъжете като цяло)? Жената просто е Зла. Лично аз съм потресена от случилото се, но не и изненадана, защото каквито мръсотии съм видяла от жени, мъж не би имал въображението да измисли, камо ли да реализира.

Грабваш ножа и се опитваш да нъкалцаш мъжа си. Този тип изглежда като изпичин лъжец Нищо от вчерашните му вопли по телевизията не изглеждаха като истински.

Ти ненормална ли си ма?Жената била зла.... Ти психолог ли си?Знаеш ли колко неща трябва да се случат,за да реагира човешкия мозък по един или друг начен? Простоа патко.

Мъж не може да измисли мърсотии, но лесно бие и насилва. Това някак си не е мърсотия

Този е патологичен случай ,лъжец и биещ жени, нищо от това което е казал не е вярно.Наистина може да доведе жената до лудост.

Следродилната депресия продължава няколко седмици, но ако не се лекува, жената получава трайни хормонални увреждания. Може да се стигне до шизофрения. Имам позната която се лекува четири години след раждането на второто дете, но майка и много помагаше, макар мъжът да не беше доволен и постоянно ми се оплакваше, че не може да изгони тъщата, шото жена му ще се срине. А тия примати са държали жената заключена удома и са чакали "да се оправи", за да си гледа децата сама. Ето го резултата, сега и да я съдят - децата няма а се върнат, нито тя ще осъзнае напълно деянието си.

Бабите ни до една бяха шизофренички поради нелекувана следродилна депресия. Абе откъде ви намират такива....

В града се намират глезени жени!

никога неработили, едната с прислужници преди 9-ти, но бяха съвсем здравомислещи и нормални.

Не знам за "баба ти", аз ти обяснявам какво съм видял у познати хора. В такъв момент жената не разбира и да ѝ се обяснява и да се заплашва. Правят се кръвни тестове и преглед при психолог, след това години на лекарства. Тия мои познати бяха пред развод, тъщатя постоянно я гонеше мъжа, а дъшеря ѝ с плач я връщаше, защото не можеше да се оправя сама с децата си.

Значи ако аз разбера че бившата ми е мръднала ще се притесня, защото е майка на детето ми и то живее с нея. Този няколко години е гледал как жена му откача прогресивно и не е направил нищо, ами не мога да го разбера. Ако са живели заедно е трябвало да говори с нея, да я убеди да потърсят помощ при психолог, ако не при психиатър, да я попита дали не иска да сменят жилището, да сменят града, да отидат в чужбина ... абе пътища много човек, ако иска.

Тая ще стане по-малко психопат ли, що ли? Жената е трябвало да смени, още преди да я опраши.

ако мъжът, тоест ти, се поболееш и жената те сменя на момента, щото не ставаш за нищо?!? Много ти е първосигнална реакцията, или живееш в илюзии, че в едно семейство е невъзможно да се случат болести, неуспехи. Ами чи ти при всяко регистрирано от теб несъответствие ако си биеш камшика и изчезваш, ти въобще не си създаден да имаш семейство, живей си в твоя "идеален" свят и един ден дали някой ще има да хвърли буца пръст върху гроба ти

Точно обратното е бил неговият начин ; насилие, гавра, шантажи и унижения. Дори и децата са се страхували от него. Първо осакатени, после и убити. Горките ангелчета! Дано да простят на "родителите" си.

Жена му въобще не съм я виждал, ама тоя виси редовно в едно кафе и на ротативките и сега да ми се представя като загрижен семеен тип е малко в повече. Допускам, че жена му си е изперкала, а той изобщо не е забелязал, а като е забелязал й е хвърлил един бой и толкова. За него психическите проблеми на жена му са проблеми на нейното семейство ...

Не само си я виждала, но сте и рода с нея. Тия номера може да вървят в местните ви форуми, но тук четат и и интелигентни хора.

Защо ли не му вярвам?

Щото си ПСанданскаП

Никога не съм ходил в Сандански.

Противно е това човекоподобно да играе ролята на любящ баща. Всички в града знаят, че кисне по кафенета и казина, агресивен е и налита на бой. В същото време майката стои заточена у дома и децата ги гледа само тя и нейните близки роднини. Трябва да се зададе и въпроса като е намерил заключена вратата, защо е извикал свидетели и полиция. Логиката е, че е знаел какво има вътре или е подозирал за последствия след собствената си агресия. Жлакото е, че на него дори няма да му се повдигне обвинение, а той е не по-малко виновен от майката.

Циклична шизофрения !!!!!!!!!!!!!!!

Циклофрениците често се самоубиват, но изключително рядко посягат на чужд живот.

противен шопар, от километри му личи че е насилник на жени

Много лесно така, насилвал я бил, биел я, и затова заклала децата си. Сега ще я изкарат невменяема, няма и да лежи. След като животът на този човек е свършил, както казва, трябва да направи единственото, което остава за да има поне малко справедливост. От съда това не може да се очаква. Тя трябва да отиде при децата си възможно най скоро, и да бъде съдена , но не от БГ съд, ,а от един друг.

Абе , и ти си един жмольо. Двамата сте си лика-прилика кат два мръсни терлика.

в България от време оно се счита че за проблемите в семейството е виновен мъжът!! Това продължава и много често съпругите правят опит да прехвърлят вината върху съпруга си и ако имат деца да насадят омраза в тях срещу баща им!! А последните 20 години българките станаха прекалено еманципирани!!

Разумните хора знаят, че за проблемите в семейството обикновено са виновни и двамата, понякога поравно, понякога по повече. Грешите като мислите, че проблемът е еманципацията на жените. И първата и втората ми жена са еманципирани жени и това по-често помага в ежедневието, отколкото пречи. Проблем с еманципирана жена може да има само комплексиран мъж.

И двамата изглеждат добри хора. Отстрани сигурно са изглеждали идеални. Но е имало нещо, което не се вижда отвън. Болестта е едно на ръка. Но има толкова семейства в които има психично болен и нещата пак вървят. Просто не са били един за друг. То когато партньорите не си допадат и здрави да са нещата пак не вървят. Питам се, като е била при майка си и той не я е виждал, защо не е подал молба за развод?

Защото не са били женени.

Тогава е трябвало да реши проблемите чрез съда

Има ли некой, който да верва на тоя тлъст нерез?

50 % може да се вярва и на двамата. Или да не се вярва...

На шиш да са я пекли всеки ден, .......как ще убие децата си? Няма сила която да накара нормална майка да убие децата си, ако това не идва от нейната глава.

последните 10 -15 години българките не си гледат децата, в повечето случаи мъжете гледат и възпитават децата!! Така че аз лично съм свидетел на няколко приятелски семейства където жените са вечно все отнесени, недоволни или все се опитват да правят кариери!! А това че може да не са си допадали по характер, това се решава от двамата съпрузи чрез развод или съдебна решение ако не са семейни. Само че трябва да имаш смелост и да си наред поне малко с главата!!

А на Буда вярваш?!

Излишно и дори вредно е да се чопли тази човешка трагедия, причинена от психично болна жена. За голямо съжаление у нас няма нормално здравеопазване, няма нормални социални служби, няма нормално правораздаване, които да предотвратят насилието, агресивността на психично болните хора, а те не са никак малко.

Действително в Благоевградски окръг има най-много псичично болни хора на глава от населението в сравнение с всички останали райони на България. Феномен, който е неглижиран и няма обяснение. Така е от десетилетия. И най-лошото е, че масово роднините ги крият и се преструват, за да се пазят от ключите и срама. Изключително неразумно и вредящо на болните поведение. Параноидната шизофрения е много сериозно и трудно за повлияване заболяване дори от най-добрите психиатри и най-новите медикаменти. Няма да е трудно да се установи дали жената е душевно болна, но това няма да върне децата. Трябвало е още при първите симптоми да подходят към лекар. Но уви в българската реалност това е еквивалент на нещо срамно, неприлично. А броят на страдащите се увеличава...

Обяснявам! Тези хора ,повечето от тях, НЯМАТ емпатия !Всичко проилиза от това! Тази жена след като е родила първото си дете , е ''открила'', че не може да направи ЕМПАТИЧНА ВРЪЗКА с него! А не е могла да направи емпатична връка с детето си, защото не е имала траква и със своите родители ! ...темата е дълга, ако проявите нужното усърдие и я развиете след психологически материали които има в нета , ще разберете всичко .

И с мъжа, бащата на децата, защото и той не е предложил емпатия, сигурно не знае какво е.

Шизофренията е страховито заболяване. Болният става неузнаваем, нелогичен, агресивен, манипулативен и жесток. Моите съболезнования за близките и жертвите, които са го отнесли. Те нямат шанс срещу такова нещо, животът им е безвъзвратно съсипан, ако не и отнет. Сега психиатрите имат думата, дано си свършат добре работата, поне да предодвратят бъдещи жертви.

Едно само не ми стана ясно от историята на бащата. След като проблемите им са започнали още след раждането на първото дете, защо са имали второ и защо още тогава не е завел жена си на лекар. Бил подавал сигнали последните месеци, а жена му вероятно е имала псхически проблеми от години. Родителите й ги било срам и я били малтретирали, а той какво е правил, същото! Простаци!

Той се е интересува само от сексуалната й достъпност. Понеже да кажем с мама не може, със сестра си не може, с леля си не може, а са толкова добри жени

Какъв точно сигнал да подаде? Жена ми е отвеяна и без настроение, а аз не мога да разбера защо? И къде да го подаде? При нас законите са такива, че ако няма ясен сигнал за агресия и опасност за живота на околните (и често когато има вече е много късно) не можеш да принудиш никого да отиде на лекар. А таочно отключилите шизофрения по правило нямат никакво желание да търсят психиатрична помощ.

Грижата за партньора и за майката на децата си не може да се изразява само в подаване на сигнали. Ако ти обичаш някого и виждаш че не е психически ще намериш начин да помогнеш, ще говориш с нея, ще говориш с родителите й, ще я/го убедиш. Ама това изисква усилия, каквито не всеки иска да положи, по-лесно е да върнеш жената на майка й и да кажеш ми тя не е вред.

Към новината