назад

Без дебати: НС даде 14 дни на главния прокурор да докладва за защитените свидели

13:11 | 04 август 2021 | Редактор: Рая Георгиева 26 2984

Коментари 26

Да докладва какво стана с каскета му.

Само да поясня на парламента, че Гешев е излязъл в 6-месечен отпуск, разписан му от началниците - Борисов и Пеевски!

Някой трябва да го попита този боклук в парламента защо толкова време защитаваше Пеевски и прикриваше престъпленията му. И на други, като Петьо Еврото например...

Дир.бг, нови неграмотници ли сте взели?! Още от заглавието вече не доглеждат. Кьорав ли е, който пише?! Подарете му речник за добре дошъл в офиса или го изритайте между очите, ага се сепне. Защитени СВИДЕЛИ?!! Първо изречение - 4 реда. От кое кьоше го взехте тоя, тая?! Рая Георгиева да вземе да сложи диоптрите да си ги извади от ....не се ползват рамките на цайса по дупките да се завират, а се подпират на ушите. Неграмотници навсякъде, явно нямате вече и вие от какво да избирате?! Ще ви удавят такива идиоти, като прибирате...

Право на г-н Гешев..да мачка все така мафията за да квичат..ха.ха

Гробарската сган изпадна в истерия

Без дебати: НС даде 14 дни на главния прокурор да докладва за защитените свидели На Главния Каскет му дайте 7 дневен срок да си приготви багажа за Софийския затвор.

Тоя парламент до14дни . ще е,история...

Не обичат да четат депутатите и началниците им. За тази чета дето пази защитените свидетели е написано,че трябва да пази и зстрашени магистрати, а Гешев счита,че е такъв.Дрогари, не се перчете с купени дипломи, а четете нормативната база.

Гешев не е магистрат, а престъпник, инсталиран като такъв от мафията. Този боклук има наглостта да заяви, че Пеевски имал толкова общо с кражбата на милиарди в КТБ, колкото и Обама?!?! И сега ще плаща скъпо за престъпленията и лъжите си този неграмотен тъпак!

А Лозан Панов кога???

като го извикат тогава....

"Кви дебати *бати с депутати ментета" Слави Трифонов

А няма ли да го питат защо не разследва 8-те джуджета и други подобни?

И ако не отиде до 14 дни, за таралежа ли ще го барат?

невероятно силно желание на депутатите да работят за избирателите си ! 143 гласували за и двама въздържали се . 145 депутати са на работа, а другите 95 днес не са на смяна .Защо са ни 240 депутати, като дори на откриването на НС не бяха всички в залата ?

Не си интересен, мравояд, жалък си.

И този, я ще скъса менискус, я ще хване коронавирус.

Гешев е трън в очите на червената буржоа. Пробват с други приоми, като не стана с ВСС.

.. на боко тиквоко мутрата и духача

Еееер най накрая се сетиха да зададат правилен въпрос. Когато се задават конкретни, отворени въпроси, тогава няма шикалкавене - трябва да се дават факти. А фактите са нещо което е обективно проверимо и постоянно във времето. Въпроси от вида - Имаше ли Гюро капа или не не водят до никакви отговори. Ама изкуството да водиш разговор и да задаваш въпроси не се учи в нито една учебна програма.

мутра!!!

Само така Гешев дръш ги. здраво за топките.

Нито един! Сега ще "защитят" няколко !

Христо Иванов си пожела да види един ден самия Гешев като "защитен свидетел". Много добро

Xpucmo, eBu c 200!!!

Към новината