назад

Бездомно куче нахапа жестоко 6-годишно дете в Дупница

16:18 | 13 август 2019 | Редактор: Надежда Христова 85 5723

Коментари 85

Еми това е щото се побъркахте с тая лакомия за заплати, само "дай дай, 500лева не стигат". Като не стигат що раните псетата ве? Таван трябва на заплатите, таван! Ей на, западняците защо се огейчиха и наводниха с муслими? Заради големите заплати, станаха много изтънчени и загубиха козите. Така ще стане и с нас ако се водим по акъла на разни пуяци дето ми обясняват "щом печелиш достатъчно трябва да даваш и на работниците".

Къде са сега разните НПО защитници на техните приятели?

Тези там 240 човекоядци,взеха бързи решения за самолетите,защото има комисионни,а за кучетата се правят ,че нищо не няма сериозно.Колко жертви още трябва да има?????? ДА НЯМА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА,КАКТО В САЩ.НЕ МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ НА СТРАХ И ОТ ЕТНОСА И ОТ КУЧЕТАТА.ЩЕ БЪДЕТЕ НАКАЗАНИ.НЕ МОЖЕ ДА УНИЩОЖИТЕ ЦЯЛА НАЦИЯ И НЯКОЙ ДА ВИ ПРОСТИ

3

Четейки (и пишейки) коментари към dir в течение на 1 месец едно разбрах: ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ СА ТОТАЛНИ ШХИЗОФРЕНИЦИ!!!!

Не е вярно, около 80% са!

Не изкаме и кучетата да ни изяждат,политиците са ни достатъчни

що не се видите какви сте боклуци.

Не се изказвай, защото мисленето не ти се получава. Лична отговорност носи кмета и трябва моментално оставка. Бездомни кучета в по-развитите страни няма, защото са решили този проблем отдавна. Как и защо е решен при тях проблема.... за домашно да си отговориш на тези въпроси.

е за заглавие: Дете на 6 години, с такова възпитание, рита бездомно куче! Ще му набия два шамара веднага на отрочето! А пък родителите на неделно училище по възпитание!

И приспиването му, Дай Боже!

ЗАЩО трябва да има повече състрадание към УЛИЧНИТЕ ПОМИЯРИ ,които хем хапят , хем разнасят паразити и КЪРЛЕЖИ ,хем създават предпоставки за КАТАСТРОФИ по пътищата , ОТКОЛКОТО КЪМ ЗДРАВИ ПРАСЕТА ???? СБЪРКАНА ДЪРЖАВА !!!!

Идвам много ме харесват помиярите.:)

Детето ритало кучето и то взело че му писнало и го нахапало - току-що по тв свидетели разказаха това. Ами и мен да ме наритат и аз ще хапя. Съседи твърдят, че кучето не е било агресивно.

Си играели с пистолета и той взел че гръмнал. Дето прави глупости защото е дете. Въпросът е защо ние възрастните не сме осигурили на децата безопасна среда да живеят и се развиват.

Хораааа съдете Общината!!!! Да направим протест! Това вече е нетърпимо!

чипиран помияра ся детето и то чипирано така ли?мамави .

те сиганетата са умствено по-долу от бездомните кучета

Има бездомни, но няма безстопанствени кучета. След като куче нападна детето ми, установих че всички помияри в квартала някой ги храни. Много е лесно така, нито плащаш данъци,нито чистиш след кучето, нито има нужда от намордник и повод, нито дължиш глоби ,нито отговаряш за действията му. Храненето на кучета трябва да се санкционира със безбожно високи глоби и ще видите как няма да има никакъв проблем с бездомните кучета.

пишеш като мастит икономист от бившия ВИИ "К. Маркс". да не си колега на черния иван?

До родителите на детето! Съдете общината за този инцидент! Все пак трябва д аима някой отговорен за тези безобразия. 30 години вече!

един кол по гръбнака са влачи гадината!

До три години затвор и с глоба от хиляда до пет хиляди лева. Нямаш право да удариш кучето дори ако в този момент ти гризе крака. Трябва да го изчакаш да се наяде и да попдадеш оплакване до общината. Сформира се комисия от няколко експери с участието на представител на кучкарско НПО и ако кучето се яви пред комисията и тя заключи, че е агресивно, го приспиват. Така е закона в момента.

Колко още хора трябва да бъдат нахапани, разкъсани до смърт или заразени с тения за да започне евтаназиране на всички улични кучета !?

Не трябва да има бездомни кучета и котки! 1. Вкарване в приют. 2. Период за осиновяване/ намиране на нов стопанин/ кастрация. 3. За агресивните кучета и животните, за които не може да се осигури нов стопанин - Евтаназия. В случая е виновна държавата и родителите трябва да си търсят правата по съдебен път. Дете да изпита подобен ужас оставя травми за цял живот.

Кучета не трябва да има в никакъв случай! Но котките са НУЖНИ за борба с плъховете, но за тази цел кофите за боклук трябва да са наред и да се затварят, както и боклукът да бъде изгарян след събирането. Но ако тези условия се изпълнят народът ше земе да живне, а това не е желателно...

то пред всяка врата, пред всеки вход и под всяка тераса е пълно с панички с вода, кокали и хляб, ти кофите ще херметизираш. Къде ви изравят такива?!

Е щом е чипирано и кастрирано всичко е наред , може да яде деца, възрастни и квот му падне, важното да е чипирано. Пуснете го в родилното да не се мъчи животното по - лесно ще се нахрани там.

По-добре едно убито куче, отколкото един жив човек, изяден от кучета!

в социалните жилища, кой живей? циганетата са дразнили кучето...

Много обичам животни, почти всички животни. Те няма да излъжат както хората - ако те мразят - мразят. Обаче това, което се разиграва в БГ е поредното изкривено, ненормално решение - не може бабки и лелки да хранят орди от кучета и котки около блоковете. Да мирише на леш, да е мръсно, да има бълхи и Бог знае какви други паразити... Кучетата се приучват да действат по техния начин около блок, към който е на хранилка - кучето действа като пазач и не можеш да минеш зимата или по тъмно и т.н. Трябва да проявим малко самосъзнание. Примерно блоковете да кастрират бездомните животни, за които се грижат, а не да се размножават без ред.

Тук ли е съборът на истериците? Може ли да плачете малко по-силно. Все пак е сайт предимно за мъже 45+

Аз мислех, че ще го заловят и умъртвят а те ще ли да го заловят и приберат?! Да попитам само къде са еврогейците от 4 лапи , като зариваха полуживи прасета????

Те онези бяха от Четири копитца

С едни кучета не могат да се оправят, а камо ли с народа. Как по времето на така нареченият "лош" социализъм ловните дружинки избиваха бездомните кучета, а сега не можело.

Ако се приеме като закон и сега ще може - въпросът е евентуално някаква по-хуманна идея да се използва. Но по тия географски ширини всичко се изкривява до изродски форми.

Първо трябва да се справят точно с народа. Ти откъде мислиш е това куче? Поредното изхвърлено от някое домашно кучило, така е най-лесно, ражда ти кучката и хайде навънка. После проблема става общ, а не лично твой. КОНТРОЛ и ГЛОБИ на собствениците, които не са си кастрирали животните!

Родителите ще съдят ли общината?

Ако куче ухапе детето ми ням ада чакам да го приберат!

И сега какво, ще чакаш да го ухапе ли? Не може ли малко по-радикално?

Време е да се вземат крайни мерки и спешно да се ликвидират всички бездомни кучета! Който иска да си прибира кучета, да ги регистрира и да си ги гледа, но каквото остане по улиците след 2-3 седмици да се премахва. Стига с това залавяне и прибиране, а след кастрация, преглед и подобни глупости пак на свобода. Бездомните кучета са опасни, особено за децата и старите хора и нямат място сред нас!!!

Живея близо до този квартал и вчера по нашата улица минаха глутница кучета с опашки нагоре,изглеждаха ми агресивни.Кмета беше направил кучкарник,но изватените кучезащитници постоянно го търсеха кусури.А сега къде са кучкоЗащитниците.На първо място е човека,отврат държава.Горкото детенце.Като дете ме е хапало куче и травмата е завинаги.Докога ще ги търпим.Който иска куче,да си се грижи за него и да не застрашава живота на другите

Гробарите вместо да избият кучетата избиват прасетата. Ма няма как ЗАПОВЕДИ от гей-съюза.

Та кучетата бездомни са по опасни от чумата.

сега кучкарите ще започнат да философстват как кучето не е виновно, как детето го е уплашило, как БСП докато е управлявало му е направило нещо или Русия е виновна за това.. само оправдания, а дейстивя няма, защо в нормалините страни това не се случва, някой знае ли отговора ? защото хората са различни ...

Ами щото не сме нормална държава, а СИК-кочина собственост на еднокнижният плъх.

Всяко куче с повод! АКО е без - в приюта!!! За протокола: на мястото на бащата щях да прежежа гръцмуля на песа.

и се чудя дали се сещате да обърнете внимание на такова дете като се разминавате с него. Дали е добре, дали не се е изгубило, как е? Но пък когато ви се даде възможност да бълвате злоба сте направо супер надарени с ораторски талант. Чудя се и как живеете с това изяждащо нещо във вас. Кога пък станахте такива?!!

чипирано било -голям праз...какаво значение има, като е бездомно... само хората са виновни за бездомните кучета и котки по улиците...

Детето е виновно. То е представител на хората. А хората са тези, които изоставят невинните кученца докато са малки и ли пъък не ги изоставят а само ги възпитават лошо и те какво да правят - стават лоши и хапят. Виз ако детето вместо да се роди сред хора , се беше рпдило сред кучетата и отреаснало с тях, може би тогава щяхме да обърнем внимание как е възпитано то и как другото куче и да накажем подобаващо невъзпитания. Обаче сега детето е отговорно за възпитанието на това куче и следователно е нахапано абсолютно справедливо.

Спете спокойно, 6 годишни деца, кучето е чипирано!

Щом кучето е чипирано значи има собственик. Този чип трябва да е записан в регистъра. Съответно ето кой ще плати всички медицински процедури и кой може да бъде съден за безхаберие!

Тая Африканска чума май и по кучетата ходеше ..... я така превантивно ВСИЧКИТЕ, те пак ще се завъдят ;)

На какво са си играели децата? На "уцели кученцето с камъче"?

Не е невъзможно, но в повечето случаи кученцето ще си тръгне. Кучетата са си животни и понякога са агресивни.

Те и кучетата и кучкарите са еднакъв проблем. Инвалид съм -ходя с патерици.Кучетата макар и на каишка се плашат от патериците и налитат да ме хапят. Онзи ден когато уведомих една кучкарка ,за тази особеност ,тя ме навря на кучето в ...... След това ме догони с колата си и ме заплаши ,че ще ми дръпне патериците и ще насъска кучето. Живеем във времена когато хората са по зли от кучетата. Едно време на село ,кучетата бяха свободно скитащи (дворни) ама нямам спомени да са ухапали човек и те бяха по Човеци от сегашните градски изроди.

щот си идиотл Животните ги разбират тия работи

Кучетата може и да ги разбират,тези работи ,но животните придружаващи кучето ,явно -не. Щом човек с ампутиран крак ,наричаш-идиот.

Защо населението на България намалявало, очевидно кучетата са по-важни!

намалява уважаеми Мунчо поради малоумие, а не поради други животински видове.

Заглавието е тенденциозно. Има повече нахапани от кучета с домове, ама хайде да не изпадаме в подробности

Някой покрай бездомните кучета натрупаха доста парици и те са готови на живот и смърт да ги бранят, за да не спре далаверата.

Кучето било чипирано! А бе кажете ми в коя държава в Европа или С.Америка към които се стремим има разхождащи се бездомни чипирани кучета! Всеки месец едно и също! Кучето било прибрано!? Кучето трябва да бъде ефтаназирано! Всички бездомни кучета трябва да бъдат прибрани, който иска да осинови някое -ОК, останалите след 6 месеца или определен период да бъдат умъртвявани! Тези пък с домашните кучета задължително паспорти, на каишка или с намордник при определени породи! Толкова ли е трудно да приемете един закон като хората! Скапаняци смотани!

От къде тогава ще се краднат пари?  

Е то това е една от причините за бездомните песове! Някои хора правят много пари, като лъжат че са скопили някое куче. Втората голяма причина е простотията и безвластието в държавата! Никъде го няма това с бездомните кучета! Бил съм в доста цивилизовани държави!

И в коя по-напред циганска махала ще кажеш, да спрат да ги развъждат и изхвърлят?

Айде стига с тези цигани, все те са ни виновни! Пред блока само българи хранят и кучета и котки и много им се радват, че имали малки!

Предполагам онзи от тоалетната и пододобни изроди.Нарочно не вземат адекватни мерки,за да ,,усвояват парички,

Всяко куче ухапало без причина, да се приспива!

Куче, котка, змия, гущер, орел, сврака, дива свиня, щраус, шимпанзе и прочие животни не атакуват без причина. Трябваше да го знаеш. От обща култура.

Да, може да нападат заради собствения си кеф!

А да, бе. Ще чакам еда ухапе. Я всичкото помияр под ножа пък да видим дали стопаните ще си изхвърлят малките на улицата, като знаят, че до няолко дни ще бъдат заловени и умъртвени.

от Сорос еко-фашисти не позволяват тези паразити т.н. бездомни животни да бъдат унищожени за 'до-масонките гадове и еко-перкендетата бездомните кучета и пр. паразити са по-важни от децата ни

Като ги знам кекавци мога да изкажа само притеснения за кучето и да поискам да му бъде осигурена медицинска помощ, навече ваксинация! а тия от соц-жилища сигурно са го замеряли с нещо и тях въобще кучетата не ги обичат ... сигурно заради цвета ... на очите им )))

Във Варна има също много бездомни кучета. Жалко за детето.

Аз съм да му се тегли куршума на песа, но любителите на животните ще кажат, че било провокирано, страдало от остра липса на галене и нямало колибка.

Хайде сега зоофилите от "Четири лапи" на съд за умишлен опит (или не само) за убийство.

"умишлен опит (или не само) за убийство" ... отлично , отлично , само ти си знаеш каква глупост ти е в главата , но нищо - браво , православно е !

кучето е усетило, че детето като порастне ще стане лош човек и е действало предварително . кучетата много усещат ги тия работи

Кучетата може и да усещат лошите хора, ама няма как да предскажат кой ще стане такъв. Много нелеп коментар от твоя страна.

коментарът ми беше саркастичен .усещат ми дедовия

Ако ти нахапят детето или твой близък, ще пуснеш ли пак такъв коментар? Или сарказмът действа избирателно?

Имаш предвид помияри като теб усещат кой е лош или добър човек!

Коментара ти е тъп, какъвто на практика си и ти!

Към новината