Как един кмет се бори да приема бежанци

Кметът на френското градче Гранд Сент – Дамиен Карем, е с основен принос за създаването на един от най-големите лагери за бежанци в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Как един кмет се бори да приема бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно е, защо няма подобно медийно отразяване на онези кметове, които се борят варварите да не идват в Европа?

От фамилията си личи , че е фес. Фесовете събират фесове до пълното съсипване на терена и след като стане невъзможен за обитаване от нормални хора отиват да съсипват друг терен.

Идиоти има навсякъде. Кой ги избира и въпроса. Може и един гей парад да спретне та всички да са добре дошли и доволни. То в Европа други не останаха.

Кмета с това име е мюсли и си иска неговите главорези и изнасилвачи да са близо!Създава си башибозук,както турската редавна рмия си е отгелждала извергите които са клали,знасилвали и вършили най-долните престъпление на света!

ЧИСТА ЕВРОТОЛЕРАСТКА ПРОПАГАНДА.......ВИДИТЕ ЛИ,НЕ ВСИЧКИ СА ПРОТИВ,ВИЖТЕ КАКВИ ТОЛЕРАНТНИ ХОРА ИМА ! ....ОСВЕН ТОВА ИМЕТО МУ КАРЕМ Е ДОСТА СЪМНИТЕЛНО !

"Карем, е с основен принос за създаването на един от най-големите лагери за бежанци в Европа" Дирника казва - принос, нормалните хора казват - вина. Явно западна Европа прекалено дълго е стояла зад щитът, който ние, по-нормалните народи сме им градили срещу тая паплач. Атентатите и мизерията са им малко, ското такива ислямски, соросоидни кметове и политици ще изземат властта навсякъде и западно европейците ще се порадват и на малко ислямско робство, та да им уврат главите. Умният човек се учи от грешките на другите, ама това мулти-култи стадо ще учи по трудният начин. Ако оцелее - оцелее, само и нас да не повлича.

Струва ми се неправилно да се смята, че името на този кмет е с мюсюлмански произход. Във френския език думата "карем" (carême) идва от латинското "quadragesima", което означава периода от 40 дни преди Великден. За съжаление в нета не намерих нищо за произхода на Дамян Карем, освен че е роден в Лотарингия в семейство с 6 деца и че баща му бил електротехник, така че най-вероятно "се бори да приема бежанци" не защото е от мюсюлмански произход, ами щото си типичен продажен соросоиден социалист и зелен. (Социалистическа партия, след това Европа Екология Зелените от 2015). И да припомня, че по времето на ген. дьо Гол семействата на французи с 6 деца са били обичайно явление, а този е роден тогава!

Приятелю, крайно време е да се ограмотиш малко. В нормалния свят името на Джордж Сорос се свързва с филантропията, т.е. с даването, а не с продаването. В България срещу Сорос плюят по форумите основно 2 групи хора. Първата се състои от такива , които наистина се продават (на Путин и други овчари като него) Диктаторите всъщност са овчари, които си търсят овце. Те мразят Сорос , защото той не понася овчедушието и влага парите си в борба с диктаторските режими. Втората група от плюещи се състои от папагали. Те повтарят опорните точки на платените плюещи, без да са прочели нито един ред от или за Сорос . Така че - хайде първо да четем и след това да пишем. Току - виж след време се оказало, че Сорос е направил много повече от всички политици взети заедно. Поздрави!

Наистина ли си толкова заблуден или си си прост по природа? Само абсолютен идиот не вижда какво става зад "филантропията" на преблагия г-н Сорос. Ако не се смяташ за прост - смени си източниците на информация, в противен случай никой не може да ти помогне.

sps_hrsf@abv.bg

рокамет, що се издаваш, че си беден ГАБРОШОВЕЦ? ДА ТИ КАЖЕМ ЗА "БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА" НА СОРО, ЕСКАШ ЛЕ? Изчисли, мръсниа евреин, че ако дава пари за "балготворителност" ше си намали ДАНЪЦИТЕ В ПЪТИ, ПОРАДИ ЗАКОНИТЕ В САЩ! И СЕ ПОЧНА: шът даун на данъците чрез филантропиа и ОГРОМНА ПЕЧАЛБА ЧРЕЗ НАМАЛЕНИЕ НА ФЕДЕРАЛНИТЕ ДАНЪЦИ. ОБРАЗНО ТАКА - ако пичелиш 10 лева, но федералниа бюджет ти прибира осем, а ти дава шанс при дарение от 2 лева да ти прибира само 3, си дал 5 лева + шум в медиите ОБАЧЕ ИМАШ ПЕТ ВМЕСТО 2 ЛЕВА КЕШ! ЕЙ ТВА ТИ Е ФИЛАНТРОПА СОРОЗ! Научи на тез номера и бил гейтс. така са винаги най-богати, най-авторитетни, медиите им лъскат образъ час по час. Колкото до СМЕНАТА НА ДИКТАТОРСКИТЕ РЕЖИМИ.......парична подкрепа на планове на цлу -ДОБРОЗОРНО! ЩОТ СТАНА ТАКА: Случайно, сороз финансира задгранична операциа на ЦРУ с много пари. И имаше късмета, вместо да му изпратът чистач, да го назначит за постоянно ползване.....ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ТОЗ. ТИ ПАК СИ ГО ЧЕТКАЙ, АМА ТОЙ ПО-ДОБЪР, ЧЕСТЕН И ДОБЛЕСТЕН ОТ ТОВА НЕМА ДА СТАНЕ!

Благодаря за съвета! Ограмотих се и се оказахте прав за даването: "Милиардерът Джордж Сорос инвестира $500 млн. в полза на мигрантите" е заглавие във френския Ла Трибюн ("Le milliardaire George Soros investit 500 millions de dollars en faveur des migrants", La Tribune, 20/09/2016). "...В отговор на нарастващите етнически напрежения в Македония, глобалистът милиардер Джордж Сорос е похарчил милиони за създаването на агитаторски организации в изпълнение на плановете си, рискувайки да предизвика гражданска война... Настоящето правителство в Македония, свободно избрано преди година е под натиск на НПО, финансирани от САЩ и европейските правителства, както и от Джордж Сорос...", писа Ди Юръпиън юниън таймс под заглавие "Сорос подклажда безредиците в Македония" ("Soros Fueling Unrest in Macedonia", by EU Times on Mar 17th, 2017). А в американския Брейтбарт нюз под заглавие "Сорос признава участието си в мигрантската криза: Националните граници са пречка" (Soros Admits Involvement In Migrant Crisis: 'National Borders Are The Obstacle'", 2 Nov 2015, Breitbart News, четем, "...Вследствие обвиненията направени миналата седмица от унгарския премиер Виктор Орбан, милиардерът инвестор Джордж Сорос потвърждава, че иска да унищожи европейските граници...". "Сорос насърчава и финансира миграцията", пише френският Boursorama ("Soros encourage et finance la migration",

Скъпи неграмотен приятелю, благодаря ти, че си отделил от времето си , за да ми направиш реплика. Това , че си ме удостоил с толкова ласкави определения, не те прави по-малко неграмотен. Моите източници на информация са тези, които се използват в нормалния свят. Препоръчвам ти Wikipedia (българският вариант е доста съкратен, така че английският е за предпочитане). Освен това мога да се обзаложа на каквото си искаш, че не си прочел нито ред от някоя от книгите на Сорос , за да се запознаеш по-отблизо с възгледите му. Но имаш време- бъдещето е пред теб. Поздрави!

И да кажа ,че това не са ,,бежанци а измислената дума ,,мигранти,, И още,толкова години повечето от тях,не искат,или не им дават шанс да се интегрират.и той работи противфренският народ. И защо пускат тази статия,а то се оказа ,че иска да пресели всички араби на запад

Карем е типично и много популярно сред французите фамилно име нали?

Карем не е често срещано, но е католическо женско и/или фамилно име! Общо раждания с фамилията Карем (Total des naissances pour le patronyme CAREME): 1891 - 1915 : 115 1916 - 1940 : 192 1941 - 1965 : 353 1966 - 1990 : 349 На френския сайт Liturgie Catholique (Католическа литургия) можете да прочетете за латинския произход на името. По-горе съм го написал!

Храни куче да те лае ! След години ще ти отхапе и главата.

Тоя е за бесене. Хубаво ,че сса се усетили и са му драснали клечката на сборището от диваци.

За жалост никой не се е усетил. Самите диваци са си запалили бараките, докато се карат и бият.

които не са интегрирани в техните държави,понякога по причини от страна на самите индивиди,които искат да получавата всичко от другите,без да изпълняват човешките си задължения за образование,труд и данъци,така както и техните родители никога не са внасяли данъци за училища и образование,нито за болници и здравеопазване,нито за ВиК и пътища,но са правили много деца и са яли и свикнали да правят каквото си искат те ,без да уважават другите хора и тежхните права. НЕКА ПЪРВО КМЕТЪТ УЧИ И НАУЧИ КАК ФУНКЦИОНИРА ОБЩЕСТВОТО В МИР И ДОСТОЙНСТВО ,БЕЗ ИНВАЗИЯ И АГРЕСИЯ ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ НУЖДИ НА ЧУЖД ГРЪБ,А СЪОТВЕТНО ТЕЗИ ИНДИВИДИ ДА СПАЗВАТ ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ,КОИТО СА МНОГО РЯДКО НАСЕЛЕНИЕ НАПР АФГАНИСТАН Е 3 ПЪТИ ПО-РЯДКО НАСЕЛЕН ОТ БЪЛГАРИЯ ,И АФГАНИСТАН Е ПОЛУЧИЛ МНОГО МНОГО МИЛИАРДИ ПОМОЩ ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ В ОБЩЕСТВО .НЕКА НЕ САБОТИРА УСИЛИЯТА НА МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ НИКОЙ, ЗАЩОТО ТАКА СЕ ЗАСТРАШАВА ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО ,КОЕТО Е ЗАСТРАШЕНО ОТ ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ ,КАКВАТО Е ОБЯВЕНА ВЪВ ФРАНЦИЯ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Азия е най-големият континент по площ и брой население,а Европа -най-малкият,но най-гъсто населен.Всяко нещо има граници ,извън които е невъзможен живот.Няма неизчерпаем капацитет за прием на безкраен брой мигранти,и то в такъв поток ,непланирани ,без ресурс за училища,жилища,работни места и т.н. Знаете,че всички легла са заети в почти всички места,и изсичане на гори и застрояване на зелени площи за още сгради за такива пришълци ще доведе до бедтствия -наводнения и свлачища,недостиг на храни от земеделието...Стига толкова.Нека се върнат афганистанците в тяхната държава,и така да се освобдят места за сирийски бежанци,които също ще се върнат,когато войната в Сирия свърши ,или след 1-3 г престой -германските наредби

за едно е прав- светът май все повече върви към полицентричност на управлението..

такова нещо в абстрактен вид ,не би могло да се аргументира,защото има УНИВЕРСАЛНИ ПРИНЦИПИ НА УПРАВЛЕНИЕ И САМОУПРАВЛЕНИЕ,КОИТО АКО БЪДАТ НАРУШЕНИ ,ВОДЯТ ДО СОЦИАЛНА И ТОТАЛНА КАТАСТРОФА. Принципите на човешко поведение са в Универсалната декларация по човешките права и задължения за мир и достойнство -вътре са посочени човешките задължения -труд,данъци и осигуровки/задължения в обществото/,задължително образование до пълнолетие,а правото на създаване дете и семейство е след пълноление,и забраните ,с оглед осигуряване правата -никой не може да бъде третиран жестоко,нечовешки или като роб ,за да осигурява нуждите на други -първите членове на Правата,и третирането на други като роби е тежко престъпление срещу човечеството. Основният ПРИНЦИП Е ДЕМОКРАЦИЯ -РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА РАВНИ ПРАВА. ПРАВОСЪДИЕ -в последните членове се посочва,че подлежат на ОГРАНИЧЕНИЯ НА ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ ОНЕЗИ,КОИТО ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ЗАСТРАШАВАТ ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО В МИР И ДОСТОЙНСТВО ,КАТО ДЕМОКРАЦИЯТА ЗАПОЧВА С РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ -ОБРАЗОВАНИЕ,ДАНЪЦИ .Никоя конституция и никой закон или подзакон НЕ МОЖЕ ДА ПРОТИВОРЕЧАТ НА УНИВЕРСАЛНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ПО ЧОВЕШКИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ПРАВА,КОИТО СА ИНДИВИДУАЛНИ -ВСЕКИ ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПРАВАТА,И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИСКА ДРУГ ДА МУ РОБУВА ,ЗА ДА СЕ РАЗМНОЖАВА И ЖИВЕЕ .ПРАВАТА на всеки се ограничават единствено с оглед да не се нарушат правата на други,при спазването на правата му-последен член. Най-неотменмо право е правото на образование,и информация.

Тоя кмет няма от какво да го е срам. Във всички европейски държави има ПРОСЯЦИ. А това означава че има бедни хора... Затова, араби и негри мже да дойдат само ако са милионери и не вършат Престъпления. За да забогатяваме ние, белите европейци... Няма убежища... Просто, ако получат ВИЗА до Европа, плащат за нея по 1000 евро, а после трябва да харчат поне по 1000 ( хиляда) евро на ден в Европа. И като им свършат парите, да се махат.... Жени на араби не даваме !!! Ако арабин пипа европейка, получава куршум...

Веднага познах! Щом прочетох, че "се бори да приема бежанци" го асоциирах с наш'те бесепари и реших да проверя, дали не е от френското БСП. Написах в гугл : Damien Carême и намерих сайта му: "Дамян Карем, кмет на Гранд-Сент от 2001 (Социалистическа партия, след това Европа Екология Зелените от 2015)..." /"Damien Carême Maire de Grande-Synthe depuis 2001 (PS puis EELV depuis 2015)".../. А с наш'те бесепари го свързах защото: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. Съдейки по делата, всички европейски социалисти, в т.ч. и наште бесепари, са най-лични активисти на Шорош за ислямизацията на Европа: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Станишев подкрепи коалицията на Заев с албанските партии", 05.03.2017, Поглед.

Абе, честно казано, не знам, кое е повече за критика- когато от комунист си преминал към социалист или когато направо си скокнал наобратно и изведноъж се обявиш за върл консерватор.

В случая този типичен за днешните времена соросоиден социалист след 2015г. е и от ония, зелените! А ако имате предвид някогашната БКП и нейната унищожителка БСП, обяснението е: ".... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП...БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов. И ще е най-добре да не слушате какво Ви приказват, ами да ги виждате какво правят, щото освен за леви и загрижени за България, и за русофили се пишат бесепарите: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

Днес кмет полуфранцузин а утре кмет афганистанец и задължителни бурки за жените и четири пъти на ден виене от джамиите. Прекрасно бъдеще. И това е само началото!

Няма да остана учуден ако кмета Карем , участва в Трафика на Терористи .

Карем - красив, всеотдаен, любящ, лелеещ за правата и свободите на най-низвергнатите и окаяни елементи, просещи помощ от високомерно-бруталните европейци! Неговата буйно-гъста коса е впила дълбоки корени в блестящия му мозък, който бъка от милиони нервни клетки, неврони и аксони, вибриращи хармонично-полифонично в такт с мъката и тегобите на една голяма част от човечеството, потърсила спасение в Европа - тази двулична мащеха- куртизанка, която стотици години наред бе впила като мерзък октопод-безсрамник колониално-заострени пипала в разкъсано-тръпнещата плът на техните собствени изстрадали държавици, територийки, племенни съюзи или родовообщинни съжителства, измукваща сякаш с ментална, ръждясало-спинозна спринцовка духовно-съсирената им кръв и животворна енергия от пресъхналите вени и артерии на техния астрален организъм! Дълги години Европа грабеше от техните богатства, бъркаше се в техния самобитен начин на живот, налагаше безмилостно-безпощадно своята изостанала култура, съмнителна етика и средновековен морал! Нека никога да не забравяме бруталната инвазия-престъпление и моралните изстъпления на безмилостните европейци над племето н-еж-нод--упи в централните дебри на Буркина Фасо, западно от столицата Уадагугу, където преди 2 века волно и безгрижно живееха щастливи същества, установили своята култура на базата на полигамно-хомосексуални отношения. На 31. 02.1789 година европейските завоеватели нападнаха най-нагло сватбата на племенния им вожд, който се омъжваше за единадесетия си съпруг, а представителите на племето празнуваха това монументално събитие на богата трапеза от печените тела на техните врагове, опорочиха събитието и пробутаха на влюбените мъже бозаво-безлични европейки, като ги заставиха под дулата на хладните си оръжия пред ужасяващите погледи на племето да късат от забранения плод с жените!!! От безмълвен ужас мъжете измряха.... Поради тази престъпна политика племето н-еж-нод--пи бе заличено от лицето на земята! Позор!!!

"духовно-съсирената"...е.ати простотията с и без извинение...престарателно-тегобалните напъни на една полифлорно-спаружена диаболично-дебилитична постсоц псевдоинтелектуална персона?

"Не съм свидетел на престъпления в града, извършени от бежанци", заяви кметът. А подпалването на бунгалата не е престъпление...о, извинете, това не е станало в града, а до него...

Еми то много ясно е казано за пожара: причината е обикновен спор между трафиканти. Културна особеност да го кажем. Нищо особено, просто спор. Виж ако някой европеец беше подпалил общинско имущество за няколкостотин хиляди евра, сигурно щеше да бъде осъден. Но афганистанец или пакистанец да запали лагера само защото нещо не му хареса си е напълно в реда на нещата. Както онзи случай в Германия където някакъв не харесал сладкишите които са им давали на корем по случай рамадана, и подпалил общежитието. В резултат щетите са били за около 10 милиона евра. Не вярвам да са осъдили героя, дори и не вярвам да са му направили забележка, защото това е негова културна особеност: да пали, убива и взривява.

Човекът е най-ценният природен и икономически ресурс. Да гониш съкровището наречено "имигранти" е чутовна глупост. За нещастие, невежеството и страхът от различното, все още са съществен фактор в нашето общество.

Това, ако е сериозно, а не е ирония... направо ми е жал за автора. Това не са хора в смисъла, в който европеецът е човек. Това са примитиви, които спят на земята, които ядат на земята и на които единствените цели в живота са да се гръмнат на някой концерт или площад, а преди това да се размножили х4. Толкова. Тая паплач не носи цивилизация със себе си, тя я презира и иска да я унищожи, защото така няма да има с какво да се сравнява. Жалкото е, че на някои им е кеф да ползват благата на Европа и останалия свят, който не живее като преди 2К години, но не си дават сметка, че унищожавайки ни, унищожават и удобствата, които са неспособни да произведат, защото нивото им на развитие е една идея след маймуните.

Кой човек, бе дебилчо? Тоя, който идва в Европа да пали и руши, да взривява и гази, да коли и да строи джамии, да се затваря в гета? Хората не сме еднакви и това е природен закон. Всеки да си стои в държавата, ако не може да приеме правилата на чуждата държава!

Ами, като човекът е най-голямата ценност що не вирее в Европа, ами си го внасят? Значи еврогейските ценности са чутовна глупост и СИФИЛИСация.

Продължавайте с френската любов и оставете детеродните функции на мюслитата. След 20 г ще имате Косово и у вас. Курецът винаги побеждава собствеността.

Ненормалник! Такива разсипаха Европа!

Срам за човечеството !

Добре де- към бунгалата да направят и едни оранжерии за самоизхранване и всичко ще е 6...

Най-добре и по едно Порше да им сложат...

И аз съм за повече правомощия на местните органи - и оставяне на централни колкото за административни цели. 12 души министерско-дипломатически съвет стигат за политиката. Пък и тогава ще гласуват всички в областта около лагера - и тоз чичка няма да е кмет. ;)

papion

С фамилия Карем едва ли е чист французин. Ако селото му получава пари за издръжката на "бежанците" е ясно, а иначе питал ли е съгражданите си искат ли от техните данъци да се издържат лентяи? Защото видно от нашите "бежанци", а и както един от Германия каза: "Не сме дошли да ви работим, а да живеем". Това е.

Е, няма да го коментирам, защото съм вбесен.Има ли някой със слъчево настроение пред подобен дебилизъм?И изобщо не ме интересуват квалификациите които ще ми дадат човекоподобните защитници на човекоподобни.Всеки да се интегрира по своя модел в своята страна.Обичам всички хора, но...

ало кметчето ами като си загрижен толкова за тия навлеци ами та ти изпратим и наще цигани да приютиш а какво ще кажеш

Тоя кмет няма от какво да го е срам. Във всички европейски държави има ПРОСЯЦИ. А това означава че има бедни хора... Затова, араби и негри мже да дойдат само ако са милионери и не вършат Престъпления. За да забогатяваме ние, белите европейци.. Няма убежища... Просто, ако получат ВИЗА до Европа, плащат за нея по 1000 евро, а после трябва да харчат поне по 1000 ( хиляда) евро на ден в Европа. И като им свршат парите, да се махат... Жени на араби не даваме !!! Ако арабин пипа европейка, получава куршум...

прокламира се синдромът на `селската героиня`. Което между другото, е изключително сериозно престъпление. На практика, има болен човек, който върши безумия за сметка на тези, които си вярва, че спасява. Той просто не го разбира. И адолф, преди всичко спасяваше навремето но по-интересното е, че парите за провеждането и на двете мероприятия идват от същата банка, на същото семейство инвеститори.. Истината е, че има предостатъчно опции да се помогне на бежанците но се помага на душевни изроди. На малкото но реални бежанци им се вреди и то съвсем предумишлено!

Няма! Предадени сме от горе и от вътре!

Истината е, че се самопредаваме. Ако една шепа климактерички и еврогейски мекопишковци виснат, нещата ще се наредят, но стадото затова е стадо, защото върви, накъдето му излаят песовете, на които някой им е показал посоката с гегата.

за какво ни го показвате - или е пълен глупак или се е опитвал да се включи в голямата далавера с мигрантските пари

Второто, второто.

В пропадналите западноевропейски държави тепърва ще берат плодовете на интеграцията - афгански нарко мафии, военни по улиците, гета. Ние тая сме я играли. Дано не ни продадат за няколко европейски сребърника :(

Какво искат да ни внушат: "Ето вижте, кмет за пример. Човечен, състрадателен" и т.н. Абсолютно пропагандна и манипулативна статия, но какво да се прави, медиите и те са в кюпа.

papion

Забелязахте ли изречението, че водил "бежнаците" да гледат как се строи лагерът им. Е това ме уби, вместо да ги впрегнат да си построят те къщичките под надзора на франсетата, той моля ви се ги води да наблюдават работата им. Те такива "клекнали" ще затрият Европа.

Да трябва да ги попита за предпочитано обзавеждане. Какъв цвят да са стените и да се извини че позакъсняват със сроковете

Ето, каквото и добро да направиш за тия мангали и те ще го съсипят. Вижте само от какви места идват, там и преди войната си е било мизерия

пропаганда долна за еврогейски боклуци

Наскоро дори ДИР-а ни информира че покрай бизнеса с "бежнаците" напълно законно се въртят милиарди долари, много повече отколкото в нелегалния износ на бели роби... а крайния резултат е че местното население страда докато ксенофобски настроените емигранти не се изпокарат помежду си, и както в конкретния случай унищожат "китното" си местообитание или пък пребият персонала както стана в Харманли.

Евтин пропаганден материал сте турили, дираджии... Но ако го прочете човек по-внимателно, какво ще види: Лагерът изгорял поради "спор" (какъв евфемизъм!) между афганистански трафиканти и кюрди. Само това е достатъчно, за да се разбере каква безпросветна и първична пасмина е вкарана в лагера от дебили като този неслучаен кмет с АРАБСКАТА (!) фамилия Карим. Тези хора са готови да рушат, палят и убиват, а евролиберастите въпреки това ги вкарват в Европа. Докога ще търпим шепа продажници, окупирали най-високи постове в Европа, да работят за погрома и?!? Целта е етнически хаос, терор, затриване на безволевия бял толераст. И медии, като дир.бг, подпомагат с пропагандни материали този процес. ПОЗОР!! Работите СРЕЩУ СЕБЕ СИ, дираджии, не го ли осъзнахте досега?!?

Карен, Карим, ясно е и той е от тези и урежда своите. Такива кметове забиват нож на Европа. На мигрантите единствено може да им се каже ВЪН.

Цялото кеч на баламатома и на салата!

Ами който има грехове от едно време, сега да си ги приема и дондурка, защото лесно беше да си колониалист...да грабиш с пълни шепи от богатствата на тези държави, а сега защо ви режели главите на вас и ви трепят като шарлита...защото имате много грехове спрямо тези народи!

Тази позиция е погрешна. Нали се сещаш, че тази политика не засяга само Франция, но и целия ЕС, в който сме и НИЕ ?

Какви грехове, бе тупан. От както е създаден исляма арабите и турците никога не са спирали да напират към европа. Спирани са само със силата на оръжието. От хиляди години европа е притегателно място за всякаква сган. Тюрки, хуни, монголи, араби.

"...Всеки месец той говори с местната общност, за да им обясни решението си." Какво да ви кажа... с такива кметове мюсулманите ще ни завладеят без една пушка да е пукнала. Всъщност процесът вече тече с пълна сила... Какво ще им обясняваш бе мека китко? Ти си избран там да вземаш решения и да носиш отговорност в интерес на общината, която която те е избрала. Бежанците са глобален проблем създаден от политиците.

"...обаче избухва пожар, който изгаря голяма част от лагера. Причината е спор между афганистански трафиканти и кюрди" Дали афганистанските трафиканти са му "обяснили" решението си за умишлен палеж на бунгалата?

ЗАЩО НАРИЧ АШ МЕКА КИТКА ТОЯ КМЕТ, БЕ ПРИЯТЕЛЮ? А ТОЗИ ДРЕВЕН, СВЕТОВЕН КУРТУРЕН ЦЗЕНТЪР ЛОНДОН, ИЗВЕСТЕН С КОНСЕРВАТИЗМА И КАТОЛИЦИЗМА СИ, НЕ СИ ЛИ ИЗБРА ЗА КМЕТ ПАКИТСТАНЕЦ МУСЮЛМАНИН? КЪДЕ НИ ВОДЯТ ТИЯ ХОРА? И ДАЛИ ПЪК ТРЯБВА ТОЧНО ТЯХ ДА СЛУШАМЕ И СЛЕДВАМЕ? ЕТО ТОВА Е ВЪПРОСА СЕГА. ОТГОВОРА ТРЯБВА ДА ДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА НАЦИОНАЛИСТИТЕ. ЗА ТОВА СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ ТАМ.

Стига с тази пропаганда на жалостливи малоумници!!Французите не са сърбали попарата пет века клане от рязаните изроди-но сега ги взривяват и мачкат с камиони!!Нека да видят какво са тези рязани човекоподобни-изроди, които ткрябва да бъдат избиване, а не заселвани в цивилизацията!!! Ако бягат-да бягат при същите като тях рязани изроди!!!

Какъв ли е произходът на този кмет?

Ами то малоумници има навсякъде по света - и във Франция също не липсват...

Да попитам аз кмета, ако дойда като български емигрант в това село и поискам къща, кола, две жени и изплащане на помощи за мен и жените ми, да се изградят две църкви и да се забрани продажбата на свинско (защото аз свинско не ям). Та дали този кмет ще ме приеме радушно, или ще ми каже: ти си българин, ние българи и румънци не приемаме.

"водихме бежанците на строежа" а те защо не трябва да работят но да гледат строежите могат то вярно че строежите не са кози да ги пасеш но и това не искат да правят а и защо да го правят като ги подслоняваме храним и лекуваме като скъпи гости

Това е така,но след като си решил да правиш коментари,то пиши ГРАМОТНО ! Доста време ми отне докато прочета коментара ти!

Създаването на подобни инкубатори на паразити води после до раково заболяване , тоя кмет или не осъзнава какво прави или го прави умишлено. Голяма вина носят и тези властимащи които позволяват на подобни кметове да вземат подобни пагубни решения , здравият разум трябва да надделява винаги.