назад

Биха общински шеф на БСП пред областния съвет във Варна

15:11 | 23 октомври 2020 63 4576

Коментари 63

Бой последен е този, под знамето червеното, дружно вси да пърдим, да се усерем и държавата да усмърдим. Ние сме на всеки километър, от тук до края на света, все простаци и толупи, ще ви вкараме в беда.

Бравост, педи, гоуем си юнак пред клавиатурата! Подлец си та дрънкаш - с кеф да те пребие отбор юнаци, все подлеци и пак подлеци да ти се смеят. Ще те стигне, педи, черен байрак ще ти веят. Казах!

Пан Паниковски в 12те стола на Илф и Петров: "Бият мееее, ооох, болиии..."

А той докато е отнасял боя поне успял ли е да се отсрами няколко пъти или са го тупали като килим

какъв главен прокурор бе?? в статията пише, че са се били повреме на сесията си, заради някакъв мераклия за началник!

който сее вятър , жъне буря!

Това е резултат от напрежението, трупано с години, защото много отдавна нито ръководстовото е разстрелвало опонените си, нито опонентите са разстрелвали ръководството. С няколко тупаника не става.

И тези хора смятат да управляват село, град или община ... или държава. Ами те се самоизбиват за да налапат кокала, а ние искаме да ръководят разумно и в полза роду. Ами няма как да стане. Хайде сега, снимките на героите в екшъна на първа страница, по една присъда и да не им се дава да управляват нищо друго, освен пералнята в къщи или някоя триколка.

... апропо, на следващото заседание да ги заградят на някое футболни игрище, да поставят двадесетина километрични камъка, да ги въоръжат с по две бомби и по един шмайзер и да ги оставят да се разбират помежду си.

СЪЗДАДЕНИ ОТ ПРОСТИ ХОРИЦА - ПРЕДАТЕЛИ И ДО ДЕН ДНЕШЕН Е ВСЕ ТАКА!

Ха на здраве !

Че те тия от младежкото БСП вчера нали седяха пред университета да протестират против Гешев. А днес се бият. Луд купон другарко Нинова

Типичен пример за домашно насилие в БСП. Затова Елена Йончева и Радан-меката китка искат да набутат БСП в истанбулската конвенция. Много педали бе

тича запъхтян към полицай добре облечен господин в червено сако и червен карамфил на ривера: - Господин полицай, господин полицай, пък там в клуба се бият курвите с пидерастите! Полицаят загрижен: - Другарю, от нашата Фракция има ли жертви....

Arcadium

Малко са го били. И защо се жалват на главния прокурор? Нали му искат оставката, защото за нищо не ставал.

Най добрия комунист е мъртвия, той паднал, друг ще го смени и толкоз, какво тук значи неква си личност? Комунязите са утайката на обществото, всеки дал фира е крачка към по добър живот за останалите.

Че Боко те чуе...

Бият се пидерастите, упссс...комунистите, вътре в клуба. Нито е пред деца, нито на публично място. Защо занимават касета с пидерастки междуособици?

Ха дано този червен изрод повлече крак и много негови съпартийци да го последват. Нали червените гадове искаха оставката на Гешев, сега пък искат услуга деба и идиотите...

защо го сезирате, нали ви беше лош и сте го нарочили за доматен кетчуп и яйчен омлет? Започвам да ги съжалявам тия капсуловани хорица, един по един подават оставки и се чупят от потъващия кораб, ето вече и ги бият, утре бог знае какво ще им се случи. Не бива така, не са толкова лоши, просто са заблудени и подведени исторически.

Нищо ново при комунистите. Те така действат, затова са на това дередже.

Боко е такъв.

Един политик когато и да го натрепеш- все си закъснял! А най-готено е ,когато се бият двама такива- не те болят ръцете ,и сеира е голям.

Четейки статията стигам до заключението човек от БСП се бие с човек от БСП и като капак информират Гешев – луд купон.

Schilo

Да, вярно е смешно.

ДругарЕте пионери се държали като завършени комунисти ? Браус ! Евала ! Венсеремус на всеки километър !!!

само бой ли е имало или и ....

От заглавието разбирам, че се извършва геноцид над социалисти . Ура добра новина .

От статията се разбира,че младежи от БСП са се изпотрепали помежду си. За пари ли са се били, можем само да гадаем?!

Били са се заради идеали. Есери срещу меншевики ...

И що са бият тез добри хора, наша надежда срещу лошите гербери? Да не е за пари да са се сбили тез безсребърници?

Schilo

Бияча утре го търси при други.

Schilo

Пичове, знам го Пилето къф боклук е. Ще се нагнезди. То, клиентелизма във Варненско е широко разпространен.

Нека ги дънят, сърбйте си правосъдната система и кориупцийката, Бой докато му омекнат червенуте зъби

Schilo

То, във Варненско отдавна няма нещо читаво нито като БСП, нито като СДС нито като "Да, България". Сал един Ал Йо се качи на кораба. Покрай ГЕРБ. Като цяло, последните избори бяха показателни за доверието към политическите партии. Куриозното е, че ГЕРБ ако не се ползваха с подкрепата на ДПС, Коцето щеше сега да е кмет. Ей това беше избирателната активност, нямаше и 20 %

Добре че си имате костя копейкин казваш дарагой тавариш ?

Schilo

Показвам ти нивото на гейберастията, смешнико. Че, ако не са ДПС сте жив зян и вие.

Кои "ние" бе русофилска гнидо ? Или като всеки цоциалистит виждаш нещата в черно и бяло , ако не си за бсп и вечната им любоФ дпс си от герП ? Е , ще те разочаровам , политическите ми пристрастия се простират до това никога повече бсп и дпс на власт ! Понял ?

Schilo

Павчо, отдавна си показал, че си луд фен на Тиквата. А, не се прави на девица.

С вашиата правосъдна СИТЕМА И АЧНОСТ,

Щом е от БСП няма проблем, нищо не е станало

Изтрепете се един друг. Едно добро дело да направите за тази държава след 100 години съществуване на партията ви!

Те си приписват по-дълга история, отколкото реално имат. Не е широко известно, но БСП е регистрирана като партия 1945г. под името Българска работническа партия, докато разбира се популярното име е било БКП. Когато решават да се прекръстят 1990г., откриват, че официалното им име на хартия е БРП. Вместо просто удобно да го променят на БСП, НАСТОЯВАТ в регистрите да бъде вписано, че прдишно име им е било и 'БПК', 'заради марката', както казва относно случая един от тези гнусари. Докато това раково образование съществува в българската политика, България няма отново да стане нормалната европейска държава, каквата е била преди тази гнус да бъде добутана тук от съветската армия.

Айде сега лошият Гешев на помощ на червените ненормалници. Като сте тръгнали да го плюете поне не го търсете. Червени говеда!

С години не са крали, съвсем освирепяха, взеха да се трепят.

Крадът си от партийната касичка и затова е тая стръв кой ще има достъп до нея :)))

Как се става легитимен? Ами с бой, рабира се. Бий, за да те уважават. Неандерталците най-добре биха ви го казали. Щом не са го е*бали тея гейчета, пак да е доволен.

Що не пишете с имена? Щото след 5 години току виж побойникът станал я прокурор, я министър...да му се помни името. То лоша реклама няма.

Schilo

Пилето е прякора на поръчителя. Избран с преференциален вот от район, дето буквално и на снимка не са го виждали. Щото и плакати е нямало.

Дане би да е депутата от БСП Иван Иванов- Пилето ??!! ......Ясно! Вътрешно Кутерийни борби на Мутрите в БСП. Мафия!

Олеле какви депутати ни очакват...

На Позитано 20 какво чакат?! Да взимат челен пример от местната им организация и да си организират там в централата едно ММА-събитийце!

започнат да се бият червени кратуни, не трябва да ги разтървават. Трябва да им подхвърлят по нещо твърдо и остро.

Хах ,в бсп борбата за кокала е безмилостно жестока , борбата както казват е епична :)))

БСПари набили БСПар и той се оплакал на Гешев, за чиято оставка реват вече 3 месеца. Социалисти....

На коментиращите тук: Да ви се връща многократно!

Страдаш един вид , мъчно ти е ? Пориви си , няма да ти е сефте ;)

Малко му е ! Долният чифлик не е на дядо му, а реквизиран от "народната власт" с цел - пизвличане на капитали за комунделите! Е сега да го отнася той-комунягата -"кой знае кое поколение" мързеливец!!!!

Еми може да си го е заслужавал

Как са ръцете на побойника? Добре ли е човека?

Няма нужда да си загрижен за побойника - от текста става ясно, че той явно също е от ком.-партията.

А да видите, аз само ва любя

Една хубава новина.Дию нез огън нямаа, июа видов ден за продажниците и жадните за власт коминяки

Към новината